- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.301
jojop inş. emer seni.
sütün kaç ml çıkıyor sağdınmı hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr
ay benim oğlum iki gündür bi garipleşti.huymu değiştiriyo ne.
normalde yatırırdım oynardık oyuncaklarıyla oynardı şimdilerde kucak istiyo.yanıma yatırır uyuturdum şimdi bi sağa bi sola dönüyo mızırdanıyo.sanki inliyo gibi.
Günaydın kızlar çok sıcak ya oğlumda huzursuz sıcaktan geceleri uyuyamıyoruz siz nasılsınız?
herkese merhaba kızlar bişey soracağım oğlum ikidir kusuyo ama mukuslu süt kesiği gibi ve ekşi ekşi kokuyo nedendir bunu yaşayan varmı aranızda acil cevap moralim çok bozuluyo yaa
benim kızda öyle aysucum valla ne yatıyo ne kalkıyo garip bi durumda emme isteğide azaldı bıraksam bütün gün aç duracak o derece ama mamayı o biçim götürüyo yani onda bi sıkıntımız yok sanırım sıcaklar çocukların beynini sulandırdı ne yapacaklarını şaşırdılar
Günaydın kızlar çok sıcak ya oğlumda huzursuz sıcaktan geceleri uyuyamıyoruz siz nasılsınız?
O mızırdanma bizde de başladı 1 haftadır; onun adına uyku türküsü diyoruz :) kendi kendine inlemeye benzer sesler çıkarıyor, biraz da huysuzlaşıyor. Uyuturken ee-ee diyoruz ya, artık kendi kendine diyor onu bi nevi. uyutmakta ısrar edince devamında uyuyor ..
Bizde de durum aynı, yatak odasını soğutamadığımdan kızı da aldım salonda yatmaya başladım. Sıcaklar bitene kadar böyle idare edicez artık.
Cnm aynen benim kız da öyle uykuyu pek sevmiyor tam mayışıyor ayağıma alıyorum sallamaya geçtiğim an basıyor çığlığı uyumayacağım diye...Tüm gün ilgi bekliyor bu da beni çok yoruyor genelde ben de bi sabah kahvaltı edebiliyorum bi de akşam yemek...Kucak istiyor etrafı keşfedecek ve debamlı hanfendiyle konuşulup bişeyler anlatılacak, taklitler yapılacak...Hele son bikaç gündür çok huysuz doktor dişetleri kabarmış dedi...bugun kızımla ılk defa tek kaldık annem dun gttı.sadece sabh kahvaltı yapabıldım bırde akşm yedım açlıktan bayılcaktım gunduzlerı 10 ar dk anca uyuyor o da ben yannda olursam butun gun konuşmak kucak çok ılgı ıstıyor çokk eşim geldıkten sonra uyudu gece uyuyan çocuk babayı sever dıyorlar:))
Cnm aynen benim kız da öyle uykuyu pek sevmiyor tam mayışıyor ayağıma alıyorum sallamaya geçtiğim an basıyor çığlığı uyumayacağım diye...Tüm gün ilgi bekliyor bu da beni çok yoruyor genelde ben de bi sabah kahvaltı edebiliyorum bi de akşam yemek...Kucak istiyor etrafı keşfedecek ve debamlı hanfendiyle konuşulup bişeyler anlatılacak, taklitler yapılacak...Hele son bikaç gündür çok huysuz doktor dişetleri kabarmış dedi...
sizin için daha erken diilmi cnm yaa
yok cnm göğsüm çok yaraydı denemiştim ama acıdı sağamadım.elektrikliydi lansinoh.ne marka kullanıyosunuz sağma mak.?ben de bida kiralıycam da denicem.??jojop inş. emer seni.
bizimki de emerken ıı ıı diye konuşmaya başladı.galiba artık büyüyolar bi hal oldu bu çocuklara...selam kızlarrr
ay benim oğlum iki gündür bi garipleşti.huymu değiştiriyo ne.
