Selam kizlar ben geldim
Dun geceden bugun oglene kadar kasilmalarim duzenli olarak geldi sonrasinda ben salonu supurunce geçti ama aksama kadarda bacaklarim agridi sicak su tuttum geçti
simdilik birsey yok bakalim
kızın hazırlık yapıyo galiba canım her an gelebilir artık sürmeli senin açıklığın varmıydı canım sende çatı muayenesi olmuştun galiba
çok tatlısın ya dinlenince felan geçti değilde süpürünce geçtii....:)))Selam kizlar ben geldim
Dun geceden bugun oglene kadar kasilmalarim duzenli olarak geldi sonrasinda ben salonu supurunce geçti ama aksama kadarda bacaklarim agridi sicak su tuttum geçti
simdilik birsey yok bakalim
merveesk sen kaçıncı haftadasın canım
yaaa kızlarr benim bebeğim çok sertleşmeye başladı ağrılarımda oluyor ama anlamıyorum yaa sancım mı varr doktor anlarsın dedi ama ben anlamıyorumne olur bana yardımcı olun kayınvalidemden çekiniyorum eşimde işten gelmedi daha oda yalancı sancı diyip geçiştiricek ama ben tedirgin olmaya başladım
yaaa kızlarr benim bebeğim çok sertleşmeye başladı ağrılarımda oluyor ama anlamıyorum yaa sancım mı varr doktor anlarsın dedi ama ben anlamıyorumne olur bana yardımcı olun kayınvalidemden çekiniyorum eşimde işten gelmedi daha oda yalancı sancı diyip geçiştiricek ama ben tedirgin olmaya başladım
çok tatlısın ya dinlenince felan geçti değilde süpürünce geçtii....:)))
slm hanımlarcanım dakika tut düzenli olarak 5 dk bir geliyorsa haman hastaneye git ama düzensizse yalancı sancılardır benimde yarım saatte bir vurup geçiyo kasılma çok olurda önemli olan sancı zaten bir anda şiddetli oluyor nefesini kesiyor
Merhaba güzel anneler :)
Nasılsınız? Doguran var mı?
Artık herkes muhteşem finale yaklaştı, heyecan dorukta degil mi?
Allah sagsalim kurtulmayı nasip etsin hepinize.
Biz iyiyiz. Dün kızımın göbegi düştü. Bugün de ilk banyomuzu yaptık :)
ay valla sinir oldumm yaa:95:
Teşekkür ederiz teyzeleri
Balcalıya gömecegiz
slm hanımlar
ben aynı sancıları çekıyorum istiyorum dvm etsın ama gelip geçiyo...doğurmak ıstıyorum bende artık :)
bende aynı durumdayım canım artık doğurmak istiyorum biraz önce drdan geldim 2 cm açılma varmış sancılarımda vardı ama heyecandan kesildi şuan yok düzensiz gelip geçiyo işte inşallah 2-3 gün içinde açılmamda sancımda artarda doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?