bugunde doguramadimmm
Hadi gözün aydın canım bebişinin iyiye giden haline çok sevindim.Sağma makinalarının bi markası varmı yoksa profesyonel aletlermi?
Sağolun kzılar beğenmenize çok sevindim.Yasmincim İzmirliyim tam üstüne bastın alışamadım hala çiğdeme çekirdek demeye çekirdek bizde kuruyemişin gel adıdır, birde simit-gevrek olayımız varki sorma gitsin:)
merhaba güzel anne adayları...
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza
Merhaba güzel anneler :)
Nasılsınız? Doguran var mı?
Artık herkes muhteşem finale yaklaştı, heyecan dorukta degil mi?
Allah sagsalim kurtulmayı nasip etsin hepinize.
Biz iyiyiz. Dün kızımın göbegi düştü. Bugün de ilk banyomuzu yaptık :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki
kızlar az önce kpss tercihlerimi yaptım
dua edin nolur belki kızımın şansına bi yerler gelir.ilk 4 tercihim istanbul kızlar anacığımın yanı bu vesileyle belki eşimde tayin olayını hızlandırır.ama malesef 11. ve 12. tercihim erzincan neyse hayırlısı diyorum :))
inş. cnm neyseki annemler yanımda, eşim ameliyata yetişemezsem akşam atlar gelirim diyo.. hayırlısı artık, ben ameliyata girmeden önce görüşmek isterim yinede... oda nasıl üzülüyo arkadaşları hep teselliğye geliyolarmış yanına, bende onu güldürmek için mahsus seni niye teselli ediyolar gelip beni teselli etsinler, ameliyata eşini görmeden girecek olan ve kesilip biçilecek olan benim diyorum
ay en çok merak ettiğim konu bu kaçla giriliyor ve kaç oluyor sevince sorucam ben de onunla benim özellilkerim yakındı birbirineKaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.
Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)
63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)
10 kilo gitti. böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)
canım çok geçmiş olsun Allah karşılaştırmasın yeterkiiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
aynı şey benim de dikkatimi çekmişti ama sormayı unuttum konuşmalarında ege tarzı var zaten ben de manisalıyım yaaaSağolun kzılar beğenmenize çok sevindim.Yasmincim İzmirliyim tam üstüne bastın alışamadım hala çiğdeme çekirdek demeye çekirdek bizde kuruyemişin gel adıdır, birde simit-gevrek olayımız varki sorma gitsin:)
canım bebeğin doğumunda etrafnıda onu koruyan bir madde olurmuş o madde belli bir süre vücutta kalmalıymışooy oyyy göbüşünü yesinler şuna bak şaka maka bi haftalık bile olmuş küçük hanım..
sahi ya bu bebek yıkama konusunda göbek düşene kadar öle kanlı kanlı mı durcak bebişler göbüşüne deyirmeden yıkasak kafasını felan en azından saçlar daha çok kan felan tutmaz mı:26:
yasmin ben seni antalyalı zannediyorumbende izmirliyim canımsormuyorum direk yaşıyorum
yengenin doğumuna döndü canımdimi :)
insaallah canim saglikli sihhatli olsunlarda :) analari guzel elbette guzel olacaklar
bu arada kizlar daha yeni saat tuttum kasilmalarim olunca
22:17
22:21
22:29
22:39
suanda yok birsey yine kaçti
canım dün de yzdım ama görmedin önemli olan kilosu ve zamanı değil sağlıkla doğsun yeterki,minil-k olsun sütün yarar büyüyüverir busemin oğluna bakk face de kocamman olmuşAllah korusun suyun az olması belki daha çok zarar verirçok teşekkürler kızlar...
