herkese slm kızlar haftasonu kalp atışlarını duydukallah hepinize nasip etsin inşallah yeni transfer olan arkadaşlara hayırlı olsun yatın dinlenin işi gücü boşverin birkaç gün yapmasanız hiçbir şey olmaz. İyi şeyler düşünün iyi olsun öptüm hepinizi
kızlar 10.gün sonucum 31 çıktı.pazartesi tekrar test yapılacak.çok mutluyum.galiba nihayet bende
Merhaba bayanlar, yorumlarınıza ihtiyacım vaaaar!:) 24 şubatta yumurtalarım toplandı ve 3 gün sonra trasferim gerçekleşti. Bu benim ilk tüp bebek denemem ve çok heyecanlıyım. Ara ara rahim bölgeme kramplar girdi, herkeste bu kramplar oluyor mu yoksa sadece tutanlarda mı oluyor? Cuma günü kan tahlili günüm, beklemek çok zor, öncesinde, mesela bugün yaptırsam belli olmaz mı? hiç kanamam olmadı, düşük olsaydı, kesin kanamaylamı oluyor? Hepimizin Allah yardımcısı olsun...
canım msn adresimi yazayım sana ar_mus04@h......com beni eklersen görüşebiliriz canımcanım sana mesaj atamıyorum site izin vermiyor nedense. anlayamıyorum. sana nasıl ulaşabilirim???
uzun süredir sayfayı açmıyordum.tedavim başlamadan önce bu konudan uzak durmak istedim.önce doktorumuzun istediği gibi sperm testi verdik.sonucu güzel çıktı.başlamamız için bir sorun yokmuş.bende de herhangi bir sorun olmayınca adetimle başladık.doktorum doğum kontrol hapı verdi.ilk kez böyle oluyor.daha önceki doktorum böyle bişey yapmamıştı.bi sonraki adetimde iğnelere başlayacağız.umarım bu kez hayırlısı olur...gönlümdeki olur ve bebeğim gelir...dualarım sizlerle...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...
meraba canım tedaviye başladın demek hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzünü güldürür Rabbim, uzun protokolde genelde önden ilaç kullandırıyorlar canım
nisa34 merhaba.....
bende lemi ibeyin hastasıyım ,hatta bugun oradaydım kontrolum vardı. kısmet artık insallah bebisimizi
burada kavusuruz
amin canım çok sağol darısı başınıza..
önceki tedavilerim aytuğ beydeydi..
şimdiki tedavimi beylikdüzü medicanada yaptırdım dr mehmet koç..
selam arkadaşlar ben iki kez aşılama yaptırdım. 2 .si belli değil daha adetime iki gün kaldı .tüp bebekte merak ettiğim polikistik over olupta tutan var mı? yaşı 30 un altında olupta tutmayan varmı? ben açıkçası tüp bebekten korkuyorum. olumsuz olucak diye .eşimin sperm analizi normal dedi doktor. fakat sorun bende .ama tedavi olduğum yer polikistik overi önemsemedi.korkuyorum ama mecbur bu işin sonu tüp bebek.
amin canım çok sağol darısı başınıza..
önceki tedavilerim aytuğ beydeydi..
şimdiki tedavimi beylikdüzü medicanada yaptırdım dr mehmet koç..
bende mehmet koç da tedaviye başlayacağım ilk konuşmaları güven verici ama bilmiyorum daha önce çok kötü deneyimlerim oldu.bana da dua et senin ki tutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?