2011 Şubat Anneleri

Hadi gözün aydın canım bebişinin iyiye giden haline çok sevindim.Sağma makinalarının bi markası varmı yoksa profesyonel aletlermi?

Sağolun kzılar beğenmenize çok sevindim.Yasmincim İzmirliyim tam üstüne bastın alışamadım hala çiğdeme çekirdek demeye çekirdek bizde kuruyemişin gel adıdır, birde simit-gevrek olayımız varki sorma gitsin:)

canım çok saol inş daha iyiye giderr minik paşam aklım hastanede bugün görüş yokkk dün güzel haberler aldık bugün bilgi vermiyolarr sağma makinasıda evde medela ev tipi kullanıyorum elektrikli hastanedede yine aynı marka hastane tipi kullanıyorum

herkese günaydın şekerler :71:

merhaba güzel anne adayları...:16::16::16:
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza:21:

oyy maşallah.inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.bu arada bnm kızımın adı da öykü olacak :29: naz ismini de çok severim :8:

Merhaba güzel anneler :)

Nasılsınız? Doguran var mı?

Artık herkes muhteşem finale yaklaştı, heyecan dorukta degil mi? :66:

Allah sagsalim kurtulmayı nasip etsin hepinize.

Biz iyiyiz. Dün kızımın göbegi düştü. Bugün de ilk banyomuzu yaptık :)

kocaman bi maşallah :nazar: ayy ben de o günleri görmek istiyorum artıkkk :52:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki

cnm çok geçmiş olsun.Allahtan evde diilmişsin

kızlar az önce kpss tercihlerimi yaptım
dua edin nolur belki kızımın şansına bi yerler gelir.ilk 4 tercihim istanbul kızlar anacığımın yanı bu vesileyle belki eşimde tayin olayını hızlandırır.ama malesef 11. ve 12. tercihim erzincan neyse hayırlısı diyorum :))

hayırlısı cnm.Allah gönlüne göre versin

inş. cnm neyseki annemler yanımda, eşim ameliyata yetişemezsem akşam atlar gelirim diyo.. hayırlısı artık, ben ameliyata girmeden önce görüşmek isterim yinede... oda nasıl üzülüyo arkadaşları hep teselliğye geliyolarmış yanına, bende onu güldürmek için mahsus seni niye teselli ediyolar gelip beni teselli etsinler, ameliyata eşini görmeden girecek olan ve kesilip biçilecek olan benim diyorum

cnm inşallah gelebilir eşin doğumuna.Allah hepimizin gönlünde olanı versin inşallah.Aminnnnnn

kızlar bizim de dün görüş günümüzdü.kızım 3.250 olmuş maşallah :nazar: ayy nasıl tontişti yanakları :16: doğumu konuştuk.ve ben artık son kararımı verdim.normal doğumu bekliycem.zaten Allah korusun bi terslik olursa doğumda acil sezeryana alıyolar.Allah yardım eder inşallah da müdahalesiz doğururum :31:

Arkadaslar hepınıze kolay dogumlar dılıyorum Allah yardımcınız olsun ınsallah saglıkla alırsınız meleklerınızı kucaklarınıza bol bol dınlenın melekler dogana kadar sonra çok arayacaksınız
dınlenemeyceksınız ama deger tabıkıde annelık çok güzel ılk zamanlar sıkıntılar çok oluyo elbette ama zamanla hersey yoluna gırıyor

Kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.

Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)

63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)

10 kilo gitti. böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)
ay en çok merak ettiğim konu bu kaçla giriliyor ve kaç oluyor sevince sorucam ben de onunla benim özellilkerim yakındı birbirine
canım çok geçmiş olsun Allah karşılaştırmasın yeterki
Sağolun kzılar beğenmenize çok sevindim.Yasmincim İzmirliyim tam üstüne bastın alışamadım hala çiğdeme çekirdek demeye çekirdek bizde kuruyemişin gel adıdır, birde simit-gevrek olayımız varki sorma gitsin:)
aynı şey benim de dikkatimi çekmişti ama sormayı unuttum konuşmalarında ege tarzı var zaten ben de manisalıyım yaaa
ooy oyyy göbüşünü yesinler şuna bak şaka maka bi haftalık bile olmuş küçük hanım..

