2011 Şubat Anneleri

sLm kızlar..
Fazla yorum yapmasamda sıklıkla sizleri takipteyim. Listede warım zaten:) Saat 2 de dr randewum war.. Uyku tutmadı. Ben bir dewlet has. bir de özele gidiyorum. Yani 2 haftada bir bebeğimi görebiliyorum. En son dewlet has. gittiğimizde ense kalınlığı normal çıkmıştı we dr 2li teste gerek yok demişti. 17. haftamda 4lü için çağırdı. Ama özel dr daha ense kalınlığımızı ölçmeden 2li test yapılmalı demişti. Bakalım gidince ne diyecek.Cinsiyeti umarım öğreniriz.
Bu arada çin takviminin yanlış olduğunu tutmadığını falan yazmışsınız. Bizim apartmanda doğum yapan yapana:) hepsinde tuttu. Çewremdeki herkeste denedik we tuttu. Sanırım bakarken yanlış bakıyoruz. Şimdi ben 22 yaşındayım. son adet tarihim nisan ayıydı. 22 yaş nisan ayı kız çıkıyor fakat ben nisanda deil mayısta hamile kaldım. Son adet tarihim 27 nisandı. Doğal olarak nisanda hamile kalmam imkansız. Yani son adet tarihimizle yaşımızın kesiştiği nokta deil yumurtladığımız ay önemliymiş:)))
benim her iki tarafım kız dolu çin takvimine göre :) tek mayıs ayı erkek:) bakalım tutacak mı:)

Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K

selam kızlarrrr :dance:

bu takvimde benimki kız çıkıyo içimdende kız mış gibi geliyo bakalım ne çıkacak bahtımıza

giysilerinden anlar bence canım.dayanamaz alırsın.artık almaya.ne zaman başlayacaksınız alışverişe

canım başladım bile alışverişe ama unisex renkler alıyorum,şimdiden bisürü bişi aldım,bu konuda aceleciyim çok,sen aldınmı bişilerbayanssulusmile

tabi canım bende aldım 5 senden sonra oldu insan kendinden çok onu düşünüyor.bady çıtçıtlı yeşil sarı mendil battaniye

Benimkisi çok ilginç yumurtlama günüm ya 31 Mayıs ya 1 haziran eger 31 mayısta yumurtladıysam erkek , 1 haziranda yumurtladıysam kız:)
Hayırlısı olsunda merakta çıldırtıyor insanı.Galiba bebeğe daha hiçbirşey almayan sadece benim

laelaelaelaelae

bende bişey alamadım daha fns
kimse aldırmıyoki daha erken diye

cinsiyetini öğrenseydim o zaman beni kimse tutamayacak :teytey:

Selam kızlar,gittim geldim hep cinsiyet üzerine konuşulmuz,çin takvimine göre kızımda olabilir erkekimde olabilir :))
En iyi cevabı dr.verecek zaten 18 günüm kaldı benim,gönlümden geçen kız ama erkek bebeğim olursada hiç üzülmem çünkü bu benim ilk bebeğim olacak ve annesi onu çok seviyor şimdiden :))

Kızlar ne buldum bakın
dün akşam erkek bebek bana ilgi gösterdi ya kızım olabilirmiş :))
hissetti galiba yaramaz bebişimin kız olduğunu :))

çok ilginç bilgiler var verdiğin linte çağlayan bende kız belirtiside var erkek belirtiside ilginç

bende kız olsun istiyorum büyürken beraber gezip beraber pastalar börekler yapmak istiyorum ilerde benim arkadasım olsun istiyorum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar naılsınız bugün. ben tartıldım bugüün ve 3 ay da 3 kilo almış görünüyorum gerçi biraz şişim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…