2011 Haziran-yaz Gelinleri Buyrun

:123::123:[/COLOR][/B]

:123: 21-05-2011 *sonbahar14* DÜĞÜN
:123: 05-06-2011- *speedy-gonzales* DÜĞÜN
:123: 05-06-2011- *estuğ03* DÜĞÜN
:123: 11-06-2011 * nysan* DÜĞÜN
:123: 11-06-2011 * radyolog* DÜĞÜN
:123: 12-06-2011 * pandomim* DÜĞÜN
:123: 16-06-2011 * neskar84* DÜĞÜN
:123: 18-06-2011 * gospodina* DÜĞÜN
:123: 19-06-2011 * keeper* DÜĞÜN
:123: 19-06-2011 *gecikmeliyim* DÜĞÜN
:123: 19-06-2011 *tugceseyhat* DÜĞÜN
:123: 19-06-2011 *sssccc* DÜĞÜN
:123: 25-06-2011 * alex83* DÜĞÜN
:123: 25-06-2011 * cilekligofret* DÜĞÜN
:123: 25-06-2011 * duyggu* DÜĞÜN
:123: 26-06-2011 * elffin* DÜĞÜN
:123: 02-07-2011 * hevin* DÜĞÜN
:123: 13-07-2011 * nnisanyagmuruu* DÜĞÜN

:81: listeye eklenmişim bendeee canım anca akşamları girebiliyorum ben öğlenci olduğum için eve gelip kendime gelinceye kadar akşam oluyor...

baktın mı canım gelinliine... gelinlik bakcm yazmışsn da merak ediyorum senin gelinliini ben:))

hoşgeldin canım
baktım haftasonu beğendim ama almadık henüz mart ortasına kadar halletmiş oluruz sanırım.
çok beğendim ama resim çekilmesine izin vermiyorlar biliyorsun belki okeyledikten sonra çekeriz

hoşgeldin canım
baktım haftasonu beğendim ama almadık henüz mart ortasına kadar halletmiş oluruz sanırım.
çok beğendim ama resim çekilmesine izin vermiyorlar biliyorsun belki okeyledikten sonra çekeriz

ayy evet vermiyorlar izin... bende bi gelinlikten beğendm şimdi onu dikiyorlar da bakalım nasıl olacakk... 9 nisan da provam var o zaman çeker koyarm resimleri bakalm nası olmuş beenecek misinzzz:)))

kendimi öyle listede gördüm ya heycan bastı bi an
yalnız sipaydi benim tarih 3 Temmuz, keşke 2 olsa bi gün az beklemiş olurduk

al işte ne istiyorsun ben seni 1 gün önceden evlendirdim
hemen düzeltiyorum cnaım eee az kaldı hem sen nerelerdesin yaw yoktun

madem öyle şunu bi kaç hafta öne alsan ya yapmışken
az kaldı ya ama dur bi önce seni evlendirelimde bize de gelir zamanı elbet
yoğundum canım ya iş güç derken giremedim hiç.
bakma bu hafta izinliyim ondan bugün girdim yoksa haftaiçi çok zor gelmem
ee sen neler yaptın?

onu akıl edemedim yaaa
iznin keyfini çıkart canım bdende yoğpunum ama sıkıldım işlerden de.
düğün üzerine yapacak hiç bişeyimiz yok yani ev olsun sonra artık.
inan ocak- şubat-mart hiç bişey yapmadan geçti çeyiz zaten tamam ufak tefek eksikler varç
artık tek önemli olan ev onun içinde c.tesi günü gidicez konuşucaz

geçen seneden kalan izinlerim vardı, mart sonuna kadar almam lazımdı yoksa yanıyordu, bende nolcak alayım dedim son keyfini çıkardığım günlerim zaten bundan sonrası stres stres stres
ya canım inanırmısın ben aylardır çeyiz almıyorum daha gidişatına bıraktım herşeyi, sonrada sıkışıcam tabi şu eksik bu eksik diye. ama evlendikten sonra zaten ayrı kalıcaz yine vize yüzünden o ara yaparım diyorum. ev bende bulamadım daha, bulamıcam diyede korkmuyor değilim. malum burası küçük bi yer öyle ha diye tutamıyorsun bi yeri. Allah yardımcımız olsun, ev olsa zaten geri kalan herşey halolur
hadi hayırlısı inşallah onuda tez zamanda halledersiniz canım dua edicem cumartesi sizin için

ay canım allah razı olsun teşekkür ederim Allah dualarının 2 katını sana versin
siz evlendikten sonra yine mi ayrılacaksınız ne kadar sürecek peki? nerede oturacaksınız
eşin yanına gelecek herhaldeç
çeyizi hiç dert etme inan halloluyor ama tabi sona sıkışmamak için yavaş yavaş yapaiblirsin
son zamanda keyifle geçirirsin
bende iznimi ayarlamadım henüz mayıs başı gibi hallederim

amin canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
evet canım malesef 17 temmuzda dönücem yine buraya, vize ne zaman çıkarsa artık biz en kötü 3 ay diyoruz inşallah daha az sürer tabi.
canım mutfak aletlerimi hep almıştım, ütü süpürge vs aldım.
yemek takımları henüz almadım yeni modeller çıkar diye.
nevresim alamadım malesef burda hiç güzel yok, trye geldiğimde alıcam artık onun dışındada büyük eşyalar eksik işte.
mayıs başı iznini ayarlamak için çok uygun canım, az kaldı ya valla :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…