- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.321
kızımın idrar enfeksiyonu böbreklere de sıçramış 7 mm genişleme varmış ilaç kullanmaya başladı haftaya renkli film çekilecek inşallah kısa sürede iyleşir bugünlerde çok huysuz birden katıla katıla ağlıyo aklımı alacak bir gün bizim için dua edin
kızlar ve bebişlerii merhaba;
18 temmzda doktor kontrolumuz vardı.gıttık yaptrdık.kılomuz 6 200 boyumuzda 61 cm olmus.doktorumuz beyendı.bıde benım kızım boynunu kaldırarak klkmak ıstıo.elımızı tutuosa eger belıne kadar kaldırıo.doktorumuzun yanındada yaptı drmz masallah cok dınamık bı bebek dedı.mutlu bı sekılde ayrıdık.21 temmuzdada sagık ocagı takıbımız vardı.hemsıre bebegımı gordu kucagına aldı sısko patates dıye sevdı .daha sonra klosunu olctu ve kılosu sınırda dedı daha ıyı olabılırmıs dedı.sutun azalmıs olabılır dedı bu aylarda olabılıo dedı.moralım oyle bı bozuldu kı.halbukı sutum vardı.bıseyde dıyemedım hemsıreye..karar ver sısko patatesmı yoksa kılosu ıyı deılmııııı
kızlarr günaydınnn
bugün yine 7 de başladıkkk güneee:)
çokta sıcakkkk
kızlar bişiy sorucam yarın evlilik yıldönümümüz değişik bişiy yapmak istiorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz eşimi şaşırtmak istiyorum
kızımın idrar enfeksiyonu böbreklere de sıçramış 7 mm genişleme varmış ilaç kullanmaya başladı haftaya renkli film çekilecek inşallah kısa sürede iyleşir bugünlerde çok huysuz birden katıla katıla ağlıyo aklımı alacak bir gün bizim için dua edin
kızlar ve bebişlerii merhaba;
18 temmzda doktor kontrolumuz vardı.gıttık yaptrdık.kılomuz 6 200 boyumuzda 61 cm olmus.doktorumuz beyendı.bıde benım kızım boynunu kaldırarak klkmak ıstıo.elımızı tutuosa eger belıne kadar kaldırıo.doktorumuzun yanındada yaptı drmz masallah cok dınamık bı bebek dedı.mutlu bı sekılde ayrıdık.21 temmuzdada sagık ocagı takıbımız vardı.hemsıre bebegımı gordu kucagına aldı sısko patates dıye sevdı .daha sonra klosunu olctu ve kılosu sınırda dedı daha ıyı olabılırmıs dedı.sutun azalmıs olabılır dedı bu aylarda olabılıo dedı.moralım oyle bı bozuldu kı.halbukı sutum vardı.bıseyde dıyemedım hemsıreye..karar ver sısko patatesmı yoksa kılosu ıyı deılmııııı
Antalya 46 dereceymiş bugün, 1 haftadır dışarı çıkmıyoruz..
Dün kızım durduk yerde ateşlendi, 37,6 olunca yarım fitil koydum, bugün iyi gibi.. Dün 1 ay önce yapılmış olan verem aşısı kabarmaya başladı, ondan mı acaba? Kabarırken de ateş yapıyor mu bu yaa?
gunaydınn
dun kızım ateşlendı butun gece uyumadım en yuksek 38.1 oldu sonra 37 cıvarında oldu dr aradım bışe verme duş aldr ustunu çıkar dedı.ama ıkı kere fıtıl kullandım ben ıslak bezler uzerınde kurudu.normal de gunduz uyumayan çocuk hepğ uykuluydu.bırde makkattan olçme herzamn 1 derece yuksek çıkar dedı koltuk altından olç dedı
kızlar bende bugün sağlık ocağına gittim.mamayı azaltıp emzirmeyi çoğaltmak için danıştım ebeye.ebe 1 hafta deneyelim dedi.mamayı azalt verme dicem alışmıştır isticektir dedi.kaşıkla ver dedi durmadığında.
gerçi aklıma takılan bişi var.ben 4 temmuzdan beri günde 7-8 kez emzirip peşinden 60 cc mama veriyorum.buna rağmen bebeğim dr da 4 temmuzda 6080 grdı bugün sağlık ocağında kıyafetle 6400gr çıktı.dün akşam başka bi yerde tarttım 6670 gr çıktı.sağlık ocağına göre az almamışmı?
geçmiş olsun cnm.
aşı konusundada bi bilgim yok malesef.umarım bi daha ateşlenmez bebişin.
kızlar bende bugün sağlık ocağına gittim.mamayı azaltıp emzirmeyi çoğaltmak için danıştım ebeye.ebe 1 hafta deneyelim dedi.mamayı azalt verme dicem alışmıştır isticektir dedi.kaşıkla ver dedi durmadığında.
gerçi aklıma takılan bişi var.ben 4 temmuzdan beri günde 7-8 kez emzirip peşinden 60 cc mama veriyorum.buna rağmen bebeğim dr da 4 temmuzda 6080 grdı bugün sağlık ocağında kıyafetle 6400gr çıktı.dün akşam başka bi yerde tarttım 6670 gr çıktı.sağlık ocağına göre az almamışmı?
