2011 Nisan Anneleri

benim erkekcik 2760 doğdu 1 hafta önce 5600 gr dı sadece meme benimki..ama dr sanırım gelecek ayda kilo almazsa ek gıdaya geçicez galiba...iyimi olur kötümü olur bilmem artık

merhaba kızlar pek giremiyorum ramazan telaşı ben tutmuyorum bebekten dolayı ama eşim tutuyo malum yemek telaşı falan.
bir de ev işim bitmiyo kadın da gelmesine rağmen herşeyim düzenli olcak gıcık oluyorum bu huyuma artık çocuklusun bırak dimi ay bacakalrım ağrıyo üff neyse kızlar sıkmayım sizi...

selam kızlar biz de bugün kontrole giittik ben az kılo alıyor diye takılmıştım.40 günde 800gram almış.bundan sonra her ay 400 gram alsa yeter dedi.ek gıdayı önümüzdeki ay başlatacaktı ama ben eylülde okula başlayacağım deyince yavaştan başlayalım o zaman dedi. artık her gün tek öğün meyve suyu ya da yumurta sarısı falan vermeye başlayacağız.

ay cnm benimki yanına yattım mı hoop hemen geri dönüyo öle hiç emiremiyorum ben.

geçmiş olsun cnm.

silikon ucun hiç bi zararı yok cnm.bende göğüs uçlarım yara olduğunda kullandım.

meme ucu olmadığı için mi silikon meme ucu kullandın cnm
bugün 2 hastaneye sordum yakınlardaki onlarda kiralama yokmuş
eczaneden manuelmi alsam acaba?

pompayı hastanelerden kiralamak zorunda değilsin cnm.nerde oturuyosun bilmiyorum ama e bebek mağazalarında hem deneme hemde kiralama var.yada nettende araştırıp bulanilirsin.

maşallah cnm

maşallah cnm

günaydınn kızlarr
dün sağlık ocağına gittim ve ilaç yazdı doktor. biraz iyi geldi gibi.
dünden daha iyiym yani.

bugün iftara misafirlerim var.

menüm ise şöyle:
mercimek çorbası
barbunya (z.yağlı)
etli patatesli yemek ( patates havuç kızartılacak, et üzerine eklenecek)
pilav
ortaya meze olarak havucu kavurucam üzerine yoğurt üzerine yağ yakıcam
kıvırcık salata.
meyva
çayın yanına kek

nasıl sizce?

bu arada ebeye rica ettim oğlumu tarttırdım
22 günde 1000 gr alarak 7800 olmuş
maşallah diyeyim.
4 ay 10 günlükken 6800 dü.
5 aylık 7800 yani.

maşallah bebeğine.menude harıka.bizde bu sabah aşıya gittik.ilkinde hiç ağlamadı 2.de biraz ağladı yakıyomus 2.si.şimdi eve geldik uyudu inşallah ateş falan yapmaz öncekılerde yaşamadık ama bakalım.6400gr olmuş yakışıklım.

canım geçmiş olsun bu sıcakta bebekle gerçekten zor olur oruç ben tutmuyorum sadece emziriyorum riske atamadım

ben saglık ocagına gtmıyorum ordakı hemşıre arayıp her ay bılgı alıyor benden.yoksa maaşlarından kesılıyormuş bende şasrmıştım yoksa bu ılgıye

öyle kotalarını doldurmaları gerekiyor

oğluna maşaallah süphanallah canım,menünde çok iyi kolay gelsin

haftasonu bende hastaydım mide bulantısı baş dönmesi ishal çok fenaydım yalnız olmak ne zor bebekleeşim vartaie akraba yönünden eşim acile gidip adıma ilaç yazdırmıştı benim kalkacak halim yoktu çünkü neyse ilaçlar toparladı, oğlumu doktora götürdük dün kendi doktorumuz izinli olduğu için ona yeni götürdük ve doktorumuzda mr ı şimdilik gerekli bulmuyor kar zarar hesabı yaparsak şimdi anestezi verilmesin dedi bizle aynı düşünmesi hoş oldu, ama bebeğimde karnını elle muayene ederken sorun buldu dalağı büyük gelmiş hemen usg istedi çektirdik ve büyük çıktıtabi bizlt üst olduk dünden beri araştıyoruz netden doktor öbür ay bir daha usg baktıracak gebelde küçülür kist yok temiz kan tahlilini önümüzdeki ayki sonuca göre yaptırırız dedi telaştan kilosunu söylemeyi unuttum 500 gr almıştı eşim sonra yanına gidip sormuş sınırda o zaman bir idrar gaita yaptıralım demiş dün onlarıda verdik sonuçlar temiz gözüküyor ama doktor bugünde izinli(( ay çok karışık oldu ama benimde kafam karışk sinirlerim bozuk haftasonu memlekete gidicez hiç rahat değilim aşıları var doktorumuz aşı esner sorun değil dedi ama sağlık ocağında ebesine danışıcam tabi işte böyle

maşş canım
maş.canım yemeklerde harıka daha ne olsun
maş.cnmbenım kızımda ılkınde aglamdı ıkıncı yaktıgı ıçın

çok gecmış olsun allah şıfa versın bebışıne aşılar esneye bılıyor rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…