2011 Şubat Anneleri

nasılsınız kızlar oğluşum bugün makinadan ayrıldı inşallah böyle devam eder de hafta içi evimize geliriz kendi kendine nefes alıyordu ağzında hortum yoktu bugün ağzını açıp esneyip durdu benim gibi ağzı açık uyuyor paşam yarın görüş yok pazartesiye kadar çooooook özlüyecem oğlumu ama o iyi olsun özlemlerde giderilir bu zamanı daha güzel anılarla doldururuz inş bu arada doğumdan ziyade lohusalık daha zor ateş basmaları titremeler bitmiyor bi türlü ateşim 37 ama ben cayır cayır yanıyorumm bugün hastaneye sabah gittim gitmişken hastanede süt sağayım dedim ordaki makineler çok daha güzel sağıyor bi göğsümü sağdım ikincisine geçtim epey sağdıktan sonra kan aktı sütümee epeyce hepsi çöpe gitti nasıl üzüldüm ağladım anlatamam her damlası okadar kıymetliki okadar süt oğluma gideceğine çöpe uçtu allahtan birdaha olmadı

inş. zaman çabuk geçer oğluşuna kavuşursun canım özlenmezmi yaa kokusuna doyum olmuyor rabbim tezelden kavuştursun sizi sağlıcakla

selam kızlar şimdi hastaneden geldik, oğlum 2500 olmuş. son hafta pek gelişememiş çünkü suyum nerdeyse bitmiş. dr. durumun çok ciddi olduğunu ve bir an önce bebeği dışarı çıkarmak gerektiğini söyledi. çok üzgünüm, son üç haftadır sancıları önlemek için ilaç alıyorum, doğumu geciktirmeye çalışıyorduk. bebek sıkıntıda olduğu için ilaca rağmen bugün gene sancım var nts'de. pazartesi bir daha kontrol var ve büyük ihtimal çarşamba falan sezeryan yapacak. normal istediğimi söyledim ama bebek için hayati risk var göze almaya değmez gene de sen bilirsin diyor.
o kadar dikkat ediyorum kendime yediğime içtiğime, kayınvalidemde 15gündür hiç biriş yaptırmıyor yatıyorum sürekli ama böyle oldu işte:(((
bebek küveze girebilirmiş küçük diye, ayrıca sıvıazalması bebekteki bir soruna bağlı da olabilirmiş. bunları doğmadan bilemeyiz diyor.
dua edin nolur kızlar

Allah yardımcınız olsun canım hiç merak etme, içini rahat tut hiçbir sorun çıkmadan alacaksın inşallahh kuzunu kucağına. iyi düşün iyi olsun ama başka bir doktorada görün derim canım yinede. hakkımızda hayırlısı...

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

a805f3a9.jpg

97a9b72b.jpg

78d7d84c.jpg

canım çok güzellermiş.genelde gördüklerimden çok daha farklı çok hoşuma gitti.güzel günlerde dağıt inşallahh..

merhaba güzel anne adayları...:16::16::16:
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza:21:

ayyyy çok güzel bişeyy :66:Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularına canımm çok istemiştim ikizim olsun bir taşla iki kuş vurayım diye nasip değilmiş aynı sıkıntıları ikinci çocuk için tekrar çekeceğiz mecbur..

kızlaaarrr sanırım nişan geldiiiiii
bööle sümüksü hafif kanlı bi akıntı ağrım sızım hiç bişiyeim yok.
zaten bu ara arada bi sümüksü akıntı geliyodu özellikle kasılmalardan sonra ama bugünkünde biraz kanda vardı. eee artık 40. haftaya girdim normaldir ama beklesin kızım yaa

Anammm gözde doğurma kız dayan acık daha sezaryen değilmi seninki? hayırlı haberlerini alırız inşallahh dualarımız seninle canım..

nasılsınız kızlar oğluşum bugün makinadan ayrıldı inşallah böyle devam eder de hafta içi evimize geliriz kendi kendine nefes alıyordu ağzında hortum yoktu bugün ağzını açıp esneyip durdu benim gibi ağzı açık uyuyor paşam yarın görüş yok pazartesiye kadar çooooook özlüyecem oğlumu ama o iyi olsun özlemlerde giderilir bu zamanı daha güzel anılarla doldururuz inş bu arada doğumdan ziyade lohusalık daha zor ateş basmaları titremeler bitmiyor bi türlü ateşim 37 ama ben cayır cayır yanıyorumm bugün hastaneye sabah gittim gitmişken hastanede süt sağayım dedim ordaki makineler çok daha güzel sağıyor bi göğsümü sağdım ikincisine geçtim epey sağdıktan sonra kan aktı sütümee epeyce hepsi çöpe gitti nasıl üzüldüm ağladım anlatamam her damlası okadar kıymetliki okadar süt oğluma gideceğine çöpe uçtu allahtan birdaha olmadı

maşallahh annesi oğluşuna :nazar: az kaldı inşallahh kucağına alacaksın yavrunu.darısı bizlere olsun..

