2011 Nisan Anneleri

maaşallah çok iyi almış kuzun
tirle ile sağmak zordur ama ilmini bilirsen çok iyi iş çıkarırsın
sürekli sürekli pompa yapmak yerine bir kere kuvvetli basınçla tutup bırakmak
çok iyi oluyormuş bir arkadaşımın yengesi demiş
arkadaşım ben sürekli pompayla chicconun üstelik kendimi boşuna yormuşum demişti
sıkıyo bi bırakıyo süt fışkırıyo bir anda dolduruyo demişti
mama olarak aptamilmi veriyorsun

benim kızlar aptamille pek barışık değiller

bugün sağdım kızımın huysuz olduğu bir vakit yine memeyi tutuyordu bırakıyordu bende süt varmı yok mu bir bakayım dedim 45 cc filan geldi toplamda 60 cc de mama yaptım uyudu
pek bşaralı da olamadım aslında ben de sürekli sıktım pek beceremedim aslında bir de kız ağlıyordu o sıra acele ettim neyse bilgi verdiğin iyi oldu bir de öyle denerim
evet aptamil veriyorum

Cnm ben mama veriyorum. Ek gıdayada mama ağırlıklı beslendiğimiz için başladık. Bugün yoğurtla başladık. 1 kaşıkla başlayıp hergün 1 kaşık arttırılarak devam ediliyor. Henüz 1 kaşık yedik daha. 1 hafta sonunda yoğurdu tam olarak yemeye başlayacak alerji yapmassa. Sonra meyveye, sebze çorbasına ve en son kaşık mamasına başlayacağız. Tam olarak hepsini yemesi 1 ayı bulacak yani. Belki 1 ay sonra mamaya pek gerek kalmaz. Benim sütüm az canım. Sen hiç vermesende olur. İyi kilo almış bebişin. Bol su iç Humana iç yeter artar sütün. Benim üzüldüğüm nokta göhüslerimin acısına katlanmama rağmen sütümün yetmiyor olması. Ne alırsa kardır diyorum.

evet bir damla bile iyidir diye düşünüyorum ben
peki yoğurdu kendin mi yapıyorsun? kaşık maması dedeiğin ne cnm

bugün sağdım kızımın huysuz olduğu bir vakit yine memeyi tutuyordu bırakıyordu bende süt varmı yok mu bir bakayım dedim 45 cc filan geldi toplamda 60 cc de mama yaptım uyudu
pek bşaralı da olamadım aslında ben de sürekli sıktım pek beceremedim aslında bir de kız ağlıyordu o sıra acele ettim neyse bilgi verdiğin iyi oldu bir de öyle denerim
evet aptamil veriyorum

manuel yanıltıyor elktrklıyle sagsaydın 100cc cıkardı

kızımı salıncakta oyalamaya çalşyrm aglıyor kucagımda o da pc bakcakmış :))

canım bebeğin her ağladığında yanına gidiyormusun ben öyle yapıyordum daha doğrusu ağlamsına bile fırsat vermiyordum odada hep akşama kadar yanımda tutuyordum tabi o da ben ıh deyince bile annem geliyor diye alıştı sonra baktım öyle olmayacak ağlamasına izin verdim resmen ağlamayı bilmiyordu öyle uzun bekledimki ıhların bitip ağlamaya geçmesini korkunca falan ağlıyordu ama resmen naz yapıyormuş ıh diyerek tabi ağlamasını bekleyenece içim gitti, gündüzleri uyumuyor diye sinir harbi yaşıyordum habire sallıyordum şimdi iyice yoruyorum artık o dızdızlanıyor uyut diye tabi bir sinirle uyuyor ıııııııı diye önce onada sinirlendiyordum şimdi diyorum sabır sonunda uyuyacak hoş uyuması şimdiye kadar en fazla bir saat sürdü o da nadir 15 30 45 dk değişiyor uykusu, diyeceğim o ki çok uzattım her ıh deyişinde gitme çok şiddetli ağlamıyorsa ağlamasını biraz bekleçünkü bazen birden o ağlam kesilebiliyor birden yapma ama yavaş yavaş alıştır bende senin gibi iş yapamıyordum hep başındaydım sürekli ilgi istiyordu şimdi oyun halısı aldık çok ilgilenmedi amaonun üstüne yatırıyorum biraz oyalanıyor sonra bazn mutfakta iş yaparken ana kucağına koyuyorum konuşarak bulaşık yıkıyorum yine dız dız oluyor ama tamam oğlum bitti ay bu neymiş vs. diyerek işimi yapıyorum arada evde tur attırıyorum iyice yorulsun diye yüzüsüstü yatııryorum egzersiz yaptırıyorum sende bir dene istersen çok şiddetli ağlamdığı sürece hemen alma kucağına

maşallah bebeğine.menude harıka.bizde bu sabah aşıya gittik.ilkinde hiç ağlamadı 2.de biraz ağladı yakıyomus 2.si.şimdi eve geldik uyudu inşallah ateş falan yapmaz öncekılerde yaşamadık ama bakalım.6400gr olmuş yakışıklım.

