2011 Nisan Anneleri

ALS17, erenhava, eflalim, teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.
Burada herkese moral vermeye çalışırdım sonunda benim de başıma geldi; kızım 1,5 haftadır az emiyordu, ben de az da olsa sütüm kesilmesin diye emziriyordum ve sağıyordum, sonuç olarak dün sütüm birdenbire iyice azaldı. bir yandan da reflümüz var içtiğini de kusuyor kusmasın diye sürekli 45 derece oturtuyorum, kucağıma alamıyorum. çook üzgünüm çook, kendimi teselli etmeye, sütün daha da azalmaması için telkin etmeye çalışıyorum.. mama vermek istemediğimden değil -ben de mamayla büyümüşüm- emzirirkenki iletişimimizden yoksun kalma korkusu...kulağa saçma geliyor değil mi :) hayırlısı ne yapayım. :KK43:

canım süt üzülünce azalıyor moralini yüksek tut benimkide iki kere geldi başıma hemen humana içtim

benim oglumda elinin hastası yaa deli gibi parmaklarını emiyo eline ne versem atıtyo elini emiyo ben kızıyorum ama annemler emsin dişi çıkacak diolar ama çok erken dişi için birde halk arasında elini emen cocuk akıllı olur diolar dalga geciyolar nasıl unuttrcam bilmiyorum

canım emsin onun zararı yokmuş kendini güvend hissediyormuş

su iyi oluyo yaa cocuklar pişiyo sıcaktan ben taa dogdugu haftadan itibaren veriyorum mam yiyordu su vermek zorundaydım mamayı keseli iki ay oldu ama suyu bırakmadım çünki terliyo terledginde su kaybediyo nu yüzden veriyorum su

biz doktora sorduk vermeyin anne bol su ve meyve suyu içsin yeter dedi

kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....

canım Allah acil şifasını versin

canim 2saatte bir bebeğimi besliyorum demişsin 60cc ancak içiyo demişsin ogün aralarını açmaya çalış canim öyle olursa yer belki 90yada 120.gerçi çocukların bir düzeni yokki benim kızda genelde 3 saatte bir mama istiyo onuda uyurken 4 gündüz 2 yada en çok 3ölçek yiyor.ek gıdaya ben başlamadım daha az da olsa emiyordu ama onuda bırakmaya çabalıyor bu ara:KK43:

dreamer35 canım seni face grubuna ekledilermi Birkaç kişiye mesaj attım kimse geri dönmedi. İstemiyorlar heralde:KK43:(((

Yok Irem eklemediler benide bende aynı düşüncedeyim senle istenmiyoruz herhalde canim.rana62 soyliycem gruptakililere demişti ama hala ekleyen yok.cepten girdiğim için forum u takip etmek zor oluyor face daha kolaydı bu bakımdan ama bilemiyorum artık

selam kızlar doğum yaptığımdan beri ilk defa giriyorum foruma umarım herkesin bebişleri iyidir biz 4 buçuk ayı devirdik çok şükür oğlum 3200gr doğmuştu şimdi 8500gr maşallah oğluşuma umarım sizlerdede herşeyler yolundadır ayy özlemişim burayı yahuuu...:KK66:

Yok Irem eklemediler benide bende aynı düşüncedeyim senle istenmiyoruz herhalde canim.rana62 soyliycem gruptakililere demişti ama hala ekleyen yok.cepten girdiğim için forum u takip etmek zor oluyor face daha kolaydı bu bakımdan ama bilemiyorum artık

Hiç birşey anlamadım bu işten bende canım. İstediklerini ekliyorlar sanırım. Eklemesinler ama nezaketen bir cevap verseler geçmişin hatırına etik olurdu. Neyse napalım

merhaba kızlar, eklenmeyenler yanlış anlamasın lütfen, cok acıl yapılmış dun gece o yuzden byle oldu. girmeyenleri bir liste yaparsak ben hemen ileteyim admine. teker teker biraz kafam karıstı ok???

merhaba kızlar, eklenmeyenler yanlış anlamasın lütfen, cok acıl yapılmış dun gece o yuzden byle oldu. girmeyenleri bir liste yaparsak ben hemen ileteyim admine. teker teker biraz kafam karıstı ok???

Canim admin kim?ben yasemin diye biliyordum face den msj attım ama dönüt alamadım.gülercim benim hatırladığım kafası ile burda grupta olmayanlar Ben(nagihan demetoğlu) irem arda,tuba özmen,dilek ... Daha vardı kkda grubu bulamıyorum diye yazanlar ama hatırlayamadım

X