naptınız kızlarrr benim iki gecedir çok sancım var. böle girip çıkan cinsten değil hiç geçmiyo :43: bide sağ elimin parmakları iyice uyuşmaya başladı elimdeki şeyleri düşürüyorum artık özellikle sabahları çok fena oluyo..
bu arada bu koca kafalı kocam beni çıldırtmaya aynen devam ediyo bu gidişle doğumhaneden önce hapishaneye girecem :52: ne yapıp edip bugün kayınvalidemgile götürmeye kararlıydı beni ama allah razı gelmedi. sabah bi kalktık diz boyu karr :66: kayınbabam aradı sakın gelmeyin burası çok fena kar 5 dakikalık mesafeyi zor gelip gittik arabayla oradan hiç gelemezsiniz yolda kalırsınız dedi.neyse bizimki vazgeçti mecbur sonra demezmi ben bugün oraya giderdim ama sen istemiyon diye gitmedim yoksa ne var kış lastikleri takılı giderdik diye.yine ben oldum suçlu. dedim manyakmısın adam karnım burnumda hadi yolda kalsak, hadi kalmadık gittik, orada sancım falan tutsa 1,5 saatlik yol orada hastane falanda yok nasıl yetiştirecen beni hastaneye diye, bişey olmazdı diyo :52: bide annemi gönderdim dün mersine döndü.bir haftadır kadının yanında yapmadığını bırakmadı bana. annem ona rağmen kızım kocan çok iyi, aman sesini çıkartma, tatsızlık çıkmasın, boşver falan diye beni teselli ediyo. bugün demezmi annen seni doldurdu yoksa sen bu kadar tepkili olmazdın diye. ayyyy yok anam yok ya sinirden doğuracam yada bu adamı gırtlaklayacam :27:

kızlar annecim ordan bana sürekli meryem ve inşirah surelerini okuyomuş.hatta kardeşim gelcek ya onada bi şişe su okumuş vermiş
bende okuyorum aklıma geldikçe nas ve felak zaten ağzımdan hiç düşümüyo allah inş hepimizin yüzüne güler de sağlıklı hayırlı doğumlar verir
cnm ne güzel işte
bnm anneciğimde saolsun okuyo ya bende salatı tefriciye okuyorum bol bol ama bundan sonra nas şile felakta ağzımdan düşmez inş Rabbim hepimize kolaylık versin

ben meryem suresini 7 kere okudum ama 17 keremi okunucakmış bana 7 kere dediler ya ben zemzem suyu bulamadım komşumdan alıcaktım ne güzel eşi bu su niye burda duruyor diye dökmüş bebişimin ağzına damlatıcaktım bide hurma sürücem ağzına çantama koymayı unutmasam bari hep aklımda ama bir türlü koyamadım çantamaa
olsun cnm öenmli olan niyet ben nette 17 de okudum ama 7 de okuyabilrim henüz tamamlamadım sanırım tek sayı okunması gerekiyo bende 7 okiim
hurmalrı koydumda zemzemi koymadım çantaya aklımdayken onuda atsam ii olur

kızlar biz geldik oğluşumla acile gittik karnımda kabarma, kaşıntı ve sancım vardı kaşıntılarım ve karnımdaki kabarmalar gebelikten olmuş doğum yapınca kabarmalar geçicekmiş kaşıntıyıda ilaçla geçirmeye çalışıcaz çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam varmış muayeneden sonra bayada bir kanamam oldu bakalım heran gelebilir oğlum nstdede sancımda normalde dr cuma bir daha gel dedi inşallah cumaya kadar açılmam baya artar

ben de de olmuştu aynısı kız kardeşimin görümcesi cilt doktoru onun verdiği kremlerle geçti istersen özelden yazayım ama sen bilirsin

canım çok sevinirim yazarsan

canım benimde kaşıntılarım çok fazla... sadece karnımda değil.. durup dururken kolumda,bacağımda,ayak bileğimde v.s. birden kaşınmaya başlıyorum... ne kabartı var ne bişey... sadece çılgınca kaşınıyor...
Özeldeki doktoruma söyledim bana bir kağıt yazdı Salı günü doğumevine polikliniğe gittiğimde doktordan o kağıttaki testleri yapmasını isteyecekmişim.,Aynen doktorum da karaciğer yağlanması olabilir dedi. Fakat öyle önemsememe gibi bişeyde bulunmadı eğer karaciğer yağlanması varsa 38. hafta içinde sezeryanla bebeği doğurtmak gerekir dedi.Aksi halde anneyi biraz riske etmiş oluruz dedi.Çünkü sonucu preeklampsi'ye kadar gidebilirmiş.

