- 23 Mart 2011
- 135
- 7
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.341
bana şu bebeklerin aylık takiplerini gösteren tabloyu biriniz(hayır sever:) ) özelden gönderebilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay doktorun da dönence tavsiye etmesi üzerine bir dönence sipariş etmiştim hepsiburada'dan, hala gelmedi 20 gün olacak, bi dünya para verdik o gelecek diye başka da alamadım. o modeli çok beğenmiş ve hiçbir mağazada bulamamış olduğum için internetten almıştım, hevesim kursağımda kaldı yaa. sanki kendi oyuncağım gelmemiş gibi hissediyorum :))) güya kargoya verildi diyor sayfasında, kargoyu arıyoruz adımıza kargo falan yok, eşim sinirlendi iptal edin diye mail atacak şimdi, ben dönencemi istiyorum yaaaaa ühüüü
merhabalar kızlar ben de bir nisan annesiyim 4nisan da doğdu bebişim malesef mama takviyesi yapıyorum acaba ek gıdaya nezaman geçeceksiniz ve ek gıdaya geçince mama vermeye gerek olacak mı
cnm bebeğin hangi tarihte kaç kg doğdu?selam anneler imdat demek için girmiştim konuya ama yazılanları okuyunca kuzuların hepsi aynı durumda anladım.benim bebeğim 31 haftalık doğdu. düzeltilmiş doğum tarihi 23 nisandı. 1 aydır 6 kiloya sabitlendik sadece anne sütü alıyor ama huysuzlanmıyor açım diye mama verip vermeme konusunda tereddütte kalıyorum.tatilde olduğumuz için doktora gidemiyorum. bugün tüm gün emmedi neredeyse ve benim göğüs patlama noktasına geldi sağıp biraz kaşıkla verince sakinleyip emmeye başladı ama sizin de dediğiniz gibi benle beraber ninni söylüyo ve eline fena takılmış halde meme ağzından kayar kaymaz eline yapışıyor hemen. kilosu normal mi sizce ben prematüre diye korkak haldeyim sizinkiler zamanında gelmiş hep normal mi sizce doğması gereken tarihe göre boyu da 62 cm
cnm 3 saatte 90 cc mama veriyosun sanırım.annesütü alıyomu hiç bebeğin?benimde oğlum 4 nisanda doğdu .bende bugun elme ile tenıştırdım paşamı.yarım elmeyı cam renddede rendeledim.tülbentte sıktım suyunu 25 cc cıktı 3-4 kaşık ağzına verdim geri kalanınıda mamya karıştırdım zevklede içti begendi yavrum,90 cc içiyor 3 saatte bir,yarında muhallebi deneyeceğim herro baby sütlü pirinçl,isini bakalım nasıl davranacakbende cok heycanlıyım her markete gittiğimde 3-4 tane kavanoz maması aalıyorum 4 aydan itibaren yazanlardan daha onlara başlamadım tabii heves işte:)....gene temasa geceriz istersen ek gıdaya gecince yine mamalara devam kahvaltısı 4 aylık bebeğim süt sadece ikindide verdim elmeyı ben
ya ben ne yapayım arkadaşlar. kızım 9 nisan doğmlu. sadece uykuda emiyor. oda çok az emiyo. kilosu 5300, boy 58cm. çok minik ya. görenler kızkınız çıktımı diye soruyor. mamayıda zorla yiyor. sağlıklı olduğu için şükrediyorum ama bu durumada çok üzülüyorum......
cnm bebeğin hangi tarihte kaç kg doğdu?
ben 4 nisanda 4010 gr doğum yaptım bebeğim şuan 6400.bana az geliyo ama drlar ii diyo üstelik mamada yiyo.
