2011 Nisan Anneleri

kızlar ben gecen muayene ye gotudum kızımı doktor kan tahlılı ısteı knı dusuk cıktı.hgb 10,8 kan ılacı verdı.kılosu 6700 olmus..boyunu olcturmedım kan alınack dıe telasa kapıldım.en son ynı gecen ay 62cm idi..ayrıca bu kan ılacı fena lek yapıo.cıkmıyo bıde.

merhaba güzel anne adayları,ben de dün öğrendim hamile olduğumu Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım:))

Hayırlı olsuuun :)
Hey gidi! Bu başlıktaki herkes geçen sene bu zamanlar bu sevinci yaşıyordu :))) Ben tatildeyken anlamıştım ve sabahın 7'sinde dayanamayıp annemi aramıştım sevinçle. Bir yıl önce mercimek kadar bile olmayan varlığım, canım, minik kızım yatağında uyuyor şimdi.. Ne güzel bir şeymiş annelik yaa...

bir zamanlar bende öyle emziriyordum. uykuda ve emziği çıkarıp. şimdi 2 gündür uykuda dahi almıyor. ne yapacağımı şaşırdım. büyük kızımda öyle olmuştu. önce uykuda aldı sonra onuda bıraktı. pompa derken elektrikli mi yoksa elle mi?

kızlar ben müge face hesabımı kapattım beni bu duruma düşürenlerede hakkımı kesinlikle helal etmiyorum Allaha havale ediyorum

cok üzüldüm cnm hakkında hayırlıs inşallah bi problem olmamıştır ailenle eşinle bi daha dönmez misin ya,
Bende burda n söylüyorum facee ulaşamadığı için kkdan farklı kimliklerle giren malum şahisa hakkımı helal etmiyorım üzülme cnm okadar kişinin ahını alan iflah olmaz

bebeğin emzik alıyosa işin daha kolay.springa arkadaşında dediği gibi önce emzikle uyutuyorum sonra memeyi dayıyorum.

malesef canm emzik almiyor bi turlu.cok denedim olmadi.uyurken deniyorum bugun gogsumu emiyor.ama sut geliyomu yoksa gelmiyomu onu ayirt edemiyorum.cunku sagdigim zaman hic sut olmuyor en fazla 20 ml.cikiyor.bu sekilde hep emzirsem tekrara sutum olurmu.gogus uclarimda artik emerken sizliyor heralde sutum bitiyor deilmi.

kızlar ben müge face hesabımı kapattım beni bu duruma düşürenlerede hakkımı kesinlikle helal etmiyorum Allaha havale ediyorum

kızlar noldu yaa? anlayamıyoruz neden bahsettiğinizi..

cnm emzirirken göğsün sızlıyormu.
yani süt iniyor derler halk arasında
3 4 saat bebek emmediğinde göğsün taş gibi oluyormu
eğer evetse sütün vardır.

Elektrikli pompa(ameda lactaline) ile sağıyorum. cc hesabı yapma, şimdi o kadar olsun, ilerde artacak diye dusun.Benim oğlan da 3 gundur kaka yapmıyordu, o yuzden emmesi de iyice azaldı. ne zaman emzigi cıkarıp emzirmeye calissam aglar olmustu gaz sancısından, sadece gece cok derin uykudayken emmişti dun, bugun artık once doktorumun tavsiyesiyle 2 tatlı kaşığı üzüm suyu verdim, o da işe yaramayınca 6 saat sonra 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim. sonunda yaptı biraz, rahatlayınca biraz emdi çok şükür . Belki emmesine engel bir sıkıntısı vardır? Pes etme hemen 2 günde. denemeye devam.

yok canm ya, emzirrken gogsumun ucu aciyor.bbek ister emsin isterse ememsin gogsum hic tas gibi olmuyor.sadece ben elimle sikarsam gogsumden sut damliyor.oda su gibi.ilk zamnlar cok guzel sutum vardi,gogsum tas gibi oluyodu.oglum kayra.biberona alistigindan gogsumu almadi ve sonuc sutum yok denecek kadar azaldi.napailim oglum saglikli olsunda mama yerse yesin.

Ben emip emmediğini yutkunmasından anlıyorum. bir de yanağının dolup dolmadığına bakıyorlar, ama ben onu çok farkedemiyorum.
bebek sadece ucunu emiyorsa ondan sızlıyor olabilir belki emzirmeye devam edersen bence artacaktır

insallh canm,elimden geldigince uyurken yada gece emzirmeye calsiyorum.aralarda sagiyorumda.3 ay daha anne sutu alsa dua edicem artik.nerdeyse tum ogunumuz hep mama.benm tecrubesizligimden oldu.

kızlar ben dün ria taktırdım korkulacak bişey değil düşünen varsa çabucak takılıyo ben
normal doğum yapmamış ve vajinal muayene bile olmamış biri olarak zorlanmadım.ama ilk 1 saatte adet sancısını artırıyo ama ağrı kesiciyle uzun sürmedi adetli olmak gerekiyo bakalım umarım sorun olmaz

life_city canım bende bazen oluyor o sızlama bazen olmuyor peki bu ne demek oluyor canım?

ya ben,m 3. ay da doktorum gel takalım dedi 4 ay oldu ve ben hala gitmedim adet de olmadım çok korkuyorum daha önce taktırmıştım utanmasam ağlayacaktım o zaman ki doktorum resmen öldürdü beni çok canımı yakmıştı hatta becerememiş 3 ay sonrada çıkarttı hep ağrım oldu meğer ileri kaçmış saatlerce çıkaracam diye uğraşmıştı hala aklıma o günler geliyor

canım ya adetli değilmiydin neden o kadar canın yandı tüh ya ilk deneyim kötü olunca haklısın aksilikler yaşamıssın . benim kolay oldu

Merhaba arkadaşlar,

Ocak 2011 annesiyim. Facebookta bebeklerimizle ilgili paylaşımlarımız için bir grup kurdum. Kadınlar kulübünün güzel ortamının orada da olmasını çok isterim. İsteyen herkesi bekliyorum.

insallh canm,elimden geldigince uyurken yada gece emzirmeye calsiyorum.aralarda sagiyorumda.3 ay daha anne sutu alsa dua edicem artik.nerdeyse tum ogunumuz hep mama.benm tecrubesizligimden oldu.

emziren anneler google groups'a uyeyim. orada uye olan bir emzirme danışmanı var, sutu azalarak mama vermek zorunda kalan bir anneye söyle demiş: 'lutfen kendinizi uzmeyin. sizin gibi o kadar cok anne var ki. en son
sanirim bebegi 3 aylik olup neredeyse sadece mama veren bir anne ile
iletisim kurduk telefonda , iki hafta sonra tek basina memeden anne
sutu verebiliyordu.' belki siz de emzirme danışmanlığı alabilirsiniz? piyon'un sayfasında iletişim numaraları var,bir sorun isterseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…