sahi ya bu bebek yıkama konusunda göbek düşene kadar öle kanlı kanlı mı durcak bebişler göbüşüne deyirmeden yıkasak kafasını felan en azından saçlar daha çok kan felan tutmaz mı:26:
canım bebeğin doğumunda etrafnıda onu koruyan bir madde olurmuş o madde belli bir süre vücutta kalmalıymış
bende izmirliyim canım :60: sormuyorum direk yaşıyorum :60:
yasmin ben seni antalyalı zannediyorum
dimi :)

insaallah canim saglikli sihhatli olsunlarda :) analari guzel elbette guzel olacaklar
bu arada kizlar daha yeni saat tuttum kasilmalarim olunca

22:17
22:21
22:29
22:39

suanda yok birsey yine kaçti:1:
yengenin doğumuna döndü canım:9:
çok teşekkürler kızlar...
canım dün de yzdım ama görmedin önemli olan kilosu ve zamanı değil sağlıkla doğsun yeterki,minil-k olsun sütün yarar büyüyüverir busemin oğluna bakk face de kocamman olmuşAllah korusun suyun az olması belki daha çok zarar verir
Kızlar bulantısı olan varmı? ben 2 sefer fln kusuyorum günde, reflüde yapıyor olabilir tabi
burcu tansiyonuna bak yüksek değilse sorun olmaz sanırım
Cnm yarın dönüyor, doğumda yanımda olamayacak gibi, tabi firar etmezse... bakalım kısmet bekliyoruz inş gelir diye
inşallah izin alabilir ya dualarım sizinle:26:
dua edin nolur belki kızımın şansına bi yerler gelir.ilk 4 tercihim istanbul kızlar anacığımın yanı bu vesileyle belki eşimde tayin olayını hızlandırır.ama malesef 11. ve 12. tercihim erzincan neyse hayırlısı diyorum :))
hayırlısı olsun gözdem Alllah gönlüne göre versin kızının şansına anneciğinin yanında ol.ben doğmadan babam işsizmiş doğunca hem ptt hem de dsi sınavını kazanmış
Herkese günaydın kızlar 1 saat önce uyandım ama şimdi yine uykum geldi buraya göz atıp yin eyatıcam bebiş gelmeden bol bol tembellik yapayım diyorum.Hissediyorum bebeksiz son haftam:)

Burcucum aynı durum bendede var acayip midem bulanıyo ama malesef bu bulantılar benim yememe engel olamıyooooo :27:
tansiyonunu kontroş et canım

kızlar bizim de dün görüş günümüzdü.kızım 3.250 olmuş maşallah :nazar: ayy nasıl tontişti yanakları :16: doğumu konuştuk.ve ben artık son kararımı verdim.normal doğumu bekliycem.zaten Allah korusun bi terslik olursa doğumda acil sezeryana alıyolar.Allah yardım eder inşallah da müdahalesiz doğururum :31:

maşallah fısıtıkınaaaa..benim kızımla aynı kilodalar,inşallah istediğin gibi olur doğumunda

Hatunlar günaydın :)

Herkese günaydın kızlar 1 saat önce uyandım ama şimdi yine uykum geldi buraya göz atıp yin eyatıcam bebiş gelmeden bol bol tembellik yapayım diyorum.Hissediyorum bebeksiz son haftam:)

Burcucum aynı durum bendede var acayip midem bulanıyo ama malesef bu bulantılar benim yememe engel olamıyooooo :27:
Cnm bende yiyiyorum :) keşke engel olsa dimi :) neyseki azkaldı..

oyy maşallah.inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.bu arada bnm kızımın adı da öykü olacak :29: naz ismini de çok severim :8:

cnm inşallah gelebilir eşin doğumuna.Allah hepimizin gönlünde olanı versin inşallah.Aminnnnnn

ay en çok merak ettiğim konu bu kaçla giriliyor ve kaç oluyor sevince sorucam ben de onunla benim özellilkerim yakındı birbirine

canım çok geçmiş olsun Allah karşılaştırmasın yeterki

aynı şey benim de dikkatimi çekmişti ama sormayı unuttum konuşmalarında ege tarzı var zaten ben de manisalıyım yaaa

canım bebeğin doğumunda etrafnıda onu koruyan bir madde olurmuş o madde belli bir süre vücutta kalmalıymış

yasmin ben seni antalyalı zannediyorum

yengenin doğumuna döndü canım:9:

canım dün de yzdım ama görmedin önemli olan kilosu ve zamanı değil sağlıkla doğsun yeterki,minil-k olsun sütün yarar büyüyüverir busemin oğluna bakk face de kocamman olmuşAllah korusun suyun az olması belki daha çok zarar verir

burcu tansiyonuna bak yüksek değilse sorun olmaz sanırım

inşallah izin alabilir ya dualarım sizinle:26:

hayırlısı olsun gözdem Alllah gönlüne göre versin kızının şansına anneciğinin yanında ol.ben doğmadan babam işsizmiş doğunca hem ptt hem de dsi sınavını kazanmış

tansiyonunu kontroş et canım

maşallah fısıtıkınaaaa..benim kızımla aynı kilodalar,inşallah istediğin gibi olur doğumunda