burcu tansiyonuna bak yüksek değilse sorun olmaz sanırımKızlar bulantısı olan varmı? ben 2 sefer fln kusuyorum günde, reflüde yapıyor olabilir tabi
inşallah izin alabilir ya dualarım sizinle:26:Cnm yarın dönüyor, doğumda yanımda olamayacak gibi, tabi firar etmezse... bakalım kısmet bekliyoruz inş gelir diye
hayırlısı olsun gözdem Alllah gönlüne göre versin kızının şansına anneciğinin yanında ol.ben doğmadan babam işsizmiş doğunca hem ptt hem de dsi sınavını kazanmışkızlar az önce kpss tercihlerimi yaptım
dua edin nolur belki kızımın şansına bi yerler gelir.ilk 4 tercihim istanbul kızlar anacığımın yanı bu vesileyle belki eşimde tayin olayını hızlandırır.ama malesef 11. ve 12. tercihim erzincan neyse hayırlısı diyorum :))
tansiyonunu kontroş et canımHerkese günaydın kızlar 1 saat önce uyandım ama şimdi yine uykum geldi buraya göz atıp yin eyatıcam bebiş gelmeden bol bol tembellik yapayım diyorum.Hissediyorum bebeksiz son haftam:)
Burcucum aynı durum bendede var acayip midem bulanıyo ama malesef bu bulantılar benim yememe engel olamıyooooo
herkese günaydın şekerler
kızlar bizim de dün görüş günümüzdü.kızım 3.250 olmuş maşallahayy nasıl tontişti yanakları doğumu konuştuk.ve ben artık son kararımı verdim.normal doğumu bekliycem.zaten Allah korusun bi terslik olursa doğumda acil sezeryana alıyolar.Allah yardım eder inşallah da müdahalesiz doğururum
Cnm bende yiyiyorum :) keşke engel olsa dimi :) neyseki azkaldı..Herkese günaydın kızlar 1 saat önce uyandım ama şimdi yine uykum geldi buraya göz atıp yin eyatıcam bebiş gelmeden bol bol tembellik yapayım diyorum.Hissediyorum bebeksiz son haftam:)
Burcucum aynı durum bendede var acayip midem bulanıyo ama malesef bu bulantılar benim yememe engel olamıyooooo
herkese günaydın şekerler
oyy maşallah.inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.bu arada bnm kızımın adı da öykü olacaknaz ismini de çok severim
kocaman bi maşallahayy ben de o günleri görmek istiyorum artıkkk
cnm çok geçmiş olsun.Allahtan evde diilmişsin
hayırlısı cnm.Allah gönlüne göre versin
cnm inşallah gelebilir eşin doğumuna.Allah hepimizin gönlünde olanı versin inşallah.Aminnnnnn
kızlar bizim de dün görüş günümüzdü.kızım 3.250 olmuş maşallahayy nasıl tontişti yanakları doğumu konuştuk.ve ben artık son kararımı verdim.normal doğumu bekliycem.zaten Allah korusun bi terslik olursa doğumda acil sezeryana alıyolar.Allah yardım eder inşallah da müdahalesiz doğururum
ay en çok merak ettiğim konu bu kaçla giriliyor ve kaç oluyor sevince sorucam ben de onunla benim özellilkerim yakındı birbirine
canım çok geçmiş olsun Allah karşılaştırmasın yeterki
aynı şey benim de dikkatimi çekmişti ama sormayı unuttum konuşmalarında ege tarzı var zaten ben de manisalıyım yaaa
canım bebeğin doğumunda etrafnıda onu koruyan bir madde olurmuş o madde belli bir süre vücutta kalmalıymış
yasmin ben seni antalyalı zannediyorum
yengenin doğumuna döndü canım
canım dün de yzdım ama görmedin önemli olan kilosu ve zamanı değil sağlıkla doğsun yeterki,minil-k olsun sütün yarar büyüyüverir busemin oğluna bakk face de kocamman olmuşAllah korusun suyun az olması belki daha çok zarar verir
burcu tansiyonuna bak yüksek değilse sorun olmaz sanırım
inşallah izin alabilir ya dualarım sizinle:26:
hayırlısı olsun gözdem Alllah gönlüne göre versin kızının şansına anneciğinin yanında ol.ben doğmadan babam işsizmiş doğunca hem ptt hem de dsi sınavını kazanmış
tansiyonunu kontroş et canım
maşallah fısıtıkınaaaa..benim kızımla aynı kilodalar,inşallah istediğin gibi olur doğumunda
maşallah kızına cnm ne güzel normale karar vermişsin bende senin gibi sölicem doktoruma cnm öçünkü diğer kontrolde karar vermiş ol demişti eğer bi durum olursa ki olmaz inş sağlıkla kolaycacık doğururuz olursa sezeryana alıyolar zaten artık normali beklicez hayırlısylaherkese günaydın şekerler
günaydın cnmm ne güzel normale karar vermişsin bende senin gibi sölicem doktoruma cnm öçünkü diğer kontrolde karar vermiş ol demişti eğer bi durum olursa ki olmaz inş sağlıkla kolaycacık doğururuz olursa sezeryana alıyolar zaten artık normali beklicez hayırlısyla
