- 29 Ağustos 2010
- 181
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.821
Canim admin kim?ben yasemin diye biliyordum face den msj attım ama dönüt alamadım.gülercim benim hatırladığım kafası ile burda grupta olmayanlar Ben(nagihan demetoğlu) irem arda,tuba özmen,dilek ... Daha vardı kkda grubu bulamıyorum diye yazanlar ama hatırlayamadım
Dreamercım ve diğer arkadaşlar yasemini arkadaş olarak eklerseniz gruba katılabileceksiniz.. şuan arkadaş listesinde olmadığınızdan sizi davet edemiyor..
Herkese slm, ben de bir Nisan annesiyimBugun yeni uye oldum Forumda guzel konular gordum ve katilmaya karar verdim. Bosna Hersekte yasiyorum ve Bosna Hersekliyim ayni zamanda Oglum 8 Nisan dogumlu, sezeryanla dogum yapildi. Basindan beri mama ile besleniyor cunku sutun yoktu. 3600 gr ve 51 cm dogdu. Haziranda 2. asiya gittigimizde kilosu 6780 ve 61 cm idi. Masallah cok iyi buyuyor. Birkac gun once biraz meyve suyu, meyve ve sebze vermeye basladik. Yavas yavas alistira alistira deneyimli annelerden ogrenecegim cok sey var burada...
yok cnm paket süt.benim de kızım aynı kakasını yapamıyor dr mamadan sebep diyor
pınarın günlük sütü mü yoksa paket sütü mü?
allah acil şifalar versin inş.
ben 3.5 aylıktan beri veriyorum ama halen daha oğlum öğün olarak kabul etmiyor.arkadaslar oğlum 4 aylık mamayla beslenıyor dr ek gıdaya 1 ay sonra baslayalım acele atmeyın dedı ama ben baslamak ıstıyorum.1çay kasıgıyla baslanak denıyorya ve her gun 1kasık arttırılacak.sonra bunlar nasıl öğüne dönüşüyor ben 2saatte bır verıyorum mamayı bu öğünlrin bırı ek gıda bırı mamamı olacak.brde 2 saatte 90cc verıyorum ama şu sıralar bıtıremıyor hepsını 60cc yetıyor bu neden olabılır
kendi veriyor cnmmrb hanmlar bnde yeni üye oldm bu siteye.. benm kızım 3buçuk aylık emziriorum ama günde bi kere öğlenleri çok az yoğurtta vermeye başladım..
4ay olduğunda kan damlası veriolarmış sağlık ocakları kendisi söylüormu yazıormu bunu aşıya götürdüğümde alacakmıyım merak ettim?
ay cnm aslında çok var ama arkadaşlar maalesefki facebook a takılıyorlar.bugun buraya gec bakabildim arkadslar.nasilsiniz,bebekleriniz nasil.bugun burasi baya kalabalikmis cok sevindim.bende ne kadar az nisan annesi var diyodum.
hg aramıza.Merhaba, ben de nisan annesiyim. 26 nisanda doğum yaptım, oglum Kaan 3.5 aylık. 20 günlükken sütüm yetmiyor endişesiyle mama takviyesi yapmıştık, fakat yine sadece anne sütüne döndük. Sütüm yetmiyor diye düşünmeyin, hep olumlu düşünmeye çalışın. süt oluşumunda görev alan hormonlarla ilgili aşağıdaki linkleri okumanızı tavsiye ederim.
Duru Kuzusu: Emzirme hormonları: Prolaktin
Duru Kuzusu: Emzirme hormonları: Oksitosin
bol sütlü günler :)
anladim canim.bende bu kadar anne nerden geldi diyodum.demek face gruplari varmis.olsun cnm biz burdayiz sohbet ederiz saglik olsun.benmde senn gibi bebegim hic emmiyor artik sadece mama ile devam ediyorum.ilk baslarda uzulsemde simdi alistim bu duruma.yok cnm paket süt.
günlük bulamıyorum maalesef.
ben 3.5 aylıktan beri veriyorum ama halen daha oğlum öğün olarak kabul etmiyor.
ek besinleri yiyor ama yinede mamasını istiyor.tabi diyelim 150 cc içiyorsa normalde 60 cc fln içiyor ek besinden snra.
ben 3 saatte bir 150 cc veriyorum
az diyordum ama daha az olanlarda varmış.
mete 4 aylıkkende 120 içerdi.
kendi veriyor cnm
aramıza hg
ay cnm aslında çok var ama arkadaşlar maalesefki facebook a takılıyorlar.
bi ara kapatmışlardı o yuzden gelmişlerdi.
şimdi yine yeni açmışlar gidiyorlar.
hg aramıza.
ne güzel cnm sen sütünü arttırmışsın.
arttırmak kolayda emmeyen çocuğu emdirmeye çalışmak çok zor. maalesefki ben başarısız oldum
hg aramıza.
ne güzel cnm sen sütünü arttırmışsın.
arttırmak kolayda emmeyen çocuğu emdirmeye çalışmak çok zor. maalesefki ben başarısız oldum
sizleri okuyunca benmde az az baslamam lazim ek gidalara heralde.ben daha hic bisiy vermedim .gecmi kaldim acaba.
kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....
mrb hanmlar bnde yeni üye oldm bu siteye.. benm kızım 3buçuk aylık emziriorum ama günde bi kere öğlenleri çok az yoğurtta vermeye başladım..
