2011 Nisan Anneleri

kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....

cnm ALlah şifa versin inş.
inş. atlatır sağlığına kavuşur gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
dualarımız sizinle inş.

deneyecegim canm.tavsiyen icin tesekkur ederim.insallh sutum geri gelir.

derinim çok geçmiş olsun babana allah şifa versin.
inş. iyileşir bi an önce.
moralini bozmai onada moral ver.
en önemlisi bu çünkü şuan onun için.

günaydın kızlar nasılsınız bugün?biz her zamanki gibi 9da kalktık buna da şükür:) kendi evimize gidelim bi an önce özledim valla kendi düzenimi

hoşgeldin allah bağışlasın bebeişini

benimki de ara da bir kafasını geri atıyor memeden geri çekiyor kendisini bakalım bizim nasıl olacak

elektrikli mi yoksa manuel mi cnm

günaydın kızlar nasılsınız bugün?biz her zamanki gibi 9da kalktık buna da şükür:) kendi evimize gidelim bi an önce özledim valla kendi düzenimi

günaydın iyiyiz biz de kızımla balkonda 5 dk güneş banyosu yaptık

hoşgeldin allah bağışlasın bebeişini

benimki de ara da bir kafasını geri atıyor memeden geri çekiyor kendisini bakalım bizim nasıl olacak

elektrikli mi yoksa manuel mi cnm

Elektrikli kullanıyorum. Ameda lactaline çiftli. şimdiye kadar hep tekini kullandım . İşe başlayınca çift olarak kullanacağım. daha iyi çeken var mıdır diye ebebkte sormuştum, oradaki görevli kız en iyi çekimin amedada olduğunu söyledi.

Ya biz güneşlenme işini bir türlü ayarlayamadik hep uyuyor oluyoruz uyanıkkende çok sıcak oluyor

cnm ameda güzel evet bende bebeğim küvezdeyken ilk onu kullandım.arkadaşımdan almıştım o zmn fazla kullanmıcam diye.güzel sağıyodum sonra onu geri verdim kendime medela aldım onuda ilk sağdığımda güzel sağmıştım sonradan denedim sağamadım.hastane tipi kiraladım medeladan onun lada zorla sağıyodum.arkadaştan geri istedim pompayı bu sefer hiç sağamadım evdekiyle denedim gene olmadı.bence pompa almadan önce denemek gerek hepsini öle almak gerek yada kiralamak daha mantıklı.ben aldığım pompayı 3 kez kullandım ve işime yaramıyo artık.çünkü sütüm sağılmıyo malesef yarım saat denedim tek göğsü yok çıkmıyo malesef.

dreamer cnm saat 9 a kadar uyuyormuşsunuz daha ne istiyosun
aman maşallah dee
biz 6 da en geç 7 de ayaktayız
Hee heeee dua edin şükedin valla biz 4 bilemedin 5 te ayaktayız sonrası benim açımdan kabus gibi

ilk doğumdan sonra göğüslerim yara olunca ben de kiralamıştım bir haftadan az kullandım iyi çekiyordu ama benden toplamda o zaman 45 cc filan geliyordu

merhaba güzel anne adayları,ben de dün öğrendim hamile olduğumu Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım:))

hayırlısı olsun inş ben de geçen sene 11.ağustosta kan testi yaptırmıştım bu yıl 8 nisan da kızımı kollarıma aldım allah senin de bebeğini kollarına almanı nasip eder inş.

Son düzenleme:
dreamer cnm saat 9 a kadar uyuyormuşsunuz daha ne istiyosun
aman maşallah dee
biz 6 da en geç 7 de ayaktayız

Hee heeee dua edin şükedin valla biz 4 bilemedin 5 te ayaktayız sonrası benim açımdan kabus gibi
Kızlar 9a kadar uyumamizin iki sırrı var:1'si benim kız gündüz uyumuyor 2'si gece 3yada 5gibi kalkıp 1, 1buçuk saat cebellesiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…