2011 Nisan Anneleri

çok tesekjkür ederim bilgilendirmen için suan bi problem yok şükür devite devam et dedi doktorumuz bu ay 1cm büyümüş beklemekdeyiz her ay dahada dikkat ediliyor bas cevresine

bişey cıkmadı kendimi üzdügüme degmedi ben adet olmadım hala ne yapacaksammm ayyyyyyyyyy

Evet canım kendim mayalıyorum. Kaşık mamaları muhallebi tarzı sütlü prinçli tahıllı pişirilen mamalar canım.

ya benim oglan mayaladıgım yogurtu yemedi hazır yogurtun içine karpuz suyu faln koyuyorum öle yiyo su hazır daninoları denedim cok güzel yiyo etrafımdakiler hazır yedirme dio ne yapmam lazım

ya benim oglan mayaladıgım yogurtu yemedi hazır yogurtun içine karpuz suyu faln koyuyorum öle yiyo su hazır daninoları denedim cok güzel yiyo etrafımdakiler hazır yedirme dio ne yapmam lazım

bencede hazır yedirme.kendin mayala. daninoyu asla yedirme.içinde koruyucular var. sonra çocuk normal yoğurda da alışamıyor

kızlar bu hafta tatıle gıdıcez denıze sokma konusunda kararsızım dr bışe olmaz dedı ama korkuyorum uşutur ateşlenır dıye.bırde arabayla yolculuk yapıcaz donuşe tek başına kızımla uçak yolculugu yapıcaz çocukla nasıl olcak bılmıyorum uçkla tatıle çıkan oldumu .eşime anlatamıyorum mamayı ver durur dıyor taşıma koltugu olmadan zor olcak

selam kızlar demir damlasını biz küvezden çıktığımızdan beri alıyoruz birinci ayın sonunda başladık.ağzını çok buruşturuyodu ama haklı kuzular tadın baktım da gerçekten iğrenç yarım saat ağızdan tadı gitmiyor.ben çay kaşığına devitle ikisini karıştırıp veriyorum yutuyor.üzerine de 2-3 çay kaşığı su veriyorum artık suya başladık nasılsa diye iyi oluyor.yalnız 3 aydır ferro kullanan biri olarak söyleyim lekesi çıkmıyor kızlar kabus gibi kıyafetlerine dikkat edin.ben mendllerini ne kadar kaynatsam çıkaramadım.o yüzden tükürmesini falan bekleyin elinizde mendille akıtmasın biyerlere

ben geçen hafta tailde kucağımda soktum suya başını ıslatmadan sıpayı.2-3 dakika tabiii.ondan sonra da hemen kuruladım.bi de tuzlu su yakmasın diye yanıma su almıştım onunla su tutup hemen giydirdim.güneşte hemen ısınıyor zaten. ama tabii uzun süre sokmamak lazım başını faşan soğuk su ne de olsa.uçağı bilmiyorum ama arabayı biz 3 aydır 15 güne bir hemen hemen uzun yoldayız maşallah bi sıkıntı yok dikkat edersen bir şey olmaz inşalah

aaaaa çıkmıyormu ben ıkı gundur kullanıyorum badısıne de bulaştı yıkamamıştım daha.bende çıkar dıyodum pıjamasına dokulmuştu hemen yıkadıgı ıçın çıktı

sağol cnm çok uzun tutmam zaten.

ucakta biraz zor. bebekler çok ağlıyor basınçtan dolayı. uçak kalkmadan önce uyutursan problem olmaz tabi uçağın sesine uyanmazsa:)) bide kucakta sabit kalması gerekiyor. daha önce bindin mi bilmem anneye kemerle sabitliyorlar bebeği

daha once bebklı annelere hıç dıkkat etmemıştım benım kızımda huysuz napcm bılmıyorum

kızlar benim oğlan genelde uyuyacağı zaman çok ağlıyor birde dalacağı vakit inilti şeklinde sesler çıkartıyor bir yeri mi ağrıyor ki?

kızlar facebookdaki gruba giremiyorum yeni gurubun adı ne yada beni ekleme şansınız varsa sevinirim fatma gelmez bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…