2011 Şubat Anneleri

geçmis olsun senacim

sürmeli şu profilindeki kızın yüzüne bayılıyorum ya inş bizimkilerde böyle tatlı olur.Bu arada artık eşofmandan başka bişeyle rahat edemiyorum ya gündelik kıyafetlerimin içinde kasılmalarım sıklaşıyor boğulacak gibi oluyorum.yere göğe sığmaz oldum.Zaten son ay 1 kilo daha alıp 63 oldum pöfff

geçmiş olsun canım.. doğum öncesi başınızın gözünüzün sadakası olsun..

Ay ne güzel bi hemşehrimi buldum...:)

evet canım

dimi :)

insaallah canim saglikli sihhatli olsunlarda :) analari guzel elbette guzel olacaklar
bu arada kizlar daha yeni saat tuttum kasilmalarim olunca

22:17
22:21
22:29
22:39

suanda yok birsey yine kaçti

Son düzenleme:
sürmeli kaldık valla ikimiz ben doğuramadım arkadaşım bari sen doğur artık :))

canımmm... ne olur üzme kendini de paşamıda... allahın izniyle bişi olmayacak... kurtaracak kendini benim paşam.. sende iyi şeyler düşün iyi şeyler olsunnn... dualarımız sizinle.. allaha emanet olun...

çok teşekkürler kızlar...

maşallah canım ya bir haftayı geçti bile güzel kızın, göbeği de düşmüş. darısı başımıza artık

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki

çok geçmiş olsun senacım, cana geleceğine mala gelsin.tam da doğum zamanı moralin bozulmuştur, neyse ki evde olup denk gelmemişsin, size birşey olmasın

slmm kızlar benn geldim misafirliğe gittik yeni geldik bi bakayım dedim sizee aranızda doğuran varmı sürmelii doğurmuştur dedim ama doğurmamışş hadi artık gözdecim sürmelicim sıraa sizdee yahuuu aranızdaa izmirli arkadaşlar var sanırım bende izmirliyimmm....

selam kızlar ben geldimm
misafirliğe geldik (geldik diyorum hala misafirlikteyiz) yemeğe gelmiştik saat 9da bi başladık şu saate kadar yedik gerçi beyler ufaktan iki kadeh attılar o yüzden uzun sürdü.bende habire yedim de yedimm ayyyy yavaş yavaş ama epey yedimmm ohhhh

biraz gittim içeri uzandım biraz oturdumm.pc açtılar bana ben oyalanıyorum onlar okey oynuyolar.

bide bişi yaptımm benn.iki yudum kırmızı şarap içtim.oda şifa niyetine koladan zararlı olacak değil yaaa

sayfa sonlarına doğru bakındım ama tık yok sanırımm.doğuramadın yaniii hadi bakalım hayırlısı olsunnn

canımm yaaa iyi olmanıza sevindimm.ne güzel çıkmış makinadan dahada iyi olacak inşallahhhh.

Selam kizlar ben geldim

Dun geceden bugun oglene kadar kasilmalarim duzenli olarak geldi sonrasinda ben salonu supurunce geçti ama aksama kadarda bacaklarim agridi sicak su tuttum geçti

simdilik birsey yok bakalim

dur bakalım gelecek bu kız galiba yola girdi gibi sankii

ayy valla doğurdunda göbeği bile düştü maşallahh ne güzell darısı başımıza inşallahh

aa herkes kaçıyo bu gece hayırdır
gece kuşları seda hanife ve burcu yok ortada henüz:))

geldiiimmm geldiimmm valla içer dışar yaz kış ev misafirlik tanımıyorum bak sizsiz yapamıyorunmmmm

teşekkürler kızlar

sürmelicim kasılmaların cok sık doğummu başladı yoksa

canim oglen daha duzenliydi 4dkda birdi kalktim salonu supurdum geçti sonra adet sancisi gibi bacaklarima agri girdi sicak suya girdim yattim uyudum oda geçti kandiriyor bu sipa beni

sürmeli kaldık valla ikimiz ben doğuramadım arkadaşım bari sen doğur artık :))

kaldik valla sizin gununuz belli canim ya benimki cani isteyince gelcek heralda

hosgeldin cnm yok daha doguramadim ama belli olmazz belki gece baslar dogumum

ayy cnm yaa beklemesi bile cok güzel dimii allahım bende bekliyorum ne agrı ne sızı iç belirti yokk kanaldada değil daha bebeğimm artık bnde doğsun istiyorumm hatta eşim şarkı bile söylüyor artık el kızım gel gel diye ama taktıgı yok kii valla babamız bnden cok konusuyor sanki karşısındaymışş gibi o konustukca kızımda tepki vriyor bana okadar tepki vermiyor hatta hiçvermiyor desem yeri kıskanıyorum şimdiden onlarıı.....

