geçmis olsun senacim
teşekkür ederim kızlar
cana geleceğine mala gelsin tabi kide
ama su son günlerimde acaip moral bozdu
digital hiçbirşeye el sürmemiş ama evdeki ziynetler eşyalarımı komple götürmüş
yatak odama girince şoka girdim zaten dağınıklığı görmeniz gerekiyordu
allahtan oğlumun odasına girmemiş
orayı dağıtsa çok üzülürdüm
neyse sağlık olsun
ama dün nerdeyse heyecandan doğurucam sandım ama gelmedi oğlum dağınıklığın üstüne ev temizlensin diye bekliyor
Ay ne güzel bi hemşehrimi buldum...:)
sürmeli şu profilindeki kızın yüzüne bayılıyorum ya inş bizimkilerde böyle tatlı olur.Bu arada artık eşofmandan başka bişeyle rahat edemiyorum ya gündelik kıyafetlerimin içinde kasılmalarım sıklaşıyor boğulacak gibi oluyorum.yere göğe sığmaz oldum.Zaten son ay 1 kilo daha alıp 63 oldum pöfff
Allah yardımcınız olsun canım hiç merak etme, içini rahat tut hiçbir sorun çıkmadan alacaksın inşallahh kuzunu kucağına. iyi düşün iyi olsun ama başka bir doktorada görün derim canım yinede. hakkımızda hayırlısı...
kızlar biz geldik oğluşumla acile gittik karnımda kabarma, kaşıntı ve sancım vardı kaşıntılarım ve karnımdaki kabarmalar gebelikten olmuş doğum yapınca kabarmalar geçicekmiş kaşıntıyıda ilaçla geçirmeye çalışıcaz çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam varmış muayeneden sonra bayada bir kanamam oldu bakalım heran gelebilir oğlum nstdede sancımda normalde dr cuma bir daha gel dedi inşallah cumaya kadar açılmam baya artar
şenaycım çok geçmiş olsun canım aslında 36dan sonra küveze pek ihtiyaç kalmıyormuş inşallah senin bebişinde gelişimini tamamlamıştır küveze girmeden hayırlısıyla kollarına alırsın oğluşunu canım
şenaaycım üzülme tatlım kuzucun sadece anne ve babasına kavuşmak için blöf yapmışş aklına kötü şeyler getirme sağlıcakla kucağına al inşallah bizede güzel haberleri paylaş emi dualarımız seninle
canımmm... ne olur üzme kendini de paşamıda... allahın izniyle bişi olmayacak... kurtaracak kendini benim paşam.. sende iyi şeyler düşün iyi şeyler olsunnn... dualarımız sizinle.. allaha emanet olun...
Alemsin vallahi
Bu arada Şenay'ın mesajını okudum şimdi. Şenaycım hiç canını sıkma canım. 2500 olduysa korkmana gerek yok. paşan saglıklı bir şekilde gelir inşallah...
Ben kaçayım. Herkese iyi geceler...
Merhaba güzel anneler :)
Nasılsınız? Doguran var mı?
Artık herkes muhteşem finale yaklaştı, heyecan dorukta degil mi?
Allah sagsalim kurtulmayı nasip etsin hepinize.
Biz iyiyiz. Dün kızımın göbegi düştü. Bugün de ilk banyomuzu yaptık :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki
kızlaaarrr sanırım nişan geldiiiiii
bööle sümüksü hafif kanlı bi akıntı ağrım sızım hiç bişiyeim yok.
zaten bu ara arada bi sümüksü akıntı geliyodu özellikle kasılmalardan sonra ama bugünkünde biraz kanda vardı. eee artık 40. haftaya girdim normaldir ama beklesin kızım yaa
nasılsınız kızlar oğluşum bugün makinadan ayrıldı inşallah böyle devam eder de hafta içi evimize geliriz kendi kendine nefes alıyordu ağzında hortum yoktu bugün ağzını açıp esneyip durdu benim gibi ağzı açık uyuyor paşam yarın görüş yok pazartesiye kadar çooooook özlüyecem oğlumu ama o iyi olsun özlemlerde giderilir bu zamanı daha güzel anılarla doldururuz inş bu arada doğumdan ziyade lohusalık daha zor ateş basmaları titremeler bitmiyor bi türlü ateşim 37 ama ben cayır cayır yanıyorumm bugün hastaneye sabah gittim gitmişken hastanede süt sağayım dedim ordaki makineler çok daha güzel sağıyor bi göğsümü sağdım ikincisine geçtim epey sağdıktan sonra kan aktı sütümee epeyce hepsi çöpe gitti nasıl üzüldüm ağladım anlatamam her damlası okadar kıymetliki okadar süt oğluma gideceğine çöpe uçtu allahtan birdaha olmadı
Selam kizlar ben geldim
Dun geceden bugun oglene kadar kasilmalarim duzenli olarak geldi sonrasinda ben salonu supurunce geçti ama aksama kadarda bacaklarim agridi sicak su tuttum geçti
simdilik birsey yok bakalim
Merhaba güzel anneler :)
aa herkes kaçıyo bu gece hayırdır
gece kuşları seda hanife ve burcu yok ortada henüz:))
teşekkürler kızlar
sürmelicim kasılmaların cok sık doğummu başladı yoksa
sürmeli kaldık valla ikimiz ben doğuramadım arkadaşım bari sen doğur artık :))
slmm kızlar benn geldim misafirliğe gittik yeni geldik bi bakayım dedim sizee aranızda doğuran varmı sürmelii doğurmuştur dedim ama doğurmamışş hadi artık gözdecim sürmelicim sıraa sizdee yahuuu aranızdaa izmirli arkadaşlar var sanırım bende izmirliyimmm....