.
ya ben ne yapayım arkadaşlar. kızım 9 nisan doğmlu. sadece uykuda emiyor. oda çok az emiyo. kilosu 5300, boy 58cm. çok minik ya. görenler kızkınız çıktımı diye soruyor. mamayıda zorla yiyor. sağlıklı olduğu için şükrediyorum ama bu durumada çok üzülüyorum......
canım benim üzülme yaa büyüdükçe düzelir inşallah annemnler canı içinde olsun kiloyu ne yapacaksın derdi benim kuzu da çok huysuz gündüz uykusu yok sabahda erkenden ayakta doğdu doğalı böyleişte hepsinin bir huyu var sıkma canını
canım normalde sabah 90 akşam 90 veriyordum ama memlekettnen dönünce bütün iş bana kaldı kızı oyalayacak kimse de yok sütün azaldı galiba günde 4 kere90-120 ya da 150 veriyorum hiç durmuyor kalabalığa alışınca şimdi hiç durmuyor. bugün doktora götürdüm. eli hep ağzında diş mi çıkaracak dedim. belki kaşınmaya başlamıştır dedi. gündüzleri uyumaya çalış dinlen stres yapma bol su iç dedi ama koşturmaktan hiç birini yapamıyorum. ek gıdaya 4 ağustosta başlayacapız çünkü süt yetmiyor normalde bir ay geç başlatıyordum ama senin sütün yetmiyor dedi mama verme ek gıda ver dedi ama öncelikle meyveye alıştır dedi 1. gün 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı kaşığı sonra alerji yapmıyorsa bir tam meyveye kadar yedir dedi kayısı, şeftali, üzüm, mevsimi gelince tatlı elma ve tropik olanlar hariç tüm meyvelerden tek tek dene alerji yapıyormu diye. sonra kayısı ishal yapar şeftali kabız yapar ikisini karıştır ver bir öğün meyve diğer öğün tahıllı kaşık maması ver tercihen akşam. sonra haşlanmış pirinç suyu haşlanmış patates ıspanak ve diğer sebzelerin sadece suyunu ver yine tek tek. alerji gaz vs yapmıyorsa sebzeleri haşla 1 tatlı kaşığı zeytin yağığla ver bi öğün de bu olurmama vermezsin dedi sonra 6.ayda yoğurt yapmaya başlarsın dedi kavunlu yoğurt filan verirsin dedi sakın şeker un tuz vs kullanma dedi .. bide ben de kaşıkla veriyordum az süt gelen biberonla verirsen bırakmaz dedi artık bibewronla veriyorum hep kaşık çok zor oldu hep genzine kaçtı.biraz karıştırdım galiba acemiyim biraz pardon Allah hepinmize kolaylık verisnaaa çok ilginç neden öyle oldu acaba hiçte kötü bi yorum duymamıştım site hakkında.
hoşgeldin aramıza cnm.benimde oğlum 4 nisan doğumlu.3 gün gecikme ile doğdu :)
bizde ek olarak mama alıyoruz.günde ne kadar mama yiyo bebeğin?ek gıdaya geçincede mama yicek cnm bi müddet.bizim dr umuz 5.aydan sonra geçicez demişti ama ayın 4 ünde gittiğimizde sorucam zaten mamada yiyoruz.
cnm bebeğin hangi tarihte kaç kg doğdu?
ben 4 nisanda 4010 gr doğum yaptım bebeğim şuan 6400.bana az geliyo ama drlar ii diyo üstelik mamada yiyo.
cnm 3 saatte 90 cc mama veriyosun sanırım.annesütü alıyomu hiç bebeğin?
bide mama yiyoruz aynı gün doğumlu bebeklerimiz.
cnm benimkide emme konusunda pek iştahlı değil mama yiyo.bizimki biberonu tutuyo ama beni bırakıcak diye ben bazen kaşıkla veriyorum.kollarını bi tülbentle yada battaniyeyle kundak yapar gibi bağla bi elinede oyuncak al kaşıkla yedi.ben öle yapıyorum valla.
