2011 Nisan Anneleri

aaa çok ilginç neden öyle oldu acaba hiçte kötü bi yorum duymamıştım site hakkında.

merhabalar kızlar ben de bir nisan annesiyim 4nisan da doğdu bebişim malesef mama takviyesi yapıyorum acaba ek gıdaya nezaman geçeceksiniz ve ek gıdaya geçince mama vermeye gerek olacak mı

hoşgeldin aramıza cnm.benimde oğlum 4 nisan doğumlu.3 gün gecikme ile doğdu :)
bizde ek olarak mama alıyoruz.günde ne kadar mama yiyo bebeğin?ek gıdaya geçincede mama yicek cnm bi müddet.bizim dr umuz 5.aydan sonra geçicez demişti ama ayın 4 ünde gittiğimizde sorucam zaten mamada yiyoruz.

cnm bebeğin hangi tarihte kaç kg doğdu?
ben 4 nisanda 4010 gr doğum yaptım bebeğim şuan 6400.bana az geliyo ama drlar ii diyo üstelik mamada yiyo.

cnm 3 saatte 90 cc mama veriyosun sanırım.annesütü alıyomu hiç bebeğin?
bide mama yiyoruz aynı gün doğumlu bebeklerimiz.

cnm benimkide emme konusunda pek iştahlı değil mama yiyo.bizimki biberonu tutuyo ama beni bırakıcak diye ben bazen kaşıkla veriyorum.kollarını bi tülbentle yada battaniyeyle kundak yapar gibi bağla bi elinede oyuncak al kaşıkla yedi.ben öle yapıyorum valla.

cnm bebeğin hangi tarihte kaç kg doğdu?
ben 4 nisanda 4010 gr doğum yaptım bebeğim şuan 6400.bana az geliyo ama drlar ii diyo üstelik mamada yiyo.

.

canım benim bebeğm prematüre doğdu 23 nisanda doğması gerekirken 22 şubatta 1300gr 30 cm doğdu yani sizinkilere göre farklı biraz ama doktorlar gelişimini doğması gereken tarihe göre takip ediyorlar

canım benim üzülme yaa büyüdükçe düzelir inşallah annemnler canı içinde olsun kiloyu ne yapacaksın derdi benim kuzu da çok huysuz gündüz uykusu yok sabahda erkenden ayakta doğdu doğalı böyleişte hepsinin bir huyu var sıkma canını

aslında benim büyük kızımda minikti ama bu kadar değil. dr. hep küçük diyordu. 10 aydan sonra hızlı gelişti. inşaallah buda öyle olur. bu nisan bebekleride gündüz uyumuyor. şükür geceleri uyuyorlar. (bu daha iyi)

zeynepduru profilinizde eczacı olduğunuz yazıyor. benim kızda geçmeyen pişikler var.tam bezin lastik kısımlarında. ne önemriyorsunuz hızlı iyileştiren bişey var mı

canım normalde sabah 90 akşam 90 veriyordum ama memlekettnen dönünce bütün iş bana kaldı kızı oyalayacak kimse de yok sütün azaldı galiba günde 4 kere90-120 ya da 150 veriyorum hiç durmuyor kalabalığa alışınca şimdi hiç durmuyor. bugün doktora götürdüm. eli hep ağzında diş mi çıkaracak dedim. belki kaşınmaya başlamıştır dedi. gündüzleri uyumaya çalış dinlen stres yapma bol su iç dedi ama koşturmaktan hiç birini yapamıyorum. ek gıdaya 4 ağustosta başlayacapız çünkü süt yetmiyor normalde bir ay geç başlatıyordum ama senin sütün yetmiyor dedi mama verme ek gıda ver dedi ama öncelikle meyveye alıştır dedi 1. gün 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı kaşığı sonra alerji yapmıyorsa bir tam meyveye kadar yedir dedi kayısı, şeftali, üzüm, mevsimi gelince tatlı elma ve tropik olanlar hariç tüm meyvelerden tek tek dene alerji yapıyormu diye. sonra kayısı ishal yapar şeftali kabız yapar ikisini karıştır ver bir öğün meyve diğer öğün tahıllı kaşık maması ver tercihen akşam. sonra haşlanmış pirinç suyu haşlanmış patates ıspanak ve diğer sebzelerin sadece suyunu ver yine tek tek. alerji gaz vs yapmıyorsa sebzeleri haşla 1 tatlı kaşığı zeytin yağığla ver bi öğün de bu olurmama vermezsin dedi sonra 6.ayda yoğurt yapmaya başlarsın dedi kavunlu yoğurt filan verirsin dedi sakın şeker un tuz vs kullanma dedi .. bide ben de kaşıkla veriyordum az süt gelen biberonla verirsen bırakmaz dedi artık bibewronla veriyorum hep kaşık çok zor oldu hep genzine kaçtı.biraz karıştırdım galiba acemiyim biraz pardon Allah hepinmize kolaylık verisn