teşekkürler kızlar
sürmelicim kasılmaların cok sık doğummu başladı yoksa
ayyy canımm geçmiş olsunnn.
zarar ziyan varmı? iyiki evde yokmuşsunuz.onunla geçmiş olsunnn.Allah birdaha göstermesinn
canim oglen daha duzenliydi 4dkda birdi kalktim salonu supurdum geçtisonra adet sancisi gibi bacaklarima agri girdi sicak suya girdim yattim uyudum oda geçti kandiriyor bu sipa beni
kaldik valla sizin gununuz belli canim ya benimki cani isteyince gelcek heralda
hosgeldin cnm yok daha doguramadim ama belli olmazz belki gece baslar dogumum
amin canım
ziynetleri götürmüş evide talan etmiş canım
buarada metehan bey napıyor ? Oğuzhan selam söylüyor
Cnm sancılar fln bol miktarda var bende, ama esas sancıdan ziyade içim acıyo bazen, kağanda bu kadar olmamıştıkızım oynadıkça kasıklarıma sancı yapıyor sizdede öyle oluyor mu?
Oyy Allah analı babalı büyütsün inşkızlarr şimdi tuğbadan msj aldım kızçesini almış kucağına 3 kilo doğmuş miniş henüz kalkmamış ayağa emizrememiş ama ikiside iyilermiş
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsünslm subat annelerı nasılsınız...Dun doktor kontorulumuz vardı bebegımı gordum cok mutlu oldum cnm cok ozlemısım...Kılomuz en son 3 hafta once 2200 du sukur dun 2940 cıktı sevındık kılosu az dıe uzuluodum..Buarada ark benım kızım hala dogum pozısyonu almamıs napıcaz bılmıorum pazar gunu 37 haftam doluyo 38 cı haftama gırıcem bundan sonra donermı bılmıorum ama doktorumuz doner ben her ıhtımale karsı bebekde sorun cıkmazsa muhtemel dogum tarıhıne kadar beklıcem donmezsede 2 gun oncesınde karar verırız artık sezeryana dedı ...Ay cok sıkıldım gelsın ıstıorum bebegımın ama bızım kızın gelmeye nıyetı yok gibi:18: Sizlerin nasıl bebeklerin kıloları dondulermı kıslar sızınkıler...
Cnm benim çok yok ama ellerim şiş bi miktarzaten ne kalıyoki geriye canım 3 gün banada pazartesi ,salı,çarşamba,perşembe doğururum gibi geliyo.ben salı günü doğmuşum belki bebeğimde o gün doğar
ya bu arada 1 haftadır elim ayağım davul gibi şişmeye başladı öncelerde hiç öle bi problemim yoktu,şimdi ayağımın üstüne basınca acayip sızlıyor sanki balonun üstünde yürüyomuşum gibi,
kızlar hadi ben kaçtım giidip yemeğimi hazırlayyaım size iyi muhabbetler kendinize iyi bakın,görüşürüz.
Cnm bence güzel, çoğu kişi şeker bile yaptırmıyo niye basit olsunEki Görüntüle 135011
kızlar yaa nolur bi fikir verin hem ekonomik hem hoş güründü bana ama sizce nasıllar çok mu basit duruyolar
Rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inş cnmmerhaba güzel anne adayları...
