2011 Nisan Anneleri

canım ağlasın denemeye devam et seninkide alışmış tabi biliyorki her ağladığında sende telaşlanıyorsun alıyorsun kucağına,benimkide gündüz uyumayınca gece uyuyor tabi emme saatlerinde kalkıyoruz

canım geçmiş olsun

canım yapma tv çok zararlı hem bir yaş değil iki yaş onların beyni algılayamıyormuş o görüntüleri ve beyinlerinin hangi bölgesine depoladıkları bilinmiyor üstelik konuşmayı geciktiriyor arkadaşın oğlu deli gibi izliyor tv açılmayınca kendini yerden yere atıyor ve üç yaşını doldurdu doğru düzgün anne diyemiyor anlaşlmıyor dedikleri işaretle anlatıyor her derdini, benimkide keşfetti biz izin vermiyoruz varsın iş beklesin napalım

ya benim oglan mayaladıgım yogurtu yemedi hazır yogurtun içine karpuz suyu faln koyuyorum öle yiyo su hazır daninoları denedim cok güzel yiyo etrafımdakiler hazır yedirme dio ne yapmam lazım

bencede hazır yedirme sevmediği bişeye zorlama unutmasını bekle

arkadaşlar kan ilacına başladınız mı? benim kız ferro sanolu içmiyor. geri çıkarıyor. szler ne kullanıyorsunuz.

rengi kırmızı dimi pas gibi tadı ablamın kızıda içmiyordu doktor değişmiş tatlı bişey yazıyım demiş adını unuttum onu içiyormuş şimdi

ay bizde çıkıcaz bu haftasonu ama memlekete ne tatil ama eşime tatil bana kabus daha çok yorulucam çok keyifsizim o yüzden, canım bebeğinin uykusu gece derin oluyorsa gece bin uçağa tabi o saatde varsa birde ne kadar sürerki uçak az sürer

ay uzun derken ne kadar uzun bizde 12 saatlik yola çıkıcaz napıcam bakalım

kızlar benim oğlan genelde uyuyacağı zaman çok ağlıyor birde dalacağı vakit inilti şeklinde sesler çıkartıyor bir yeri mi ağrıyor ki?

benimkide aynen öyle

daha once bebklı annelere hıç dıkkat etmemıştım benım kızımda huysuz napcm bılmıyorum

eğer uyutamazsam inişte ve kalkışta emzirmeni öneririm: iniş ve kalkıştaki basınç değişikliği kulakta ağrı yapabiliyor, bunun tek ilacı büyükler için sakız çiğnemek, bebeklerde de emzirmek diye duymuştum..

ALS17, erenhava, eflalim, teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.
Burada herkese moral vermeye çalışırdım sonunda benim de başıma geldi; kızım 1,5 haftadır az emiyordu, ben de az da olsa sütüm kesilmesin diye emziriyordum ve sağıyordum, sonuç olarak dün sütüm birdenbire iyice azaldı. bir yandan da reflümüz var içtiğini de kusuyor kusmasın diye sürekli 45 derece oturtuyorum, kucağıma alamıyorum. çook üzgünüm çook, kendimi teselli etmeye, sütün daha da azalmaması için telkin etmeye çalışıyorum.. mama vermek istemediğimden değil -ben de mamayla büyümüşüm- emzirirkenki iletişimimizden yoksun kalma korkusu...kulağa saçma geliyor değil mi :) hayırlısı ne yapayım.

ozamn bızımkılerın huyu aynı akşmda napsam uyanmıyor.evt benım eşıme de tatıl bana kabus

ememz uyanıkken mama verırım bende

bazı gunler sut az olabılıyor sen uzgun oldugun ıçınde olmaz.maltana önerırım marketlerde satılıyor asıtını çıkarma ıçın bır tane kup şeker atıyorum ıçıne ben ıçıyorum faydası var

kızlar benim oğlan genelde uyuyacağı zaman çok ağlıyor birde dalacağı vakit inilti şeklinde sesler çıkartıyor bir yeri mi ağrıyor ki?
Bizim gece uyksuuna yatmamız ciddi aNLAMDA bi kabus yaa.
o uyuyana kadar su ter içinde kalıyorum.
bazen sallanmak istiyo bazen kendi kendine uyumak istiyor.
basıyor çığlığı ufff

