- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.021
hımmm hımmm oldu ozman ben sorumu geri aldımee evlenince ne yapmayı düşünüyosun şekerim ??
sözlüm aşçı ondankendi restaurantları var şimdilik gündüzleri orda yiyip gelmeyi planlıyorum evlenince o bana gösterecek öğrenicem bende
ooo valla süpermiş ya desene sen rahatsın zamnla öğrenirsin
kayınpederimle sözlüm sağolsun rahatım yemekler onlardan yemesi benden
keyfini çıkar bence.gerçi ben çok sevrerim yemek yapmayı hele yaptığımı beğendimi yiyenler dünya benim oluyo seviyom oyuzden ama senin için iy tabi zamnala öğrenirsin.şimdi kek tarifi buldum hemen yapmam lazım bişey aklıma takıldı mı mutlaka yapmam lazım canım çekti
ii bakalım yapta ağız tadıyla yersin.bende burda kafayı bozcam hamile kalmaya çalışan evli bir arkadaşım var onunla uğraşıyorum ne zaman hamile kalabilirim gibisinden sorular soruyor fitil oldum
hoşgeldin şeker:)
hamile kalacağı zamanı sana mı soruyo ilahi hiç güleceğim yoktusan ni,ye soruyo eşiyle karar versler ya ona
kalamadığı için bana soruyor.yumurtlama dönemini hesaplamaya çalışıyoruz ama bende hiç anlamam netten bakıyorum kafadan cevaplar veriyorum.bi sürü bilgi edindim sayesinde evlendikten sonra bana sorabilirsinizevlenince hemen bebek düşünüyo musun yoksa biraz zaman geçircek misin?
yok canım hemen düşünmüyoruz ben kpss ataması bekliyorum hele bi taşlar yerine otursun ondan sonra inşallah bakalım.siz düşünüyomusunuz?yumurtlama dönemiyle ilgili internette bir sürü hesaplama cetvelleri var ondna baksın bence.neyse sende öğrenmiş oldun fazla bilgi göz çıkarmaz
ay ben böyle hesaplayamam ama ya yok 14 gün öncesine git bilmem 2 gün yukarısı 2 gün aşağısı amma uyuz şeyler ya.söyledim de netten anlamıyor illa benim başımın etini yicek.midem ağrısa bende kendimi hamile sanıcam artık psikolojik baskı var üstümde
oyyy canımaydı yazık sana.evet ya evlenmek berbaerinde bir sürü sorumlukuk demek hamileliği ayrı dert korunması ayrı dert ev işleri ayrı dert Allah kolaylık versin
ay ben böyle hesaplayamam ama ya yok 14 gün öncesine git bilmem 2 gün yukarısı 2 gün aşağısı amma uyuz şeyler ya.söyledim de netten anlamıyor illa benim başımın etini yicek.midem ağrısa bende kendimi hamile sanıcam artık psikolojik baskı var üstümde
oooyyy canımaydı baskı mı senin üzerinde.evlilik çok sorumluluk ya hamileliği ayrı korunması ayrı ev işleri ayrı Allah kolaylık versin hepimize
hoşgeldin şekerimmm
selam kızlar ben geldiiimm
hoşbuldum sekerim...naber?ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?