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza
Aaa gözde süper, geliyo bebiş sanırım :)kızlaaarrr sanırım nişan geldiiiiii
bööle sümüksü hafif kanlı bi akıntı ağrım sızım hiç bişiyeim yok.
zaten bu ara arada bi sümüksü akıntı geliyodu özellikle kasılmalardan sonra ama bugünkünde biraz kanda vardı. eee artık 40. haftaya girdim normaldir ama beklesin kızım yaa
Cnm atmasaydın keşke, eğer göğsünde yara varsa emse bile bir miktar kan yutacaktı zaten, içirseydin bebeğe, dr unada sor bak böyle dicek, bebişin iyi olmasına çok sevindim, ama sen niy ateşlendin sütten mi oldu acaba? ben mastit oluyodum bol bol ateş terleme sıtma oluyodu acaba mastitmi oldunki? gögsünde sertlik ve şişme varmı beze gibi??nasılsınız kızlar oğluşum bugün makinadan ayrıldı inşallah böyle devam eder de hafta içi evimize geliriz kendi kendine nefes alıyordu ağzında hortum yoktu bugün ağzını açıp esneyip durdu benim gibi ağzı açık uyuyor paşam yarın görüş yok pazartesiye kadar çooooook özlüyecem oğlumu ama o iyi olsun özlemlerde giderilir bu zamanı daha güzel anılarla doldururuz inş bu arada doğumdan ziyade lohusalık daha zor ateş basmaları titremeler bitmiyor bi türlü ateşim 37 ama ben cayır cayır yanıyorumm bugün hastaneye sabah gittim gitmişken hastanede süt sağayım dedim ordaki makineler çok daha güzel sağıyor bi göğsümü sağdım ikincisine geçtim epey sağdıktan sonra kan aktı sütümee epeyce hepsi çöpe gitti nasıl üzüldüm ağladım anlatamam her damlası okadar kıymetliki okadar süt oğluma gideceğine çöpe uçtu allahtan birdaha olmadı
Cnm aman sakin ol, eşin bebişinle sana lazımnaptınız kızlarrr benim iki gecedir çok sancım var. böle girip çıkan cinsten değil hiç geçmiyobide sağ elimin parmakları iyice uyuşmaya başladı elimdeki şeyleri düşürüyorum artık özellikle sabahları çok fena oluyo..
bu arada bu koca kafalı kocam beni çıldırtmaya aynen devam ediyo bu gidişle doğumhaneden önce hapishaneye girecemne yapıp edip bugün kayınvalidemgile götürmeye kararlıydı beni ama allah razı gelmedi. sabah bi kalktık diz boyu karr kayınbabam aradı sakın gelmeyin burası çok fena kar 5 dakikalık mesafeyi zor gelip gittik arabayla oradan hiç gelemezsiniz yolda kalırsınız dedi.neyse bizimki vazgeçti mecbur sonra demezmi ben bugün oraya giderdim ama sen istemiyon diye gitmedim yoksa ne var kış lastikleri takılı giderdik diye.yine ben oldum suçlu. dedim manyakmısın adam karnım burnumda hadi yolda kalsak, hadi kalmadık gittik, orada sancım falan tutsa 1,5 saatlik yol orada hastane falanda yok nasıl yetiştirecen beni hastaneye diye, bişey olmazdı diyo bide annemi gönderdim dün mersine döndü.bir haftadır kadının yanında yapmadığını bırakmadı bana. annem ona rağmen kızım kocan çok iyi, aman sesini çıkartma, tatsızlık çıkmasın, boşver falan diye beni teselli ediyo. bugün demezmi annen seni doldurdu yoksa sen bu kadar tepkili olmazdın diye. ayyyy yok anam yok ya sinirden doğuracam yada bu adamı gırtlaklayacam
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsüniyi akşamlar bayanlar beninde bugün kontrolüm vardı bebişim 2,5 kilo şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra tekrar gidecem ozaman sezeryanlık durum olursa haftasına sezeryana alırız herşey yolunda olusa normal doğum için bekleriz diyor hakkımızda herşeyin hayırlısı sona yaklaşmak çok garip bir duyguymuş allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin
Cnm sertleşince karnın taş gibi oluyo, sancı geldiği zaman önce beline vuruyor ordan kasıklarına doğru iniyor ağrıyaaa kızlarr benim bebeğim çok sertleşmeye başladı ağrılarımda oluyor ama anlamıyorum yaa sancım mı varr doktor anlarsın dedi ama ben anlamıyorumne olur bana yardımcı olun kayınvalidemden çekiniyorum eşimde işten gelmedi daha oda yalancı sancı diyip geçiştiricek ama ben tedirgin olmaya başladım
Cnm gözün aydın göbüş uçmuş :)Merhaba güzel anneler :)
Cnm geldi bu sabah ama yarın öğlende dönecek ve muhtemelen doğuma gelemeyecek... maalesefhayır olsun canım valla .. ben pek rüya görmüyorum.. ama sabaha karşı bunu gördüm baya etkisinde kaldım.. sancın vardı ya bilinçaltımda kaldı sanırım... inşallahh allah hayırlı doğumlar nasip eder...