amin canım
ziynetleri götürmüş evide talan etmiş canım

buarada metehan bey napıyor ? Oğuzhan selam söylüyor

ayyy bizde öpüyoruz oğuzhanıı.napsın okadar yedimki yavaş yavaş hareket ediyo

bu gece doğurmam belki ama kesin çatlarımmm ömrümde yemekmi gördümm yaaaa sanki kıtlıktan çıkmış gibi yidim.hazır önüme gelince yok diyemiyorum işte

ya olan mala olsun ama insanı huzursuz ediyolar.Rabbim kötülerle karşılaştırmasınn.hayrını göremesinler aldıklarının ne diyim

kızım oynadıkça kasıklarıma sancı yapıyor sizdede öyle oluyor mu?
Cnm sancılar fln bol miktarda var bende, ama esas sancıdan ziyade içim acıyo bazen, kağanda bu kadar olmamıştı
kızlarr şimdi tuğbadan msj aldım kızçesini almış kucağına 3 kilo doğmuş miniş henüz kalkmamış ayağa emizrememiş ama ikiside iyilermiş
Oyy Allah analı babalı büyütsün inş
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün
Cnm benim çok yok ama ellerim şiş bi miktar
Eki Görüntüle 135011
kızlar yaa nolur bi fikir verin hem ekonomik hem hoş güründü bana ama sizce nasıllar çok mu basit duruyolar
Cnm bence güzel, çoğu kişi şeker bile yaptırmıyo niye basit olsun
Rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inş cnm
Aaa gözde süper, geliyo bebiş sanırım :)
Cnm atmasaydın keşke, eğer göğsünde yara varsa emse bile bir miktar kan yutacaktı zaten, içirseydin bebeğe, dr unada sor bak böyle dicek, bebişin iyi olmasına çok sevindim, ama sen niy ateşlendin sütten mi oldu acaba? ben mastit oluyodum bol bol ateş terleme sıtma oluyodu acaba mastitmi oldunki? gögsünde sertlik ve şişme varmı beze gibi??
Cnm aman sakin ol, eşin bebişinle sana lazım
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün
Cnm sertleşince karnın taş gibi oluyo, sancı geldiği zaman önce beline vuruyor ordan kasıklarına doğru iniyor ağrı
Cnm gözün aydın göbüş uçmuş :)
Cnm geldi bu sabah ama yarın öğlende dönecek ve muhtemelen doğuma gelemeyecek... maalesef
kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde.kokuyor.birde koyu.fitilmi atsam ne.
Cnm idrar yolu enfeksiyonu olduğunda idrar yaparken yanma olur ve antibiyotik kullanarak geçer fitille geçmez, eğer koyu ve kokulu olan akıntı ise muhtemelen vajinal enfeksiyondur o, ben olsam dr a söyler onun vereceği ilecı kullanırdım
aa herkes kaçıyo bu gece hayırdır
gece kuşları seda hanife ve burcu yok ortada henüz:))
Geldim geldim :)))
MAŞALLAHHHHH
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki
geçmiş olsun cnm üzüldüm
Kız doğunca yıkıyolar suyla tertemiz geliyo bebek kanlı olmuyo merak etme, ama suyla enfekte olma riski olduğu için göbeği düşene kadar yıkamayın diyor dr lar

Kız naptın seeeeeen, yapma bi daha sakınn çok tehlikeli

Kızlar iyi geceler
Yazacak çok sey var ama üşeniyom ya niyeyse...
Eşimi uyuttum kağanımı uyuttum size geldim :)

Kızlar iyi geceler

cnm şeker yorumun için çok teşekkürler:)
ohh prenslerin uyumuş içerdeki prens nasıl senin gün verilmişti dimi burcu Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin minklerimizi inş
öptk sizi oğluşumla
grşz cnm ben kaçıyım artık

Kızlar iyi geceler

doktora gidecektin diye hatırlıyorum ama yanlışmı hatırlıyorumkiii

oğluşun nasıl bakalımm yine epey gezdin anlaşılannn

benimkisi kanaldada napiyo ne geliyo ne gidiyo duruyo oyle
derken gece geliyormus birde
benim e$imde yazik msnde kameradan konusuyor kizina ama cvp alamiyor arada baya bi mesafe oldugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…