öğreetmenmisin canım ben de 17 şubatta d yaptım ama iznim 19 myısta bitiyo senin niye haftaya başlıyoo
tünaydın kızlarrrrrrrrr..eşim nöbetten geldi uyuyorr..paşamm uykusuz bir gecenin ardından uyuyorr.. bende fırsat bu fırsat evi topluyayım dedim ama öncesindee sizin yanınıza geldimm:)))ev beklesinn:))
ayyy ne kadar da güzelmişş..içim gitttide benim böyle bir problemimimiz olacağından haberim bile yoktuu...süt olmayıncasağ göğsüm sıfır sol da sağınca 20 cc filan..emince daha fazla çekiyodur diye avutuyorum kendimi..sütün fazla olup aktığı günlerrr..bu saatten sonra zor heraldee benim içinn..olanla idare edecek yavrumm
canım cevap verdiğin için saoll..sanırım en iyisi şimdi yaptırmak..peki uyuşturma için ne yapıyolar
bizimki ilk ay beni emmediği için benim sormama gerek kalmadan dr söylemişti canım neyseki şimdi emiyor.. ben sadece çok sızladığında çok olduğunda sağıp poşetle buzlupa koyuyorum yada biyere çıkıcaksak ki en fazla 1-2 saatlik çıkıyoruz hemen sağıp biberon termosuna koyuyorum..
kızlar nasılsınız ben iyi değilim moralim çok bozuk yaa insanlar sanki beni üzmek için birbirleriyle yarışıyorlar geçenlerde komşu senin gögsün küçük sütün yok diyip durdu dün akşamda eşimin doğum gününü kutladık görümcem vardı oda aynı senin sütün yok gögsün küçük diyip durdu bende sütüm yokta bu çocuk iki aydır neyle besleniyor nasıl doyuyor yaa dedim o kadar takmışımki kafama gece rüyalarıma bile girdi sütüm kesilicek sonra bunun günahını nasıl taşıycaklar bilmiyorum kızım moralimi düzeltiyor bir görseniz teyzeleri elini emmeye çalışıyor bir türlü beceremiyor denk getiremiyor o kadar tatlı oluyorki uğraşıyor becericem diye emzigi atıp elini emmeye çalışıyor bende elini emmesini istemiyordum ama burda yazılmıştı okudum yanlış hatırlamıyorsam elini tanımaya çalışıyor o yüzden elini emmesine izin verin demiş dr. bende bırakıyorum emsin diye bide işaret parmagıyla baş parmagını birden emmeye çalışıyor.
hiiiççç canını sıkma canım benimde göğsüm küçük ama tek sefer de 1 inde 2oocc çıkıyo inşallah seninde olur
Iyi de bu gaz nasıl geçeçek çocuk 3 aylık olana kadar bağırsın mı emzik verme bitkisel ilaç verme eee .sonra .....bunu yazan gelsin de bebeği sustuursun :))))
canım ben hiç sagmadım gögsümü o yüzden ne kadar çıkıyor bilmiyorum ama sütümün oldugunu düşünüyorum çünkü bebeğimin kilo alımı iyi çiş ve kakada düzenli yapıyor ama insanların düşüncesi hep küçük gögsü olanın sütü olmadıgı herhalde bu yüzdende ben bu şeylere maruz kalıyorum
Iyi de bu gaz nasıl geçeçek çocuk 3 aylık olana kadar bağırsın mı emzik verme bitkisel ilaç verme eee .sonra .....bunu yazan gelsin de bebeği sustuursun :))))
kızlar hep sorucam ama bir türlü soraya fırsat olmuyor benim bir arkadaşın sekiz aylık bebeği var ben ilk üç ay yarım saatte bir emziriyordum dedi bende deniyorum ama emmiyor bir saati buluyor tekrar emmesi sadece anne sütü verenler sizin bebişler ne kadar arayla ve kaç dakika emiyor
kızlar hep sorucam ama bir türlü soraya fırsat olmuyor benim bir arkadaşın sekiz aylık bebeği var ben ilk üç ay yarım saatte bir emziriyordum dedi bende deniyorum ama emmiyor bir saati buluyor tekrar emmesi sadece anne sütü verenler sizin bebişler ne kadar arayla ve kaç dakika emiyor
Lansinoh Manuel kullanan arkadaslar yardım edin
ben sütümü sagamiyorum çok az cikiyo ya siz nasıl sagiyosunuz
Esim sağmaya çalıştı biraz daha iyiydi ama tek basıma sagamiyorum
Ucu şişmeye basliyo hemen ve aciyo.
