- 21 Aralık 2009
- 7.743
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.681
kızlar bişey sorucam oğlum 10 nisanda doğdu ben soranlara 4 ay mı bitti dicem 4 aylık mı dicem...
eren senin pıtırcık kızın nasıl buarada ;?
kız değilmi hep bi ilgi alaka ister havva resmi varmı merak ediyorum ufaklığı :)
avatar küçük ya tam göremiyorum ki :) ama maşallah baya beyaz ve tosun görünüyor mama mı meme mi
benim erkekcik 2760 doğdu 1 hafta önce 5600 gr dı sadece meme benimki..ama dr sanırım gelecek ayda kilo almazsa ek gıdaya geçicez galiba...iyimi olur kötümü olur bilmem artık
kılo alımı gzl bencedrum hem yaşıtlarına yaklşmış dıyor kılo alımı ıyı olmasa napıcananacım senin ki kız benimki erkek olacak bide
kılo alımı gzl bencedrum hem yaşıtlarına yaklşmış dıyor kılo alımı ıyı olmasa napıcan
uzulme canm napalım elımızden gelenı yapıyoruz anne sutu alsınlar dıye bıraz boş vakıt bulsam sagıyorum hemen yoruldum bıberon yıkamaktan.karanlık sessız ortamda emzır dedı drum bırde uykudan uyannca mızırdanıyorlarya hemen yanına uzan emzır alma kucagına oylede uzun emıyor benım kızım
günaydın kızlarr
bi kaç gündür hastayım
heralde 16 saat oruç ve metehan beni bu hale getirdi ve uykusuzluk tabi.
e snra ev işi yemek fln derken bünyem halsiz düştü.
sağlık ocağına bi gidicem bakim ilaç versin diye.
oğlumda 5 aylık oldu, gitmişken onuda tartırırım.
yazarım size
cnm ben sana bir şey sormak istiyorum seninde meme ucun küçük mü acaba? benim küçük hatta kızım doğduğunda hiç yoktu dümdüzdü sezeryan narkozunda bile o ilk çekişin acısını unutamıyorum şimdi biraz eme eme çıktı ama yine küçük acaba ondan mı bu ağrı?
bir de ben bazen silikon meme ucu kullanıyorum kızlar sadece meme ucu küçük olanlar mı bunu kullanıyorlar bir de acaba bebek için bir zararı var mı silikonun gerçi biberon da veriyoruz ama bilemiyorum
meme ucu olmadığı için mi silikon meme ucu kullandın cnm
bugün 2 hastaneye sordum yakınlardaki onlarda kiralama yokmuş
eczaneden manuelmi alsam acaba?
kızlar şimdi aşımızı olduk geldik. tartıldık
kızım geçen aydan bu yana maşallah tebarekallah 900 gr almış kızım 6.700 gr olmuş boyu 64.5 cm . sütüm yaramış demek ben yarıyo mu yramıyo mu derken
bugün maşallah dünkü gibi memede ağlamadı arada bir öyle yapıyor. herhalde bazen süt iyi oluyor bazen olmuyor ama ben yine de eczaneden manuel süt pompası aldım bi bakıcam nasıl geliyor özellikle öyle memede ağlayınca kendini memeden çıkarmak isteyince bi bakıcam süt var mı yok mu diye
selam kızlar biz de bugün kontrole giittik ben az kılo alıyor diye takılmıştım.40 günde 800gram almış.bundan sonra her ay 400 gram alsa yeter dedi.ek gıdayı önümüzdeki ay başlatacaktı ama ben eylülde okula başlayacağım deyince yavaştan başlayalım o zaman dedi. artık her gün tek öğün meyve suyu ya da yumurta sarısı falan vermeye başlayacağız.
günaydın kızlarr
bi kaç gündür hastayım
heralde 16 saat oruç ve metehan beni bu hale getirdi ve uykusuzluk tabi.
e snra ev işi yemek fln derken bünyem halsiz düştü.
sağlık ocağına bi gidicem bakim ilaç versin diye.
oğlumda 5 aylık oldu, gitmişken onuda tartırırım.
