2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
biz kızımla çok iyiyiz son 14 güne girdik bakalım hakkımızda hayırlısı
dün geceden çok uyusuzum büyük kızım gece 2 de kalktı oturdu uykum yok diye 5 e kadar onunla oturdum sonra eşime devrettim sersem gibiyim
ay ne cok yazıyosunuz sayfalar dolusu yazı birikmiş geçmişi okuyamadım tugbadan haber varmı bugün sezeryanı vardı
doğuranlar çoğaldı yetişemiyoruz artık:)
şimdilik öptüm

feeble yanlız değilsin cnm topikte bende varım en sonda:):)

bende bendeeee..

herkese tünaydın kızlaarrrrr.. doğuran yok bugün heral :)
artık hergün doğuran varmı ki die heycanla açıorum

iyi bari yaa yalnız kalmayacağım son günlerde korkuyorum valla şubat sonunda sesleneceğim burada kimse yokmuuuuu? diye ses gelmeyecek bi ben kalcam doğurmayan diye

kızlar nasılsınız benim hafif sancılarım yine devam ediyor annemi aradım sordum benimde öyle olurdu o zaman yakın senin doğumun hazırlıklı ol dedi doktorda çarşamba perşembe kontrole çağırdı annemde yaa o zamana doğurmazsan gidersin dedi beni çok zorlamıyor ama hafif hafif sancı yapıyor kızım yavaş yavaş gelmeye çalışıyor galiba

günaydın, hogeldinn, bende uykusuzum canım artık uykularımızın eski tadı yok ağrılar sızılar derken sabahı zor ediyoruz.. ama bugün uyanınca oğlum günaydın dedi bana elimi göbeğime koydum ayağını öyle bir dayamışki sıpa kemiklerini hissettim elime geldi resmen ben günaydın annem diyincede geri çekti özleyeceğim doğurunca bu tekmeleri..

gelsin artık annesi 39. haftadaymışsın özlemiştir seni

aynı durum bendede var canı ilk bana günaydın diyor sonra babasına dayıyorum karnımı ona tekme atıyor bende çok özliycem yaa eşime söylüyorum o zaman yanımızda olucak gözünle görürsün oynaşırsınız diyor inş. allahımın izniyle

gelsin artık annesi 39. haftadaymışsın özlemiştir seni

ayyy bende bir merak ediyorum ki anlatamam doktor son kontrolde dudakları silikonlu gibi dedi kime çekti bilmem bende de babasındada öyle dudaklar yokk diyorum onun o silikonlu dudaklarını yerimm ben yaa zaman geçsede gelse rabbimin izniyle hayırlısıyla hepimizin bebişleri

Son düzenleme:

ay canım ben manisalıyım...merkez...manisa yazdığını görünce hemen atladım...sanırım sen adil aygün zamanından bahsediyorsun bol bol park bahçe yapmıştı o zaman...manisa şimdide çok güzell...manisaa hep güzellmesir olayı zaten çok farklı...şimdi çok gelişti mesir sektörü...mesir lokumu(antep fıstıklısı,fındıklısı,çikolatalası)poşet çay şeklinde mesir çayı,mesir gofreti,normal mesir ben her gidişimizde poşetlerle alıyorum..burda arkadaşlara falan giderken bazen tatlı niyetine onları götürüyorum herkes bayılıyor...hatta eşimin bazı arkadaşları müdavimi oldular özel siparişle çay ve mesir getiriyoruz onlara....manisada ağırlamak isterim buyur gel

selam kızlar bebeğin bu göbek bağı düşünce napcaksınız evdemi tutucaksınız yoksa bi yere gömecekmisiniz?

haklısın canım, yarın sabah kontrol var bakalım bu sefer detaylı konuşmayı düşünüyorum risk dediği gibiyse çarşambayı bile beklemekten vazgeçtim söylerim salı alsın.

fatmacım sana az kalmış diyordum ben senden önce doğurucam şansa bak, ya ocağın son annesi ya da şubatın ilk annelerinden biri olarak vizemizi aldık dr.dan))))

selam kızlar herkese keyifli pazarlar,
şimdi oğlanın yatağını hazırlayacağız. malum birkaç güne kadar bizimle olacak sıpam
siz yorgan koydunuz mu? kalın gelir mi acaba?

günaydın kızlarr
bu havalar bööle giderse benim komşum taşınamıycak internette ben doğurana kadar kalcak :)))
ohhh yaşasııınn
evettt...ilçesindenim canım ne güzel anıların olmuş ben merkezi çok bilmiyorumgerçi ama mesir macununu ben de severim
şimdi oğlanın yatağını hazırlayacağız. malum birkaç güne kadar bizimle olacak sıpam

ben serdim canım üstüne yatar ne bileyim olmazsa olmaz gibi geldi bana

sandığı deşeledik eşimle
lohusa yatağı için takımlarımı çıkardım.incili patikler vardı onları da attım valize.
annemler biz hastanedeyken kalacağı için battaniye ve yastıkları onları hemen alabileceği şekilde koyduk valizi şöyle bi gözden geçirdik eksik var mı diye

yorulduk ama iyi oldu bitti işlerimiz

bende karar veremedim canım bi elyaf yorganımız var uyku setinin, birde ince bir yün yorganımız. yün sanki ağır gelir gibi elyafta üşütürmü ki :26:

selam kızlar bebeğin bu göbek bağı düşünce napcaksınız evdemi tutucaksınız yoksa bi yere gömecekmisiniz?

anneannesinin bahçesine gömeceğim taaa mersine gidip babası anne manyağı bari oğlum babaanne manyağı olmasın anneanneci olsun ohhhh yaşasın gelinlerin üstünlüğü

ohhh ne güzell herşey hazır bide bebişin geldimii herşey tamam olucak inş.bende doktor bir hafta var diyince bende hemen serdim yatağını kızımın her sabah uyanıp bakıyorum inş. kızımıda görücem içinde diyorum

benim görümcemde elyaftan yorgan yaptırıyor bebişime ama ilk başta herhalde battaniyelerliyle idare ederim baktım üşüyor yorganıda örterim antalya fazla soğuk olmadığı için battaniye yeterli gelir herhalde

canım bende yorganını serdım ınce saten uyku setının yorganı olmadı ustune yatırırım cok sıcak olursada..

gerçekten özleniyor tekmeleri ya
içindeyken ayrı bi duygu dışındayken ayrı bu bıdıklar annelerinin canı canııı

benim kızımınkini amerikaya götürdü görümcem üniversitenin bahçesine gömmüş:)

ayyyy canım ben sona kalanlardan olacagım bu gidişle
tam tarih bellimi?
hayırlısı olsun hakkınızda

ayy maşallah son hazırlıklarda tamam
bende çıkardım hastaneden gelince yataga sereceğim takımlarımı falan ütüledim hazır bekliyor
gelen giden içinde aynı hazırlıklar tamam
senin tarih öne alınmadı demi
ikimiz aynı gün doğurcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…