2011 Şubat Anneleri

sevilcim bilmiyorum ki ..orda çalışan kıza en kalitelisi olsun dedik dükkan sahibinin torunu vardı 4 aylık bu çok güzel bunu kullanıyoruz dedi bizde aldık

konuşmammı değişik geldi....hahaa antalyalıyım canım

inşallah canım dört gözle bekliyoruz artık gelsin artık ya

Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

burcucum çok güzel olmuşlar ellerine sağlık canım

inşallah canım

melocum çok teşekkür ederim tekrar sanada ilaçlar için

teşekkürler canım visco daha mı sağlıklı acaba ortopedi açısından felan arada bu kadar fiyat farkı olunca tam yatak boyutunu değiştirmeye çalışıyorken visco alayım ben de ..hiç dikkat etmedim başta ..boyutuna da dikkat etmedim 70 x120 ymiş ama park yataklar 70 x 110 değiştirmem lazım bakalım fazla uğraşöadan olacak mı (

ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk

magdurum ben magdurumm çok magdurum magdurummmm zipam gelmiyooooooooooooooo:95::96:

ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk

aa canım hadi gözünüz aydın allah sağalim kucağına almayı nasip etsin,şimdiden geçmiş olsun
sağlıkla gelsin bebeğiniz.

ablan beni sattiiii biz beraber dogurcaktik yaa küstüm ona
saka bi yana saglikli hayirli gelsin Umaycikk

kızlar bişey sorucam dün gece gr gittiğimde 2 cm açıklık vardı acaba bu hafta doğururmuyum ağrılarımda var ama kalçam bacaklarım bile ağrıyor

ay hayırlısı cnm,inşallah sağlıkla alırsın kucağına,heyecanlandm walla

ay evet ya bi de o işler var,şimdiden ayarlamak lazım onları da dimi,aklıma gelmemişti walla:44:

Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

çoook güzeller cnm,güle güle ikram edin,güzel günlerde,ağız tadıyla yesin misafirleriniz de

ayy kız bu veletlerin tembellikleri tutuyo arada heralde,benm sıpa da yapıo bazen
insan korkuyor ama cidden ya

bilmiyordum cnm walla saol bilgilendirdiin iyi oldu,ayarlayalım o işleri,az kaldı

Merhaba güzel anneler bir kaç günlük yokluktan sonra kızımla biz geri geldik.

Aramızda doğum yapan arkadaş varmı.Geçmişe hiç bakmadan size bir merhaba demek istedim.

hoş geldiniz cnm

evet ya bu bebikler sağ gösterip sol vuruyolar,ama çok da bekletmesinler be yaw
şaka maka sağlıkla gelsinler de paşa gönülleri ne zaman isterse

geçmiş olsn cnm,yorma kendini yahu

ayyy cnm maşallah sana ya,ben oturduğum yerden tek başıma kalkamıorum yaw

maşallah cnm allah bağışlasın,kendnze dikkat edin

slm biiiz geldik
cuma dahil doğuran var mı bugune kadar geçmişe bakamıcam şimdi
abim geldi izmirden kayınvalidemlerden yeni geldik

gözn aydn cnm

güle güle kullanın cnm

canım senin için tam olarak öğreneyim sabah ezanı şartmı diye?

gözün aydın canım

teşekkür ederim cnm

teşekkürler cnm,saolasın

kızlar kızım süger bob seyretmek istiyor ben çıkıyorum
şimdilik byeeee

güle güle cnm

kızlar ben geldim.hepinize iyi akşamlar 2 gündür giremedim pek.kayınvalidemler geldi bu gün hepiniz iyisinizdir umarım,yarın inş.gözdeden hayırlı haberler alırız,açar açmaz haberi alınca çok mutlu oldum.şimdi bi geçmişe bakayım başka ne var ne yokmuş.

gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin umayımız heyecan yaptım ya bekliyoduk ama iş ciddiye binince daha bi heyecanlı oluyo hadi kolaycacık sağlıkla doğsun inş

herkese hayırlı akşamlar kızlar bakiim dedim doğuran varmı:) maşallah gözde de yarına kucağına alcak inş daırısı bizlerin başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…