canım haftada yada ayda nekadar kilo alıyor bence önemli olan bu 120-200 gr alıyorsa iyi diyor doktorlarselam anneler imdat demek için girmiştim konuya ama yazılanları okuyunca kuzuların hepsi aynı durumda anladım.benim bebeğim 31 haftalık doğdu. düzeltilmiş doğum tarihi 23 nisandı. 1 aydır 6 kiloya sabitlendik sadece anne sütü alıyor ama huysuzlanmıyor açım diye mama verip vermeme konusunda tereddütte kalıyorum.tatilde olduğumuz için doktora gidemiyorum. bugün tüm gün emmedi neredeyse ve benim göğüs patlama noktasına geldi sağıp biraz kaşıkla verince sakinleyip emmeye başladı ama sizin de dediğiniz gibi benle beraber ninni söylüyo ve eline fena takılmış halde meme ağzından kayar kaymaz eline yapışıyor hemen. kilosu normal mi sizce ben prematüre diye korkak haldeyim sizinkiler zamanında gelmiş hep normal mi sizce doğması gereken tarihe göre boyu da 62 cm
benimde oğlum 4 nisanda doğdu .bende bugun elme ile tenıştırdım paşamı.yarım elmeyı cam renddede rendeledim.tülbentte sıktım suyunu 25 cc cıktı 3-4 kaşık ağzına verdim geri kalanınıda mamya karıştırdım zevklede içti begendi yavrum,90 cc içiyor 3 saatte bir,yarında muhallebi deneyeceğim herro baby sütlü pirinçl,isini bakalım nasıl davranacakbende cok heycanlıyım her markete gittiğimde 3-4 tane kavanoz maması aalıyorum 4 aydan itibaren yazanlardan daha onlara başlamadım tabii heves işte:)....gene temasa geceriz istersen ek gıdaya gecince yine mamalara devam kahvaltısı 4 aylık bebeğim süt sadece ikindide verdim elmeyı ben
zeynepduru profilinizde eczacı olduğunuz yazıyor. benim kızda geçmeyen pişikler var.tam bezin lastik kısımlarında. ne önemriyorsunuz hızlı iyileştiren bişey var mı
dün bir arkadaşım 1,5 yaşında oğlunu bıraktı 2 çocukla ilgilendim tüm gün bizim kızın yanında çok uslu geldi ama yine de çok yoruldum allah birden fazla çocuğu olanlara yardım etsin çok zormuş ev savaş alanına döndü :)
canım benim bebeğm prematüre doğdu 23 nisanda doğması gerekirken 22 şubatta 1300gr 30 cm doğdu yani sizinkilere göre farklı biraz ama doktorlar gelişimini doğması gereken tarihe göre takip ediyorlar
canım normalde sabah 90 akşam 90 veriyordum ama memlekettnen dönünce bütün iş bana kaldı kızı oyalayacak kimse de yok sütün azaldı galiba günde 4 kere90-120 ya da 150 veriyorum hiç durmuyor kalabalığa alışınca şimdi hiç durmuyor. bugün doktora götürdüm. eli hep ağzında diş mi çıkaracak dedim. belki kaşınmaya başlamıştır dedi. gündüzleri uyumaya çalış dinlen stres yapma bol su iç dedi ama koşturmaktan hiç birini yapamıyorum. ek gıdaya 4 ağustosta başlayacapız çünkü süt yetmiyor normalde bir ay geç başlatıyordum ama senin sütün yetmiyor dedi mama verme ek gıda ver dedi ama öncelikle meyveye alıştır dedi 1. gün 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı kaşığı sonra alerji yapmıyorsa bir tam meyveye kadar yedir dedi kayısı, şeftali, üzüm, mevsimi gelince tatlı elma ve tropik olanlar hariç tüm meyvelerden tek tek dene alerji yapıyormu diye. sonra kayısı ishal yapar şeftali kabız yapar ikisini karıştır ver bir öğün meyve diğer öğün tahıllı kaşık maması ver tercihen akşam. sonra haşlanmış pirinç suyu haşlanmış patates ıspanak ve diğer sebzelerin sadece suyunu ver yine tek tek. alerji gaz vs yapmıyorsa sebzeleri haşla 1 tatlı kaşığı zeytin yağığla ver bi öğün de bu olurmama vermezsin dedi sonra 6.ayda yoğurt yapmaya başlarsın dedi kavunlu yoğurt filan verirsin dedi sakın şeker un tuz vs kullanma dedi .. bide ben de kaşıkla veriyordum az süt gelen biberonla verirsen bırakmaz dedi artık bibewronla veriyorum hep kaşık çok zor oldu hep genzine kaçtı.biraz karıştırdım galiba acemiyim biraz pardon Allah hepinmize kolaylık verisn