içine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı
evet canımm aynen öyleydi.sen kaşındıkça sür o baskılanıyor
seda bir gün öncesi falan yorulunca öyle oluyor biz dinlenmiş oluyoruz ama o kendine gelemiyor
benim göbeğim okul bahçesinde ve ben öğretmen oldumerkek kardeşiminki camide her akşam içki içer ayyaş belli olmuyor
canım hoşgeldin çok yoruyosun kendini doğuma enerjin kalmıcak
38 e giriyorsun canım 37+0 tam 37 dolu olması demek
burcu burayada yapıştırsaydın keşke
ayyyyy..canım geçmiş olsunfaygen aslen nereliydin sen*
ayyy ben senden önce erkancığıma teslim olacağım sana püf noktalarını söylerim artık
canım o konuda hiç bilgim yoktu o yüzden yazmadım:26:
ayyy dün girememiştim çok sevindim tubişte kurtulmuş darısı bizlere inşallahh
bence senin doğumun çok yakın
canım illa 7. gün kesmek şart değil diye biliyorum durumun ne zaman müsayit olursa hem mapucinin dediği gibi zorunluda değil
burcucum çok güzel kurabişlerrrrrrr canım çektiii
senmi yaptın yoksa yaptırdınmı?
kızlar eşim bimden digital kulaktan ateşölçer almış 21 tl çok kullanışlı ve ucuz eger sizin oradakilerdede kalmışsa alın mutlaka
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Cnm çok sağolasın, Rabbim hepimize nasip etsin inş. :))
Cnm sana yazdığım cevap çıkmamış bende yeniden yazmak istedim, normali düşünmekle en iyisini yapmışsın cnm, dr lar zaten riskli bir durum olursa riske atmıyolar sezaryene alıyolar hemen merak etme, boşuna o kadar ameliyat ağrısını çekme cnm, doğum 1 gün sürüyo bitiyo sezaryen dikişlerinin acısı yaraların iyileşene kadar devam ediyo, ağır fln kaldıramıyosun uzun süre
Cnm sağolasın :) darısı başına inş.
Cnm gelicek galiba bebişin :) haftasıda gelmiş artık , hadi hayırlısı
Cnm iyi bir üniversitenin bahçesine gömücem ikisininkinide, kağanınki evde henüz fırsat olmadı
Cnm 1 yaşına kadar yorgan önerilmiyor, ama kastettiğin yatak değil dimi ben üstüne örtmek için yorgan anladım
Cnm hazırlıklar artık nihayetleniyor :) hadi hayırlısı
Olur cnm olurrr bencede
Cnm akika kurbanı deniyor bebek doğunca kesilen kurbana, kız yada erkek bebek için 1 tane kesiliyor, ilk 7 gün içinde kesebilirsen adet tam olur, ama ne zaman kesersen olur,durumunuz varsa çok geciktirmemek lazım, ben akika kurbanını kağanın mevlütünde kestirip kavurma yaptırmıştım, yanına pilav ayran tatlı fln, ne kadar çok kişinin boğazından geçerse o kadar sevapmış
Bebişin korkutmuş seni cnm, benimkide çok az hareket ediyor artık sıkıştı içeri sanırım
Sağolasın cnm, 6tane beyaz badem şekeri 2 tanede renkli çikolatalı badem şekeri koydum, bebişin adının yazılı olduğu kağıtlarıda içine ekledim, arkasına mıknatıs yapıştırdık buzdolabı süsü oldular :)
Cnm sağolasın, kız sen gel şekerin hazır :) bu arada erkek okuyacak ezanı,illa hocanın okumasına gerek yok, abdest alıyor vakti ve usulü var, biz kağan için babasına okuttuk adını
konuşmammı değişik geldi....hahaaantalyalıyım canım
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
şimdiden hoşgeldin diyooruz umaya :)))ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
kızlar bişey sorucam dün gece gr gittiğimde 2 cm açıklık vardı acaba bu hafta doğururmuyum ağrılarımda var ama kalçam bacaklarım bile ağrıyor
Kızlar ya bebiş doğunca kurban kesmeyi düşünüyorduk şükür kurbanı gibi ama akika kurbanı diye bişey varmış zaten bebeiş doğduktan 7 gün sonra kesiliyormuş.Varmı ayrıntılı bilgiye sahip olan aranızda? Daha detaylı şartları filan varmı birde şu kulağa ezan okuma meselesi illa bi hocanınmı yapması gerekiyor babası filan okusa olurmu?
Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
selam kızlar
bu sabah kalktık benim oğlanda tık yokk
hiiçç hareket etmiyoo.eşim seslendi geldi gitti çikolata yedim bissürü şey yedim yatakta yok yok
nasıl korktuk nasıl böyle rengimiz falan attı eşimle
kalktım oturma odasına geldik eşim biraz daha seslendi artık salladık bile yaniii tam ağlamaya başlayacaktım yanii doktora gidecektimm bi silkelendi içerdenn bi gerindii elini kolunu oynattı.bi ohhh dedik resmennn.
eşimde bende çok korktukk.
kahvaltıdan sonrada biraz kıpırdandı ama öyle işte nazlı nazlııı.şimdide öyle pek nazlıı dinleniyoomu ne
bugün temizlik yaptık bide.daha doğrusu ben bişi yapmadım.eşim yatak odasının halılarını sildi yeğenimde yatak odası dolabını tuvalet masasını yerleri falan sildi.şöyle bi ortalığı süpürdüler. bu pazar evdeydik yani.eşim şimdi dışarı yiyecek bişiler almaya gittii
pööff benim oğlan yine ağırdan alıyo ses soluk yokk.
geçmişi okumadımm sizlerde iyisinizdir inşallah
canım akika kurbanı müstehab ibadetlerdendir,anlam itibariylede çocuk için Allaha şükür amacıyla kesilir,zaten sizin niyetinizde şükür kurbanıymış,dolayısıyla aynı anlama gelir,ama isim olarak akika denmesi daha iyidir,sıkıntı yapma bebeğin hayırlısıyla doğduğunda uygun bir zamanda kesersin kurbanını,doğumdan sonra 7. gün kesmek daha güzel,etinide siz dahil herkes yiyebilir...birde akika kurbanı farz değil müstehabdır,durumu uygun olan herkes keser..
bide illa ezanı hoca okuyacak diye bişey yok,babası okur,dedesi okur,akıl baliğ olmuş her erkek okuyabilir,benim kızımın ezanını babası okuyacak.
Merhaba güzel anneler bir kaç günlük yokluktan sonra kızımla biz geri geldik.
Aramızda doğum yapan arkadaş varmı.Geçmişe hiç bakmadan size bir merhaba demek istedim.
slm kızlar .. erken doğdu doğacak derken bizde 36 ya geldik.malum 40.haftasında doğan bebek oranı % 5.gerisi ya öncesi ya sonrası ama bu oran ilk bebekte sonrası oluyormuş 4o.haftayı dolduracaz çoğumuz sanırım .o zaman biz yandık daha 4.haftamız var....((
selam kıslaar nediyonuz...ben çok hastayım..nezle gibi oldum 2 gündür..:2:.elimde mendille hapşıra hapşıra ev temizledim bide annemle..pilim nasıl bitmiş...ev berbat olmuş ama....kızım içinde çekmeceler boşalttım..haftaya beşiğimiz gelince hazır olsun diye...ama çok yorulmuşum...2 dakka dinlenem diye oturduydum..ssızmış kalmışım...artık evdeyim ya diğer işleriyavaş yavaş yaparım diyom bakalım...nasip..sizler naptınız...az geçmişi okuyem sonra yazarım..doğuran falan varmı bakem..öptüm sizi
Ahh ahhh ben ne çok temizlik yapıyorum şu iki haftadır bir görsen canım.Ama gelmedimi gelmiyor işte.
cuma günü tek başıma salonu temizledim dip bucak hemde halıları kaldım.Koltukları çektim camları sildim.Yerleri sildim toz aldım.Ama bak tık yok hala bekliyorum gelsin diye.
kızlar biz iyiyiz Allaha şükür.en mutlu günümde yanımda oldunuz teşekkürlerrr.bebişim iyi maşallahh emip sıçıp uyuyo. sizi unuttuğumu sanmayın bi koşuşturmamız geçsin giricez kızımlaa.şimdilik hoşçakalın Allaha emanet olun.Sağ sağlim yavrunuza kavuşunn inşallah.
slm biiiz geldik
cuma dahil doğuran var mı bugune kadar geçmişe bakamıcam şimdi
abim geldi izmirdenkayınvalidemlerden yeni geldik
slm kızlar.. atladığım varsa kusura bakmasın :26: .. bugün kızımın park yatağını aldık eşimle.. bakın bakalım beğenecek misiniz ??? internetten buldum resminiEki Görüntüle 135283 eşim şimdi maç izliyor bitince kurucaz.. yarın görüş günümüz.. bakalım kızım kaç kilo oldu.. sancı çıkacak mı artık merak ediyorum valla
canım senin için tam olarak öğreneyim sabah ezanı şartmı diye?
gözün aydın canım
teşekkürler cnm,saolasındaha iyiyim canım,evet visco sevi bebe
ben burda bütün alışverişimi yaptığım dükkandan oldukça iyi aldım 55 tl heryerde 70 falandı.
onlar çok alışveriş yaptığım ve peşin aldığım için güzel indirimler yapıyor
gözün aydın canııım
bi denersin olmazsa alırsın
kızlar kızım süger bob seyretmek istiyor ben çıkıyorum
şimdilik byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?