yazarım size
ben saglık ocagına gtmıyorum ordakı hemşıre arayıp her ay bılgı alıyor benden.yoksa maaşlarından kesılıyormuş bende şasrmıştım yoksa bu ılgıye
günaydınn kızlarr
dün sağlık ocağına gittim ve ilaç yazdı doktor. biraz iyi geldi gibi.
dünden daha iyiym yani.
bugün iftara misafirlerim var.
menüm ise şöyle:
mercimek çorbası
barbunya (z.yağlı)
etli patatesli yemek ( patates havuç kızartılacak, et üzerine eklenecek)
pilav
ortaya meze olarak havucu kavurucam üzerine yoğurt üzerine yağ yakıcam
kıvırcık salata.
meyva
çayın yanına kek
nasıl sizce?
bu arada ebeye rica ettim oğlumu tarttırdım
22 günde 1000 gr alarak 7800 olmuş
maşallah diyeyim.
4 ay 10 günlükken 6800 dü.
5 aylık 7800 yani.
selam kızlar biz de bugün kontrole giittik ben az kılo alıyor diye takılmıştım.40 günde 800gram almış.bundan sonra her ay 400 gram alsa yeter dedi.ek gıdayı önümüzdeki ay başlatacaktı ama ben eylülde okula başlayacağım deyince yavaştan başlayalım o zaman dedi. artık her gün tek öğün meyve suyu ya da yumurta sarısı falan vermeye başlayacağız.
maş.canımgünaydınn kızlarr
dün sağlık ocağına gittim ve ilaç yazdı doktor. biraz iyi geldi gibi.
dünden daha iyiym yani.
bugün iftara misafirlerim var.
menüm ise şöyle:
mercimek çorbası
barbunya (z.yağlı)
etli patatesli yemek ( patates havuç kızartılacak, et üzerine eklenecek)
pilav
ortaya meze olarak havucu kavurucam üzerine yoğurt üzerine yağ yakıcam
kıvırcık salata.
meyva
çayın yanına kek
nasıl sizce?
bu arada ebeye rica ettim oğlumu tarttırdım
22 günde 1000 gr alarak 7800 olmuş
maşallah diyeyim.
4 ay 10 günlükken 6800 dü.
5 aylık 7800 yani.
maş.cnmmaşallah bebeğine.menude harıka.bizde bu sabah aşıya gittik.ilkinde hiç ağlamadı 2.de biraz ağladı yakıyomus 2.si.şimdi eve geldik uyudu inşallah ateş falan yapmaz öncekılerde yaşamadık ama bakalım.6400gr olmuş yakışıklım.
haftasonu bende hastaydım mide bulantısı baş dönmesi ishal çok fenaydım yalnız olmak ne zor bebekleeşim vartaie akraba yönünden eşim acile gidip adıma ilaç yazdırmıştı benim kalkacak halim yoktu çünkü neyse ilaçlar toparladı, oğlumu doktora götürdük dün kendi doktorumuz izinli olduğu için ona yeni götürdük ve doktorumuzda mr ı şimdilik gerekli bulmuyor kar zarar hesabı yaparsak şimdi anestezi verilmesin dedi bizle aynı düşünmesi hoş oldu, ama bebeğimde karnını elle muayene ederken sorun buldu dalağı büyük gelmiş hemen usg istedi çektirdik ve büyük çıktıtabi bizlt üst olduk dünden beri araştıyoruz netden doktor öbür ay bir daha usg baktıracak gebelde küçülür kist yok temiz kan tahlilini önümüzdeki ayki sonuca göre yaptırırız dedi telaştan kilosunu söylemeyi unuttum 500 gr almıştı eşim sonra yanına gidip sormuş sınırda o zaman bir idrar gaita yaptıralım demiş dün onlarıda verdik sonuçlar temiz gözüküyor ama doktor bugünde izinli(( ay çok karışık oldu ama benimde kafam karışk sinirlerim bozuk haftasonu memlekete gidicez hiç rahat değilim aşıları var doktorumuz aşı esner sorun değil dedi ama sağlık ocağında ebesine danışıcam tabi işte böyle