- 21 Aralık 2009
- 7.743
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.661
kızlar dün aşımız vardı gidemedik sağlıkocağına
hemşiremiz bugün aradı ne zaman geleceksiniz aşınız var diye valla sağlık ocakları da artık güzel hizmet veriyorlar takdir ettim
bugün inş 1-3 arası gidicez bakalım kilosunu da anlarız
dünkü gibi yapmadı bugün kızım dün yazmıştım memede çok ağlamıştı sütüm mü yetmiyor diye bugün emzirdim salladım pusetinde uyuyor çok şükür günü gününü tutmuyor
ben cvp verım.benım de meme ucum duzdu yanı yoktu sılıkon meme ucunu kullandım uzun sure hastanede hemsıreler vermıştı.da
ha sonra makıneyle sagdım çıkmaya başladı senn tek yapcagın makına kıralamk
ben saglık ocagına gtmıyorum ordakı hemşıre arayıp her ay bılgı alıyor benden.yoksa maaşlarından kesılıyormuş bende şasrmıştım yoksa bu ılgıye
meme ucu olmadığı için mi silikon meme ucu kullandın cnm
bugün 2 hastaneye sordum yakınlardaki onlarda kiralama yokmuş
eczaneden manuelmi alsam acaba?
evt meme ucum olmadıgı ıçın.oyle de yapabılırsın ama onla sağmak çok zor uygun makıneler var aslında ama sen deneme amaçlı olarak eczaneden al once duruma bakarsın eger begenırsen elektrklı alırsın ben çok memnunum
yok cnm emmıyorsa başka yolun yok çunku drumuz onerdı bıze hıjyenıne dıkkat et yeter bırde ben çok kaybederdım ıkı tane almıştım:)) ama sen yınede ecz manuel al o da meme ucunu çıkartıyorpeki bu meme ucunun bebek için bir sakıncası var mı acaba? ben her emzirmeden önce yıkıyorum arada bir kaynatıyorum 5 dk
ben cvp verım.benım de meme ucum duzdu yanı yoktu sılıkon meme ucunu kullandım uzun sure hastanede hemsıreler vermıştı.da
ha sonra makıneyle sagdım çıkmaya başladı senn tek yapcagın makına kıralamk
yok cnm emmıyorsa başka yolun yok çunku drumuz onerdı bıze hıjyenıne dıkkat et yeter bırde ben çok kaybederdım ıkı tane almıştım:)) ama sen yınede ecz manuel al o da meme ucunu çıkartıyor
şimdi ben doğum yaptığım hastanedeki hemşirelere kızıyorum benim memenin ucunun olmadığını gördükleri halde silikon ucu tavsiye etmediler ben sonra sonra öğrendim silikon uçla emzirildiğini bir nebze kesiyordu ağrıyı ama şimdi tekrar bayağı ağrıyor onlada versem
evet bir de sütün ne kadar olduğunu da merak ediyorum gerçi bugün sağlıkocağına götürücem kilodan da belli olur çünkü bu ay çok az mama verdim
bızım hemsıreler elınden gelenı yaptı mama vermemek ıçın.senn ucumu acıyor yoksa memende agrımı var eger agrı varsa sut bırıkmıştr.ama manuel de az çıkıyor senı yanıltmasın
uc kullan eger tutuyorsa bışe olmaz cnım ben çıkmalıyım gecmış olsun grşrzyok cnm bizimkiler gitmişler hemen ilk akşam mama vermişler
ilk kızım çektiğinde çok ağrı oluyor ucunda sonra biraz uyuşuyor
uc kullan eger tutuyorsa bışe olmaz cnım ben çıkmalıyım gecmış olsun grşrz
cnm ben sana bir şey sormak istiyorum seninde meme ucun küçük mü acaba? benim küçük hatta kızım doğduğunda hiç yoktu dümdüzdü sezeryan narkozunda bile o ilk çekişin acısını unutamıyorum şimdi biraz eme eme çıktı ama yine küçük acaba ondan mı bu ağrı?
bir de ben bazen silikon meme ucu kullanıyorum kızlar sadece meme ucu küçük olanlar mı bunu kullanıyorlar bir de acaba bebek için bir zararı var mı silikonun gerçi biberon da veriyoruz ama bilemiyorum
cnm ben sana bir şey sormak istiyorum seninde meme ucun küçük mü acaba? benim küçük hatta kızım doğduğunda hiç yoktu dümdüzdü sezeryan narkozunda bile o ilk çekişin acısını unutamıyorum şimdi biraz eme eme çıktı ama yine küçük acaba ondan mı bu ağrı?
bir de ben bazen silikon meme ucu kullanıyorum kızlar sadece meme ucu küçük olanlar mı bunu kullanıyorlar bir de acaba bebek için bir zararı var mı silikonun gerçi biberon da veriyoruz ama bilemiyorum
Evet canım benimde göhüs uçlarım düz. Bende ondan acıdığını düşünüyorum. Uç yok göhüste büyük olunca çocukta tutmakta zorlanıyor. Benim oğlum silikon uçla hiç emmedi baştan beri. Artık hiç umudum yok geçeceğine dair. Şu 6 ayı atlatsak bari hayırlısı ile.
kızlar şimdi aşımızı olduk geldik. tartıldık
kızım geçen aydan bu yana maşallah tebarekallah 900 gr almış kızım 6.700 gr olmuş boyu 64.5 cm . sütüm yaramış demek ben yarıyo mu yramıyo mu derken
bugün maşallah dünkü gibi memede ağlamadı arada bir öyle yapıyor. herhalde bazen süt iyi oluyor bazen olmuyor ama ben yine de eczaneden manuel süt pompası aldım bi bakıcam nasıl geliyor özellikle öyle memede ağlayınca kendini memeden çıkarmak isteyince bi bakıcam süt var mı yok mu diye
Evet hayırlısı ile.bugün hemşireye sordum 6. ay bittikten sonra mı başlanacak ek gıdaya diye. 5. ayın bitiminde daha iyi olur dedi.artık onuda hastane dr na sorarız.
sen mama veriyor musun şimdi? ben günde 120 cc akşamları yapıyorum çok mızmızlık yaparsa 9O cc gündüzden de veriyorum