Canım sanırım minik kızın gelmek istiyor artık :18: 4dk'da 1 diyorsun Ayyyy doğum bu yaaa!!!!
doğum başlamış galiba... hastaneye gitsen ?

canım bugün dayanamadım kaşıntılara acile gittim tahlil yaptılar karaciğerim temiz çıktı dr özellikle ilk gebelikte beklediğimiz bir durum dedi gebelikten olmuş yani doğum yapınca geçicekmiş sadece şuan ilaçla kaşıntıyı azaltmaya çalışıcaklar

selam kızlar şimdi hastaneden geldik, oğlum 2500 olmuş. son hafta pek gelişememiş çünkü suyum nerdeyse bitmiş. dr. durumun çok ciddi olduğunu ve bir an önce bebeği dışarı çıkarmak gerektiğini söyledi. çok üzgünüm, son üç haftadır sancıları önlemek için ilaç alıyorum, doğumu geciktirmeye çalışıyorduk. bebek sıkıntıda olduğu için ilaca rağmen bugün gene sancım var nts'de. pazartesi bir daha kontrol var ve büyük ihtimal çarşamba falan sezeryan yapacak. normal istediğimi söyledim ama bebek için hayati risk var göze almaya değmez gene de sen bilirsin diyor.
o kadar dikkat ediyorum kendime yediğime içtiğime, kayınvalidemde 15gündür hiç biriş yaptırmıyor yatıyorum sürekli ama böyle oldu işte:(((
bebek küveze girebilirmiş küçük diye, ayrıca sıvıazalması bebekteki bir soruna bağlı da olabilirmiş. bunları doğmadan bilemeyiz diyor.
dua edin nolur kızlar

şenaycım çok geçmiş olsun canım aslında 36dan sonra küveze pek ihtiyaç kalmıyormuş inşallah senin bebişinde gelişimini tamamlamıştır küveze girmeden hayırlısıyla kollarına alırsın oğluşunu canım

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

a805f3a9.jpg

97a9b72b.jpg

78d7d84c.jpg

halecim çok beğendim canım sepettinde çok şık çok güzeller

merhaba güzel anne adayları...:16::16::16:
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza:21:

hoşgeldin canım aramıza:71: maşallah:nazar::nazar: 3üzlerine 3 tane mucize allahım sanada kolaylık versin allahım sağsağlim 3üzlerini kucağına almayı nasip etsin canım

zaten bu ara arada bi sümüksü akıntı geliyodu özellikle kasılmalardan sonra ama bugünkünde biraz kanda vardı. eee artık 40. haftaya girdim normaldir ama beklesin kızım yaa

gözdecim sezeryan olucaksın hemen druna ulaş bence çünkü heran doğum sancıların başlayabilir allahım hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin canım

sevimcim çok sevindim canım bak oğluşun ne güzel toplamış kendini artık kendi kendinede nefes alabiliyormuş pazartesi çıkartılar inşallah oğluşunada alır evinize beraber dönersiniz dualarımız sizinle

valla bende bilmiyorum ki aslında bu sorunun cvbını bende merak ediyorum bugün sertleşmelerim artıı benimde sancımda sanki var sırtım belim ve kızım hareketlenince kasığım acıyor

bende şimdilik sadece sertleşme oluyo cnm oda düzensiz olduğu için öenmsemiyorum haififte bel ağrım oluyo arada ma öle çok şiddetli değil zaten hafta oalarak sizle aramızda var biraz:)nroal sanırm artı oğlum okadar hareketliki maş

dua edin nolur kızlar

şenaaycım üzülme tatlım kuzucun sadece anne ve babasına kavuşmak için blöf yapmışş aklına kötü şeyler getirme sağlıcakla kucağına al inşallah bizede güzel haberleri paylaş emi dualarımız seninle

Selam kızlar,

pazartesi günü sabah sezeryanla bende bebegime kavuşuyorum inşallah... çatı muayenemizi olduk

aman ne igrenç bişeymiş ya yada ben öyle yaşadım bilmiyorum... normal dogumda çok zorlancagım için

sezeryan dedi dr...

dualarınızı bekliyorum hepinizden

demek sende sezeryan mavicim hayırlı olsn.. inşallah sağlıcakla al kuzunu kucağına..

gözdecim son durum nedir geliomu umayımız yoksaaaa:52:
darısı sürmeliye bi doğursaydı oda hayırlısıyla

arkadaşlar sorum kaynamış tekrar sormak istedim:)
evt cnm doktorama sordum kasılmalar once karın sertleşiyor sonra eger yalancı dıılde gercek sancılarsa genelde belde ve kasıkda ufakdan adet sancısı gıbı sancı baslıo ve gıt gıde azalıo sancıların suresı yalancı sancıysa saten dınlenınce gecer..

