- 31 Temmuz 2010
- 354
- 0
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.801
ALS17 canım yoğurt için günlük pastörize süt kullanıyorum. Doktorum onları önerdi. Kutu sütlerde koruyucu varmış canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALS17 canım yoğurt için günlük pastörize süt kullanıyorum. Doktorum onları önerdi. Kutu sütlerde koruyucu varmış canım.
ALS17, erenhava, eflalim, teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.
Burada herkese moral vermeye çalışırdım sonunda benim de başıma geldi; kızım 1,5 haftadır az emiyordu, ben de az da olsa sütüm kesilmesin diye emziriyordum ve sağıyordum, sonuç olarak dün sütüm birdenbire iyice azaldı. bir yandan da reflümüz var içtiğini de kusuyor kusmasın diye sürekli 45 derece oturtuyorum, kucağıma alamıyorum. çook üzgünüm çook, kendimi teselli etmeye, sütün daha da azalmaması için telkin etmeye çalışıyorum.. mama vermek istemediğimden değil -ben de mamayla büyümüşüm- emzirirkenki iletişimimizden yoksun kalma korkusu...kulağa saçma geliyor değil mi :) hayırlısı ne yapayım.
benim oglumda elinin hastası yaa deli gibi parmaklarını emiyo eline ne versem atıtyo elini emiyo ben kızıyorum ama annemler emsin dişi çıkacak diolar ama çok erken dişi için birde halk arasında elini emen cocuk akıllı olur diolar dalga geciyolar nasıl unuttrcam bilmiyorum
su iyi oluyo yaa cocuklar pişiyo sıcaktan ben taa dogdugu haftadan itibaren veriyorum mam yiyordu su vermek zorundaydım mamayı keseli iki ay oldu ama suyu bırakmadım çünki terliyo terledginde su kaybediyo nu yüzden veriyorum su
kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....
dreamer35 canım seni face grubuna ekledilermi Birkaç kişiye mesaj attım kimse geri dönmedi. İstemiyorlar heralde(((
Yok Irem eklemediler benide bende aynı düşüncedeyim senle istenmiyoruz herhalde canim.rana62 soyliycem gruptakililere demişti ama hala ekleyen yok.cepten girdiğim için forum u takip etmek zor oluyor face daha kolaydı bu bakımdan ama bilemiyorum artık
Yok Irem eklemediler benide bende aynı düşüncedeyim senle istenmiyoruz herhalde canim.rana62 soyliycem gruptakililere demişti ama hala ekleyen yok.cepten girdiğim için forum u takip etmek zor oluyor face daha kolaydı bu bakımdan ama bilemiyorum artık
cnm benide iletirsen sevinirim. IREM ARDAilettim canım isteğini :)
cnm benide iletirsen sevinirim. IREM ARDA
seni söylediler ama bi daha söyledim merak etme
duygu sağol canim. Irem bakalım bir gelişme olacak mi canim
merhaba kızlar, eklenmeyenler yanlış anlamasın lütfen, cok acıl yapılmış dun gece o yuzden byle oldu. girmeyenleri bir liste yaparsak ben hemen ileteyim admine. teker teker biraz kafam karıstı ok???