2011 Şubat Anneleri

Merhabalar fatmacım göremiyoruz artık seni sahalarda ama çok doğal ya 2. yada 3. doğumları olanlar Allah ayrdım etsin bi yandan ilgi isteyen bi çocuk diğer taraftan karnımızdakinin zorluğu gerçekten üst üste geliyordur.Tuğbadan henüz haber yok sanırım bakalım beklemedeyiz.

Ay evet ya anaplı belediye başkanıydı değil mi Adil bey çok seviyordum onu Manisa yı Manisa yaptı gerçekten...Manisa da Gazi ilkokulunda okudum ben ... Beyaz fili, onun aşağısındaki parkı,matmutpaşalı ayakkabıcısını hiç unutamıyorum:) çocukluğum onlar benim ya...Ben devlet hastanesinin karşısındaki caminin karşısındaki binalarda oturmuştum tren garına bakan binalarda okuluma çok yakındı evimiz... Herşeyi başka güzel gelir bana Manisanın bak burnumda tüttü Valla uğrarsam mutlaka gelirim canım bende menemenliyim aslen biliyosun menemen manisa yolu üzerinden daha yakın o yüzden sık sık manisadan geçiyoruz aileme giderken canım Manisam benim...

evet canım baya ağırlaştım artık
büyük kızım desen iyice bana düştü gece eli memede yanımda uyuyor 15 ün sonra napcaz bilmem:18:
zaten doğuran bidaha ugrayamıyor sona doğru kimsecik kalmayacak topikte

Allahım herkesin bebişleride kendileride sağlıklı olsunda varsın girmesinler
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
evet ya...o fikir yalan gibi hastane bohçasına baktım bezi falan koyduğum..şimdi diyorum bunlara mı sarıp verecekler
şekerim bu hemoroidden sonra normal doğumdan vazgeçtim eğer aceleci davranmazsa kızım o gün olacak aynı gün doğacak kızlarımız

yalovadasın eş için mi ordasın hale?

hele bide minicik kıyafetlerine bakıyorum allahım diyorum bunları giyecek benim kızım nede yakışır minişime allahım ne güzel bir duygu bu yaa

yalovadasın eş için mi ordasın hale?

yok canım ilk atamam buraya çıktı öğretmenlikte sonrada burada evlenince burada kaldım aslında eşimde buralı değil bursalı ama biz yalovayı seviyoruz hem küçük rahat hemde büyük şehirlere çok yakın... İzmirliyim ama malesef İzmir hiç hakettiği yerde değil gün geçtükçe kötüye gidiyor orayada sağlam bi belediye lazım Ama bütün akrabalarım İzmir de bu yüzdende çok özlüyorum oraları

canım benimde ilk doğumumda dr um hemoroidim oldugu için normal doğumu kesinlikle önermemşti
hatta ben daha önce analfissür(bi çeşit hemoroid gibi) ameliyatı oldugum için yeniden tekrarlar zaten hiç olmayanlarda bile ıkınmadan hemoroid oluşabiliiyorki sizde kesin demişti ama ben yinede 41 haftaya kadar bekledim olmadı napalım sezeryanla aldılar hakkımızda hayırlısı artık

aynen ya..ben de ilk buraya atandım eşimle tanıştık ve kaldım burda kayınvalidemlerde burda körfezde ama biz merkezde oturuyoruz..
ben de ilerde nasip oolursa aydına yerleşmek istiyorum orda 6 yıl kadldım ve çok seviyorum

vallahi ya atanır atanmaz kaptılar bizi kapanın elinde kaldık:) benim kv burda değil eşimin tüm akrabalarıda bursada biz yalovada başbaşayız gayet güzel oluyo:)

kızlar ben dün yazmıştım ama farketmediniz sanırım tuğba da bebişi de iyiymiş bana msj attığında henüz emzirememişti tek sıkıntısı oydu 3 kilo bi kızçesi olmuş :))

ayy slm kızlar çooook uzun süredir giremiordum sevim dışında doğum oldu mu başka neler oldu....benim şafak 5

selam kızlar
biraz geçmişe okudum geldik oğluşumla sizler nasılsınız bebişler nasıl

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki

senacım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama canını sıkma cana geliceğine mala gelsin iyiki evde yokmuşsun

yasemin kaşıntıların nasıl oldu

çok sağol melocum babamı gönderdim nöbetçi bir eczane bulmuş almış şuan baya hafifledi az az kaşınıyor ama sabrediyorum umarım tamamen geçer

kızlar ben dün yazmıştım ama farketmediniz sanırım tuğba da bebişi de iyiymiş bana msj attığında henüz emzirememişti tek sıkıntısı oydu 3 kilo bi kızçesi olmuş :))

tuğbanında gözü aydın allah analı babalı büyütsün

ohh ne güzel tüm hazırlıklarr tamam...bizimde çantamız yaklaşık 1 aydır arabada duruyo ama yarın yukarı çıkarcaz salı günü annemleri almaya gidince bizim valizelerden onlarınkine yer kalmıcek
evet anaptandı galiba...bende körfez ilköğretimde okumuştum...liseyide anadolu öğretmen lisesinde...biz yeni garajın orda oturuyorduk şimdi yeni manisa tarafına taşınddı annemler...ya menemenlisin demek manisaya gerçekten çokk yakın...bende çok özledimm manisamı....benimde en büyük hayalimdi manisada yaşamak ama ankaralı oldum çıktım...ve tayin durumumuzda yok...neyseki eşim çok sık götürüyor beni....ay ne güzel olur manisada güzel bi gün geçiririzz haberleşirsek...

kızlar bişey sorucam dün gece gr gittiğimde 2 cm açıklık vardı acaba bu hafta doğururmuyum ağrılarımda var ama kalçam bacaklarım bile ağrıyor

maşallah maşallahh Allah analı babalı büyütsün inşallah. biran önce toparlanıp döner kızcesi ile aramıza inşallahh

Kızlar ya bebiş doğunca kurban kesmeyi düşünüyorduk şükür kurbanı gibi ama akika kurbanı diye bişey varmış zaten bebeiş doğduktan 7 gün sonra kesiliyormuş.Varmı ayrıntılı bilgiye sahip olan aranızda? Daha detaylı şartları filan varmı birde şu kulağa ezan okuma meselesi illa bi hocanınmı yapması gerekiyor babası filan okusa olurmu?

canım bizim adağımız var zaten ama bende duydum her çocuğa kesilmesi gereken bir kurbanmış ama bizim adağımız olunca onunla ilgili bilgi edinmedim ezan meselesine gelince bende hoca okusun dedim kayınbabamlar yeni adetmi çıkardın dediler o yüzden eşim okusun istiyorum bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…