Bir de ben normal zamanda hiç sağmadım hep süt biriktiginde ağrı yaparken sağmaya çalıştım
Ondan olabilirmi acaba?
aynen ya ben direndim başlarda şuryba rezeneye ama olmuyor acıdan deliriyor çocuk ...valla bilimselleşmediyse bana gelsinler rezene olmasa ben ne yapardım bilmem 2 gün bıraktım çocuk uykusunda bil ıkınıyodu bugün verince şimdi boşaltı ıkınmasıda gitti çok şükür ve ben bunu bikez daha yapmıştım artık yapıyo gazını diye yine çocuk ıkına ıkına bi hal oldu tesadüf değil yani tabi gönül isterki hiç olmasın bizde hiç vermeyelim ama orda çocuğun canı acıyoken insan dayanamıyo malesef
çok şükür rahatız canım şimdi .biliyorum biiogaia yı almanyada bir arkadaşım var burda hep onu veriyorlar dediç.ama ben de neo baby ile rezene veriyorum rahatladı bir de 2 .ay bitiiminde zaten azalırmış :))şimdi yine azaltayım diyorum ama korkuyorum yine başlar diyecanım ya kıyamam sana gaz sorunumu var bebeğinde benimde vardı şükür 2 aylık oldu ve geçti bio gaia kullanıyorum şuanda.benimde kullanmadıgım ilaç çay kalmadı öyleki bebeğim ugunarak aglar mosmor olurdu ama bio gaia çok iyi bir ilaç bagırsak düzenleyiciymiş zaten bunun yanında birde metsili veriyorum günde 3 defa 10 damla şeklinde sende doktorunla görüş dene istersen
canım ben ilk zamanlar çok sık emziriyordum sarılık falan olmasın diye ama şimdi bebeğim 2 aylık uyandıkça emziriyorum geçen hafta doktordaydık doktor 2 saatten önce emzirme çok emmesi fazla gaz yutmasına neden olur dedi ama benim bebek ya doymuyor yada çok obur sürekli emmek istiyor bende bazan saatte bir bazen uyursa 3 saat bile emzirmediğim oluyor uyuyorsa emzirmek için uyandırma uyanınca daha çok emer açıgı kapatırmış çünkü artık yağ dokusu oluşacagından saatli vermene gerek yokmuş
aynen ya ben direndim başlarda şuryba rezeneye ama olmuyor acıdan deliriyor çocuk ...
çok şükür rahatız canım şimdi .biliyorum biiogaia yı almanyada bir arkadaşım var burda hep onu veriyorlar dediç.ama ben de neo baby ile rezene veriyorum rahatladı bir de 2 .ay bitiiminde zaten azalırmış :))şimdi yine azaltayım diyorum ama korkuyorum yine başlar diye(
valla bilimselleşmediyse bana gelsinler rezene olmasa ben ne yapardım bilmem 2 gün bıraktım çocuk uykusunda bil ıkınıyodu bugün verince şimdi boşaltı ıkınmasıda gitti çok şükür ve ben bunu bikez daha yapmıştım artık yapıyo gazını diye yine çocuk ıkına ıkına bi hal oldu tesadüf değil yani tabi gönül isterki hiç olmasın bizde hiç vermeyelim ama orda çocuğun canı acıyoken insan dayanamıyo malesef
merhaba ayşegül ne zamandır görememiştim seni burda, bir tane hemşerim var zaten koca topikte. nasılsın kızın nasıl? biz de gecen haftasonu ilk kez çorluya anneannesine getirdik bebişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?