2011 mayısta doğum yapacaklar

Bebeğim dokuz ay on günlük oldu sancılar geliyo arada heran doğum yapabilirim içimde hem korku hemde bebeğime kavuşucak olmanın sevinci var.... hayırlısı inş allah yardımcım olsun dualarınızı bekliyorum =)

allah bir nefeste kurtarsın...benim 36+5 gün oldum...dr. eli kulağında diyor...hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım ...güzel haberlerini bekliyorum

Teşekkür ederim cnm inş sende sağlıklı bi şekilde eline alırsın dokuz ay 13 gün bitti bizimkinin geleceği yok :) allah ne zaman kısmet ettiyse gelicek bebeğim :) eşimde askerde hergün arıyo doğum yaptınmı tabi olumsuz cevap alınca hayırlısı inş :)

her ikinizi de allah bir nefesde kurtarsın :)) ben 3 ay önce doğum yatım 40 önce geldi kızım anne olmak çok güzel ikinci defa anne olmak daha da güzel allah sizlerin bebeklerinizi güle güle büyütmek nasip etsin inş :)

bende bugun yarın doğum yapcam. ama pek sancım yok. çok korkmaya başladım yaklaşdıkca doğumdan. sezeryan fln geliyo aklıma. bakalım allah hangisini nasip ederse artık. artık bebeğimi görmek istiyorumm. allah hepimizi tek sancıda kurtarsın mayıs anneleri.

slm arkadaşlar kk yeni üye oldum ilk mesajım.bende 37+5 günlük hamişim.son gün 28 mayıs beklemedeyiz bakalım artık :) ben başkent hastanesine gidiyorum doktorum bu zamana kadar çatı kontrolümü falan yapmadı bir iki aydırda çaktırmadan sezeryan olmam gerektiğini söylüyor(tabi daha fazla ücret,kolaylık falan filan) moralim bozuk anlayacağınız neyse hayırlısı olsun inş. :)

merhaba arkadaşlar ben de bu ay doğum yapıcam bi değişiklik olmazsa eğer.şimdi 37+5 oldum.sat a göre 31 mayıs a denk geliyor doğum,,bakalım hayırlısı Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

hakkımızda hayırlı olsun inş.

bu gün 38+0 oldum heyecanlı cimcimemizi bekliyoruz...allah hepimizin yardımcısı olsun...hepinizden güzel haberler bekliyorum...allah yar ve yardımcımız olsun ....

bu gün 38+0 oldum heyecanlı cimcimemizi bekliyoruz...allah hepimizin yardımcısı olsun...hepinizden güzel haberler bekliyorum...allah yar ve yardımcımız olsun ....

bende 38+1 oldum kontrole gittik bugün bebişim 3600 olmuş normali deniycez prensesim gelirse bu ara 4 kiloyu bulursa sezeryan olucakmış hastahaneye her gittiimde içimi korku kaplamaya başladı ama kızımı görmek istiyorum artık allah hepimizin yardımcısı olsun gel artık meleğim...

bnim de bugun 40+0 oldu... 4 kiloyu bulmuş bebeğim ne ypayım bilmiyorum... doktorum sezeryan istiyorsan yarın gel dedi baya bir korkuttu zor olur normali diye... ne yapacam ben yaaa...

bende doğum yaptım ilk normal dediler 12 saat sancı çektim ardından bebeğin kordonu dolandığı için acil sezeryana aldılar çok kötü bi doğum geçirdim ama allaha şükür bebeğim sağlıklı bi şekilde elimde yanımda bebişim ona baktıkça unutuyosun o acıları :) allah isteyen herkese nasip etsin

merhaba hanımlar ...2 ay önce hayatımın en büyük mutluluğu kızım ..canım zeynep im hayatıma girdi.......bunu yazarken o tatlı uykusunda ....23 mayıs gece saat ikide suyumun gelmesiyle hastaneye gittik ...17 saat suni (saat başı artırılarak)sancıya rağman normal doğum için gerekli açılma olmadığından 24 mayıs saat 17:00 sezaryana alındım ..belden spinal anez.ile 3kilo 30 gr..çok sağlıklı bir şekilde bebeğimiz doğdu...kısa anlattım.. ne çektiğim suni sancı.spinal anz. yan etkisi olan 10 günlük şiddetli başağrısı..ne ameliyat sırasında yükselen tansiyonum..şimdi bunların hiçbirini hatırlamıyorum...anneliğin verdiği o mutluluk allah herkese versin...binlerce defa şükürdarım...umarım arkadaşlar sizde hayırlısıyla bebeklerinizi sağlıklı bişekilde kucağııza almışsınızdır...dilimin döndüğünce anlattım..bu arada : bol bol rezene ve kimyon çayını tavsiye edrim..ayrıca bebeklerinizi yıkarken vazelinli pamuk la kulaklarını korursanız ilerde kulak problemi yaşamazlar ..bir ebe arkadaşın tavs.paylaşmak istedim... allah evlatlarımıza hayırlı .sağlıklı bir hayat sürmeyi nasip etsin..... selametle

selam asren, seninle aynı zamanlarda doğum yapmışız. 23 mayısta bebeğim dünyaya geldi ve benimki de spinal anestezi ile oldu ama ben sıkıntı yaşamadım çok şükür. normal doğumdan sezeryana dönmedi, direkt sezeryanla oldu çünkü suyu bitmişti yavruşun ve de hiiiç açılma yoktu. sezeryan sonrası baş ve bel ağrısı da yaşamadım çok şükür. neyse ki o günler geride kaldı çok şükür. sağlıcakla bebişimizi kucağımıza aldığımız için şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…