• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

herkese slm kızlar haftasonu kalp atışlarını duyduk :66: allah hepinize nasip etsin inşallah yeni transfer olan arkadaşlara hayırlı olsun yatın dinlenin işi gücü boşverin birkaç gün yapmasanız hiçbir şey olmaz. İyi şeyler düşünün iyi olsun öptüm hepinizi :71:

gözünaydın canım ne güzel Allahım sonuna kadar güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

kızlar 10.gün sonucum 31 çıktı.pazartesi tekrar test yapılacak.çok mutluyum.galiba nihayet bende:49::49::49::49::49::66::66::66:

ne güzel bi haber bu canım tebrik ederim inşallah değerin kat be kat çoğalır canım

bu arada arkadaşlar benim dondurulmuşlarımla yapılan 2.denememin transferi perşembe günü gerçekleşecek inşallah bende güzel haberlerle gelebilirim Allahımın izniyle Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

uzun süredir sayfayı açmıyordum.tedavim başlamadan önce bu konudan uzak durmak istedim.önce doktorumuzun istediği gibi sperm testi verdik.sonucu güzel çıktı.başlamamız için bir sorun yokmuş.bende de herhangi bir sorun olmayınca adetimle başladık.doktorum doğum kontrol hapı verdi.ilk kez böyle oluyor.daha önceki doktorum böyle bişey yapmamıştı.bi sonraki adetimde iğnelere başlayacağız.umarım bu kez hayırlısı olur...gönlümdeki olur ve bebeğim gelir...dualarım sizlerle...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...:emir_bebek:

Merhaba bayanlar, yorumlarınıza ihtiyacım vaaaar!:) 24 şubatta yumurtalarım toplandı ve 3 gün sonra trasferim gerçekleşti. Bu benim ilk tüp bebek denemem ve çok heyecanlıyım. Ara ara rahim bölgeme kramplar girdi, herkeste bu kramplar oluyor mu yoksa sadece tutanlarda mı oluyor? Cuma günü kan tahlili günüm, beklemek çok zor, öncesinde, mesela bugün yaptırsam belli olmaz mı? hiç kanamam olmadı, düşük olsaydı, kesin kanamaylamı oluyor? Hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Merhaba bayanlar, yorumlarınıza ihtiyacım vaaaar!:) 24 şubatta yumurtalarım toplandı ve 3 gün sonra trasferim gerçekleşti. Bu benim ilk tüp bebek denemem ve çok heyecanlıyım. Ara ara rahim bölgeme kramplar girdi, herkeste bu kramplar oluyor mu yoksa sadece tutanlarda mı oluyor? Cuma günü kan tahlili günüm, beklemek çok zor, öncesinde, mesela bugün yaptırsam belli olmaz mı? hiç kanamam olmadı, düşük olsaydı, kesin kanamaylamı oluyor? Hepimizin Allah yardımcısı olsun...

hiç moralini bozma.benim transfer 24 şubattaydı.çok şükür dün kan değerim 55 çıktı ,hamileyim allahın izniyle.herkes batmalar yazıyordu kasıkta bende daha yeni yeni başladı.göğüslerim çok acıyordu,belimi kaldıramııyordum başlarda sonra oda azaldı.olmayacak diyordum.7 gün idrar testi yaptım (-)çıktı.moralini bozma.iyi düşün iyi olsun.

uzun süredir sayfayı açmıyordum.tedavim başlamadan önce bu konudan uzak durmak istedim.önce doktorumuzun istediği gibi sperm testi verdik.sonucu güzel çıktı.başlamamız için bir sorun yokmuş.bende de herhangi bir sorun olmayınca adetimle başladık.doktorum doğum kontrol hapı verdi.ilk kez böyle oluyor.daha önceki doktorum böyle bişey yapmamıştı.bi sonraki adetimde iğnelere başlayacağız.umarım bu kez hayırlısı olur...gönlümdeki olur ve bebeğim gelir...dualarım sizlerle...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...:emir_bebek:

meraba canım tedaviye başladın demek hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzünü güldürür Rabbim, uzun protokolde genelde önden ilaç kullandırıyorlar canım

meraba canım tedaviye başladın demek hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzünü güldürür Rabbim, uzun protokolde genelde önden ilaç kullandırıyorlar canım

teşekkür ederim canım.kısa ya da uzun demedi doktorum...bilmiyorum nasıl olacağını,sormuyorumda açıkçası.bu kez kendimi sıkmayacağım...sadece söylenenleri yapıyorum o kadar.Allah hepimize evlat nasip etsin...emeklerimiz boş çıkmasın İnşallah...:31::49:

nisa34 merhaba.....
bende lemi ibeyin hastasıyım ,hatta bugun oradaydım kontrolum vardı. kısmet artık insallah bebisimizi
burada kavusuruz :49:

selam canım...biraz geç cevaplıyorum kusura bakma...bende ayın üçünde oradaydım..belkide karşılaştık...umarım lemi bey ikimize de uğurlu gelir....:16:

meraba arkadaşlar bugün transferimin 6.günü 22 mart test günüm hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah bu yolda emek harcayan hepimizin duaları kabul olur Allahım gönlümüzün muradını nasip eder inşallah

selam arkadaşlar ben iki kez aşılama yaptırdım. 2 .si belli değil daha adetime iki gün kaldı .tüp bebekte merak ettiğim polikistik over olupta tutan var mı? yaşı 30 un altında olupta tutmayan varmı? ben açıkçası tüp bebekten korkuyorum. olumsuz olucak diye .eşimin sperm analizi normal dedi doktor. fakat sorun bende .ama tedavi olduğum yer polikistik overi önemsemedi.korkuyorum ama mecbur bu işin sonu tüp bebek.

