Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar kk yeni üye oldum ilk mesajım.bende 37+5 günlük hamişim.son gün 28 mayıs beklemedeyiz bakalım artık :) ben başkent hastanesine gidiyorum doktorum bu zamana kadar çatı kontrolümü falan yapmadı bir iki aydırda çaktırmadan sezeryan olmam gerektiğini söylüyor(tabi daha fazla ücret,kolaylık falan filan) moralim bozuk anlayacağınız neyse hayırlısı olsun inş. :)
bu gün 38+0 oldum heyecanlı cimcimemizi bekliyoruz...allah hepimizin yardımcısı olsun...hepinizden güzel haberler bekliyorum...allah yar ve yardımcımız olsun ....
merhaba hanımlar ...2 ay önce hayatımın en büyük mutluluğu kızım ..canım zeynep im hayatıma girdi.......bunu yazarken o tatlı uykusunda ....23 mayıs gece saat ikide suyumun gelmesiyle hastaneye gittik ...17 saat suni (saat başı artırılarak)sancıya rağman normal doğum için gerekli açılma olmadığından 24 mayıs saat 17:00 sezaryana alındım ..belden spinal anez.ile 3kilo 30 gr..çok sağlıklı bir şekilde bebeğimiz doğdu...kısa anlattım.. ne çektiğim suni sancı.spinal anz. yan etkisi olan 10 günlük şiddetli başağrısı..ne ameliyat sırasında yükselen tansiyonum..şimdi bunların hiçbirini hatırlamıyorum...anneliğin verdiği o mutluluk allah herkese versin...binlerce defa şükürdarım...umarım arkadaşlar sizde hayırlısıyla bebeklerinizi sağlıklı bişekilde kucağııza almışsınızdır...dilimin döndüğünce anlattım..bu arada : bol bol rezene ve kimyon çayını tavsiye edrim..ayrıca bebeklerinizi yıkarken vazelinli pamuk la kulaklarını korursanız ilerde kulak problemi yaşamazlar ..bir ebe arkadaşın tavs.paylaşmak istedim... allah evlatlarımıza hayırlı .sağlıklı bir hayat sürmeyi nasip etsin..... selametle