2011 Şubat Anneleri

kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde.kokuyor.birde koyu.fitilmi atsam ne.

bende oldum ama krem kullandım valla...fitil kullanmadım...dığer arkadaşlar ne der bılmıyorum...aslında enfeksıyonlu olunca bebek doğunca bebeğe gecebılıyomuş...dıkkatlı olmak lazım...

sanırım ööle canım dün hatta rüyamda suyum gelmişti uyandım gerçek sandım apar topar wc ye gittim o zaman farkettim rüya olduğunu :))

Alemsin vallahi

Bu arada Şenay'ın mesajını okudum şimdi. Şenaycım hiç canını sıkma canım. 2500 olduysa korkmana gerek yok. paşan saglıklı bir şekilde gelir inşallah...

Ben kaçayım. Herkese iyi geceler...

ıyı geceler..buarada benımde oğlum 2.500

aa herkes kaçıyo bu gece hayırdır
gece kuşları seda hanife ve burcu yok ortada henüz:))

Kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.

Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)

63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)

10 kilo gitti. böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim
dün akşam evime hırsız girdi ben kayınvalidemlerdeydim
darma duman etmiş okadar moralim bozulduki

aaa süpermiş yaa yani benim açımdan düşünürsem :))

Hadi gözün aydın canım bebişinin iyiye giden haline çok sevindim.Sağma makinalarının bi markası varmı yoksa profesyonel aletlermi?

canım çok güzellermiş.genelde gördüklerimden çok daha farklı çok hoşuma gitti.güzel günlerde dağıt inşallahh..
..

halecim çok beğendim canım sepettinde çok şık çok güzeller

bayıldım

sen nerelisin canım ya.. çiğdem yazmışsın.. izmirliler çekirdeğe çiğdem der..

Sağolun kzılar beğenmenize çok sevindim.Yasmincim İzmirliyim tam üstüne bastın alışamadım hala çiğdeme çekirdek demeye çekirdek bizde kuruyemişin gel adıdır, birde simit-gevrek olayımız varki sorma gitsin:)

aaa canım çok geçmiş olsun neyseki sen evde diilmişsin ona şükret
sıkma canını

ooy oyyy göbüşünü yesinler şuna bak şaka maka bi haftalık bile olmuş küçük hanım..

sahi ya bu bebek yıkama konusunda göbek düşene kadar öle kanlı kanlı mı durcak bebişler göbüşüne deyirmeden yıkasak kafasını felan en azından saçlar daha çok kan felan tutmaz mı:26:

Ayyy geçmiş olsun ya doğum üstü ne moralin bozulmuştur ama olsun beterin beteri var Allah korusun sen evdeykende gelebilirdi Allah korumuş canım sıkmamaya çalış canını mala gelsinde cana gelmesin değil mi?

ayy çok geçmiş olsun canım.. bişey almış mı? sıkma canını..

Oooo süpermiş canım ama birazda bünye sanırım kasım-aralık annlerini okuyorumda onlardan daha kilo alanlar bile olmuş inş bizde senin gibi oluruz da veriveririz kiloları. Bebişinin göbeği düşmüş bile maşallah ya daha bizimkiler doğacaktaaa göbeği düşecekteee......

bende izmirliyim canım sormuyorum direk yaşıyorum

teşekkür ederim kızlar
cana geleceğine mala gelsin tabi kide
ama su son günlerimde acaip moral bozdu
digital hiçbirşeye el sürmemiş ama evdeki ziynetler eşyalarımı komple götürmüş
yatak odama girince şoka girdim zaten dağınıklığı görmeniz gerekiyordu
allahtan oğlumun odasına girmemiş
orayı dağıtsa çok üzülürdüm
neyse sağlık olsun
ama dün nerdeyse heyecandan doğurucam sandım ama gelmedi oğlum dağınıklığın üstüne ev temizlensin diye bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…