feeble yanlız değilsin cnm topikte bende varım en sonda:):)
bende bendeeee..
herkese tünaydın kızlaarrrrr.. doğuran yok bugün heral :)
artık hergün doğuran varmı ki die heycanla açıorum
günaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
biz kızımla çok iyiyiz son 14 güne girdik bakalım hakkımızda hayırlısı
dün geceden çok uyusuzum büyük kızım gece 2 de kalktı oturdu uykum yok diye 5 e kadar onunla oturdum sonra eşime devrettim sersem gibiyim
ay ne cok yazıyosunuz sayfalar dolusu yazı birikmiş geçmişi okuyamadım tugbadan haber varmı bugün sezeryanı vardı
doğuranlar çoğaldı yetişemiyoruz artık:)
şimdilik öptüm
kızlar nasılsınız benim hafif sancılarım yine devam ediyor annemi aradım sordum benimde öyle olurdu o zaman yakın senin doğumun hazırlıklı ol dedi doktorda çarşamba perşembe kontrole çağırdı annemde yaa o zamana doğurmazsan gidersin dedibeni çok zorlamıyor ama hafif hafif sancı yapıyor kızım yavaş yavaş gelmeye çalışıyor galiba
günaydın, hogeldinn, bende uykusuzum canım artık uykularımızın eski tadı yokağrılar sızılar derken sabahı zor ediyoruz.. ama bugün uyanınca oğlum günaydın dedi bana elimi göbeğime koydum ayağını öyle bir dayamışki sıpa kemiklerini hissettim elime geldi resmen ben günaydın annem diyincede geri çekti özleyeceğim doğurunca bu tekmeleri..
gelsin artık annesi 39. haftadaymışsın özlemiştir seni
Canım normal doğumu düşünmene çok sevindim evet zaten bi terslik olduğunda alıyolar hemen sezeryane o yüzden normal diye bi girişelim olaya bizde geri Allah kerim...:)
Şimdi sen Manisayım diyince sanki bu konuyu daha önce konuştuk gibi geldi banada bende 5 yıl Manisa da yaşadım merkezde.Sanki sen bi ilçesinden değil mi.Çok severim ben Manisa yı ya çok düzenli sakin bi şehirdi.Şimdi nasıl bilemiyorum ama benim orada bulunduğum dönemdeki belediye başkanı Manisa için çok güzel şeyler yapmıştı.Hele bide mesir olayı vardıki sorma gitsin nasıl kapışırdık o camiden atılan mesirleri tabi bunlar 95-98 yılları filan anlattığım.sonraları çok kalabalıklaştı şenlikler caminin yanına bilem yaklaşamaz olduydum:) Hala her uğradığımda alırım mesirimi gelirim burdakiler mesiri yerken dişlerine yapıştırdıklarından kimse yemez bana kalır.Çocukluk alışkanlığı benimde hiç yapışmaz bi güzel yerim onu.Ahh ah aklıma geldi bak şimdi...
canım dün de yzdım ama görmedin önemli olan kilosu ve zamanı değil sağlıkla doğsun yeterki,minil-k olsun sütün yarar büyüyüverir busemin oğluna bakk face de kocamman olmuşAllah korusun suyun az olması belki daha çok zarar verir
günaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
biz kızımla çok iyiyiz son 14 güne girdik bakalım hakkımızda hayırlısı
dün geceden çok uyusuzum büyük kızım gece 2 de kalktı oturdu uykum yok diye 5 e kadar onunla oturdum sonra eşime devrettim sersem gibiyim
ay ne cok yazıyosunuz sayfalar dolusu yazı birikmiş geçmişi okuyamadım tugbadan haber varmı bugün sezeryanı vardı
doğuranlar çoğaldı yetişemiyoruz artık:)
şimdilik öptüm
ohhh yaşasııınngünaydın kızlarr
bu havalar bööle giderse benim komşum taşınamıycak internette ben doğurana kadar kalcak :)))
evettt...ilçesindenim canım ne güzel anıların olmuş ben merkezi çok bilmiyorumgerçi ama mesir macununu ben de severimŞimdi sen Manisayım diyince sanki bu konuyu daha önce konuştuk gibi geldi banada bende 5 yıl Manisa da yaşadım merkezde.Sanki sen bi ilçesinden değil mi.Çok severim ben Manisa yı ya çok düzenli sakin bi şehirdi.Şimdi nasıl bilemiyorum ama benim orada bulunduğum dönemdeki belediye başkanı Manisa için çok güzel şeyler yapmıştı.Hele bide mesir olayı vardıki sorma gitsin nasıl kapışırdık o camiden atılan mesirleri tabi bunlar 95-98 yılları filan anlattığım.sonraları çok kalabalıklaştı şenlikler caminin yanına bilem yaklaşamaz olduydum:) Hala her uğradığımda alırım mesirimi gelirim burdakiler mesiri yerken dişlerine yapıştırdıklarından kimse yemez bana kalır.Çocukluk alışkanlığı benimde hiç yapışmaz bi güzel yerim onu.Ahh ah aklıma geldi bak şimdi...
selam kızlar herkese keyifli pazarlar,
şimdi oğlanın yatağını hazırlayacağız. malum birkaç güne kadar bizimle olacak sıpam
siz yorgan koydunuz mu? kalın gelir mi acaba?
selam kızlar bebeğin bu göbek bağı düşünce napcaksınız evdemi tutucaksınız yoksa bi yere gömecekmisiniz?
şimdi oğlanın yatağını hazırlayacağız. malum birkaç güne kadar bizimle olacak sıpam
selam kızlar bebeğin bu göbek bağı düşünce napcaksınız evdemi tutucaksınız yoksa bi yere gömecekmisiniz?
sandığı deşeledik eşimle
lohusa yatağı için takımlarımı çıkardım.incili patikler vardı onları da attım valize.
annemler biz hastanedeyken kalacağı için battaniye ve yastıkları onları hemen alabileceği şekilde koyduk valizi şöyle bi gözden geçirdik eksik var mı diye
yorulduk ama iyi oldu bitti işlerimiz
günaydın, hogeldinn, bende uykusuzum canım artık uykularımızın eski tadı yokağrılar sızılar derken sabahı zor ediyoruz.. ama bugün uyanınca oğlum günaydın dedi bana elimi göbeğime koydum ayağını öyle bir dayamışki sıpa kemiklerini hissettim elime geldi resmen ben günaydın annem diyincede geri çekti özleyeceğim doğurunca bu tekmeleri..
haklısın canım, yarın sabah kontrol var bakalım bu sefer detaylı konuşmayı düşünüyorum risk dediği gibiyse çarşambayı bile beklemekten vazgeçtim söylerim salı alsın.
fatmacım sana az kalmış diyordum ben senden önce doğurucam şansa bak, ya ocağın son annesi ya da şubatın ilk annelerinden biri olarak vizemizi aldık dr.dan))))
sandığı deşeledik eşimle
lohusa yatağı için takımlarımı çıkardım.incili patikler vardı onları da attım valize.
annemler biz hastanedeyken kalacağı için battaniye ve yastıkları onları hemen alabileceği şekilde koyduk valizi şöyle bi gözden geçirdik eksik var mı diye
yorulduk ama iyi oldu bitti işlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?