2011 Nisan Anneleri

Dreamercım ve diğer arkadaşlar yasemini arkadaş olarak eklerseniz gruba katılabileceksiniz.. şuan arkadaş listesinde olmadığınızdan sizi davet edemiyor..

aramiza hosgeldin canm.bebegin hayirli olsun.

bugun buraya gec bakabildim arkadslar.nasilsiniz,bebekleriniz nasil.bugun burasi baya kalabalikmis cok sevindim.bende ne kadar az nisan annesi var diyodum.

Merhaba, ben de nisan annesiyim. 26 nisanda doğum yaptım, oglum Kaan 3.5 aylık. 20 günlükken sütüm yetmiyor endişesiyle mama takviyesi yapmıştık, fakat yine sadece anne sütüne döndük. Sütüm yetmiyor diye düşünmeyin, hep olumlu düşünmeye çalışın. süt oluşumunda görev alan hormonlarla ilgili aşağıdaki linkleri okumanızı tavsiye ederim.
Duru Kuzusu: Emzirme hormonları: Prolaktin
Duru Kuzusu: Emzirme hormonları: Oksitosin

bol sütlü günler :)

benim de kızım aynı kakasını yapamıyor dr mamadan sebep diyor

pınarın günlük sütü mü yoksa paket sütü mü?

allah acil şifalar versin inş.
yok cnm paket süt.
günlük bulamıyorum maalesef.

ben 3.5 aylıktan beri veriyorum ama halen daha oğlum öğün olarak kabul etmiyor.
ek besinleri yiyor ama yinede mamasını istiyor.tabi diyelim 150 cc içiyorsa normalde 60 cc fln içiyor ek besinden snra.
ben 3 saatte bir 150 cc veriyorum
az diyordum ama daha az olanlarda varmış.
mete 4 aylıkkende 120 içerdi.

kendi veriyor cnm
aramıza hg
bugun buraya gec bakabildim arkadslar.nasilsiniz,bebekleriniz nasil.bugun burasi baya kalabalikmis cok sevindim.bende ne kadar az nisan annesi var diyodum.
ay cnm aslında çok var ama arkadaşlar maalesefki facebook a takılıyorlar.
bi ara kapatmışlardı o yuzden gelmişlerdi.
şimdi yine yeni açmışlar gidiyorlar.

hg aramıza.
ne güzel cnm sen sütünü arttırmışsın.
arttırmak kolayda emmeyen çocuğu emdirmeye çalışmak çok zor. maalesefki ben başarısız oldum

anladim canim.bende bu kadar anne nerden geldi diyodum.demek face gruplari varmis.olsun cnm biz burdayiz sohbet ederiz saglik olsun.benmde senn gibi bebegim hic emmiyor artik sadece mama ile devam ediyorum.ilk baslarda uzulsemde simdi alistim bu duruma.

hg aramıza.
ne güzel cnm sen sütünü arttırmışsın.
arttırmak kolayda emmeyen çocuğu emdirmeye çalışmak çok zor. maalesefki ben başarısız oldum

teşekkürler,

Hiç mi emmedi? yoksa sonradan mı bıraktı? ben de bibronla sağdığım sütü vermeye baslayınca çok zor emzirmeye başladım, çok duzensiz olsa da mzirmeye calışıyorum şimdi

yok cnm ben 3.5 ay sadece ane sütü verdim.
snra bıraktı tamamen
kafasını geri geri atıyordu
bnde ağlayarak verdm mama ama snra alıştım.
şimdi zaten herşey veriyorum.
napalım doysunlar büyüsünlerde nasıl olursa olsun

sizleri okuyunca benmde az az baslamam lazim ek gidalara heralde.ben daha hic bisiy vermedim .gecmi kaldim acaba.

cnm ek gıda olayını doktora sor bence.biz anne sütü+mama ile besleniğyoruz 4.ayımız 4 ağustosta bitti.doktorumuz vermemişti ek gıda ama kakasını 5-6 günde yapıyo diye meyve suyu ile başlayalım dedi.bence dr a sor bi.

kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....

