- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
günaydın annişler.benim hdgb 43,44 bana kıza benziyor dedi ama çin takvimne göre erkek çıkıyor.anlayamadım yani.sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez .1 aya kadar hepimiz öğrenir heyecanımızı yeni haberlere bırakırız heralde
günaydın annişler.benim hdgb 43,44 bana kıza benziyor dedi ama çin takvimne göre erkek çıkıyor.anlayamadım yani.sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez .1 aya kadar hepimiz öğrenir heyecanımızı yeni haberlere bırakırız heralde
ultrason görüntüsü olarak resim gibi veriyolar zaten ama biz isteyince doktor 3 boyutlu görüntüsünü falan da çekti başka bi cihazla.video olarak da verdi hatta sıçrayışı falan da var elini ağzına falan götürüyoaklınızda bulunsun diye dedim.bana da bi arkadaşım önermişti :))
Merhaba arkadaşlar.
Biz bugün ikili test sonucumuzu aldık. Allah'a şükür her şey yolunda :)
Agustosun 20'sie gün verdi tekrar :)
günaydın taze anneler :dance: nasılsınız?
ben çook iyiyim bugün Allahıma çok şükür.dün kontrol vardı bebişimizi gördük zemuszemus yavrum bnm yaa çok tatlıydı.doktor amcamız 3 boyutlu görüntülrini falan da verdi.izliyip duruyoruz hihoyyyt ense kalınlığı çok güzel normal dedi.bugün hastaneye gidip kan vericem.akşama kadar sonuçlarını da alacakmışım. kuzum 6.5 cm olmuş.günümüz de 5 gün ileride çıktı. inşallah kan değerleim de iyi çıkar :Saruboceq:
bu arada doktor %100 diyemem ama kızınız olacak büyük olasılıkla dedi delikafadulden
ben hissediyodum zaten :CüvCüv:
Allah herkesin yüzünü güldürsün kaydirigubbakcemile5
kızlar dün gece ben bir rüya gördüm, hatırladığım kadarıyla anlatıcam size yorumlarınızı bekliyorumolumunekankayizsmile bana beyaz minicik bir bebek tişörtü birde koca ir tabakda yuvarlak un helvası üstlerinde büyük cevizler var,bi tatlı daha vardı ama hatırllamıyorum,ben nasıl yiyorum görseniz, böyle bir rüya işte,Allah hayra çıkarsın:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar.
Biz bugün ikili test sonucumuzu aldık. Allah'a şükür her şey yolunda :)
Agustosun 20'sie gün verdi tekrar :)
Evet canım gerçekten 2010 yılı erkek yılıydı kim varsa çevremde hamile genelde oğlu oldu.Demekki kıza döndü artık:ecrin_bebek:2010 erkek yılıydı... bütün arkadaşlarımın erkek çocukları oldu hatta forumda 1 yıldır yazıştığım topicteki arkadaşlarımında çoğunun erkek bebekleri... Sanırım 2011 de kız yılı... Birçok kişinin kızı oluyor.
ben akşam sonuçlarımı alabilirsem yazarım değerigerçi bnm kız kesin diil ama büyük ihtimalle kız dedi doktor.bi arkadaşıma da böyle söylemişti biray sonra %100 kız dedi. Allah var yukarda hiiiç önemli diil cinsiyeti sağlıklı olsun yeter :Saruboceq: ama abla herzaman iyidir.kardeşi olunca da yardımcı olur annesine dimi Fatma kaydirigubbakcemile5
tam yaşına bakmayacaksın biliyorsun değilmi bizim yaşımız çin takvimine göre 2 yaş geri şuan yani şimdiki yaşına 2 yıl ekleyip bakacaksın:)canım benim şu durumda çin takvimine uymuyor.yakın bi arkadaşımınki de uymuyor :ecrin_bebek:
Benim sonucum 13.95 erkekim oluyor o zaman dimi :))
aslında benim bi arkadaşımda da tuttu.ama sanırım tesadüfi oluyor. ben de ve başka bi arkadaaşımda da tutmadı mesela.çok bel bağlamamak lazım. ama ben insanın içine doğanın olduğuna inanıyorum.ne hissediyosanız büyük olasılıkla o oluyor sanki
kızlar yanınızda flash bellek götürün ve video resim ne varsa isteyin doktordan.ben dünden beri bakıp duruyorum.hem ileride o da çok mutlu olur.aa 12 haftalıkken böyleymişim falan der :ecrin_bebek: kısmet olursa her kontrol de alıcam ve arşivliycem. bi de anne adayının günlüğü diye bişi gördüm.çok hoşuma gitti. ondan da alıp doldurmak istiyorum bebeğim için zemuszemus bu günler bi daha geri gelmeyecek
ultrason görüntüsü olarak resim gibi veriyolar zaten ama biz isteyince doktor 3 boyutlu görüntüsünü falan da çekti başka bi cihazla.video olarak da verdi hatta sıçrayışı falan da var elini ağzına falan götürüyoaklınızda bulunsun diye dedim.bana da bi arkadaşım önermişti :))
ben doktorumla pazarlığımı başta yaptım, cinsiyeti öğrenmek istiyorum dedim,oda ozaman yarın değil hafta ortası bakıcaz dedi,bende hafta ortasını beklicem artık,inşallah gösterir sıpam:Saruboceq: gerçi eşime söyleyemicem çünkü kensdisi o heyecanı yaşamak istiyorum,sürpriz olsun diyor, bende inat ettim söylemeyeceğim çatlasadaalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?