2011 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun canım, en kısa sürede iyileşir inşallah minik..

Al işte.. Bu sağlık ocaklarına bu yüzden güvenim kalmadı ve gitmiyorum ben..Bence sen de artık gidip moralini bozma...

kızlarr günaydınnn
bugün yine 7 de başladıkkk güneee:)
çokta sıcakkkk

Antalya 46 dereceymiş bugün, 1 haftadır dışarı çıkmıyoruz..
Dün kızım durduk yerde ateşlendi, 37,6 olunca yarım fitil koydum, bugün iyi gibi.. Dün 1 ay önce yapılmış olan verem aşısı kabarmaya başladı, ondan mı acaba? Kabarırken de ateş yapıyor mu bu yaa?

gunaydınn
dun kızım ateşlendı butun gece uyumadım en yuksek 38.1 oldu sonra 37 cıvarında oldu dr aradım bışe verme duş aldr ustunu çıkar dedı.ama ıkı kere fıtıl kullandım ben ıslak bezler uzerınde kurudu.normal de gunduz uyumayan çocuk hepğ uykuluydu.bırde makkattan olçme herzamn 1 derece yuksek çıkar dedı koltuk altından olç dedı

Son düzenleme:
kızlar bişiy sorucam yarın evlilik yıldönümümüz değişik bişiy yapmak istiorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz eşimi şaşırtmak istiyorum

kızlar bişiy sorucam yarın evlilik yıldönümümüz değişik bişiy yapmak istiorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz eşimi şaşırtmak istiyorum

3 gün önce de bizimdi
kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama biz mesela 5 yıllık evliyiz
6. yılımıza girdik bu yılları özetleyen bir mektup yazxabilirsin
güzel başbaşa evde yemek sonrsında

geçmiş olsun canım benim inan çok üzüldüm allah sana ve bebişinin yardımcısı olsun.....sakın üzülüp iyice strese girme bu bebeğininde gerilmesine sebep olur....kendinize iyi bakın......

Allah şifa versin canım

cnm çok geçmiş olsun.
rabbim acil şifalar versin.

maşallah cnm bebeğine
sütün varsa hiçte takılma bence.kaç aylık bebeğin?geçen aydan bu zamana ne kadar kilo aldı?
benim bebeğim 3 ay 21 günlük 6400 hemde kıyafetleriyle dr da sağlık ocağıda normal diyo ama bana az geliyo.

geçmiş olsun cnm.
aşı konusundada bi bilgim yok malesef.umarım bi daha ateşlenmez bebişin.

cnm çok geçmiş olsun.neden ateşlendi acaba?
umarım bi daha yükselmez ateşi kızının.

kızlar bende bugün sağlık ocağına gittim.mamayı azaltıp emzirmeyi çoğaltmak için danıştım ebeye.ebe 1 hafta deneyelim dedi.mamayı azalt verme dicem alışmıştır isticektir dedi.kaşıkla ver dedi durmadığında.
gerçi aklıma takılan bişi var.ben 4 temmuzdan beri günde 7-8 kez emzirip peşinden 60 cc mama veriyorum.buna rağmen bebeğim dr da 4 temmuzda 6080 grdı bugün sağlık ocağında kıyafetle 6400gr çıktı.dün akşam başka bi yerde tarttım 6670 gr çıktı.sağlık ocağına göre az almamışmı?

canım bebegım persembe gunu tam 3 ayını doldurdu.senın bebegınede maasallahh...3660 dogdu bebegım.kıyafetlerle 6345 cıktı

geçmiş olsun cnm.
aşı konusundada bi bilgim yok malesef.umarım bi daha ateşlenmez bebişin.

Sağol canım, doktoru aradım o gün, aşıdan olmaz dedi. Allahtan sadece2 gün sürdü ve 37.7'yi geçmedi, şimdi iyi çok şükür.

Kilo takibini bence hep aynı yere göre yap. Yani hep aynı yerde tarttır ve ya hep giyinik tarttır ya da hep çıplak. Yoksa anlayamazsın kafa karıştırır sadece. Bebeğine de maşallah, 6080 bile olsa gayet normal kilosu, boşuna kuruntu yapma kendi kendine.. Ayda 600 grama kadar kilo almasını normal karşılıyoruz diyor doktor. Ama bunun altında bile olsa bazen boya gidiyor kilo yerine..

canım bebegım persembe gunu tam 3 ayını doldurdu.senın bebegınede maasallahh...3660 dogdu bebegım.kıyafetlerle 6345 cıktı

3 aylarımız doldu hep ne güsel :) Maşallah kuzuna..

erenhava alıntı yapmayı unutmuşum; geçmiş olsun size de.. Bi salgın falan mı var acaba bilemiyorum.Arkadaşın 3.5 yaşındaki kızı 10 gün 40 derece ateşle yattı, iyileşti diyorduk;şimdi tekrar çıkmış ateşi.

