- 13 Ekim 2010
- 1.828
- 15
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.841
kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....
cnm bende ne zorluklarla emziriyorum bi bilsen.benm oğlum 10 gün küvezde kaldı orda biberona alıştı malesef eve gelincede beni pek emmedi ve sütm azaldı dr yüzünden mamaya başladık oysaki o zmn başlamasaydım beni belkide daha ii emicekti çünkü biberonu unutucaktı.bende sağınca hiç bişi çıkmıyo cnm.pompalar yanıltıyo malesef.ben uyku zamanlarında emziriyorum sende öle dene istersen.
Merhaba, ben de nisan annesiyim. 26 nisanda doğum yaptım, oglum Kaan 3.5 aylık. 20 günlükken sütüm yetmiyor endişesiyle mama takviyesi yapmıştık, fakat yine sadece anne sütüne döndük. Sütüm yetmiyor diye düşünmeyin, hep olumlu düşünmeye çalışın. süt oluşumunda görev alan hormonlarla ilgili aşağıdaki linkleri okumanızı tavsiye ederim.
Duru Kuzusu: Emzirme hormonları: Prolaktin
Duru Kuzusu: Emzirme hormonları: Oksitosin
bol sütlü günler :)
yok cnm ben 3.5 ay sadece ane sütü verdim.
snra bıraktı tamamen
kafasını geri geri atıyordu
bnde ağlayarak verdm mama ama snra alıştım.
şimdi zaten herşey veriyorum.
napalım doysunlar büyüsünlerde nasıl olursa olsun
bence de uykuda dene emzirmeyi, ben once emzikle uyutup, sonra emziği çıkarıp memeyi veriyorum.
Pompa da kullanıyorum, çok denemediysen tekrar dene, benim de ilk zamanlar çok az gelirken kullandıkça arttı. pompa yaparken bebeğine odaklanman da işe yarayabilir. emzirdiğini hayal et mesela. bi de pompa yaparken hemen ilk anda gelivermiyor süt, bi süre sonra geliyor, soonra aralarda yine gelmediği oluyor, bi sure sonra tekrar gelmeye başlıyor. 15-20 dk boyunca sağmayı dene.
günaydın kızlar nasılsınız bugün?biz her zamanki gibi 9da kalktık buna da şükür:) kendi evimize gidelim bi an önce özledim valla kendi düzenimi
hoşgeldin allah bağışlasın bebeişini
benimki de ara da bir kafasını geri atıyor memeden geri çekiyor kendisini bakalım bizim nasıl olacak
elektrikli mi yoksa manuel mi cnm
deneyecegim canm.tavsiyen icin tesekkur ederim.insallh sutum geri gelir.
Ya biz güneşlenme işini bir türlü ayarlayamadik hep uyuyor oluyoruz uyanıkkende çok sıcak oluyorhoşgeldin allah bağışlasın bebeişini
benimki de ara da bir kafasını geri atıyor memeden geri çekiyor kendisini bakalım bizim nasıl olacak
elektrikli mi yoksa manuel mi cnm
günaydın iyiyiz biz de kızımla balkonda 5 dk güneş banyosu yaptık
Elektrikli kullanıyorum. Ameda lactaline çiftli. şimdiye kadar hep tekini kullandım . İşe başlayınca çift olarak kullanacağım. daha iyi çeken var mıdır diye ebebkte sormuştum, oradaki görevli kız en iyi çekimin amedada olduğunu söyledi.
günaydın kızlar nasılsınız bugün?biz her zamanki gibi 9da kalktık buna da şükür:) kendi evimize gidelim bi an önce özledim valla kendi düzenimi
Hee heeee dua edin şükedin valla biz 4 bilemedin 5 te ayaktayız sonrası benim açımdan kabus gibidreamer cnm saat 9 a kadar uyuyormuşsunuz daha ne istiyosun
aman maşallah dee
biz 6 da en geç 7 de ayaktayız
Ya biz güneşlenme işini bir türlü ayarlayamadik hep uyuyor oluyoruz uyanıkkende çok sıcak oluyor
Elektrikli kullanıyorum. Ameda lactaline çiftli. şimdiye kadar hep tekini kullandım . İşe başlayınca çift olarak kullanacağım. daha iyi çeken var mıdır diye ebebkte sormuştum, oradaki görevli kız en iyi çekimin amedada olduğunu söyledi.
merhaba güzel anne adayları,ben de dün öğrendim hamile olduğumu Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım:))
dreamer cnm saat 9 a kadar uyuyormuşsunuz daha ne istiyosun
aman maşallah dee
biz 6 da en geç 7 de ayaktayız
Kızlar 9a kadar uyumamizin iki sırrı var:1'si benim kız gündüz uyumuyor 2'si gece 3yada 5gibi kalkıp 1, 1buçuk saat cebellesiyoruz:)Hee heeee dua edin şükedin valla biz 4 bilemedin 5 te ayaktayız sonrası benim açımdan kabus gibi