- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.741
aynısı delı etcek benı yakında kımsede durmuyor bırakıyorum sankı canı yanmış gıbı aglıyor gunde bır kaç kere denıyorum olmuyor.ana kucagı salıncak donence hepsını denıyorum babasındayken bıle benı ıstyr.druda tamam kızım geldım az kaldı gıbı konuşmalar yapma dedı.gunduz e aynı 15 30 45 dk uyuyor akşmları raht edıyorum çunku yoruluyor hep aynı satte uyuyor
canım ağlasın denemeye devam et seninkide alışmış tabi biliyorki her ağladığında sende telaşlanıyorsun alıyorsun kucağına,benimkide gündüz uyumayınca gece uyuyor tabi emme saatlerinde kalkıyoruz
Selam kızlar, vaktim sınırlı kızım 2 gündür huysuz biraz, düzelemedi bir türlü beslenmesi, kusması. İlaç da kabız yaptı huzursuz çocuk o yüzden kısa kısa girip bakıp çıkıyorum. Hasta ve aşı olanlara geçmiş olsun, acil şifalar.
canım geçmiş olsun
ben iş yaparken o da ağlayınca ben kızım az kaldı geliyorum gibi konuşmalar ayapıyorum valla napayım konuşunca biraz duruyor bi de bizim ki tv izliyor aslında 1 yaşın altı iyi değilmiş bazen bende oyalamak için açıyorum napayım yanlız olunca
canım yapma tv çok zararlı hem bir yaş değil iki yaş onların beyni algılayamıyormuş o görüntüleri ve beyinlerinin hangi bölgesine depoladıkları bilinmiyor üstelik konuşmayı geciktiriyor arkadaşın oğlu deli gibi izliyor tv açılmayınca kendini yerden yere atıyor ve üç yaşını doldurdu doğru düzgün anne diyemiyor anlaşlmıyor dedikleri işaretle anlatıyor her derdini, benimkide keşfetti biz izin vermiyoruz varsın iş beklesin napalım
ya benim oglan mayaladıgım yogurtu yemedi hazır yogurtun içine karpuz suyu faln koyuyorum öle yiyo su hazır daninoları denedim cok güzel yiyo etrafımdakiler hazır yedirme dio ne yapmam lazım
bencede hazır yedirme sevmediği bişeye zorlama unutmasını bekle
arkadaşlar kan ilacına başladınız mı? benim kız ferro sanolu içmiyor. geri çıkarıyor. szler ne kullanıyorsunuz.
rengi kırmızı dimi pas gibi tadı ablamın kızıda içmiyordu doktor değişmiş tatlı bişey yazıyım demiş adını unuttum onu içiyormuş şimdi
kızlar bu hafta tatıle gıdıcez denıze sokma konusunda kararsızım dr bışe olmaz dedı ama korkuyorum uşutur ateşlenır dıye.bırde arabayla yolculuk yapıcaz donuşe tek başına kızımla uçak yolculugu yapıcaz çocukla nasıl olcak bılmıyorum uçkla tatıle çıkan oldumu .eşime anlatamıyorum mamayı ver durur dıyor taşıma koltugu olmadan zor olcak
ay bizde çıkıcaz bu haftasonu ama memlekete ne tatil ama eşime tatil bana kabus daha çok yorulucam çok keyifsizim o yüzden, canım bebeğinin uykusu gece derin oluyorsa gece bin uçağa tabi o saatde varsa birde ne kadar sürerki uçak az sürer
ben geçen hafta tailde kucağımda soktum suya başını ıslatmadan sıpayı.2-3 dakika tabiii.ondan sonra da hemen kuruladım.bi de tuzlu su yakmasın diye yanıma su almıştım onunla su tutup hemen giydirdim.güneşte hemen ısınıyor zaten. ama tabii uzun süre sokmamak lazım başını faşan soğuk su ne de olsa.uçağı bilmiyorum ama arabayı biz 3 aydır 15 güne bir hemen hemen uzun yoldayız maşallah bi sıkıntı yok dikkat edersen bir şey olmaz inşalah
ay uzun derken ne kadar uzun bizde 12 saatlik yola çıkıcaz napıcam bakalım
kızlar benim oğlan genelde uyuyacağı zaman çok ağlıyor birde dalacağı vakit inilti şeklinde sesler çıkartıyor bir yeri mi ağrıyor ki?
benimkide aynen öyle