normalde yatırırdım oynardık oyuncaklarıyla oynardı şimdilerde kucak istiyo.yanıma yatırır uyuturdum şimdi bi sağa bi sola dönüyo mızırdanıyo.sanki inliyo gibi.
valla canım yaa..demek herkesinki aynı ya sıcaklardan ya da artık 4. aya az kaldı yaa büyüme atağı bu..benim kızda öyle aysucum valla ne yatıyo ne kalkıyo garip bi durumda emme isteğide azaldı bıraksam bütün gün aç duracak o derece ama mamayı o biçim götürüyo yani onda bi sıkıntımız yok sanırım sıcaklar çocukların beynini sulandırdı ne yapacaklarını şaşırdılar
bizimki de emerken şarkı söylüyoo..O mızırdanma bizde de başladı 1 haftadır; onun adına uyku türküsü diyoruz :) kendi kendine inlemeye benzer sesler çıkarıyor, biraz da huysuzlaşıyor. Uyuturken ee-ee diyoruz ya, artık kendi kendine diyor onu bi nevi. uyutmakta ısrar edince devamında uyuyor ..
Bizde de durum aynı, yatak odasını soğutamadığımdan kızı da aldım salonda yatmaya başladım. Sıcaklar bitene kadar böyle idare edicez artık.
canım peynir gibi diolar yaa..öle mi??öleyse sütün yaramış diyolar ben hatta öle kusunca seviniorum yaramış die:)bazen de süt gibi kusuo..o nie bilmiorum.herkese merhaba kızlar bişey soracağım oğlum ikidir kusuyo ama mukuslu süt kesiği gibi ve ekşi ekşi kokuyo nedendir bunu yaşayan varmı aranızda acil cevap moralim çok bozuluyo yaa
yok yok bu bebişlere bi hal oldu..ayy bugün oğlum bni çok yordu.
inanırmısınız bi sabah 9 da kahvaltı ettim bide akşam yeni yedimmm.saat 6.5 olmuş.
feleğimi şaşırttı bana.
çok ağladı niye bilmiyorum.
dünde böyleydi.
acaba dişmi çıkarıyor diyorum:S
ağrısı falanmı var anlamadım
bugun kızımla ılk defa tek kaldık annem dun gttı.sadece sabh kahvaltı yapabıldım bırde akşm yedım açlıktan bayılcaktım gunduzlerı 10 ar dk anca uyuyor o da ben yannda olursam butun gun konuşmak kucak çok ılgı ıstıyor çokk eşim geldıkten sonra uyudu gece uyuyan çocuk babayı sever dıyorlar:))
ayy bugün oğlum bni çok yordu.
inanırmısınız bi sabah 9 da kahvaltı ettim bide akşam yeni yedimmm.saat 6.5 olmuş.
feleğimi şaşırttı bana.
çok ağladı niye bilmiyorum.
dünde böyleydi.
acaba dişmi çıkarıyor diyorum:S
ağrısı falanmı var anlamadım
yok cnm göğsüm çok yaraydı denemiştim ama acıdı sağamadım.elektrikliydi lansinoh.ne marka kullanıyosunuz sağma mak.?ben de bida kiralıycam da denicem.??
bizimki de emerken ıı ıı diye konuşmaya başladı.galiba artık büyüyolar bi hal oldu bu çocuklara...
valla canım yaa..demek herkesinki aynı ya sıcaklardan ya da artık 4. aya az kaldı yaa büyüme atağı bu..
bizimki de emerken şarkı söylüyoo..
canım peynir gibi diolar yaa..öle mi??öleyse sütün yaramış diyolar ben hatta öle kusunca seviniorum yaramış die:)bazen de süt gibi kusuo..o nie bilmiorum.
yok yok bu bebişlere bi hal oldu..
canım aslında annen biraz geç gitmiş..erken gitse daha mı kolay alışrıdın acaba..bizimki de 1 ay kaldı sonra gitti ama aynı şehirdeyiz..öğlenleri de çogu zaman gelme dedim ki alışayım..ilk zaman dediğin gibi zor oluyo inan tuvalete gidemiodum ama sonra alıştın mı sen onu tanıosun o seni..bi sistem oturuo gidio..ama bu aralar olduğu gibi bebişlere de bazen geliolar o zaman gene bütün gün kucak..