4ay olduğunda kan damlası veriolarmış sağlık ocakları kendisi söylüormu yazıormu bunu aşıya götürdüğümde alacakmıyım merak ettim?
hoşgeldin cnm aramıza.maşallah bebeğineHerkese slm, ben de bir Nisan annesiyimBugun yeni uye oldum Forumda guzel konular gordum ve katilmaya karar verdim. Bosna Hersekte yasiyorum ve Bosna Hersekliyim ayni zamanda Oglum 8 Nisan dogumlu, sezeryanla dogum yapildi. Basindan beri mama ile besleniyor cunku sutun yoktu. 3600 gr ve 51 cm dogdu. Haziranda 2. asiya gittigimizde kilosu 6780 ve 61 cm idi. Masallah cok iyi buyuyor. Birkac gun once biraz meyve suyu, meyve ve sebze vermeye basladik. Yavas yavas alistira alistira deneyimli annelerden ogrenecegim cok sey var burada...
tekrar hoşgeldin aramıza cnm.selam kızlar doğum yaptığımdan beri ilk defa giriyorum foruma umarım herkesin bebişleri iyidir biz 4 buçuk ayı devirdik çok şükür oğlum 3200gr doğmuştu şimdi 8500gr maşallah oğluşuma umarım sizlerdede herşeyler yolundadır ayy özlemişim burayı yahuuu...
Merhaba, ben de nisan annesiyim. 26 nisanda doğum yaptım, oglum Kaan 3.5 aylık. 20 günlükken sütüm yetmiyor endişesiyle mama takviyesi yapmıştık, fakat yine sadece anne sütüne döndük. Sütüm yetmiyor diye düşünmeyin, hep olumlu düşünmeye çalışın. süt oluşumunda görev alan hormonlarla ilgili aşağıdaki linkleri okumanızı tavsiye ederim.
Duru Kuzusu: Emzirme hormonları: Prolaktin
Duru Kuzusu: Emzirme hormonları: Oksitosin
bol sütlü günler :)
bende dr.soracagim canm.ilk annelik tecrubesizlik kayrami keske hep emzirebilseydim.gogsumu siktigim zaman sut geliyor.ama pompa yaptigim zaman hic gelmiyor.kayramda sanirim iyice biberona alisti beni hic emmez oldu.sen ne guzel emziriyosun.insallh hep bole devam eder.cnm ek gıda olayını doktora sor bence.biz anne sütü+mama ile besleniğyoruz 4.ayımız 4 ağustosta bitti.doktorumuz vermemişti ek gıda ama kakasını 5-6 günde yapıyo diye meyve suyu ile başlayalım dedi.bence dr a sor bi.
cnm çok geçmiş olsun.dualarımız seninle.
hoşgeldin cnm aramıza.
hoşgeldin cnm aramıza.maşallah bebeğine
tekrar hoşgeldin aramıza cnm.
maşallah oğluna
hoşgeldin aramıza cnm.mamayı bırakmakla ii yapmışsın cnm.ben sütüm varken dr aklına uyup mama vermeye başladım ve sütüm bebeğim az emdiği için azaldı.
bende dr.soracagim canm.ilk annelik tecrubesizlik kayrami keske hep emzirebilseydim.gogsumu siktigim zaman sut geliyor.ama pompa yaptigim zaman hic gelmiyor.kayramda sanirim iyice biberona alisti beni hic emmez oldu.sen ne guzel emziriyosun.insallh hep bole devam eder.
Yok Irem eklemediler benide bende aynı düşüncedeyim senle istenmiyoruz herhalde canim.rana62 soyliycem gruptakililere demişti ama hala ekleyen yok.cepten girdiğim için forum u takip etmek zor oluyor face daha kolaydı bu bakımdan ama bilemiyorum artık
Hiç birşey anlamadım bu işten bende canım. İstediklerini ekliyorlar sanırım. Eklemesinler ama nezaketen bir cevap verseler geçmişin hatırına etik olurdu. Neyse napalım
cnm ek gıda olayını doktora sor bence.biz anne sütü+mama ile besleniğyoruz 4.ayımız 4 ağustosta bitti.doktorumuz vermemişti ek gıda ama kakasını 5-6 günde yapıyo diye meyve suyu ile başlayalım dedi.bence dr a sor bi.
cnm çok geçmiş olsun.dualarımız seninle.
hoşgeldin cnm aramıza.
hoşgeldin cnm aramıza.maşallah bebeğine
tekrar hoşgeldin aramıza cnm.
maşallah oğluna
hoşgeldin aramıza cnm.mamayı bırakmakla ii yapmışsın cnm.ben sütüm varken dr aklına uyup mama vermeye başladım ve sütüm bebeğim az emdiği için azaldı.
bende dr.soracagim canm.ilk annelik tecrubesizlik kayrami keske hep emzirebilseydim.gogsumu siktigim zaman sut geliyor.ama pompa yaptigim zaman hic gelmiyor.kayramda sanirim iyice biberona alisti beni hic emmez oldu.sen ne guzel emziriyosun.insallh hep bole devam eder.
yok cnm paket süt.
günlük bulamıyorum maalesef.