- 28 Haziran 2010
- 318
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
merhaba arkadaşlar ben de sizlerin arasında olmayı umut ediyorum en son adetim 27 haziran o günden beri adet olmadım mayıs ayında başarısız bir tüp bebek denemesi geçirdim mayıs ve haziran ayında adetim günü gününe geldi ama bu ay böyle oldu 3 defa idrar testi yaptırdım bitanesidne silik de olsa gördüm çizgiyi ama sonrasında yok zaman zaman adet olacakmış gibi sancım oluyor tamam oldum diyorum bakıyorumki bişey yok inşallah hiç olmaz bende sizlerle birlikte olurum kan testi için vaktimde yok gideyim yaptırıyım bakalım kısmet artık inşllah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız
sevgili catdog ben tam 6 haftalıkken gittim ama duymadım gördümekrandan belli oluyor pıt pıt:d süper bir duygu inşallah ilk gittiginde görürsün sen de kaydirigubbakcemile2
bugün kan testi yaptırdım transferin 14.günü ve değerim 1387 çıktııı... kızlar gebelik çigelgesi nasıl ekleniyor yardım edermisiniz????
catdogcum, seninle tedavinin başından beri hep peş peşe ilerledik, hatta ayni gün hamilelik haberimizi verdik ve şimdide doğumumuz ayni güne denk geliyor, hayırlısı ile. Benimde muhtemel doğum tarihim 9 nisan.
Dünkü kan testinde hcg em 901 çıktı, daha ulrtasyona falan girmedik.
merhaba bayanlar dünden beri listemiz epey kabarmış şimdi hepsini ekliyorum inş hepimiz sorunsuz hamilelikler geçirir ve sağlıcakla bebeişlerimizi kucaklarımıza alırız. neyse topiğimiz geri açılmış buna sevindim bundan sonra hep beraber nisan anneleri olarak burdan ilerleyeceğiz.
hayırlı olsun canım maşallah kaçıncı gün değerin bu canım :))
bugün kan testi yaptırdım transferin 14.günü ve değerim 1387 çıktııı... kızlar gebelik çigelgesi nasıl ekleniyor yardım edermisiniz????
internetde 9 ağustos diyor. kalp atışı için, sanki erekn gibi geldi bana
cnm kalp atışları 6.haftadan sonra duyulabiliyo bildiğim kadarıyla.ben şuan 6+4 üm.cumartesi gidicem yani tam 7 haftalıkken inşallah duyabilicez.
angel canım 41 kere maşallahsenin bebişler çift geliyor galiba annesi :)))
benim 14.günde 755 ti.hadi hayırlısı tatlım güzel haberlerle inşallah
canım şu çizelge nasıl ekleniyor ben de hiç anlamıyorum :)) she arkadaşımız da sormuş ama ben de bilmiyorum kibilmiyorumkismile