2011 Şubat Anneleri

ama olmaz ki öyle (( o zaman sana kızdı da gelmiyor bebişin insan kendini o kadar yorar mı :))))
yaa bazen hep negatif olasılıklardan bahsediyormuşum gibi geliyor ama uyarmadan geçemicem sende biliyorsun kordon dolanması gibi olumsuzluklar bizim hareketlerimizle ilgili ,ani bir hareket plesantanın kopmasına neden olabilir ...vb...dikkat et ....bırak gelmesin demek ki rahatı yerinde :))))

bizim bebişler doğana kadar en az 3 4 kez daha evı temızzlerız...

orası kesin zaten baksana hiç niyetleri yok bekliyoruz sadece gelsinler diye

Ben alıştım fırça yemeye canım.Geçen gün banyoya girdim orayıda yıkadım fayanslarına varıncaya denk neymiş kendimi yoruyormuşum birşey olacakmış annem geliyormuş ya zaten o yaparmış tamam geliyor allah razı olsun yapıyor ama o gelene kadar dayanamıyorum ki ben yapabildiğim kadar herşeyimi kendim yapmak istiyorum

bugecede kımsenın doğuracağı yok gıbı eşim gelmek uzere bışeyler hazırlıyım gelene kadar...görüşürüz annişler....

yok canım 23 şubatta sezeryanımız var inş...az kaldı diye az az bitireyim işleri diyorum.ama gün geçtikçe pilimin bittiğini hissaediyorum...
hşgdın....bız doğurmayanlar buradayız...:)))
öyle valla pek tenhaladı bura...

walla hiç sanmıyorum canım...ben geçen haftadan bu haftaya bayağı kötüledim.işte gün geçtikçe böyle olucam diye korkuma napcamı şaşırıyorum...dün sol kalçama bi kramp girdi,allahım topallıyom...bide manyak gibi pazara çıktık annemle...evin önünde kuruluyo pazarda.dayanamadık ama görsen topal topal bi kötü oldum..bin pişman oldum çıktığıma...bitmiş bende pil...geçmiş artık benden...

Aslında haklısın ama olumsuz düşünceler yerine olumlu düşüncelere ve güzel şeyler duymaya daha çok ihtiyacımz var dimi bizim.Hmmm olumsuz düşünceleri kovalım aklımızdan olur mu.

Kızlar bu arada sevinç'in hepinize selamı var.Doğurduda kaçtı sanmasınlar hepinizi döverim diyor.
Prensesi ve kendisi çok iyiymiş 3.200 gr olmuş.

kızlar biz iyiyiz Allaha şükür.en mutlu günümde yanımda oldunuz teşekkürlerrr.bebişim iyi maşallahh emip sıçıp uyuyo . sizi unuttuğumu sanmayın bi koşuşturmamız geçsin giricez kızımlaa.şimdilik hoşçakalın Allaha emanet olun.Sağ sağlim yavrunuza kavuşunn inşallah.

slm biiiz geldik
cuma dahil doğuran var mı bugune kadar geçmişe bakamıcam şimdi
abim geldi izmirden kayınvalidemlerden yeni geldik

canım ne güzel meleğine kavuşmuşsun meleğini bizim içinde öp kokla darısı bizim başımıza

ayyy canım yaa ne güzel bebeğin kucağında :))) kızını öp bizim yerimize ama başkalarına öptürme fazla ....((

Yonca Bambam Bebek Beşik Kod 101 | | Bebefix.com

Kızlar bebeğin ilk aylarını geçireceği beşik bu ablam verdi.
Ama ben bunun bunun kılıfından almak istiyorum ekstradan.Şimdiki kılıfını yıkayacağım ama o elimde dursun ben yeni bir tane alıyım diyorum.Daha doğrusu fikir eşimden çıktı.
Bunun ekstra kılıfından nerden bulabilirim fikri olan varmı

Kzılar tek tek alıntılayamadım ama cevap veren herkese çok teiekkür bakalım artık duruma göre uygun bi vakitte keseriz inş kurbanımızı...