aynen bizimkide ilkinde ağlamadı 2. si yakacak dedi hemşire 2. sinde ağladı
24 saat geçti aşının üzerinden dün gece biraz ateşi vardı ama sınırı geçmediği için fitil koymadım

haftasonu bende hastaydım mide bulantısı baş dönmesi ishal çok fenaydım yalnız olmak ne zor bebekleeşim vartaie akraba yönünden eşim acile gidip adıma ilaç yazdırmıştı benim kalkacak halim yoktu çünkü neyse ilaçlar toparladı, oğlumu doktora götürdük dün kendi doktorumuz izinli olduğu için ona yeni götürdük ve doktorumuzda mr ı şimdilik gerekli bulmuyor kar zarar hesabı yaparsak şimdi anestezi verilmesin dedi bizle aynı düşünmesi hoş oldu, ama bebeğimde karnını elle muayene ederken sorun buldu dalağı büyük gelmiş hemen usg istedi çektirdik ve büyük çıktıtabi bizlt üst olduk dünden beri araştıyoruz netden doktor öbür ay bir daha usg baktıracak gebelde küçülür kist yok temiz kan tahlilini önümüzdeki ayki sonuca göre yaptırırız dedi telaştan kilosunu söylemeyi unuttum 500 gr almıştı eşim sonra yanına gidip sormuş sınırda o zaman bir idrar gaita yaptıralım demiş dün onlarıda verdik sonuçlar temiz gözüküyor ama doktor bugünde izinli:KK43:(( ay çok karışık oldu ama benimde kafam karışk sinirlerim bozuk haftasonu memlekete gidicez hiç rahat değilim aşıları var doktorumuz aşı esner sorun değil dedi ama sağlık ocağında ebesine danışıcam tabi işte böyle

geçmiş olsun cnm

canım bebeğin her ağladığında yanına gidiyormusun ben öyle yapıyordum daha doğrusu ağlamsına bile fırsat vermiyordum odada hep akşama kadar yanımda tutuyordum tabi o da ben ıh deyince bile annem geliyor diye alıştı sonra baktım öyle olmayacak ağlamasına izin verdim resmen ağlamayı bilmiyordu öyle uzun bekledimki ıhların bitip ağlamaya geçmesini korkunca falan ağlıyordu ama resmen naz yapıyormuş ıh diyerek tabi ağlamasını bekleyenece içim gitti, gündüzleri uyumuyor diye sinir harbi yaşıyordum habire sallıyordum şimdi iyice yoruyorum artık o dızdızlanıyor uyut diye tabi bir sinirle uyuyor ıııııııı diye önce onada sinirlendiyordum şimdi diyorum sabır sonunda uyuyacak hoş uyuması şimdiye kadar en fazla bir saat sürdü o da nadir 15 30 45 dk değişiyor uykusu, diyeceğim o ki çok uzattım her ıh deyişinde gitme çok şiddetli ağlamıyorsa ağlamasını biraz bekleçünkü bazen birden o ağlam kesilebiliyor birden yapma ama yavaş yavaş alıştır bende senin gibi iş yapamıyordum hep başındaydım sürekli ilgi istiyordu şimdi oyun halısı aldık çok ilgilenmedi amaonun üstüne yatırıyorum biraz oyalanıyor sonra bazn mutfakta iş yaparken ana kucağına koyuyorum konuşarak bulaşık yıkıyorum yine dız dız oluyor ama tamam oğlum bitti ay bu neymiş vs. diyerek işimi yapıyorum arada evde tur attırıyorum iyice yorulsun diye yüzüsüstü yatııryorum egzersiz yaptırıyorum sende bir dene istersen çok şiddetli ağlamdığı sürece hemen alma kucağına

aynısı delı etcek benı yakında kımsede durmuyor bırakıyorum sankı canı yanmış gıbı aglıyor gunde bır kaç kere denıyorum olmuyor.ana kucagı salıncak donence hepsını denıyorum babasındayken bıle benı ıstyr.druda tamam kızım geldım az kaldı gıbı konuşmalar yapma dedı.gunduz e aynı 15 30 45 dk uyuyor akşmları raht edıyorum çunku yoruluyor hep aynı satte uyuyor

Selam kızlar, vaktim sınırlı kızım 2 gündür huysuz biraz, düzelemedi bir türlü beslenmesi, kusması. İlaç da kabız yaptı huzursuz çocuk o yüzden kısa kısa girip bakıp çıkıyorum. Hasta ve aşı olanlara geçmiş olsun, acil şifalar.

aynısı delı etcek benı yakında kımsede durmuyor bırakıyorum sankı canı yanmış gıbı aglıyor gunde bır kaç kere denıyorum olmuyor.ana kucagı salıncak donence hepsını denıyorum babasındayken bıle benı ıstyr.druda tamam kızım geldım az kaldı gıbı konuşmalar yapma dedı.gunduz e aynı 15 30 45 dk uyuyor akşmları raht edıyorum çunku yoruluyor hep aynı satte uyuyor

ben iş yaparken o da ağlayınca ben kızım az kaldı geliyorum gibi konuşmalar ayapıyorum valla napayım konuşunca biraz duruyor bi de bizim ki tv izliyor aslında 1 yaşın altı iyi değilmiş bazen bende oyalamak için açıyorum napayım yanlız olunca

X