arkadaşlar sorum kaynamış tekrar sormak istedim:)

evet canım karnın taş gibi sert oluyor bunlar kasılma biraz önce acilde drda sancı vurdunda bebekte top gibi ortada toplanır sonra sancı geçer kasaılma açılır 5-10 dk sonra aynısı tekrar olur dedi bunlar doğum sancılarıyla o zaman hemen gel dedi

iyi akşamlar bayanlar beninde bugün kontrolüm vardı bebişim 2,5 kilo şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra tekrar gidecem ozaman sezeryanlık durum olursa haftasına sezeryana alırız herşey yolunda olusa normal doğum için bekleriz diyor hakkımızda herşeyin hayırlısı sona yaklaşmak çok garip bir duyguymuş allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin

iyi akşamlar bayanlar beninde bugün kontrolüm vardı bebişim 2,5 kilo şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra tekrar gidecem ozaman sezeryanlık durum olursa haftasına sezeryana alırız herşey yolunda olusa normal doğum için bekleriz diyor hakkımızda herşeyin hayırlısı sona yaklaşmak çok garip bir duyguymuş allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin

canm ıns hayırlısıla kavusursun bebegıne kacıncı haftandasın cnm?

naptınız kızlarrr benim iki gecedir çok sancım var. böle girip çıkan cinsten değil hiç geçmiyo :43: bide sağ elimin parmakları iyice uyuşmaya başladı elimdeki şeyleri düşürüyorum artık özellikle sabahları çok fena oluyo..
bu arada bu koca kafalı kocam beni çıldırtmaya aynen devam ediyo bu gidişle doğumhaneden önce hapishaneye girecem :52: ne yapıp edip bugün kayınvalidemgile götürmeye kararlıydı beni ama allah razı gelmedi. sabah bi kalktık diz boyu karr :66: kayınbabam aradı sakın gelmeyin burası çok fena kar 5 dakikalık mesafeyi zor gelip gittik arabayla oradan hiç gelemezsiniz yolda kalırsınız dedi.neyse bizimki vazgeçti mecbur sonra demezmi ben bugün oraya giderdim ama sen istemiyon diye gitmedim yoksa ne var kış lastikleri takılı giderdik diye.yine ben oldum suçlu. dedim manyakmısın adam karnım burnumda hadi yolda kalsak, hadi kalmadık gittik, orada sancım falan tutsa 1,5 saatlik yol orada hastane falanda yok nasıl yetiştirecen beni hastaneye diye, bişey olmazdı diyo :52: bide annemi gönderdim dün mersine döndü.bir haftadır kadının yanında yapmadığını bırakmadı bana. annem ona rağmen kızım kocan çok iyi, aman sesini çıkartma, tatsızlık çıkmasın, boşver falan diye beni teselli ediyo. bugün demezmi annen seni doldurdu yoksa sen bu kadar tepkili olmazdın diye. ayyyy yok anam yok ya sinirden doğuracam yada bu adamı gırtlaklayacam :27:

aman benimkide böle bi manyak adamla bazen birbirimize laf sokma yarışı yapıoz öf

evt cnm doktorama sordum kasılmalar once karın sertleşiyor sonra eger yalancı dıılde gercek sancılarsa genelde belde ve kasıkda ufakdan adet sancısı gıbı sancı baslıo ve gıt gıde azalıo sancıların suresı yalancı sancıysa saten dınlenınce gecer..
hmm anladım cnm bnm sertleşmeler yalancı ozaman :)henüz adet sancısıyla birlikte değil doktordan sonra biraz o şakeilde olmuştu ama devam etmedi
evet canım karnın taş gibi sert oluyor bunlar kasılma biraz önce acilde drda sancı vurdunda bebekte top gibi ortada toplanır sonra sancı geçer kasaılma açılır 5-10 dk sonra aynısı tekrar olur dedi bunlar doğum sancılarıyla o zaman hemen gel dedi
evt evt tatlım ya taş gibi semsert oluyo hemen geçiyo sanırım bu sertleşmlerle bnirlikte ağrıda olması gerek doğumsancısında hmmm

ii akşamlar cnm maş bebişine Allah hepimizin yardımcısı olsun

hmm anladım cnm bnm sertleşmeler yalancı ozaman :)henüz adet sancısıyla birlikte değil doktordan sonra biraz o şakeilde olmuştu ama devam etmedi

evt evt tatlım ya taş gibi semsert oluyo hemen geçiyo sanırım bu sertleşmlerle bnirlikte ağrıda olması gerek doğumsancısında hmmm

ii akşamlar cnm maş bebişine Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet canım sancılarda düzenli 5-10 dk 1 defa olduğu zaman hemen hastaneye gitmemiz gerekiyormuş

Back