2011 Nisan Anneleri

ben saglık ocagına gtmıyorum ordakı hemşıre arayıp her ay bılgı alıyor benden.yoksa maaşlarından kesılıyormuş bende şasrmıştım yoksa bu ılgıye

meme ucu olmadığı için mi silikon meme ucu kullandın cnm
bugün 2 hastaneye sordum yakınlardaki onlarda kiralama yokmuş
eczaneden manuelmi alsam acaba?

ben saglık ocagına gtmıyorum ordakı hemşıre arayıp her ay bılgı alıyor benden.yoksa maaşlarından kesılıyormuş bende şasrmıştım yoksa bu ılgıye

hımmm doğrudur
ama yine de hemşiremiz iyi çok ilgili bizimle yani sadece aradığı için değil oraya gittiğimizde de habire bir şeyler soruyorum sıkılmadan cvp veriyor

meme ucu olmadığı için mi silikon meme ucu kullandın cnm
bugün 2 hastaneye sordum yakınlardaki onlarda kiralama yokmuş
eczaneden manuelmi alsam acaba?

evt meme ucum olmadıgı ıçın.oyle de yapabılırsın ama onla sağmak çok zor uygun makıneler var aslında ama sen deneme amaçlı olarak eczaneden al once duruma bakarsın eger begenırsen elektrklı alırsın ben çok memnunum

peki bu meme ucunun bebek için bir sakıncası var mı acaba? ben her emzirmeden önce yıkıyorum arada bir kaynatıyorum 5 dk

peki bu meme ucunun bebek için bir sakıncası var mı acaba? ben her emzirmeden önce yıkıyorum arada bir kaynatıyorum 5 dk
yok cnm emmıyorsa başka yolun yok çunku drumuz onerdı bıze hıjyenıne dıkkat et yeter bırde ben çok kaybederdım ıkı tane almıştım:)) ama sen yınede ecz manuel al o da meme ucunu çıkartıyor

şimdi ben doğum yaptığım hastanedeki hemşirelere kızıyorum benim memenin ucunun olmadığını gördükleri halde silikon ucu tavsiye etmediler ben sonra sonra öğrendim silikon uçla emzirildiğini bir nebze kesiyordu ağrıyı ama şimdi tekrar bayağı ağrıyor onlada versem

yok cnm emmıyorsa başka yolun yok çunku drumuz onerdı bıze hıjyenıne dıkkat et yeter bırde ben çok kaybederdım ıkı tane almıştım:)) ama sen yınede ecz manuel al o da meme ucunu çıkartıyor

evet bir de sütün ne kadar olduğunu da merak ediyorum gerçi bugün sağlıkocağına götürücem kilodan da belli olur çünkü bu ay çok az mama verdim

evet bir de sütün ne kadar olduğunu da merak ediyorum gerçi bugün sağlıkocağına götürücem kilodan da belli olur çünkü bu ay çok az mama verdim

bızım hemsıreler elınden gelenı yaptı mama vermemek ıçın.senn ucumu acıyor yoksa memende agrımı var eger agrı varsa sut bırıkmıştr.ama manuel de az çıkıyor senı yanıltmasın

bızım hemsıreler elınden gelenı yaptı mama vermemek ıçın.senn ucumu acıyor yoksa memende agrımı var eger agrı varsa sut bırıkmıştr.ama manuel de az çıkıyor senı yanıltmasın

yok cnm bizimkiler gitmişler hemen ilk akşam mama vermişler
ilk kızım çektiğinde çok ağrı oluyor ucunda sonra biraz uyuşuyor

Evet canım benimde göhüs uçlarım düz. Bende ondan acıdığını düşünüyorum. Uç yok göhüste büyük olunca çocukta tutmakta zorlanıyor. Benim oğlum silikon uçla hiç emmedi baştan beri. Artık hiç umudum yok geçeceğine dair. Şu 6 ayı atlatsak bari hayırlısı ile.

Evet canım benimde göhüs uçlarım düz. Bende ondan acıdığını düşünüyorum. Uç yok göhüste büyük olunca çocukta tutmakta zorlanıyor. Benim oğlum silikon uçla hiç emmedi baştan beri. Artık hiç umudum yok geçeceğine dair. Şu 6 ayı atlatsak bari hayırlısı ile.

kızlar şimdi aşımızı olduk geldik. tartıldık
kızım geçen aydan bu yana maşallah tebarekallah 900 gr almış kızım 6.700 gr olmuş boyu 64.5 cm . sütüm yaramış demek ben yarıyo mu yramıyo mu derken
bugün maşallah dünkü gibi memede ağlamadı arada bir öyle yapıyor. herhalde bazen süt iyi oluyor bazen olmuyor ama ben yine de eczaneden manuel süt pompası aldım bi bakıcam nasıl geliyor özellikle öyle memede ağlayınca kendini memeden çıkarmak isteyince bi bakıcam süt var mı yok mu diye

Evet hayırlısı ile.bugün hemşireye sordum 6. ay bittikten sonra mı başlanacak ek gıdaya diye. 5. ayın bitiminde daha iyi olur dedi.artık onuda hastane dr na sorarız.
sen mama veriyor musun şimdi? ben günde 120 cc akşamları yapıyorum çok mızmızlık yaparsa 9O cc gündüzden de veriyorum

maaşallah çok iyi almış kuzun
tirle ile sağmak zordur ama ilmini bilirsen çok iyi iş çıkarırsın
sürekli sürekli pompa yapmak yerine bir kere kuvvetli basınçla tutup bırakmak
çok iyi oluyormuş bir arkadaşımın yengesi demiş
arkadaşım ben sürekli pompayla chicconun üstelik kendimi boşuna yormuşum demişti
sıkıyo bi bırakıyo süt fışkırıyo bir anda dolduruyo demişti
mama olarak aptamilmi veriyorsun

benim kızlar aptamille pek barışık değiller

Cnm ben mama veriyorum. Ek gıdayada mama ağırlıklı beslendiğimiz için başladık. Bugün yoğurtla başladık. 1 kaşıkla başlayıp hergün 1 kaşık arttırılarak devam ediliyor. Henüz 1 kaşık yedik daha. 1 hafta sonunda yoğurdu tam olarak yemeye başlayacak alerji yapmassa. Sonra meyveye, sebze çorbasına ve en son kaşık mamasına başlayacağız. Tam olarak hepsini yemesi 1 ayı bulacak yani. Belki 1 ay sonra mamaya pek gerek kalmaz. Benim sütüm az canım. Sen hiç vermesende olur. İyi kilo almış bebişin. Bol su iç Humana iç yeter artar sütün. Benim üzüldüğüm nokta göhüslerimin acısına katlanmama rağmen sütümün yetmiyor olması. Ne alırsa kardır diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…