- 12 Aralık 2010
- 378
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.861
kızlar ben müge face hesabımı kapattım beni bu duruma düşürenlerede hakkımı kesinlikle helal etmiyorum Allaha havale ediyorum
merhaba güzel anne adayları,ben de dün öğrendim hamile olduğumu Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım:))
bence de uykuda dene emzirmeyi, ben once emzikle uyutup, sonra emziği çıkarıp memeyi veriyorum.
Pompa da kullanıyorum, çok denemediysen tekrar dene, benim de ilk zamanlar çok az gelirken kullandıkça arttı. pompa yaparken bebeğine odaklanman da işe yarayabilir. emzirdiğini hayal et mesela. bi de pompa yaparken hemen ilk anda gelivermiyor süt, bi süre sonra geliyor, soonra aralarda yine gelmediği oluyor, bi sure sonra tekrar gelmeye başlıyor. 15-20 dk boyunca sağmayı dene.
kızlar ben müge face hesabımı kapattım beni bu duruma düşürenlerede hakkımı kesinlikle helal etmiyorum Allaha havale ediyorum
bebeğin emzik alıyosa işin daha kolay.springa arkadaşında dediği gibi önce emzikle uyutuyorum sonra memeyi dayıyorum.
cok üzüldüm cnm hakkında hayırlıs inşallah bi problem olmamıştır ailenle eşinle bi daha dönmez misin ya,
Bende burda n söylüyorum facee ulaşamadığı için kkdan farklı kimliklerle giren malum şahisa hakkımı helal etmiyorım üzülme cnm okadar kişinin ahını alan iflah olmaz
malesef canm emzik almiyor bi turlu.cok denedim olmadi.uyurken deniyorum bugun gogsumu emiyor.ama sut geliyomu yoksa gelmiyomu onu ayirt edemiyorum.cunku sagdigim zaman hic sut olmuyor en fazla 20 ml.cikiyor.bu sekilde hep emzirsem tekrara sutum olurmu.gogus uclarimda artik emerken sizliyor heralde sutum bitiyor deilmi.
bir zamanlar bende öyle emziriyordum. uykuda ve emziği çıkarıp. şimdi 2 gündür uykuda dahi almıyor. ne yapacağımı şaşırdım. büyük kızımda öyle olmuştu. önce uykuda aldı sonra onuda bıraktı. pompa derken elektrikli mi yoksa elle mi?
cnm emzirirken göğsün sızlıyormu.
yani süt iniyor derler halk arasında
3 4 saat bebek emmediğinde göğsün taş gibi oluyormu
eğer evetse sütün vardır.
malesef canm emzik almiyor bi turlu.cok denedim olmadi.uyurken deniyorum bugun gogsumu emiyor.ama sut geliyomu yoksa gelmiyomu onu ayirt edemiyorum.cunku sagdigim zaman hic sut olmuyor en fazla 20 ml.cikiyor.bu sekilde hep emzirsem tekrara sutum olurmu.gogus uclarimda artik emerken sizliyor heralde sutum bitiyor deilmi.
Ben emip emmediğini yutkunmasından anlıyorum. bir de yanağının dolup dolmadığına bakıyorlar, ama ben onu çok farkedemiyorum.
bebek sadece ucunu emiyorsa ondan sızlıyor olabilir belki emzirmeye devam edersen bence artacaktır
kızlar noldu yaa? anlayamıyoruz neden bahsettiğinizi..
life_city canım bende bazen oluyor o sızlama bazen olmuyor peki bu ne demek oluyor canım?cnm emzirirken göğsün sızlıyormu.
yani süt iniyor derler halk arasında
3 4 saat bebek emmediğinde göğsün taş gibi oluyormu
eğer evetse sütün vardır.
kızlar ben dün ria taktırdım korkulacak bişey değil düşünen varsa çabucak takılıyo ben
normal doğum yapmamış ve vajinal muayene bile olmamış biri olarak zorlanmadım.ama ilk 1 saatte adet sancısını artırıyo ama ağrı kesiciyle uzun sürmedi adetli olmak gerekiyo bakalım umarım sorun olmaz
kızlar benıe face ye eklermısınız asil derin cik
life_city canım bende bazen oluyor o sızlama bazen olmuyor peki bu ne demek oluyor canım?
ya ben,m 3. ay da doktorum gel takalım dedi 4 ay oldu ve ben hala gitmedim adet de olmadım çok korkuyorum daha önce taktırmıştım utanmasam ağlayacaktım o zaman ki doktorum resmen öldürdü beni çok canımı yakmıştı hatta becerememiş 3 ay sonrada çıkarttı hep ağrım oldu meğer ileri kaçmış saatlerce çıkaracam diye uğraşmıştı hala aklıma o günler geliyor
insallh canm,elimden geldigince uyurken yada gece emzirmeye calsiyorum.aralarda sagiyorumda.3 ay daha anne sutu alsa dua edicem artik.nerdeyse tum ogunumuz hep mama.benm tecrubesizligimden oldu.