oyy maşallah.inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.bu arada bnm kızımın adı da öykü olacaknaz ismini de çok severim
kocaman bi maşallahayy ben de o günleri görmek istiyorum artıkkk
cnm çok geçmiş olsun.Allahtan evde diilmişsin
hayırlısı cnm.Allah gönlüne göre versin
cnm inşallah gelebilir eşin doğumuna.Allah hepimizin gönlünde olanı versin inşallah.Aminnnnnn
tatlım Rabbim gönlüne göre versin inş yanında olur eşinCnm yarın dönüyor, doğumda yanımda olamayacak gibi, tabi firar etmezse... bakalım kısmet bekliyoruz inş gelir diye
hayırlı olsun gözdecim bende baktım ama yapmadım zaten çok sınırlı yazabileceğim yer vardı vazgeçtik artık temmuzkpss yi beklicem inş atanırım öğretmenliğe başlaamyı çok isityorum ya hayırlısıylakızlar az önce kpss tercihlerimi yaptım
cnm gelsin artık senin şu minnoş nazlı çıktı valla ama bugün yarın gidersin doğuma :)bugunde doguramadimmm
Arkadaslar hepınıze kolay dogumlar dılıyorum Allah yardımcınız olsun ınsallah saglıkla alırsınız meleklerınızı kucaklarınıza bol bol dınlenın melekler dogana kadar sonra çok arayacaksınız
dınlenemeyceksınız ama deger tabıkıde annelık çok güzel ılk zamanlar sıkıntılar çok oluyo elbette ama zamanla hersey yoluna gırıyor
Sağolasın cnm, çarşamba sabahı saat 8 de hastanede olucam buçukta geliyor bebişim inş :)
Bakma böyle söylediğime baya korkuyorum ameliyattan, ama kuzu kuzu kesim sıramı bekliyorum el mahkum...
Bizde sizi öptük cnm
maşallah fısıtıkınaaaa..benim kızımla aynı kilodalar,inşallah istediğin gibi olur doğumunda
maşallah kızına cnm ne güzel normale karar vermişsin bende senin gibi sölicem doktoruma cnm öçünkü diğer kontrolde karar vermiş ol demişti eğer bi durum olursa ki olmaz inş sağlıkla kolaycacık doğururuz olursa sezeryana alıyolar zaten artık normali beklicez hayırlısyla
[/COLOR][/B]
günaydın kızlarr
bu havalar bööle giderse benim komşum taşınamıycak internette ben doğurana kadar kalcak :)))
hoşgelin günaydın cnmm
hihihi ne güzel işte netin kızın gelene kadadr olcak haberlerini alıcaz hemen:)
Canım normal doğumu düşünmene çok sevindim evet zaten bi terslik olduğunda alıyolar hemen sezeryane o yüzden normal diye bi girişelim olaya bizde geri Allah kerim...:)kızlar bizim de dün görüş günümüzdü.kızım 3.250 olmuş maşallahayy nasıl tontişti yanakları doğumu konuştuk.ve ben artık son kararımı verdim.normal doğumu bekliycem.zaten Allah korusun bi terslik olursa doğumda acil sezeryana alıyolar.Allah yardım eder inşallah da müdahalesiz doğururum
aynı şey benim de dikkatimi çekmişti ama sormayı unuttum konuşmalarında ege tarzı var zaten ben de manisalıyım yaaa
evet canım bende ööle ümit ediyorum :))
gerçi eşim en kısa zamanda bağlatır yenisini o da bağımlı benim gibi:))
evt cnm bnmkide öle duramaz netsiz zaten mesleği sürekli başında :)bizim çocukalarda teknoloji manyağı olmaz inş:):)
bence olcaklar daha doğmadan sabahtan akşama kadar pc başında bide bende bi tel alışkanlığı var annemle konuşurum günde kaç saat bööle olunca kaçınılmaz valla :))
selam kizlar
Bebegim 1 aydir hemen hemen hic kilo almiyormus, bu yuzden pazartesi (37+0) gunu baslatacaklar dogumu. En gec carsamba/persembe gunu kizimi kucagima sorunsuz alacagim insallah.
dualarinizi eksik etmeyin lutfen..
Sağolasın cnm, çarşamba sabahı saat 8 de hastanede olucam buçukta geliyor bebişim inş :)
Bakma böyle söylediğime baya korkuyorum ameliyattan, ama kuzu kuzu kesim sıramı bekliyorum el mahkum...
Bizde sizi öptük cnm
Kızlar bulantısı olan varmı? ben 2 sefer fln kusuyorum günde, reflüde yapıyor olabilir tabi
kızlar az önce kpss tercihlerimi yaptım
Kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.
Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)
63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)
10 kilo gitti. böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)
feeble yanlız değilsin cnm topikte bende varım en sonda:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?