Sağolasın cnm, çarşamba sabahı saat 8 de hastanede olucam buçukta geliyor bebişim inş :)cnm şeker yorumun için çok teşekkürler:)
ohh prenslerin uyumuş içerdeki prens nasıl senin gün verilmişti dimi burcu Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin minklerimizi inş
öptk sizi oğluşumla
grşz cnm ben kaçıyım artık
doktora gidecektin diye hatırlıyorum ama yanlışmı hatırlıyorumkiii
oğluşun nasıl bakalımm yine epey gezdin anlaşılannn
selam kizlar
Bebegim 1 aydir hemen hemen hic kilo almiyormus, bu yuzden pazartesi (37+0) gunu baslatacaklar dogumu. En gec carsamba/persembe gunu kizimi kucagima sorunsuz alacagim insallah.
dualarinizi eksik etmeyin lutfen..
benimkisi kanaldada napiyo ne geliyo ne gidiyo duruyo oyle
derken gece geliyormus birde
benim e$imde yazik msnde kameradan konusuyor kizina ama cvp alamiyor arada baya bi mesafe oldugundan
selam kizlar
Bebegim 1 aydir hemen hemen hic kilo almiyormus, bu yuzden pazartesi (37+0) gunu baslatacaklar dogumu. En gec carsamba/persembe gunu kizimi kucagima sorunsuz alacagim insallah.
selam kizlar
burcum eşin gelmiş gözün aydın canım.. doğumda yanında olcak mı şimdi?
Cnm yarın dönüyor, doğumda yanımda olamayacak gibi, tabi firar etmezse... bakalım kısmet bekliyoruz inş gelir diye
inş. cnm neyseki annemler yanımda, eşim ameliyata yetişemezsem akşam atlar gelirim diyo.. hayırlısı artık, ben ameliyata girmeden önce görüşmek isterim yinede... oda nasıl üzülüyo arkadaşları hep teselliğye geliyolarmış yanına, bende onu güldürmek için mahsus seni niye teselli ediyolar gelip beni teselli etsinler, ameliyata eşini görmeden girecek olan ve kesilip biçilecek olan benim diyorumhadi yaaa.. hayırlısı olsun canım siz iyi olunda tek..
inşallah bi yolu olurda yanında bulunur.
kızlar az önce kpss tercihlerimi yaptım
dua edin nolur belki kızımın şansına bi yerler gelir.ilk 4 tercihim istanbul kızlar anacığımın yanı bu vesileyle belki eşimde tayin olayını hızlandırır.ama malesef 11. ve 12. tercihim erzincan neyse hayırlısı diyorum :))
inş. cnm neyseki annemler yanımda, eşim ameliyata yetişemezsem akşam atlar gelirim diyo.. hayırlısı artık, ben ameliyata girmeden önce görüşmek isterim yinede... oda nasıl üzülüyo arkadaşları hep teselliğye geliyolarmış yanına, bende onu güldürmek için mahsus seni niye teselli ediyolar gelip beni teselli etsinler, ameliyata eşini görmeden girecek olan ve kesilip biçilecek olan benim diyorum
Cnm inş gönlüne göre olur
zapzup canım ocak topiğinde gördüm pzts sezeryana gidiyomuşsun hayırlısı olsun senin çin ve bebişin için
cok teşekkür ederim.Allah size de hayırlı doğumlar nasip etsin.Kılpayı ocak annesi oluyorum :-D günüm size daha yakın olduğu icin devamlı takip ediyorum
Burcucum aynı durum bendede var acayip midem bulanıyo ama malesef bu bulantılar benim yememe engel olamıyoooooKızlar bulantısı olan varmı? ben 2 sefer fln kusuyorum günde, reflüde yapıyor olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?