Gözde sen hala dogurmadın mı? 39 olmuşsun. neden bekletti doktorun?
hımmmmm :) ama senin minik beklemeyecek gibi :)
kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde.kokuyor.birde koyu.fitilmi atsam ne.
sanırım ööle canım dün hatta rüyamda suyum gelmişti uyandım gerçek sandım apar topar wc ye gittim o zaman farkettim rüya olduğunu :))
Alemsin vallahi
Bu arada Şenay'ın mesajını okudum şimdi. Şenaycım hiç canını sıkma canım. 2500 olduysa korkmana gerek yok. paşan saglıklı bir şekilde gelir inşallah...
Ben kaçayım. Herkese iyi geceler...
kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde.kokuyor.birde koyu.fitilmi atsam ne.
Kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.
Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)
63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)
10 kilo gitti. böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)
Hadi gözün aydın canım bebişinin iyiye giden haline çok sevindim.Sağma makinalarının bi markası varmı yoksa profesyonel aletlermi?nasılsınız kızlar oğluşum bugün makinadan ayrıldı inşallah böyle devam eder de hafta içi evimize geliriz kendi kendine nefes alıyordu ağzında hortum yoktu bugün ağzını açıp esneyip durdu benim gibi ağzı açık uyuyor paşam yarın görüş yok pazartesiye kadar çooooook özlüyecem oğlumu ama o iyi olsun özlemlerde giderilir bu zamanı daha güzel anılarla doldururuz inş bu arada doğumdan ziyade lohusalık daha zor ateş basmaları titremeler bitmiyor bi türlü ateşim 37 ama ben cayır cayır yanıyorumm bugün hastaneye sabah gittim gitmişken hastanede süt sağayım dedim ordaki makineler çok daha güzel sağıyor bi göğsümü sağdım ikincisine geçtim epey sağdıktan sonra kan aktı sütümee epeyce hepsi çöpe gitti nasıl üzüldüm ağladım anlatamam her damlası okadar kıymetliki okadar süt oğluma gideceğine çöpe uçtu allahtan birdaha olmadı
canım çok güzellermiş.genelde gördüklerimden çok daha farklı çok hoşuma gitti.güzel günlerde dağıt inşallahh..
..
halecim çok beğendim canım sepettinde çok şık çok güzeller
bayıldım
sen nerelisin canım ya.. çiğdem yazmışsın.. izmirliler çekirdeğe çiğdem der..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki
Merhaba güzel anneler :)
Nasılsınız? Doguran var mı?
Artık herkes muhteşem finale yaklaştı, heyecan dorukta degil mi?
Allah sagsalim kurtulmayı nasip etsin hepinize.
Biz iyiyiz. Dün kızımın göbegi düştü. Bugün de ilk banyomuzu yaptık :)
Kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.
Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)
63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)
10 kilo gitti. böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)
Hadi gözün aydın canım bebişinin iyiye giden haline çok sevindim.Sağma makinalarının bi markası varmı yoksa profesyonel aletlermi?
Sağolun kzılar beğenmenize çok sevindim.Yasmincim İzmirliyim tam üstüne bastın alışamadım hala çiğdeme çekirdek demeye çekirdek bizde kuruyemişin gel adıdır, birde simit-gevrek olayımız varki sorma gitsin:)
bende izmirliyim canımsormuyorum direk yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?