üzülme cnm takınca dahada gidiyor süt:S
sütün gelmesi için bebeğin kuvvetli çekmesi şart

arkadaşlar kan ilacına başladınız mı? benim kız ferro sanolu içmiyor. geri çıkarıyor. szler ne kullanıyorsunuz.
benim kızda ferro içiyor ağzını yüzünü buruşturuyor ama zorla da olsa veriyorum tadını pek beğenmiyor d vitamini monoviti de beğenmiyor onu da veriyorum her gün 3-4 damla
bizde bayram için gideceğiz kısmetse eşimin ailesinin yanına uçakla birbuçuk saat kadar tutuyor mamayla dururmaz mı acaba inş. çıngar çıkarmaz uçakta
evet benimde bir badisinden çıkmadı

ya benim oglan mayaladıgım yogurtu yemedi hazır yogurtun içine karpuz suyu faln koyuyorum öle yiyo su hazır daninoları denedim cok güzel yiyo etrafımdakiler hazır yedirme dio ne yapmam lazım

cnm mayaladığın yoğurdun içine meyve karıştırarak dene. Mevsimi olduğu için şeftalili yoğurt olbilir mesela belki o zaman yer. Bende daha yeni başladım. Benimkide pek beğenmiyor. Henüz 2 kaşık yedirebildim.

kızlar bnde mayalıyoum yoğurt ve içine 2 tane cicibebe bisküvisi ve 2 çay kaşığı pekmez koyuyorum
oğlum çok severek yiyor
sizde deneyin derim

bizde gittik tatile denizede havuzada soktum cok iyi geldi maşallah hiç bişe olmadı pasa gibi gittik geldik deniz suyu ii geliyo bacak aralarını yakıyo tuzlu su oldugu için pişik falan olmuyo iyi oluyo yani hemde cok tatlı yüzüyo ben ceserat edemedim suya bırakmaya karnına destek verince cok tatlı yüzüyo dene görürsün bence4 hiç bi sakıncası yok ötür güneşlensinki kemikleri kuvetli olsun tas bebek gibi oluyo valla biz otobus yolculugu yaptık araba koltuguna yatırdım götürdüm

bnce sakın sakkınn havuza sokmayın
yani mantık olarakta düşünülürse bize bile havuz zararlı.
pislikten başka bişey diil.
ama deniz olabiliğr.

ablam 5 yıldızlı bi otele gittiği halde oğlu havuza girdi diye(11 aylık) çok hastalandı
ishal oldu ateşlendi vs.

benim oglumda elinin hastası yaa deli gibi parmaklarını emiyo eline ne versem atıtyo elini emiyo ben kızıyorum ama annemler emsin dişi çıkacak diolar ama çok erken dişi için birde halk arasında elini emen cocuk akıllı olur diolar dalga geciyolar nasıl unuttrcam bilmiyorum

benim oglumun masallahı vardı soktum valla esirgemedim hiç bişede olmadı bilmiyorum yani kendiniz bilirsinizz

su iyi oluyo yaa cocuklar pişiyo sıcaktan ben taa dogdugu haftadan itibaren veriyorum mam yiyordu su vermek zorundaydım mamayı keseli iki ay oldu ama suyu bırakmadım çünki terliyo terledginde su kaybediyo nu yüzden veriyorum su

oruc tutuyomusun canm ben iki gün tututum sütüm azaldı kesilir die korktum bıraktım şimdi tutmuyorum benim zaten sütüm az tamamen biterse die korktum

dün saglık ocagına gittik aşımız vardı aşı oldu şimdi kilosu 7,100 boyu 62 baş cevreside 41 olmus masllah ii gidiyor dedi dr...... birde benim oglan kende kendine dönmeye basladı sırt üstü yatarken yüz üsütü dönüyo sürünmeye calışıyo yatakda yalnız bırakamıyorum besikde gece koyuyorum sabak ortadan alıyorum çook hareketli yaa hiç durmuyo ayaklarımın üstüne kaldırın zıplayım dio şımarık yaa artık emerken bi ses duysa bırakıp gülüyo çok hosuma gidiyo

üzülme yaa inşallah düzelir tekrar emer kana kana reflüsümü var kıyafetlerini giydirdiginde pijamasını göbek deliginin altında tutacakmıssınki rahatsız etmeyecekmiş dr öyle sölemişti duymustum yani

kızlar bnde mayalıyoum yoğurt ve içine 2 tane cicibebe bisküvisi ve 2 çay kaşığı pekmez koyuyorum
oğlum çok severek yiyor
sizde deneyin derim

canım bu hafta doktora gittiğimizde bize doktor ek gıdaya başla dedi. bebe bisküvisi de olur dedi ama cici bebe verme dedi. hipp diye bi markanın varmış heralde mamaları falan da var onu önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…