Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben mezunum. sözel puanı lazım bana oradan da 90 almışım. Hiç beklemiyordum wallayüksek lisans veya akademik kadro için her üniversitenin sınırı farklı oluyor
ben de mezunum.
beklediğimden çok çok iyi geldi
ea'da fena gelmez diyordum ama sayısal 2 sırasında rahatsızlandım o yüzden sayısal puanım çok düşük gelir diye üzülüyordum ki 89.6 almışım sayısaldan şeker gibi geldi .
yüksek lisans kabulleri sırasında ales yüzde kaç civarı etkili oluyor
ya da direk asistan olarak başvurabiliyor muyuz acaba üniversitelere
ben de mezunum.
beklediğimden çok çok iyi geldi
ea'da fena gelmez diyordum ama sayısal 2 sırasında rahatsızlandım o yüzden sayısal puanım çok düşük gelir diye üzülüyordum ki 89.6 almışım sayısaldan şeker gibi geldi .
yüksek lisans kabulleri sırasında ales yüzde kaç civarı etkili oluyor
ya da direk asistan olarak başvurabiliyor muyuz acaba üniversitelere
Ales puanının %50 si, lisans ortalamanın %15 i, mülakatın %20 si ve akademinin yaptığı dil sınavının %15 i hesaplanıyor fakat diğer yüzdeler okuldan okula değişiklik gösteriyor sanırım. Ama ales kesin %50
Ales puanının %50 si, lisans ortalamanın %15 i, mülakatın %20 si ve akademinin yaptığı dil sınavının %15 i hesaplanıyor fakat diğer yüzdeler okuldan okula değişiklik gösteriyor sanırım. Ama ales kesin %50
üniversiteden üniversiteye farklılık mı gösterıo kı cnm bız de mulakat falan yol mesela.alesin yuzde 50 si,okul notlarının akademik ortalamasının yuzde 35 i,ve varsa üds nin yüzde 15 i.