canım bebegım persembe gunu tam 3 ayını doldurdu.senın bebegınede maasallahh...3660 dogdu bebegım.kıyafetlerle 6345 cıktı
sağol canım.bır gun once alışverış merkezıne gttık klımamı çarptı dıye duşunuyorum çunku e bebek baya serın dı ıordakılere de dedım hatta buraya bebkler gelıyor çok soguk dıyecnm çok geçmiş olsun.
rabbim acil şifalar versin.
maşallah cnm bebeğine
sütün varsa hiçte takılma bence.kaç aylık bebeğin?geçen aydan bu zamana ne kadar kilo aldı?
benim bebeğim 3 ay 21 günlük 6400 hemde kıyafetleriyle dr da sağlık ocağıda normal diyo ama bana az geliyo.
geçmiş olsun cnm.
aşı konusundada bi bilgim yok malesef.umarım bi daha ateşlenmez bebişin.
cnm çok geçmiş olsun.neden ateşlendi acaba?
umarım bi daha yükselmez ateşi kızının.
maş.canım kılosu gayet normal bu saıcaklarda çocuklar bışe ıstemıyor zatenkızlar bende bugün sağlık ocağına gittim.mamayı azaltıp emzirmeyi çoğaltmak için danıştım ebeye.ebe 1 hafta deneyelim dedi.mamayı azalt verme dicem alışmıştır isticektir dedi.kaşıkla ver dedi durmadığında.
Sağol canım, doktoru aradım o gün, aşıdan olmaz dedi. Allahtan sadece2 gün sürdü ve 37.7'yi geçmedi, şimdi iyi çok şükür.
Kilo takibini bence hep aynı yere göre yap. Yani hep aynı yerde tarttır ve ya hep giyinik tarttır ya da hep çıplak. Yoksa anlayamazsın kafa karıştırır sadece. Bebeğine de maşallah, 6080 bile olsa gayet normal kilosu, boşuna kuruntu yapma kendi kendine.. Ayda 600 grama kadar kilo almasını normal karşılıyoruz diyor doktor. Ama bunun altında bile olsa bazen boya gidiyor kilo yerine..
3 aylarımız doldu hep ne güsel :) Maşallah kuzuna..
erenhava alıntı yapmayı unutmuşum; geçmiş olsun size de.. Bi salgın falan mı var acaba bilemiyorum.Arkadaşın 3.5 yaşındaki kızı 10 gün 40 derece ateşle yattı, iyileşti diyorduk;şimdi tekrar çıkmış ateşi.
canım bebegım persembe gunu tam 3 ayını doldurdu.senın bebegınede maasallahh...3660 dogdu bebegım.kıyafetlerle 6345 cıktı
Sağol canım, doktoru aradım o gün, aşıdan olmaz dedi. Allahtan sadece2 gün sürdü ve 37.7'yi geçmedi, şimdi iyi çok şükür.
Kilo takibini bence hep aynı yere göre yap. Yani hep aynı yerde tarttır ve ya hep giyinik tarttır ya da hep çıplak. Yoksa anlayamazsın kafa karıştırır sadece. Bebeğine de maşallah, 6080 bile olsa gayet normal kilosu, boşuna kuruntu yapma kendi kendine.. Ayda 600 grama kadar kilo almasını normal karşılıyoruz diyor doktor. Ama bunun altında bile olsa bazen boya gidiyor kilo yerine..
sağol canım.bır gun once alışverış merkezıne gttık klımamı çarptı dıye duşunuyorum çunku e bebek baya serın dı ıordakılere de dedım hatta buraya bebkler gelıyor çok soguk dıye
maş.canım kılosu gayet normal bu saıcaklarda çocuklar bışe ıstemıyor zaten
.bende mama verıyorum memeden doymuyor cunku
cnm haklısın klimadan olabilir.ben avm ye gittiğimde çıtçıtlı badisinin üstüne ince bi uzun kollu ayaklı tulum giydiriyorum.çünkü üstünü örtmüyo öbür türlüde üşüyo.bebek mağazalarınıda maşallahı var dediğin gibi klimalar full çalışıyo.
merhabalar kızlar ben de bir nisan annesiyim 4nisan da doğdu bebişim malesef mama takviyesi yapıyorum acaba ek gıdaya nezaman geçeceksiniz ve ek gıdaya geçince mama vermeye gerek olacak mı
selam anneler imdat demek için girmiştim konuya ama yazılanları okuyunca kuzuların hepsi aynı durumda anladım.benim bebeğim 31 haftalık doğdu. düzeltilmiş doğum tarihi 23 nisandı. 1 aydır 6 kiloya sabitlendik sadece anne sütü alıyor ama huysuzlanmıyor açım diye mama verip vermeme konusunda tereddütte kalıyorum.tatilde olduğumuz için doktora gidemiyorum. bugün tüm gün emmedi neredeyse ve benim göğüs patlama noktasına geldi sağıp biraz kaşıkla verince sakinleyip emmeye başladı ama sizin de dediğiniz gibi benle beraber ninni söylüyo ve eline fena takılmış halde meme ağzından kayar kaymaz eline yapışıyor hemen. kilosu normal mi sizce ben prematüre diye korkak haldeyim sizinkiler zamanında gelmiş hep normal mi sizce doğması gereken tarihe göre boyu da 62 cm