canım haftada yada ayda nekadar kilo alıyor bence önemli olan bu 120-200 gr alıyorsa iyi diyor doktorlar

ilk defa tatnmaları çok hoş oluyorn ya ben kameraya çekmeye çalışıyorum üstte yazdığım mesajı sende oku istersen canım kavanoız maması meyve sebze içerenler filan mı taze sebze meyve versek daha iyi olmaz mı? insanın kafası karışıyor konu en kıymetlilerimiz olunca

ya bu çocukları büyütmek ne zormuş. bugün eşimle oğluşumu yıkarken bebeğim bi anda ağzında köpükler öyle panik yaptı ki kuzum anlamadim su kaçtı galiba tabi ben delirdim Allahım bi daha yaşatmasın sonra düzeldi ama ben bittim ne yapıyosunuz kızlar böyle durumlada ben acayip paniğim ya....

zeynepduru profilinizde eczacı olduğunuz yazıyor. benim kızda geçmeyen pişikler var.tam bezin lastik kısımlarında. ne önemriyorsunuz hızlı iyileştiren bişey var mı

canım hergün bir iki kere yıkamak iyi geliyor ben her seferinde krem sürüyorum bepanten merhem ve hametan pomat iyi geliyor bi de bezini açıp hava almasını sağlamak da gerekli.. aklıma gelenler bunlar bi de sıcakta isilik olan beb işler içinde banyodan çıkareken 1litre suya buğday nişastası atıp onunla yıkamak ve sonra duurulamadan öyle biraz nişastalı kalması da iyi geliyor alakasız oldu ama belki buna da ihtiyacı olan vardır

dün bir arkadaşım 1,5 yaşında oğlunu bıraktı 2 çocukla ilgilendim tüm gün bizim kızın yanında çok uslu geldi ama yine de çok yoruldum allah birden fazla çocuğu olanlara yardım etsin çok zormuş ev savaş alanına döndü :)

Son düzenleme:

ayy cnm bnm ablamın ikizleri var bide bi büyük abileri var. yani 3 tane innaılmaz zor.
allah yardımcısı olsun cidden

canım benim bebeğm prematüre doğdu 23 nisanda doğması gerekirken 22 şubatta 1300gr 30 cm doğdu yani sizinkilere göre farklı biraz ama doktorlar gelişimini doğması gereken tarihe göre takip ediyorlar

maşallah cnm bence bebeğin çok ii kilo almış.

bizimde 4 ağustosta kontrolümüz var bende sorucam ek gıdalara geçelimmi diye bakalım ne dicek.normalde 5.ay bitiminde geçiriyomuş ama bizimki mamada yiyo.

kızlar medela mini elektrikli süt sağma makinemi satıyorum.sadece 3kez kullandım garantisi devam etmektedir.faturası ve tüm malzemeleriyle kutusunda vericem ürünü.düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

kızlaaaar acil yardım lütfen oğlum kaka yapmayalı bi günden fazla oldu. çok fazla bi huzursuzluğuda yok şimdilik ama korkuyorum fırtına öncesi sessizlikmi acaba bu die. geçen de böyleydi ama 2 gün sonra kendisi yaptı ama yoğundu biraz kakası neden böyle olduysa bi anda hiç bişeyini değiştirmedim halbuki son günlerde nolduysa.. siz naptınız bunu yaşayan varmıııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…