bende öyle kitaptan filme uyarlanan hikayelerin önce kitaplarını okurum sonra filmini izlerimduygu ben filmini izlemek istemiştim ama kitaptan filme uyarlanan hikayelerin kitapları her zaman daha güzel oluyor diye önce kitabını okuyayım dedim alıpta okumaz olsaymışım direk filmini izleseymişim keşkede artık onuda izlemicembirşeyi yarın bırakma huyumda olmadğından dolayı okuyorumda neyse ki bitiyo son sayfalardayım artık
bunu bitirip hemen babilde ölüm istanbulda aşka geçicem onu çok methettiler
Can Dündar ın en son Yüzyılın Aşkları nı okudum. Nefisti, Lüsyen de biraz tarihi aşk hikayesiydi galiba çok güzel işlenmişti duygular o yüzden okumak istiyorum. En iyisi DR a gidip 10 sayfa filan okudutktan sonra alayım :26:beğenmedim değilde can dündardan daha fazla şeyler beklerdim hayal kırıklığı sanırım birde hikayeye konu olan lüsyen ve hamitin hikayesi çok çekici gelmedi bana tabiki zevkler tartışılmaz
elimdekini bitirmeden başka kitaba başlama gibi huyum yok mihrimarı çok merak ediyorum mimar sinanın aşık olduğu uğruna yaptığı yapılardaki her göstergenin mihrimar olduğu
aynen bende öyleyim herkesin yorumunu okumaya çalışırım bu topiği de o yüzden açtım zatenTabiki sadece senin yorumuna bakıp karar vermemiz doğru olmaz ama ben kendi adıma bir kitap hakkında olumsuz düşünce duyunca biraz araştırıp alıyım düşüncesine kapılırım yoksa gözü kapalı alıcaktım o yüzden duraksadım yani
masal26cım sen hakikatten kendini fazla sıkmışsın yazık ya
neyse ki kurtuldun.
Sinan Akyüz yyeni kitap çıkarmış
Piruze adında
eminim bu da mükemmel bir kitap olmuştur listeme ekliyorum
ay ben sinan akyüzün iki kişilik yalnızlığı okumuştum ağlamaktan gözlerim şişmişti ya bu nasıl ki konusu
sen bi de sevmek zorunda değilsin beni yi oku bakalım
hmm o dahamı acıklııı
anlatılmaz okunur diyorum
inan bana hakvereceksin
arkadaslar dünya klasiklerini okuyormusunuz yada okudunuzmu?
Ben suan victor hugo nun notre dame´in kamburunu okuyorum
ama cok SIKICI yahu..
ya demeyin öyleBen Can Dündarın Lüsyeni okudum kitabın ortasında çok sıkıldım sürekli mektuplaşmalar sıktı sonunda bitirdim.ama çok keyf alarak okumadım doğrusu.
yok ben daha başlamadım dünya klasiklerinearkadaslar dünya klasiklerini okuyormusunuz yada okudunuzmu?
Ben suan victor hugo nun notre dame´in kamburunu okuyorum
ama cok SIKICI yahu..
tutunamayanlar benimde 1. sıramda ilk okuyacağım kitap bu :)ben beğenerek okumuştum ve victor hugo'nun zekasına hayran kalmıştım olayları inanılmaz bağlamış
bu arada bende tutunamayanlar'ı okumak istiyorum, mutlaka okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?