2011 Nisan Anneleri

doktor bana 3.5 aylıkken başlattı meyva suyuyla
snra yoğurt
snra sebze çorbası snra muhallebi demişti
bn hepsini veriorum mamada içiyor
ayrıyetten kaşık ve kavanoz mamalarındanda veriyorum

kızlar mayaladığınız yoğurdu hangi sütle yapıyorsunuz merak ettim
life city kavanoz maması dediğin marketlerde satılan hazır meyve pürelerden mi bahsediyorsun cnm

bu arada ebeye rica ettim oğlumu tarttırdım
22 günde 1000 gr alarak 7800 olmuş
maşallah diyeyim.
4 ay 10 günlükken 6800 dü.
5 aylık 7800 yani.

maşallah cnm.

geçmiş olsun cnm.maşallah oğluşuna

geçmiş olsun cnm sana ve bebişine.

geçmiş olsun cnm

ya benim oglan mayaladıgım yogurtu yemedi hazır yogurtun içine karpuz suyu faln koyuyorum öle yiyo su hazır daninoları denedim cok güzel yiyo etrafımdakiler hazır yedirme dio ne yapmam lazım

cnm daninolardan bende yedirme derim.arkadaşların dediği gibi kendi mayaladığının içine şeftali kayısı elma koyabilirsin.

maşallah cnm oğluna

bizde bugün tekrar dr a gittik.sormayı unuttuğum sorular vardı bide oğlum azcık emiyo ve mamayıda yemiyo diye kilo aldımı merak ettim.
maşallah 1 haftada 200 gr almış.kakasını 4-5-6 günde yapıyo dedim meyve sularına başlayalım dedi.1 hafta sonrada kabak ve havuç haşlayıp önce suyuna sonrada püre şeklinde devam ederiz dedi.oysaki geçen hafta gittiğimizde daha ek gıdaya başlamayalım 1 ay sonra başlarız demişti.kafam karıştı biraz ama sanırım kaka sorunumuz yüzünden başlıyo.
bende diyetisyene başladım.kolestrolüm yüksek olduğu için.1800 kalorilik diyet verdi dr.bu sefer 1 ay sonra gel zaten emziriyosun daha sonra 15 güne düşürürüz dedi.fazla sıkmayalım yavaş yavaş gideriz dedi.
çok alışmıştım rahat yemeğe biraz zorlıcak beni bu diyet ama kilolarımdanda kurtulucam inşallah.

kızlar mayaladığınız yoğurdu hangi sütle yapıyorsunuz merak ettim
life city kavanoz maması dediğin marketlerde satılan hazır meyve pürelerden mi bahsediyorsun cnm

evet cnm püreler.
yaptığım sütte pınarın.

aysucum snnde bebeğine maş.
çok iyi almış bebeğin.
şimdi ek gıdaya başlayınca dahada iyi olur.

evet cnm püreler.
yaptığım sütte pınarın.

aysucum snnde bebeğine maş.
çok iyi almış bebeğin.
şimdi ek gıdaya başlayınca dahada iyi olur.

saol cnm.bu ay sadece 2-3 kaşık meyve suyu ve kabakla havuç çorbası var en fazla yarım kase verebilirsin dedi yavaş yavaş artır dedi.

bunu sormamın sebei mama yiyen bebekleri doktor daha öncelikli başlatıyor.
ben olsam başlardım ama yinede sen bilirsin.
bi doktora danış istersen veya sağlık ocağına fln

Maşaalla oğluşuna.Bizde bu ay başladık ek gıdaya. Mama ağırlıklı beslenen bebeklerde erken başlanılıyormuş. Canım sanada geçmiş olsun. Kilolarını verirsin ne güzel. Bende 6 ayı bitireyim kurtulmak istiyorum bu kilolarımdan. Kendimden nefret eder duruma geldim. Çok mutsuzum. (

Canım bu arada yeni face grubu açıldımı? Benide eklermisiniz. Bulamıyorum sayfayı ben Irem Arda

kkızlar selam;
cnım kalbım yuregım cok yanıyor ve acıyor..bıtanecık cnım babamın dun akcıger kanserı oldugunu ogrendik.
kızlar nolur dualarınızı eksık etmyın bızden....

selam kızlar nasılsınız?biz iyiyiz ızmirdeyiz kızımla net olmadığı için pek giremiyorum gruba face de kapandı yeni gruba ekleyin diye rica ettim ama kimseden ses çıkmadı.neyse biz bir süre daha buralardayiz sizlerin ek gıdaya geçtiğini okuyunca bende başlasammi diyorum nefee olsa bizde mama ağırlıklı besleniyoruz.peki kızlar meyve suyunu ne kadar veriyorsunuz ve nasıl hazırlıyorsunuz paylaşırmisiniz? Ve LÜTFEN BIRI BENI FACE GRUBUNA EKLESIN nagihan demeoğlu

deriniim canim allah acil sifalar versin babacigina çok üzüldüm canim ama üzülme zamanı değil şimdi sizler in moralinin yüksek olması lazımki baban daha çabuk iyileşsin.allah yardımcınız olsun canim dualarimiz sizinle

derinimm canım üzüldüm inşallah babacığın iyileşir dualarımız seninle. moralinizi yüksek tutun bu hastalıkta moral çok önemli Allahın izniyle sağlığına kavuşur bol bol dua et canım.
Nagihan aynen ben de senin durumundayım yeni facede eklemediler beni de. birilerinin buraya gelip bizi ekliceni sanmıyorum face varken ama ben de çağrı yapayım bari. Ben TUBA ÖZMEN birileri görürse bizi de eklesinler

benim oglumun masallahı vardı soktum valla esirgemedim hiç bişede olmadı bilmiyorum yani kendiniz bilirsinizz
ben çeşmede oturuyorum ama benide çok korkuttular aslında en temiz deniz çeşmedeymiş belki yaz bitmeden sokarım suyu çok seviyor çünkü

kızlar merak etmeyin ben söylerim sizi ben geliyorum buraya burasıda bizim grubumuz değil mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…