Cnm tansiyon 10-6 11-8 öyle seyrediyo, açıkçası ben bulantı işini reflü yapıyo diye düşünmeye başladım..

günaydın cnmm ne güzel normale karar vermişsin bende senin gibi sölicem doktoruma cnm öçünkü diğer kontrolde karar vermiş ol demişti eğer bi durum olursa ki olmaz inş sağlıkla kolaycacık doğururuz olursa sezeryana alıyolar zaten artık normali beklicez hayırlısyla

maşallah kızına cnm ne güzel normale karar vermişsin bende senin gibi sölicem doktoruma cnm öçünkü diğer kontrolde karar vermiş ol demişti eğer bi durum olursa ki olmaz inş sağlıkla kolaycacık doğururuz olursa sezeryana alıyolar zaten artık normali beklicez hayırlısyla

Cnm yarın dönüyor, doğumda yanımda olamayacak gibi, tabi firar etmezse... bakalım kısmet bekliyoruz inş gelir diye
tatlım Rabbim gönlüne göre versin inş yanında olur eşin

hayırlı olsun gözdecim bende baktım ama yapmadım zaten çok sınırlı yazabileceğim yer vardı vazgeçtik artık temmuzkpss yi beklicem inş atanırım öğretmenliğe başlaamyı çok isityorum ya hayırlısıyla

bugunde doguramadimmm:1:
cnm gelsin artık senin şu minnoş nazlı çıktı valla ama bugün yarın gidersin doğuma :)
Arkadaslar hepınıze kolay dogumlar dılıyorum Allah yardımcınız olsun ınsallah saglıkla alırsınız meleklerınızı kucaklarınıza bol bol dınlenın melekler dogana kadar sonra çok arayacaksınız
dınlenemeyceksınız ama deger tabıkıde annelık çok güzel ılk zamanlar sıkıntılar çok oluyo elbette ama zamanla hersey yoluna gırıyor

bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen burayamı geldin canım bnm rüzgarım nasıl ya çok özlüyorum sizin senle muahbbeti neyse bi doğuriimde bizim sıpaları geçiririz ekranın başına birbirlerine gülücükler atarlar:):) öpüyorum iknizide msn i açıcam şimdi ordasındır belki grşz cnm

Sağolasın cnm, çarşamba sabahı saat 8 de hastanede olucam buçukta geliyor bebişim inş :)
Bakma böyle söylediğime baya korkuyorum ameliyattan, ama kuzu kuzu kesim sıramı bekliyorum el mahkum...
Bizde sizi öptük cnm :71:

burcucum allah yardımcın olsun cnm uff zor ama annelik herşeye değer işte sen o güzel duyguyu katlayara yaşıcaksın ne mutlu sana cnm ne kadar az var ya ben sizden duydukça kendim gitcekmiş gibi heyecanlanıyrum sağlıkla al oğluşunu kucağına inşallah darısı bize cnm

amin cnm inş..seninkine de mşallah cnm :nazar:

maşallah kızına cnm ne güzel normale karar vermişsin bende senin gibi sölicem doktoruma cnm öçünkü diğer kontrolde karar vermiş ol demişti eğer bi durum olursa ki olmaz inş sağlıkla kolaycacık doğururuz olursa sezeryana alıyolar zaten artık normali beklicez hayırlısyla

[/COLOR][/B]

aslında kontrolde askıda kaldı doğum olayı.önümüzdeki ctesi yine gelin kararını ver ama o zamana kadar dedi.ben çıkınca düşündüm taşındım ve kararımı verdim.kızım dönmüş yani doğum pozisyonunda uzun zamandır,ee bi engel de yok normal doğuma şimdilik.su akar yolunu bulur derlerya ben ona çok inanırım.gidişat normal doğum tarafına hep.suyun yolunu değiştirmiyim ben de :)) intraket,sonda,dikiş vs bunlar daha çok korkutuyo zatn beni :18: geçen yıl bi düşük yaşadım ben.doktorum yaşadığın acıdan biraz daha fazla olacak doğum dedi.eğer dedii gibi olursa kıvırırım ben bu işi yaa :27: Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn

günaydın kızlarr
bu havalar bööle giderse benim komşum taşınamıycak internette ben doğurana kadar kalcak :)))

hoşgelin günaydın cnmm
hihihi ne güzel işte netin kızın gelene kadadr olcak haberlerini alıcaz hemen:)

evet canım bende ööle ümit ediyorum :))
gerçi eşim en kısa zamanda bağlatır yenisini o da bağımlı benim gibi:))