Son düzenleme:
sağol canım.bır gun once alışverış merkezıne gttık klımamı çarptı dıye duşunuyorum çunku e bebek baya serın dı ıordakılere de dedım hatta buraya bebkler gelıyor çok soguk dıye
maş.canım kılosu gayet normal bu saıcaklarda çocuklar bışe ıstemıyor zaten
.bende mama verıyorum memeden doymuyor cunku

sağol canım .havada çok sıcak çocuklar bunaldı ıyıce

maşallah cnm bebişine

inşallah bi daha ateşlenmez cnm miniğin.
normalde hep aynı yerde tartırıyorum ve tek çıtçıtlı badisiyle tartıyo dr.daha dr gitmemize çok var diye merak ettimde tartırdım bide süte ağırlık vermek için deneme yapıcaz 1 hafta ondan gittim sağlık ocağına.bakalım ne olucak.

cnm haklısın klimadan olabilir.ben avm ye gittiğimde çıtçıtlı badisinin üstüne ince bi uzun kollu ayaklı tulum giydiriyorum.çünkü üstünü örtmüyo öbür türlüde üşüyo.bebek mağazalarınıda maşallahı var dediğin gibi klimalar full çalışıyo.

Geçen ay doktorun da dönence tavsiye etmesi üzerine bir dönence sipariş etmiştim hepsiburada'dan, hala gelmedi 20 gün olacak, bi dünya para verdik o gelecek diye başka da alamadım. o modeli çok beğenmiş ve hiçbir mağazada bulamamış olduğum için internetten almıştım, hevesim kursağımda kaldı yaa. sanki kendi oyuncağım gelmemiş gibi hissediyorum :))) güya kargoya verildi diyor sayfasında, kargoyu arıyoruz adımıza kargo falan yok, eşim sinirlendi iptal edin diye mail atacak şimdi, ben dönencemi istiyorum yaaaaa ühüüü

merhabalar kızlar ben de bir nisan annesiyim 4nisan da doğdu bebişim malesef mama takviyesi yapıyorum acaba ek gıdaya nezaman geçeceksiniz ve ek gıdaya geçince mama vermeye gerek olacak mı

bende bu konudan dertliyim ya Ankarada ünlü bir bebek mağazası var resmen buzdolabı ya klimalar son ayarda apar topar alışveriş yapıp çıktık.insanlar bebekleriyle geliyolar neden dikkat etmiyolar ilginç....

selam anneler imdat demek için girmiştim konuya ama yazılanları okuyunca kuzuların hepsi aynı durumda anladım.benim bebeğim 31 haftalık doğdu. düzeltilmiş doğum tarihi 23 nisandı. 1 aydır 6 kiloya sabitlendik sadece anne sütü alıyor ama huysuzlanmıyor açım diye mama verip vermeme konusunda tereddütte kalıyorum.tatilde olduğumuz için doktora gidemiyorum. bugün tüm gün emmedi neredeyse ve benim göğüs patlama noktasına geldi sağıp biraz kaşıkla verince sakinleyip emmeye başladı ama sizin de dediğiniz gibi benle beraber ninni söylüyo ve eline fena takılmış halde meme ağzından kayar kaymaz eline yapışıyor hemen. kilosu normal mi sizce ben prematüre diye korkak haldeyim sizinkiler zamanında gelmiş hep normal mi sizce doğması gereken tarihe göre boyu da 62 cm

merhabalar kızlar ben de bir nisan annesiyim 4nisan da doğdu bebişim malesef mama takviyesi yapıyorum acaba ek gıdaya nezaman geçeceksiniz ve ek gıdaya geçince mama vermeye gerek olacak mı

benimde oğlum 4 nisanda doğdu .bende bugun elme ile tenıştırdım paşamı.yarım elmeyı cam renddede rendeledim.tülbentte sıktım suyunu 25 cc cıktı 3-4 kaşık ağzına verdim geri kalanınıda mamya karıştırdım zevklede içti begendi yavrum,90 cc içiyor 3 saatte bir,yarında muhallebi deneyeceğim herro baby sütlü pirinçl,isini bakalım nasıl davranacakbende cok heycanlıyım her markete gittiğimde 3-4 tane kavanoz maması aalıyorum 4 aydan itibaren yazanlardan daha onlara başlamadım tabii heves işte:)....gene temasa geceriz istersen ek gıdaya gecince yine mamalara devam kahvaltısı 4 aylık bebeğim süt sadece ikindide verdim elmeyı ben

ya ben ne yapayım arkadaşlar. kızım 9 nisan doğmlu. sadece uykuda emiyor. oda çok az emiyo. kilosu 5300, boy 58cm. çok minik ya. görenler kızkınız çıktımı diye soruyor. mamayıda zorla yiyor. sağlıklı olduğu için şükrediyorum ama bu durumada çok üzülüyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…