2011 Nisan Anneleri

rana62 teşekkür ederiz canim onca olaydan sonra olmasada olur face diyordum ama yok anam alışmısiz bir kere kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorm face e giresim gelmiyor:p

arkadaslar oğlum 4 aylık mamayla beslenıyor dr ek gıdaya 1 ay sonra baslayalım acele atmeyın dedı ama ben baslamak ıstıyorum.1çay kasıgıyla baslanak denıyorya ve her gun 1kasık arttırılacak.sonra bunlar nasıl öğüne dönüşüyor ben 2saatte bır verıyorum mamayı bu öğünlrin bırı ek gıda bırı mamamı olacak.brde 2 saatte 90cc verıyorum ama şu sıralar bıtıremıyor hepsını 60cc yetıyor bu neden olabılır

bizde bugün tekrar dr a gittik.sormayı unuttuğum sorular vardı bide oğlum azcık emiyo ve mamayıda yemiyo diye kilo aldımı merak ettim.
maşallah 1 haftada 200 gr almış.kakasını 4-5-6 günde yapıyo dedim meyve sularına başlayalım dedi.1 hafta sonrada kabak ve havuç haşlayıp önce suyuna sonrada püre şeklinde devam ederiz dedi.oysaki geçen hafta gittiğimizde daha ek gıdaya başlamayalım 1 ay sonra başlarız demişti.kafam karıştı biraz ama sanırım kaka sorunumuz yüzünden başlıyo.
bende diyetisyene başladım.kolestrolüm yüksek olduğu için.1800 kalorilik diyet verdi dr.bu sefer 1 ay sonra gel zaten emziriyosun daha sonra 15 güne düşürürüz dedi.fazla sıkmayalım yavaş yavaş gideriz dedi.
çok alışmıştım rahat yemeğe biraz zorlıcak beni bu diyet ama kilolarımdanda kurtulucam inşallah.

benim de kızım aynı kakasını yapamıyor dr mamadan sebep diyor

evet cnm püreler.
yaptığım sütte pınarın.

aysucum snnde bebeğine maş.
çok iyi almış bebeğin.
şimdi ek gıdaya başlayınca dahada iyi olur.

pınarın günlük sütü mü yoksa paket sütü mü?

kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....

allah acil şifalar versin inş.

mrb hanmlar bnde yeni üye oldm bu siteye.. benm kızım 3buçuk aylık emziriorum ama günde bi kere öğlenleri çok az yoğurtta vermeye başladım..
4ay olduğunda kan damlası veriolarmış sağlık ocakları kendisi söylüormu yazıormu bunu aşıya götürdüğümde alacakmıyım merak ettim?

mrb hanmlar bnde yeni üye oldm bu siteye.. benm kızım 3buçuk aylık emziriorum ama günde bi kere öğlenleri çok az yoğurtta vermeye başladım..
4ay olduğunda kan damlası veriolarmış sağlık ocakları kendisi söylüormu yazıormu bunu aşıya götürdüğümde alacakmıyım merak ettim?

hoşgeldin cnm sağlık ocakları da veriyor ben kızımı dr götürdüğümde yazmıştı ama geçen gün sağlık ocağına götürmüştüm aldınız mı yoksa vereyim dedi hemşire yani oradan da veriyorlar

kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin inşallah..

üzülme yaa inşallah düzelir tekrar emer kana kana reflüsümü var kıyafetlerini giydirdiginde pijamasını göbek deliginin altında tutacakmıssınki rahatsız etmeyecekmiş dr öyle sölemişti duymustum yani

Sağol canım, zaten kıyafetleri kısa, aşağıda kalıyor. Kusmaması için özen gösteriyorum. İlaç kullanınca kabız yaptı çünkü, bıraktım ben de.. İdare edicez artık.

bazı gunler sut az olabılıyor sen uzgun oldugun ıçınde olmaz.maltana önerırım marketlerde satılıyor asıtını çıkarma ıçın bır tane kup şeker atıyorum ıçıne ben ıçıyorum faydası var

Canım dün moralim ve sütüm yerine gelmeye başladı tekrar maşallah... Humana içiyorum sürekli.. Maltana da var ama gazlı olduğundan içemedim, aslında açıp bekletsem gazı çıksa olur..

üzülme cnm takınca dahada gidiyor süt:S
sütün gelmesi için bebeğin kuvvetli çekmesi şart

Sağol canım dediğim gibi dünden beri biraz iyi gibiyiz

geçmiş olsun cnm

Sağol canım

Herkese slm, ben de bir Nisan annesiyim :emir_bebek: Bugun yeni uye oldum :KK3: Forumda guzel konular gordum ve katilmaya karar verdim. Bosna Hersekte yasiyorum ve Bosna Hersekliyim ayni zamanda :KK34: Oglum 8 Nisan dogumlu, sezeryanla dogum yapildi. Basindan beri mama ile besleniyor cunku sutun yoktu. 3600 gr ve 51 cm dogdu. Haziranda 2. asiya gittigimizde kilosu 6780 ve 61 cm idi. Masallah cok iyi buyuyor. Birkac gun once biraz meyve suyu, meyve ve sebze vermeye basladik. Yavas yavas alistira alistira :KK56: deneyimli annelerden ogrenecegim cok sey var burada... :KK66:

Herkese slm, ben de bir Nisan annesiyim :emir_bebek: Bugun yeni uye oldum :KK3: Forumda guzel konular gordum ve katilmaya karar verdim. Bosna Hersekte yasiyorum ve Bosna Hersekliyim ayni zamanda :KK34: Oglum 8 Nisan dogumlu, sezeryanla dogum yapildi. Basindan beri mama ile besleniyor cunku sutun yoktu. 3600 gr ve 51 cm dogdu. Haziranda 2. asiya gittigimizde kilosu 6780 ve 61 cm idi. Masallah cok iyi buyuyor. Birkac gun once biraz meyve suyu, meyve ve sebze vermeye basladik. Yavas yavas alistira alistira :KK56: deneyimli annelerden ogrenecegim cok sey var burada... :KK66:

hosgeldın cnm aramıza bosna nın neresındensın bende kosovadanım komsu sayılır:))

Hoşgeldin canım aramıza maşaallah oğluşuna

hoşgeldin allah bağışlasın benim kızım da 8 nisan doğumlu bu arada benim annem babam da makedonya göçmeni

X