Canım normal doğumu düşünmene çok sevindim evet zaten bi terslik olduğunda alıyolar hemen sezeryane o yüzden normal diye bi girişelim olaya bizde geri Allah kerim...:)

Şimdi sen Manisayım diyince sanki bu konuyu daha önce konuştuk gibi geldi banada bende 5 yıl Manisa da yaşadım merkezde.Sanki sen bi ilçesinden değil mi.Çok severim ben Manisa yı ya çok düzenli sakin bi şehirdi.Şimdi nasıl bilemiyorum ama benim orada bulunduğum dönemdeki belediye başkanı Manisa için çok güzel şeyler yapmıştı.Hele bide mesir olayı vardıki sorma gitsin nasıl kapışırdık o camiden atılan mesirleri tabi bunlar 95-98 yılları filan anlattığım.sonraları çok kalabalıklaştı şenlikler caminin yanına bilem yaklaşamaz olduydum:) Hala her uğradığımda alırım mesirimi gelirim burdakiler mesiri yerken dişlerine yapıştırdıklarından kimse yemez bana kalır.Çocukluk alışkanlığı benimde hiç yapışmaz bi güzel yerim onu.Ahh ah aklıma geldi bak şimdi...

Son düzenleme:
evt cnm bnmkide öle duramaz netsiz zaten mesleği sürekli başında :)bizim çocukalarda teknoloji manyağı olmaz inş:):)

bence olcaklar daha doğmadan sabahtan akşama kadar pc başında bide bende bi tel alışkanlığı var annemle konuşurum günde kaç saat bööle olunca kaçınılmaz valla :))

bence olcaklar daha doğmadan sabahtan akşama kadar pc başında bide bende bi tel alışkanlığı var annemle konuşurum günde kaç saat bööle olunca kaçınılmaz valla :))

:9::9:heh o tel aynen bende de bide öğretmen hattı yaa iice çoşmuştum biara şimdi Allahtan annem yanımdada çok konuşmuyom:)

günde 5 6 kez den fazla aradığı biliyom biara ya neyse ben hiç istemiyorum aslında biliyomusun bilgisayalar uğraşmasını sevmesini çünkü eşimde bende mesleğimiz gereği yeterince uğraşıyoruz inş oğluşum farklı bi alanda olur:)tabi hayırlısı

çok geçmiş olsun canım çok şükür evde değilmişsin bulurlar inşallah yapanları..

selam kizlar

Bebegim 1 aydir hemen hemen hic kilo almiyormus, bu yuzden pazartesi (37+0) gunu baslatacaklar dogumu. En gec carsamba/persembe gunu kizimi kucagima sorunsuz alacagim insallah.

dualarinizi eksik etmeyin lutfen..

Allah yardımcın olsun canım sağ sağlim alırsın inşallah yavrunu kucağına darısıda bize olsunn..

Sağolasın cnm, çarşamba sabahı saat 8 de hastanede olucam buçukta geliyor bebişim inş :)
Bakma böyle söylediğime baya korkuyorum ameliyattan, ama kuzu kuzu kesim sıramı bekliyorum el mahkum...
Bizde sizi öptük cnm :71:

Anammm bebiş geliyo :66: çok az kalmış yaa ben en sona kalacağım topikte kimse kalmayacak :43:sağ sağlim alırsın inşallah oğluşunu kucağına canım dualarımız seninle..

Kızlar bulantısı olan varmı? ben 2 sefer fln kusuyorum günde, reflüde yapıyor olabilir tabi

reflüdenmiş bulantılar doktorum öyle söyledi bana ben sabahları çıkarıyorum bile bazen hepsi geçecek bu sıkıntıların inşallah az kaldı..

hadi hayırlısı bakalım kızın kısmetiyle gelir inşallahh annesi,iyi sonuçlar alırsın inşallahh:65:

günaydın hatunlarrrr

gözde, ssürmeli ben doğurcam burda yaaaa...

benim canım sıkılıyo , hem de feci şekildee..bunaldım artık

Kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.

Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)

63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)

10 kilo gitti. böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)

ohh ohh ne güzelll...umarım benim bünye de senin gibidirrrr:)))

çok geçmiş olsun canımmm..

Back