- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Haftam bitmek üzere benim artık ama kızımın gelmeye hiç niyeti yok bakalım salı günü dr.amcamız ne diycek gerçi o benim sıkıntı ve şikayetlerin hepsine normal diyor ama bende gelsin istiyorum artık kızım.
Sen kaç haftalıktın canım çizelgen yok aşağıda
çok guzeller hayırlı olsun....bızde yok böyle şeyler...böyle süslü verılomıyo
Sağolasın cnm, kız herkes yapmıyo burdada, benim içimden geliyo diye herşeylerini gönlüme göre yapmaya çalışıyorum gelenlerede hoş bir sürpriz oluyor, içinden geliyorsa sende yap cnm
kızlar ben dün yazmıştım ama farketmediniz sanırım tuğba da bebişi de iyiymiş bana msj attığında henüz emzirememişti tek sıkıntısı oydu 3 kilo bi kızçesi olmuş :))
kızlar bişey sorucam dün gece gr gittiğimde 2 cm açıklık vardı acaba bu hafta doğururmuyum ağrılarımda var ama kalçam bacaklarım bile ağrıyor
Kızlar ya bebiş doğunca kurban kesmeyi düşünüyorduk şükür kurbanı gibi ama akika kurbanı diye bişey varmış zaten bebeiş doğduktan 7 gün sonra kesiliyormuş.Varmı ayrıntılı bilgiye sahip olan aranızda? Daha detaylı şartları filan varmı birde şu kulağa ezan okuma meselesi illa bi hocanınmı yapması gerekiyor babası filan okusa olurmu?
Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
slm kızlar .. erken doğdu doğacak derken bizde 36 ya geldik.malum 40.haftasında doğan bebek oranı % 5.gerisi ya öncesi ya sonrası ama bu oran ilk bebekte sonrası oluyormuş 4o.haftayı dolduracaz çoğumuz sanırım .o zaman biz yandık daha 4.haftamız var....((
benımkı ıkıncı ınşallah 38 de doğar....evet bende ılk gebelığımde tam 40 haftamı bıtırdığımde gelmıştı....
ayyy dün girememiştim çok sevindim tubişte kurtulmuş darısı bizlere inşallahh
bence senin doğumun çok yakın
canım illa 7. gün kesmek şart değil diye biliyorum durumun ne zaman müsayit olursa hem mapucinin dediği gibi zorunluda değil
burcucum çok güzel kurabişlerrrrrrr canım çektiii
senmi yaptın yoksa yaptırdınmı?
kızlar eşim bimden digital kulaktan ateşölçer almış 21 tl çok kullanışlı ve ucuz eger sizin oradakilerdede kalmışsa alın mutlaka
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
evet haklısın sağlıklı olsunlarda.beklıyoz artık bakalım...ben çok sabırsızım hergece beklıyom ha sancı olcak ha oldu dıye :)canım o zaman sen bizdeen önce kavuşcan bebeğine :)sağlıklı olsunlar da varsın içimizde büyüyebildikleri kadar büyüsünler...
Geçmişten aklımda kalanları yazıyım kızlar alıntı yapamadım hiç
Burcucum kurabiyelere bayıldım.Zahmet olmazsa tarfini verebilirmisin.Gerçi arkadaşlara verdin mi bilmiyorum ama bende belki mevlüte aile içinde öyle dağıtmak için yapıp vermek isterim.
Yasese ve too_be'nin bebişleri olmuş.Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza artık.
Senaysn canım suyun azalmış çarşamba geliyormuş galiba bebişin.Hayırlısı olsun canım.güzel haberlerini bekliyoruz artık.
Dillerim_lal metehan oğluşun yaptığını benim kız artık pek sık yapar oldu canım.Yerleri daraldığı için ve uyudukları için öyle hareket etmezlermiş.Ne yersen ye eğer uyuyorsa hiç bir tepki vermiyor benim kızımda öyle.birde şu etken var bir gün öncesinde çok yorulduysan o hareket etse bile biz hissedemeyebilirmişiz.Ben böyle bir durumda acile gittiğimde ebe söylemişti.
Kızlar aklımda kalanlar bunlar başka yazmadığım arkadaşım varsa kusura bakmasın.
ben 36+ 6 oldum yarın 37 olcam doktor banada ıkı haftaya doğar dedı ama sanmıyorum....
slm kızlar .. erken doğdu doğacak derken bizde 36 ya geldik.malum 40.haftasında doğan bebek oranı % 5.gerisi ya öncesi ya sonrası ama bu oran ilk bebekte sonrası oluyormuş 4o.haftayı dolduracaz çoğumuz sanırım .o zaman biz yandık daha 4.haftamız var....((
bende ilk kızımı 41. haftada doğurmuştum aslında sezeryan ozman oldu kimbilir kendi gelse ne zaman gelecekti
Senin o zaman daha 3 haftan var benim son haftaya girdim hala bekliyorum bakalım ne zaman gelicek
Dr.benimde son haftalardayız hazırlıkla ol dedi ama tık yok daha kızımda
Senin bir ara tehliken vardı bekliyordun dimi ha geldi ha gelicek diye ama bak bekliyor annesi zamanı
Nasıl bekledin o kadar ya 41.hafta
ben 9 şubatta doğmazsa 10 şubatta alın benim bebişimi sezeryanla diycem dr. :))
ayyy maşallahhh süpersin ya ne beceriklisin hemde kagan gibi bir ugrasın varken yaptın haSağolasın cnmkurabiyeleri hazırlamıştım kavanozda bekletiyodum bugün fırsattan istifade paketlemesinide bitirdim, yapması oyalayıcı oldu ama kendi emeğim olduğu için daha bi hoşuma gidiyolar :)
Cnm çok sağolasın, faceden gönderiyorum mesajla şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?