ama kızlar ben şu oyun halısında çok rahat ettim.uyandıında emziriorum mindere yatıo önce konusuoz gülüşüoz..15 dk sonra sıkılıo tabi..ondan sonra oyun halısı 15 dk sonra ondan da sıkılıo ama baya oyalıo..sonra hop bebek arabasını eve aldım evde onla gezioruz..en son artık ondan da sıkılırsa kucak ve mız mızlanınca zorla uyku..yani kucağı baya azalttımaman maşallah diyeyim...
selam bu arada nasısınız kızlar ne var ne yok??gene kimse yok..şu faceciler buraya da uğrasa..bizim facemiz yokkiii..
bugun eşimdeydı butun gun yoruldum konuşmaktan dıyor :)) bu ara konuşmaya çok meraklı .dış etlerı erken mı kabarıyormuş bılmıyordum benCnm aynen benim kız da öyle uykuyu pek sevmiyor tam mayışıyor ayağıma alıyorum sallamaya geçtiğim an basıyor çığlığı uyumayacağım diye...Tüm gün ilgi bekliyor bu da beni çok yoruyor genelde ben de bi sabah kahvaltı edebiliyorum bi de akşam yemek...Kucak istiyor etrafı keşfedecek ve debamlı hanfendiyle konuşulup bişeyler anlatılacak, taklitler yapılacak...Hele son bikaç gündür çok huysuz doktor dişetleri kabarmış dedi...
yok cnm göğsüm çok yaraydı denemiştim ama acıdı sağamadım.elektrikliydi lansinoh.ne marka kullanıyosunuz sağma mak.?ben de bida kiralıycam da denicem.??
bizimki de emerken ıı ıı diye konuşmaya başladı.galiba artık büyüyolar bi hal oldu bu çocuklara...
valla canım yaa..demek herkesinki aynı ya sıcaklardan ya da artık 4. aya az kaldı yaa büyüme atağı bu..
bizimki de emerken şarkı söylüyoo..
canım peynir gibi diolar yaa..öle mi??öleyse sütün yaramış diyolar ben hatta öle kusunca seviniorum yaramış die:)bazen de süt gibi kusuo..o nie bilmiorum.
yok yok bu bebişlere bi hal oldu..
canım aslında annen biraz geç gitmiş..erken gitse daha mı kolay alışrıdın acaba..bizimki de 1 ay kaldı sonra gitti ama aynı şehirdeyiz..öğlenleri de çogu zaman gelme dedim ki alışayım..ilk zaman dediğin gibi zor oluyo inan tuvalete gidemiodum ama sonra alıştın mı sen onu tanıosun o seni..bi sistem oturuo gidio..ama bu aralar olduğu gibi bebişlere de bazen geliolar o zaman gene bütün gün kucak..
ama kızlar ben şu oyun halısında çok rahat ettim.uyandıında emziriorum mindere yatıo önce konusuoz gülüşüoz..15 dk sonra sıkılıo tabi..ondan sonra oyun halısı 15 dk sonra ondan da sıkılıo ama baya oyalıo..sonra hop bebek arabasını eve aldım evde onla gezioruz..en son artık ondan da sıkılırsa kucak ve mız mızlanınca zorla uyku..yani kucağı baya azalttımaman maşallah diyeyim...
selam bu arada nasısınız kızlar ne var ne yok??gene kimse yok..şu faceciler buraya da uğrasa..bizim facemiz yokkiii..
kızımın idrar enfeksiyonu böbreklere de sıçramış 7 mm genişleme varmış ilaç kullanmaya başladı haftaya renkli film çekilecek inşallah kısa sürede iyleşir bugünlerde çok huysuz birden katıla katıla ağlıyo aklımı alacak bir gün bizim için dua edin