2011 Şubat Anneleri

Cnm geçmiş olsun, çok yorulmuşsunuz bugün elinize sağlık
sağolasın cnm
cnm isilik gibi bişeylerse normal, küçük küçük pütür oluyo yeni doğanda
Maşallah berilimize :)
Cnm güle güle kullan
Cnm yapılış linkini burayada kopyalamıştım ama geçmişten bulmak zor, her seferinde internetten yeniden linki bulmaya üşeniyorum, yeniden kopyalıyorum sen dedin diye

slm kızlar.. atladığım varsa kusura bakmasın :26: .. bugün kızımın park yatağını aldık eşimle.. bakın bakalım beğenecek misiniz ??? internetten buldum resmini eşim şimdi maç izliyor bitince kurucaz.. yarın görüş günümüz.. bakalım kızım kaç kilo oldu.. sancı çıkacak mı artık merak ediyorum valla

sağol canım benim burda ne güzel dostluklar kurduk umarım bebişlerimiz büyürkende devam ettiririz

bu arada ezan sabah ezanı zamanı okunmalı bebeğin kulağına isimde ondan sonra söylenmeli
benim kızımın adını babam koydu
"senin adın elif eylül" dedi 3 kere kulağına ezandan sonra tabi

selam gececi hamişler... doğuran yok mu daha? surmeli ve nur ne yaptılar? dün baya sancıları vardı.Özellikle surmeli'nin...
Biz bu haftasonu yine sinemaya gittik geçen hafta eyvah eyvah2 ye gitmiştik bugün de kurtlar vadisi Filistin 'e gittik... Kızımız doğmadan sinemadan hevesimizi alalım dedik...

güle güle kullanın canım çok güzelmişş
bizimde yaın görüş+ nst günümüz
artık haftada 2 kez nst ye çağırıyor beni dr
sezeryanı garantiye almak istiyor sanıırm

Kızlar linki yeniden kopyalıyorum, burdan yapılışına bakabilirsiniz

*** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO

sağolasın cnm, güle güle kullanın park yatağınızı

evet bencede çok güzel dostluklarımız oldu.. inşallah devam ettiririz canım.. ilk doğduğu gün mü olmalı ?? eşim ben yapamam diyorda hoca bulmam lazım sabah ezanıda hocayı nerden bulurum ki :44:

güle güle kullanın canım çok güzelmişş
bizimde yaın görüş+ nst günümüz
artık haftada 2 kez nst ye çağırıyor beni dr
sezeryanı garantiye almak istiyor sanıırm

sağol canım beğenmenize sevindim valla odası var kızımın aslında.. bu piyangodan çıkan bişi oldu.. salona koyucaz yanımıza..

Kızlar linki yeniden kopyalıyorum, burdan yapılışına bakabilirsiniz

sağolasın cnm, güle güle kullanın park yatağınızı

sağolasın canım

içine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı

canım bende almadım çünkü uyku seti almıştım park yatak için çarşağı böyle biraz kalınca yorgan gibi altına bide bebek battniyesi sericem olucak biticek inş... Bu arada güle güle kullan benim park yatapın renkleride böyle pembe gri:)

OFFF yazdığım cevap boşa gitti
burcu link vermen daha iyi olmuş görerek yapmak başka tabi:)

yasmincim ezanı istediğiniz zaman okutabilisiniz
benim kızıma 10. gün okumuştu babam sonrada kulağına 3 kere"senin adın elif eylül" demşti
hoca olmak orunda değil komşu yada akraba akılbaliğ olmuş bir erkek olsun yeter

hımm battaniye falan serilse yeter yani.. o baya sert bişi ya içi tahtaymış.. bebeklerin sert zemine yatmaması gerekiyor ya ondan kafam karıştı.. sağolasın canım hepimiz güle güle kullanalım inşallahh..

oo iyi ozaman sağolasın canım ya..

ayyyy..hemen yaz bize gelince ..geçen benim adet sancısı gibi hafif sızım vardı 60larda çıktı
yatak harika çok güzel güle güle kullansın
yok şekerim onlarda bir icraat yok hop heveslendiriyorlar ama gerisi yok,ayyy ne güzel ben rahatça oturamadığım için gidemedim sinemaya ne güzel
canım sağol zahmet oldu sana
evet bencede çok güzel dostluklarımız oldu.. inşallah devam ettiririz canım.. ilk doğduğu gün mü olmalı ?? eşim ben yapamam diyorda hoca bulmam lazım sabah ezanıda hocayı nerden bulurum ki :44:
:
canım aile büyüklerinden birinden rica etsen:26:
içine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı

kızlar ben sevi bebenin visco yatağını aldım çok güzel

gelince yazarım canım yarın sabah kontrol.. hem muayene hem nst olacak bakalım.. benim akşamalrı oluyor adet sancısı gibi sancım ama gündüz yoklamadı henüz.. bakalım yarın ne olacak...

canım aile büyüğümüz yok ki babam vefat etti.. eşimin babası istanbulda ( öyle duayla falan alakası yoktur ).. başkada kimsemiz yok maalesef .. doğduğu gün şart olmaması iyi de sabah ezanında nerden bulurum bilmiyorum.. onada bakıcaz artık canım ..

sen nasılsın ??? iyi oldun mu??

sevi bebenin visco su mu ?? kaça aldın canım ??

Son düzenleme:
slm kızlaar,kocam geldi sonunda almanyadan,dün akşam,evimize döndük,çok mutluyum
uzak kaldım bi kaç gün,okumak da ne zor oluyo yahu,oku oku bitmiyo...
bi dönüp okumaya çalışayım geçmişi,umarım herkes iidir

kızlar ben sevi bebenin visco yatağını aldım çok güzel
bende alıcaktım canım ama eşim sağolsun bi uysu seti almış gelmiş parayı bayıp bide yatağa para verip masraf çıkarmamayım dedim.Bakalım bebek rahat edemezse o zaman alırım.Yoksa bende yatağı alığ çarşafı serip battaniyeyle yatıracaktım bebişi.

canım senin için tam olarak öğreneyim sabah ezanı şartmı diye?

gözün aydın canım

Evet o çok sert direk onun üstünde yatamaz tabi ama çok yumuşak yerde önerilmiyor boğulma teklikesine karşı işte içine gömülyen sertlikte olsa daha iyi olur.

daha iyiyim canım,evet visco sevi bebe
ben burda bütün alışverişimi yaptığım dükkandan oldukça iyi aldım 55 tl heryerde 70 falandı.
onlar çok alışveriş yaptığım ve peşin aldığım için güzel indirimler yapıyor
gözün aydın canııım

bi denersin olmazsa alırsın

yasmincim
canım şimdi babamı aradım sordum sabah ezanı şart değilmiş herhangi bir ezan vaktinde koyulabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…