bende bunlardan almayı düşünüyorum canım oturma odamızda yazında balkona falan çıkardığımda yanımda olsun odamız balkona uzak düşüyor uyanırsa duymazsam diye alıcam her ne kadar kayınvalidem gereksiz görsede ben eşimi kandırdım baba yüreği dayanmadı tamam dedi

melocum seninde sanki kızamık olmuş gibi cilt altında kırmızı döküntüler varmıydı onlar kötü duruyo inşallah onlarda hemen geçer görünce karnımı içim gidiyor
evet canımm aynen öyleydi.sen kaşındıkça sür o baskılanıyor
seda bir gün öncesi falan yorulunca öyle oluyor biz dinlenmiş oluyoruz ama o kendine gelemiyor
kimisi evde saklıyomuşki çocugu evine bağlı olsun cami bahcesine gömen dindar okul bahceside eğitim hayatında başarılı olurmuş karar veremiyorum napsam die
benim göbeğim okul bahçesinde ve ben öğretmen oldumerkek kardeşiminki camide her akşam içki içer ayyaş belli olmuyor
Merhaba güzel anneler bir kaç günlük yokluktan sonra kızımla biz geri geldik.

Aramızda doğum yapan arkadaş varmı.Geçmişe hiç bakmadan size bir merhaba demek istedim.
canım hoşgeldin çok yoruyosun kendini doğuma enerjin kalmıcak
ben 36+ 6 oldum yarın 37 olcam doktor banada ıkı haftaya doğar dedı ama sanmıyorum....
38 e giriyorsun canım 37+0 tam 37 dolu olması demek

Cnm çok sağolasın, faceden gönderiyorum mesajla şimdi
burcu burayada yapıştırsaydın keşke
ayyyyy..canım geçmiş olsunfaygen aslen nereliydin sen*
yok canım 23 şubatta sezeryanımız var inş...az kaldı diye az az bitireyim işleri diyorum.ama gün geçtikçe pilimin bittiğini hissaediyorum...

öyle valla pek tenhaladı bura...
..
ayyy ben senden önce erkancığıma teslim olacağım sana püf noktalarını söylerim artık
Kzılar tek tek alıntılayamadım ama cevap veren herkese çok teiekkür bakalım artık duruma göre uygun bi vakitte keseriz inş kurbanımızı...

canım o konuda hiç bilgim yoktu o yüzden yazmadım:26:

Baba yüreği işte kıyamıyor şimdiden.Al ama bunlar çok kullanışlı ablam iki oğlundada kullandı çok rahat etti.Şimdi benim kızım yatıcak inş.Bende park yatakta var ama şimdi yatırmıyım onda dedim.Kurmuştum bozdum onu şimdi bunu yaptık eşimle ama kılıfını yıkasamda yenisi olsun dedim.Ama nettede bulamıyorum extradan kılıf satan bir yer yok galiba.

Hoşbulduk canım.Yok yok ben doğuramam bu gidişle sona kalıcak benim bebiş bak sana hiç niyeti yok gelmeye :))

çağlayancım hiç ööle deme canım haftaya doluyo zaten miadı en azından bizden önce doğurcağın kesin sen sevil hanımı kucağına alıp emzirrirken biz burda hadi ama gelsin bebeşimiz dicez

Son düzenleme:

slm canım.. bayadır sesin soluğun çıkmadı bende merak etmiştim seni.. iyi olmanıza sevindim..

allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin canım benim.. allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve paşam sağ salim gelecek dünyaya sen hiç merak etme annessi

selam kızlar herkese keyifli pazarlar,
şimdi oğlanın yatağını hazırlayacağız. malum birkaç güne kadar bizimle olacak sıpam
siz yorgan koydunuz mu? kalın gelir mi acaba?

canım yorgana doktorlar izin vermiyorlar.. kafasını kapatır yüzünü kapatır nefes alamaz diye.. ondan bencede kullanma..

Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)

ellerine sağlık canım süper olmuşlar..

peki canım ezanın ne zaman okunması gerekli.. belli bir zamanı var mı ??

ayyy çağlayan seninle aynı durumdayız
benim anadizim vardı arkadaş bunun aynısını verdi bana
yatak odasına koyacağım 6 ay bunda yatırıp sonra ablasının yanına beşiğe alacağım ama o 2 çocuk büyütmüş birtanede komşusununki büyümüş bunda
kılıfın bazı yerleri yıpranmış pek içime sinmedi bende yeni kılıf alayım diyorum hiç bişey yapamazsam kardeşim terzi gelince bi çaresini bulur sanırım

bu arada senin tel bende yok msj yazarmısın özelden

çok geçmiş olsun canım

Allah analı babalı büyütsün canım.Merak etme genelde çoğu bebişte oluyor o.benim ilk kızımdada olmuştu

canıııımmm gözün aydın.Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin.Sütün gelmiş demekki emip durduğuna göre
darısı bize inşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…