2011 Şubat Anneleri

annişler çok teşekkür ederim eşim geldi ben çıkıyorum herkese teşekkür edeirm dk tutucam bakalım ne kadarda bir sancı oluyor ama daha var yaa ondan sakin eşim daha gelmez diyor 38+4 olduk ama anlatamıyorum bu zamanda geleceğini kendinize iyi bakın gece doğuma gitmezsem yarın görüşürüz

ya şimdi bızde bebek doğar doğmaz eve gelınce ertesı gun yıkarlar...sen okadar gun yıkamadınmı.....

bende yıkanmıyo diye biliyorum canımda annem biz hastaneden gelince hemen bebeği yıkardık diyor bende yıkamıycam diyorum bakalım pamuklu ılık suyla silerim bende

iyi geceler cnm...

hayırlı haberlerını alırız inşallah ıyı geceler.....

ya şimdi bızde bebek doğar doğmaz eve gelınce ertesı gun yıkarlar...sen okadar gun yıkamadınmı.....

bende yıkanmıyo diye biliyorum canımda annem biz hastaneden gelince hemen bebeği yıkardık diyor bende yıkamıycam diyorum bakalım pamuklu ılık suyla silerim bende

Yok kızlar. O eskidenmiş. Önceden hatta hastaede dogar dogmaz yıkarlarmış. ama şimdi doktorlar göbegi düşmeden yıkamayın diyorlar.

Oglumun da göbegi 12. günde düşünce yıkamıştık :)

bılıyorum cnm ınşallah çok başarılı bır doktor olur...

İnşallah tabi kendisi isterse :)

Hayırlısı inşallah :)

canım benim annemler beyşehirde sen git olmazsa oraya eşinle ...annem yardım eder sana :))) benim yerime koyacağından eminim seni ...ben üniversitedeyken ordaki üniversite öğrencilerine öyle yapıyordu :))

canım benimde eşim pzts günleri beyşehire gidiyo takılıyım peşine bari :))

benim eşimde konya karamanlı lohusa şerbetini benim kayınvalidem bilmiyor hatta öyle birşeymi varmış dedi bende istiyorum aslında yapılsın görümcelerime yaptırırım tarifini verirmisin rica etsem

canım ben konyalı diilim konyada yapmıyolarmış lohusa şerbeti ben istanbulluyum daha doğrusu selanik göçmeniyim bizim orda yapıyolar bizde de kaynanmlarda yapmıyolarmış onlarda erzincanlı ama ben burda yapcam daha doğrusu kardeşim yapcak
annemden tarifi şööle aldım
2 kg şeker
1/2 kg kızamık şekeri (lohusa şekeri de diyolar)
5 lt su bunları kaynatıyomuşuz
başka bi yerde de 2 lt su
3 muskat
5 kabuk tarçın
1 avuç karanfil iyice nerdeyse su yarıya inene kadar kaynatılıyomuş diğer suyun içine süzülüyomuş.bizde soğuk olarak servis ediliyo annem kola şişelerinin içine koy dolaba koy dedi.
anneannem bu şerbetin sütü arttırdığını söölerdi hep ben inanırım ööle kocakarı şeylerine bakalım nolcak

arkadaşlar en son gözde ne yaptı.haber alan var mı

ben iyiyim canım tık yok bende o nişandı sanırım ama çok şükür ne sancım var ne de suyum falan gelmedi. erzat bey ağrın olursa pzts gel arkadaşa rica ederim alırım demişti eğer ağrım olursa giderim pzts ama in olmaz salı günü diğer kardeşim gelcek:))
hem telaş da olmamış olur

bende hergün artık sıcak suya giriyim açılmayı hızlandırır o zaman bakalım işe yararsa söylerim canım

canım 40. haftada yalnızca bebeklerin %5 i doğarmış % 85 de 2 hafta önce yada sonra doğarmış yani heran olabilir doğumun canım hazırlıklı olun

canım bizdede öyleymiş ama bende birkaç drun yazısını okumuştum yıkamayın silin diyolar göbeğe su değdirmemek gerkiyomuş

sıcak suyu dene faydalı olursa bızede söyle....
galıba bende beklıycem bebişi yıkama işinş tabı kaynanayı ıkna edebılırsek...havalar soğuk falan derız yıkatmayız.:))))

Gözde sen hala dogurmadın mı? 39 olmuşsun. neden bekletti doktorun?

yok canım yaaa doğurmadım bende senden bi kaç gün sonra doğururum diyodum ama :)
drum ilk gebeliklerde 39+ da alıyomuş.ameliyat günüde perşembe yani 4 gün sonra inş doğurcam ama bugün sanırım nişan geldi.
sümüksü bi akıntı geldi hafif pembelikte vardı. gerçi bu ara benden ara ara sümüksü akıntı geliyodu ama kan yoktu içinde bugünkinde biraz vardı.ama ne sancım var ne de devamında su falan gelmedi

sıcak suyu dene faydalı olursa bızede söyle....
galıba bende beklıycem bebişi yıkama işinş tabı kaynanayı ıkna edebılırsek...havalar soğuk falan derız yıkatmayız.:))))

canım o senin bebeğin herkeside çok fazla karıştırma işine yoksa baş edemezsin her kafadan bir ses çıkar en iyisi kendi bildiğini yap dr yıkama dedi dersin bişey diyemez benim kaynanamda birşey söylüyo ben inanmıyorum öyle şeylere diyip geçiyorum

hayır olsun canım valla .. ben pek rüya görmüyorum.. ama sabaha karşı bunu gördüm baya etkisinde kaldım.. sancın vardı ya bilinçaltımda kaldı sanırım... inşallahh allah hayırlı doğumlar nasip eder...

canımmm... ne olur üzme kendini de paşamıda... allahın izniyle bişi olmayacak... kurtaracak kendini benim paşam.. sende iyi şeyler düşün iyi şeyler olsunnn... dualarımız sizinle.. allaha emanet olun...

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

bayıldım

ayyy üzme kendinii de bebeğinide... geçmişi pek kimse okumuyor.. o yüzden de yazılanlar arada kaynıyorrr... ooo benim çok yazılarım kaynadı.. takma kafanııı

gözün aydın şeker.. kociş gelmiş...

alemsin yaa..

sen nerelisin canım ya.. çiğdem yazmışsın.. izmirliler çekirdeğe çiğdem der..

canım allah hayırlara çıkarsın inşallahh.. ben pek rüya görmem de bu rüyanın etkisinde kaldım çok.. nur_45 in sancısı vardı ya ogün akşam.. onun etkisinde kaldım sanırım..

Eki Görüntüle 135011
kızlar yaa nolur bi fikir verin hem ekonomik hem hoş güründü bana ama sizce nasıllar çok mu basit duruyolar

ben aydedeli olanı çok beğendim... bunlar pek hoşuma gitmedi doğrusu

ay canım ne yaptın?? son durumun nee??? nişanın gelmesi 48 saat içinde doğumun başlaması demek demişlerdi sanki.. allah yardımcın olsunn..

yasminkamu canım sen nerde oturuyorsun tam olarak doğumu nerde düşünüyorsun

antalyadayım canım.. medisu hastanesinde doğum yapıcam.. antalyalı anne adayları topiğindeyim aynı zamanda.. sanırım sende ordasın demi

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum koçişim geldi biraz onunla ilgileyim yarın görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi geceler iyi uykular hepinize

hımmmmm :) ama senin minik beklemeyecek gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…