canım bende polistik over sorunu ve bir dış gebelik sonucunda 2 tüpümünde tıkalı olması yüzünden tüp bebek yaptırdım.nerdeyse 40 50 günde bir (oda kesin değil ) regl oluyordum.Önce tedavi olayım dedim ama malesef tek şansımın tüp bebek olduğunu söylediler.ilk denemem de şuan 14 haftalık hamileyim.eşimde bir problem yoktu.ben 27 yaşındayım korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok çünkü aslında tüp bebekte tedavi oranı en yüksek gruptasın .olmadığında yaşayacağın mutsuzluk aşılamadan farklı olmayacaktır. tek farkı olacağın iğneler onada değer bence :)aşılamayla vakit kaybedip yumurta rezervinin azalması riskine girme derim.ve konu ne olursa olsun senin problem olarak gördüğün bi konuyu önemseyen bir merkezdende hızla kaç bence.insanlara kolay geliyor ama bi çoğumuz için yaşama sevincimiz doğacak çocuğumuza bağlı umarım bunlara gerek kalmadan alırsın bebişini kucağına :64:
selam arkadaşlar ben iki kez aşılama yaptırdım. 2 .si belli değil daha adetime iki gün kaldı .tüp bebekte merak ettiğim polikistik over olupta tutan var mı? yaşı 30 un altında olupta tutmayan varmı? ben açıkçası tüp bebekten korkuyorum. olumsuz olucak diye .eşimin sperm analizi normal dedi doktor. fakat sorun bende .ama tedavi olduğum yer polikistik overi önemsemedi.korkuyorum ama mecbur bu işin sonu tüp bebek.

amin canım çok sağol darısı başınıza..

önceki tedavilerim aytuğ beydeydi..

şimdiki tedavimi beylikdüzü medicanada yaptırdım dr mehmet koç..

bende mehmet koç da tedaviye başlayacağım ilk konuşmaları güven verici ama bilmiyorum daha önce çok kötü deneyimlerim oldu.bana da dua et senin ki tutmuş

bende mehmet koç da tedaviye başlayacağım ilk konuşmaları güven verici ama bilmiyorum daha önce çok kötü deneyimlerim oldu.bana da dua et senin ki tutmuş

slm canım allah yardımcın olsun inş rabbim bebişini tez vakitte yollar...

kötü deneyimler malesef hepimizin başından geçiyor.

mehmet bey iyi bir doktor ben çok memnunum hala gebelik takiplerim için gidiyorum..
umarım sende beklentilerinin karşılığını alırsın..

kızlar sonunda transfer günüm belli oldu pazartesi yapılıcak bir sorun çıkmazsa iğneme başladımn kalçadan oldum ilk iğnemi :))))

slm arkadaslar uzun zamandan beri girmedim sayfaya,1.denemem olumsuz sonuclanmisti ve hayal kirikligina ugramis sinirlerim cok yipranmisti.2.tüp bebek tedavisinde nihayet bekledigim mutlu haberi aldim:52:hamileydim artik:46:cok kötü günler yasadim ama hepsi gecti allahima sükürler olsun.20.03.2012 kizimi kucagima aldim adini beyzanur koydum.ilk esim,ailesi,akrabalarim,ailem ve cevremde herkes kisir oldugumu söyleyip beni cok yipratmislardi hic ümidim yoktu artik.sagolsun ikinci esim beni yalniz birakmadi 2.denememiz basarili oldu.umudsuz ve cok caresizken benim cocugum oldu.bunu yazmamin sebebi cesaretinizi ve ümidinizi kaybetmeyin sabir gerekmis demekki.ben evledigimde 15 yasindaydim simdi agustosta 30 olacagim .o zamanlar cocugum olsaydi simdi13 14 yaslarinda olurdu ve mutsuz olurdu ayrildigim esim cok kötüydü döverdi hep.hersey nasip kismet ,tedavinizde en önemli sey moral ve sakin kalmaniz kafaya hic birseyi takmadim olacakmi olmayacakmi tutacakmi tutmayacakmi demedim bu sefer rahatttim ve sigarayi birakip spor yapmistim ,allah sükür tuttu. ben kizima kavustum beni kirmadi geldi annesine:emir_bebek:,umarim sizinkilerde sizi daha fazla üzmez ve biran evvel gelirler.Dualarim hep sizinle.

Back