2011 Şubat Anneleri

cnm şeker yorumun için çok teşekkürler:)
ohh prenslerin uyumuş içerdeki prens nasıl senin gün verilmişti dimi burcu Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin minklerimizi inş
öptk sizi oğluşumla
grşz cnm ben kaçıyım artık
Sağolasın cnm, çarşamba sabahı saat 8 de hastanede olucam buçukta geliyor bebişim inş :)
Bakma böyle söylediğime baya korkuyorum ameliyattan, ama kuzu kuzu kesim sıramı bekliyorum el mahkum...
Bizde sizi öptük cnm :71:

selam kizlar

Bebegim 1 aydir hemen hemen hic kilo almiyormus, bu yuzden pazartesi (37+0) gunu baslatacaklar dogumu. En gec carsamba/persembe gunu kizimi kucagima sorunsuz alacagim insallah.

dualarinizi eksik etmeyin lutfen..

iyi geceler kizlar ben yatiyorum uyuyabilirim ins.

gece insallah dogurrum:27:

doktora gidecektin diye hatırlıyorum ama yanlışmı hatırlıyorumkiii

oğluşun nasıl bakalımm yine epey gezdin anlaşılannn

Cnm sabah kendim için gittim, nst ve ultrasonla baktı dr, ilk nstde 4 sancı çıkınca ve sonuna doğru bebiş hareketi ile cihazın yönü değiştiği için 2. kere nst ye girdim, feci soğuktu içersi hasta olmazsam iyidir çarş. ya kadar,
Akşam 5 tede kağanın randevusu vardı dr da onuda eşimle götürdük,evelsi gün dr a götürdüğümde burdaki dr bronşit dedi antibiyotik yazdı ama bana hiçte bronşit gibi gelmediği için antibiyotiği vermedim, tekirdağda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine çok methedilen bi dr a götürdük ve bronşit mronşit yok, burdaki dr anlamamış...
ordanda kağanı alıp attalara gittik, annemlerle kağanı teyzemlere bırakıp çıkacaktık ama son anda misafir geliyoruz diye arayınca onları evde bıakıp kağanla çıktık,
Yemekti gezmekti alışverişti derkeeeeeeeeeen, kağanın uyku saatini buldu gelmemiz

selam kizlar

Bebegim 1 aydir hemen hemen hic kilo almiyormus, bu yuzden pazartesi (37+0) gunu baslatacaklar dogumu. En gec carsamba/persembe gunu kizimi kucagima sorunsuz alacagim insallah.

Cnm Allah yardımcın olsun hayırlısı ile al inş. kucağına

benimkisi kanaldada napiyo ne geliyo ne gidiyo duruyo oyle:9:
derken gece geliyormus birde :52:
benim e$imde yazik msnde kameradan konusuyor kizina ama cvp alamiyor arada baya bi mesafe oldugundan:27:

valla cnm onlar akıllarına koydukları zamn gelirler heraldee bizede sadece beklemek düşüyorr eşinde canlı canlı görürür kızını bşverr bizim babamz sabırsız herkes doğurdu bi sen doğuramadın diyorr sanki bnm elimdee sonrada diyorki bu kız sana cekmşş miskin miskin yatıyor diyor gelmeye niyeti yokk

Kızlar bulantısı olan varmı? ben 2 sefer fln kusuyorum günde, reflüde yapıyor olabilir tabi

selam kizlar

dualarımız seninle canım inşallah hayırlısıyla ve çok kolay bi doğumla alırsın yavrunu kucağına

burcum eşin gelmiş gözün aydın canım.. doğumda yanında olcak mı şimdi?

selam kizlar

gozun aydın cnm ne guzel bebegıne kavusuosun darısı bızlerın basına ıns bızde sabırla beklıoz ıns bakalım bızımkıler nezaman gelıcek...

kızlar az önce kpss tercihlerimi yaptım
dua edin nolur belki kızımın şansına bi yerler gelir.ilk 4 tercihim istanbul kızlar anacığımın yanı bu vesileyle belki eşimde tayin olayını hızlandırır.ama malesef 11. ve 12. tercihim erzincan neyse hayırlısı diyorum :))

zapzup canım ocak topiğinde gördüm pzts sezeryana gidiyomuşsun hayırlısı olsun senin çin ve bebişin için

hadi yaaa.. hayırlısı olsun canım siz iyi olunda tek..
inşallah bi yolu olurda yanında bulunur.
inş. cnm neyseki annemler yanımda, eşim ameliyata yetişemezsem akşam atlar gelirim diyo.. hayırlısı artık, ben ameliyata girmeden önce görüşmek isterim yinede... oda nasıl üzülüyo arkadaşları hep teselliğye geliyolarmış yanına, bende onu güldürmek için mahsus seni niye teselli ediyolar gelip beni teselli etsinler, ameliyata eşini görmeden girecek olan ve kesilip biçilecek olan benim diyorum
kızlar az önce kpss tercihlerimi yaptım
dua edin nolur belki kızımın şansına bi yerler gelir.ilk 4 tercihim istanbul kızlar anacığımın yanı bu vesileyle belki eşimde tayin olayını hızlandırır.ama malesef 11. ve 12. tercihim erzincan neyse hayırlısı diyorum :))

Cnm inş gönlüne göre olur

inş. cnm neyseki annemler yanımda, eşim ameliyata yetişemezsem akşam atlar gelirim diyo.. hayırlısı artık, ben ameliyata girmeden önce görüşmek isterim yinede... oda nasıl üzülüyo arkadaşları hep teselliğye geliyolarmış yanına, bende onu güldürmek için mahsus seni niye teselli ediyolar gelip beni teselli etsinler, ameliyata eşini görmeden girecek olan ve kesilip biçilecek olan benim diyorum

Cnm inş gönlüne göre olur

amin canım saol
ben çıkıyorum kızlar epeydir burdayım tercih mercih derken çıkayımda yatayım öpüldünüz

zapzup canım ocak topiğinde gördüm pzts sezeryana gidiyomuşsun hayırlısı olsun senin çin ve bebişin için

cok teşekkür ederim.Allah size de hayırlı doğumlar nasip etsin.Kılpayı ocak annesi oluyorum :-D günüm size daha yakın olduğu icin devamlı takip ediyorum

Herkese günaydın kızlar 1 saat önce uyandım ama şimdi yine uykum geldi buraya göz atıp yin eyatıcam bebiş gelmeden bol bol tembellik yapayım diyorum.Hissediyorum bebeksiz son haftam:)

Kızlar bulantısı olan varmı? ben 2 sefer fln kusuyorum günde, reflüde yapıyor olabilir tabi
Burcucum aynı durum bendede var acayip midem bulanıyo ama malesef bu bulantılar benim yememe engel olamıyooooo :27:

Back