2011 Şubat Anneleri

Selam kizlar ben geldim

Dun geceden bugun oglene kadar kasilmalarim duzenli olarak geldi sonrasinda ben salonu supurunce geçti ama aksama kadarda bacaklarim agridi sicak su tuttum geçti:37:

simdilik birsey yok bakalim:59:

Selam kizlar ben geldim

Dun geceden bugun oglene kadar kasilmalarim duzenli olarak geldi sonrasinda ben salonu supurunce geçti ama aksama kadarda bacaklarim agridi sicak su tuttum geçti:37:

kızın hazırlık yapıyo galiba canım her an gelebilir artık sürmeli senin açıklığın varmıydı canım sende çatı muayenesi olmuştun galiba

Son düzenleme:
kızın hazırlık yapıyo galiba canım her an gelebilir artık sürmeli senin açıklığın varmıydı canım sende çatı muayenesi olmuştun galiba

Hayir canim burda çati muayenesi yapmiyorlar

açikligim varmi yokmu bilmiyorum

dur bakalim gee nolacak:61:

Selam kizlar ben geldim

çok tatlısın ya dinlenince felan geçti değilde süpürünce geçtii....:)))

yaaa kızlarr benim bebeğim çok sertleşmeye başladı ağrılarımda oluyor ama anlamıyorum yaa sancım mı varr doktor anlarsın dedi ama ben anlamıyorum :59:ne olur bana yardımcı olun kayınvalidemden çekiniyorum eşimde işten gelmedi daha oda yalancı sancı diyip geçiştiricek ama ben tedirgin olmaya başladım

yaaa kızlarr benim bebeğim çok sertleşmeye başladı ağrılarımda oluyor ama anlamıyorum yaa sancım mı varr doktor anlarsın dedi ama ben anlamıyorum :59:ne olur bana yardımcı olun kayınvalidemden çekiniyorum eşimde işten gelmedi daha oda yalancı sancı diyip geçiştiricek ama ben tedirgin olmaya başladım

gobegın sertlesdı mı bıde sancıların sureklımı bel ve kasıkda oluo genelde vede dakıka tut bakalım duzenlımı gelıp gıdıo yoksa yalancı mı.

Merhaba güzel anneler :)

Nasılsınız? Doguran var mı?

Artık herkes muhteşem finale yaklaştı, heyecan dorukta degil mi? :66:

Allah sagsalim kurtulmayı nasip etsin hepinize.

Biz iyiyiz. Dün kızımın göbegi düştü. Bugün de ilk banyomuzu yaptık :)

canım dakika tut düzenli olarak 5 dk bir geliyorsa haman hastaneye git ama düzensizse yalancı sancılardır benimde yarım saatte bir vurup geçiyo kasılma çok olurda önemli olan sancı zaten bir anda şiddetli oluyor nefesini kesiyor

canım dakika tut düzenli olarak 5 dk bir geliyorsa haman hastaneye git ama düzensizse yalancı sancılardır benimde yarım saatte bir vurup geçiyo kasılma çok olurda önemli olan sancı zaten bir anda şiddetli oluyor nefesini kesiyor
slm hanımlar

ben aynı sancıları çekıyorum istiyorum dvm etsın ama gelip geçiyo...doğurmak ıstıyorum bende artık :)

ne mutlu sana hayırlı olsun göbeğide düşmüş...nereye gömcen :)

Son düzenleme:

ne gusel darısı bızlerın basına bızde bebıslerımızı beklıos bı heyecanla nezaman suprız yapıcaklar bakalım:26: buarada kacıncı haftanızda dogumuz gerceklesdı bıde normalmı sezeryanmı?

Son düzenleme:

merhaba canım biz iyiyiz sevimli,yasese,mimix.zehra,too-be doğum yaptı canım bide elif yapacaktı ama ondan haber yok canım maşallah:nazar: kızının göbeğide düşmüş canım ne yaptın erken düşsün diye hastaneden gelince yıkamadın dimi

ay valla sinir oldumm yaa:95:

canım sakin ol stres yapma hayırlısıyla bugün yarın doğurucaksın bana öyle geliyor

slm hanımlar

ben aynı sancıları çekıyorum istiyorum dvm etsın ama gelip geçiyo...doğurmak ıstıyorum bende artık :)

bende aynı durumdayım canım artık doğurmak istiyorum biraz önce drdan geldim 2 cm açılma varmış sancılarımda vardı ama heyecandan kesildi şuan yok düzensiz gelip geçiyo işte inşallah 2-3 gün içinde açılmamda sancımda artarda doğururum

merve 38+1 de sezeryanla oldu.

nuryasemin sagol canım. maşallh sayı azalmaaya başlamış.

göbegi düşene kadar banyo yaptırılmıyor canım. bir şey yapmadık. kendi kendine kurudu. ama oglumunki 12. günde düşmüştü.

Son düzenleme:
bende aynı durumdayım canım artık doğurmak istiyorum biraz önce drdan geldim 2 cm açılma varmış sancılarımda vardı ama heyecandan kesildi şuan yok düzensiz gelip geçiyo işte inşallah 2-3 gün içinde açılmamda sancımda artarda doğururum

haydı hayırlısı dualarımız senınle...sıcak suyun üstüne oturmak doğumu hem kolaylaştırırmış hemde açılmaya ıyı gelıyomuş....buyukler oyle dıyo bacım :) suyu kaynatıp buharının üzerıne oturuluyomuş....

Back