tutunamayanlar ve doğmamış çocuğa mektup benim de okumak istediğim kitaplar arasında. Uçurtma avcısını okudum, gerçekten çok güzel bir kitap. Aynı yazara ait olan Bin muhteşem güneşi de tavsiye ederim.
Buraya yaz bizde görelim kitaplarını. Burda kaybolmaz hemde :81:şimdilik bir listem yok planladığım ve okumayı istediğim kitapları bir kenara yazıyorum ama daha sonra araya vizeler, finaller, projeler girdi mi o yoğunlukta bu listeler de kayboluyor hemengeçen hafta da george orwel'ın 1984 adlı kitabını da şiddetle tavsiye ediyorum bir de şu an okuduğum kitabı da çok beğendim Susanne Collins - Açlık Oyunları.
tabiiiiiiben de bi liste yapıp paylaşabilir miyim??
BENİM LİSTEM:
1.Engin Gençtan:Kırmızı Bisiklet
2.Engin Gençtan:İnsan Olmak
3.Sigmund Freudüşlerin Yorumu(2 cilt)
4.Alfred Adler:
5.Kemal Sayar:Merhamet
6.Kemal Sayar:Kendine İyi Bak
7.Alfred Adler:İnsanı Tanıma Sanatı
bunlar şimdilik aklımada olanlar. özellikle mesleğimle ilgikli gelişim sağlamamı sağlayacak kitaplara eğilmek istiyorum bu aralar. ilginizi çekmeyebilir ama Kemal Sayar ve Alfred Adler gerçekten herkesin okuyabileceği kitaplar, tavsiye ederimmm
Kitap seçimlerin çok güzel, Engin Geçtan, Kemal Sayar, Adler severek okuduğum, ufkumu genişleten isimler. Kemal Sayar'ın "Yavaşla! Hayattan Bir Defa Geçeceksin" okumadıysan öneririm. Modern hayatın keşmekeşi arasında zamanı hızla tüketen insanı biraz sakinleştirmeye, kendini özünü hatırlatmaya davet ediyor. Maneviyatı da çok güçlü bir isim, makalelerini, kitaplarını her okuduğumda terapi etkisi yaratır üzerimde.
ooo kimleri görüyorum hoşgeldin sinema canavarı :81:
Senin listen var mı bakalım yaz neler okuyorsun
bu arada bu kadar övgüden sonra merak ettim şu bahsettiğiniz kitapları bir araştırayım bende.
Kitap seçimlerin çok güzel, Engin Geçtan, Kemal Sayar, Adler severek okuduğum, ufkumu genişleten isimler. Kemal Sayar'ın "Yavaşla! Hayattan Bir Defa Geçeceksin" okumadıysan öneririm. Modern hayatın keşmekeşi arasında zamanı hızla tüketen insanı biraz sakinleştirmeye, kendini özünü hatırlatmaya davet ediyor. Maneviyatı da çok güçlü bir isim, makalelerini, kitaplarını her okuduğumda terapi etkisi yaratır üzerimde.
yaaaa :26:demet altınyeleklioğlunun mihrimar adlı kitabını bende listeme aldım can dündarın lüsyeni elimde kaldı bir türlü bitiremedim
bende bir çok kişiden duydum bu kitabı bitiremediklerinikısa vadeli bir liste yaptım;
6.elizabeth gılbert-ye dua et sev'i şu an okuyorum bitmek üzere ve hiç beğenmedim bitsede kurtulsam
yaaaa :26:
ama neden beğenmedin bende okumak istiyorum o kitabı hikaye mi akıcı değil
bende bir çok kişiden duydum bu kitabı bitiremediklerini
o yüzden hiç bakmadım bende
yaaaa :26:
ama neden beğenmedin bende okumak istiyorum o kitabı hikaye mi akıcı değil
bende bir çok kişiden duydum bu kitabı bitiremediklerini
o yüzden hiç bakmadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?