• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ilkbahar ales açıklandı

Alishia

bekliyorum meleğim...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
7.258
41
158
Antalya
2011 ilkbahar olaylı ales'in sonuçları açıklanmış kızlar sonuçlar nasıl ben beklediğimden yüksek almışım sevindirik oldum :66::66:

gunaydın cnm :) kaç almışın :3: ben 3.sınıfım deneme amaçlı gırmıstım de 72 kusur almışım gerçi kaç yeter bana onu da bilmıorum ama seneye grcem ınss :4:

gunaydın cnm :) kaç almışın :3: ben 3.sınıfım deneme amaçlı gırmıstım de 72 kusur almışım gerçi kaç yeter bana onu da bilmıorum ama seneye grcem ınss :4:

ben mezunum. sözel puanı lazım bana oradan da 90 almışım. Hiç beklemiyordum walla:66:yüksek lisans veya akademik kadro için her üniversitenin sınırı farklı oluyor :51:

ben de mezunum.
beklediğimden çok çok iyi geldi
ea'da fena gelmez diyordum ama sayısal 2 sırasında rahatsızlandım o yüzden sayısal puanım çok düşük gelir diye üzülüyordum ki 89.6 almışım sayısaldan şeker gibi geldi .
yüksek lisans kabulleri sırasında ales yüzde kaç civarı etkili oluyor
ya da direk asistan olarak başvurabiliyor muyuz acaba üniversitelere

ben de mezunum.
beklediğimden çok çok iyi geldi
ea'da fena gelmez diyordum ama sayısal 2 sırasında rahatsızlandım o yüzden sayısal puanım çok düşük gelir diye üzülüyordum ki 89.6 almışım sayısaldan şeker gibi geldi .
yüksek lisans kabulleri sırasında ales yüzde kaç civarı etkili oluyor
ya da direk asistan olarak başvurabiliyor muyuz acaba üniversitelere

Ales puanının %50 si, lisans ortalamanın %15 i, mülakatın %20 si ve akademinin yaptığı dil sınavının %15 i hesaplanıyor fakat diğer yüzdeler okuldan okula değişiklik gösteriyor sanırım. Ama ales kesin %50

Ales puanının %50 si, lisans ortalamanın %15 i, mülakatın %20 si ve akademinin yaptığı dil sınavının %15 i hesaplanıyor fakat diğer yüzdeler okuldan okula değişiklik gösteriyor sanırım. Ama ales kesin %50

buna sevindim ales yüzde 50 ise beni baya rahatlatır.
iş kaldı mülakata çok heyecanlanmam insallah

üniversiteden üniversiteye farklılık mı gösterıo kı cnm bız de mulakat falan yol mesela.alesin yuzde 50 si,okul notlarının akademik ortalamasının yuzde 35 i,ve varsa üds nin yüzde 15 i.

Back