cnm çok geçmiş olsun.dualarımız seninle.

hoşgeldin cnm aramıza.

hoşgeldin cnm aramıza.maşallah bebeğine

tekrar hoşgeldin aramıza cnm.
maşallah oğluna

hoşgeldin aramıza cnm.mamayı bırakmakla ii yapmışsın cnm.ben sütüm varken dr aklına uyup mama vermeye başladım ve sütüm bebeğim az emdiği için azaldı.

bende dr.soracagim canm.ilk annelik tecrubesizlik kayrami keske hep emzirebilseydim.gogsumu siktigim zaman sut geliyor.ama pompa yaptigim zaman hic gelmiyor.kayramda sanirim iyice biberona alisti beni hic emmez oldu.sen ne guzel emziriyosun.insallh hep bole devam eder.

cnm bende ne zorluklarla emziriyorum bi bilsen.benm oğlum 10 gün küvezde kaldı orda biberona alıştı malesef eve gelincede beni pek emmedi ve sütm azaldı dr yüzünden mamaya başladık oysaki o zmn başlamasaydım beni belkide daha ii emicekti çünkü biberonu unutucaktı.bende sağınca hiç bişi çıkmıyo cnm.pompalar yanıltıyo malesef.ben uyku zamanlarında emziriyorum sende öle dene istersen.

Hiç birşey anlamadım bu işten bende canım. İstediklerini ekliyorlar sanırım. Eklemesinler ama nezaketen bir cevap verseler geçmişin hatırına etik olurdu. Neyse napalım

kızlar ya kusura bakmayın söyleyeceğim dedim ve faceye baktığımda yine ortalık karışmış bende bişey anlamadan elektirikler kessildi çeşme acayip rüzgarlı sonrada sabaha kadar silmeler bişeyler yapmışlar kızlar valla bende o arada unutmuşum hakkınızı helal edin kızlar :78:

selam kızlaaar..bi kaç gündür giremedim..sayfalar ilerlemiş..faceciler gelmiş gitmiş..alıntı yapamadım baya birikmiş..yemeğe misafirim vardı çoo yoruldum..bebekle zormuş..ama ii oldu..becerebiliorum demekki bebişle de..ek gıdaya geçmedik dr 5. ay dedi..ama tattırıorum arada..ama hep meyve tattı inşllah tatlıya alışıp ta yoğurda falan hayır demez..emme olayı aynı..uyandıktan sonra emio ama emio..mama yok..allaha şükürkilo alımı da fena deil..pazartesi aşımız var inşallah sorunsuz atlatırız..benden böle..yorgunum da yorgunummmmm

Hoşbulduk, bana da benden 9-10 ay once dogum yapan arkadaslarım destek olmasalardı benim de azalırdı. Süt olayında moral çoook önemli, benim sütüm 18. gunlukken annemin bi sure yanımdan ayrılması ile azalmıştı da o zaman mama vermek zorunda kalmıştım. Annem donunce, arkadaşlaım da eşimi destek olması yönunde uyarınca düzeldi çok şükür. Şimdi bebeğimin etrafa olan ilgisi yüzünden sadece uykudayken ya da uykudan yeni uyanmışken emzirebiliyorum. çoğu zaman 5 saati buluyor, dun rekor kırdı, arada emdiği 5 dk'yı saymazsak 7 saat emmedi. Biz annelerin çok sabırlı olması ve hiç moral bozmamaları gerekiyor. gunu gununu tutmuyor bebeklerimizin

bence de uykuda dene emzirmeyi, ben once emzikle uyutup, sonra emziği çıkarıp memeyi veriyorum.
Pompa da kullanıyorum, çok denemediysen tekrar dene, benim de ilk zamanlar çok az gelirken kullandıkça arttı. pompa yaparken bebeğine odaklanman da işe yarayabilir. emzirdiğini hayal et mesela. bi de pompa yaparken hemen ilk anda gelivermiyor süt, bi süre sonra geliyor, soonra aralarda yine gelmediği oluyor, bi sure sonra tekrar gelmeye başlıyor. 15-20 dk boyunca sağmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…