canımmm... ne olur üzme kendini de paşamıda... allahın izniyle bişi olmayacak... kurtaracak kendini benim paşam.. sende iyi şeyler düşün iyi şeyler olsunnn... dualarımız sizinle.. allaha emanet olun...
bayıldım
ayyy üzme kendinii de bebeğinide... geçmişi pek kimse okumuyor.. o yüzden de yazılanlar arada kaynıyorrr... ooo benim çok yazılarım kaynadı.. takma kafanııı
gözün aydın şeker.. kociş gelmiş...
alemsin yaa..
sen nerelisin canım ya.. çiğdem yazmışsın.. izmirliler çekirdeğe çiğdem der..
canım allah hayırlara çıkarsın inşallahh.. ben pek rüya görmem de bu rüyanın etkisinde kaldım çok.. nur_45 in sancısı vardı ya ogün akşam.. onun etkisinde kaldım sanırım..
ben aydedeli olanı çok beğendim... bunlar pek hoşuma gitmedi doğrusu
ay canım ne yaptın?? son durumun nee??? nişanın gelmesi 48 saat içinde doğumun başlaması demek demişlerdi sanki.. allah yardımcın olsunn..
antalyadayım canım.. medisu hastanesinde doğum yapıcam.. antalyalı anne adayları topiğindeyim aynı zamanda.. sanırım sende ordasın demi
Cnm idrar yolu enfeksiyonu olduğunda idrar yaparken yanma olur ve antibiyotik kullanarak geçer fitille geçmez, eğer koyu ve kokulu olan akıntı ise muhtemelen vajinal enfeksiyondur o, ben olsam dr a söyler onun vereceği ilecı kullanırdımkızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde.kokuyor.birde koyu.fitilmi atsam ne.
Geldim geldim :)))aa herkes kaçıyo bu gece hayırdır
gece kuşları seda hanife ve burcu yok ortada henüz:))
MAŞALLAHHHHHKaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.
Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)
63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)
10 kilo gitti. böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)
geçmiş olsun cnm üzüldümiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki
Kız doğunca yıkıyolar suyla tertemiz geliyo bebek kanlı olmuyo merak etme, ama suyla enfekte olma riski olduğu için göbeği düşene kadar yıkamayın diyor dr larooy oyyy göbüşünü yesinler şuna bak şaka maka bi haftalık bile olmuş küçük hanım..
sahi ya bu bebek yıkama konusunda göbek düşene kadar öle kanlı kanlı mı durcak bebişler göbüşüne deyirmeden yıkasak kafasını felan en azından saçlar daha çok kan felan tutmaz mı:26:
selam kızlar ben geldimm
misafirliğe geldik (geldik diyorum hala misafirlikteyiz) yemeğe gelmiştik saat 9da bi başladık şu saate kadar yedikgerçi beyler ufaktan iki kadeh attılar o yüzden uzun sürdü.bende habire yedim de yedimm ayyyy yavaş yavaş ama epey yedimmm ohhhh
biraz gittim içeri uzandım biraz oturdumm.pc açtılar bana ben oyalanıyorum onlar okey oynuyolar.
bide bişi yaptımm benn.iki yudum kırmızı şarap içtim.oda şifa niyetinekoladan zararlı olacak değil yaaa
sayfa sonlarına doğru bakındım ama tık yok sanırımm.doğuramadın yaniii hadi bakalım hayırlısı olsunnn
canımm yaaa iyi olmanıza sevindimm.ne güzel çıkmış makinadan dahada iyi olacak inşallahhhh.
dur bakalım gelecek bu kız galiba yola girdi gibi sankii
ayy valla doğurdunda göbeği bile düştü maşallahh ne güzell darısı başımıza inşallahh
geldiiimmm geldiimmm valla içer dışar yaz kış ev misafirlik tanımıyorum bak sizsiz yapamıyorunmmmm
Kız naptın seeeeeen, yapma bi daha sakınn çok tehlikeli
Kızlar iyi geceler
Yazacak çok sey var ama üşeniyom ya niyeyse...
Eşimi uyuttum kağanımı uyuttum size geldim :)
Kızlar iyi geceler
Yazacak çok sey var ama üşeniyom ya niyeyse...
Eşimi uyuttum kağanımı uyuttum size geldim :)
ayy cnm yaa beklemesi bile cok güzel dimii allahım bende bekliyorum ne agrı ne sızı iç belirti yokk kanaldada değil daha bebeğimm artık bnde doğsun istiyorumm hatta eşim şarkı bile söylüyor artık el kızım gel gel diye ama taktıgı yok kii valla babamız bnden cok konusuyor sanki karşısındaymışş gibi o konustukca kızımda tepki vriyor bana okadar tepki vermiyor hatta hiçvermiyor desem yeri kıskanıyorum şimdiden onlarıı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?