- Konu Sahibi Queen of the North
-
öğrencen evlenmeyi biliyon ya börekte accan
öğreniriz ya öğrenlerde bizim gibi biraz pişmiş biraz pişmemiş idare edicez artık sıkıntı olmaz ya.
QUOTE=jelibon88;17148849]ya canımm deniyomdaa açmayı bi türlü yuvarlak açamıyom ya üçgen beşgen falan açabiliyom benn daha güzel oluyoo hem
ya canımm deniyomdaa açmayı bi türlü yuvarlak açamıyom ya üçgen beşgen falan açabiliyom benn daha güzel oluyoo hem
ya canımm deniyomdaa açmayı bi türlü yuvarlak açamıyom ya üçgen beşgen falan açabiliyom benn daha güzel oluyoo hem
üretmede sınırlama yoktur efendim devam ediniz
annem konuşuo sanki şu anda:90: o da öle dio bana oh olsun annen şurda her tür yemeği yaparken bırakıp gidersen yemeğini de kendin yapmayı bileceksin diyor hep bana:)
tatlım değişik olur işte zaten onlar tepsiye girdimisekli gözükmüoayy seymacım takılıorum sana ben en cok hazır yufkadan seviorum börekleri hem yapım hem tat acısından
hee valla daha güzel oluyo hemm nedir o hep yuvarlak hep yuvarlak
heçç:)) azıcık delikleri olmadan şekil olarak da şöööle bi yamuğu andırmayan açılmış börek yufkasına yufka demem ben
o zaman kısaca bana anne diyebilirisin canım
demii ya bak açasım geldiii şöyle en büyük deliklisinden bi beşgen
demii ya bak açasım geldiii şöyle en büyük deliklisinden bi beşgen
hıı bide tabi kol gibi kalın açacan yemede yanında yat ohhhhhhhhhhhhh
yok zaten bende hazırı tercih ediorum yapınca tabi güzel oluyoda işteee yapcak yok sevdicegim biliodur belkii
ilahi kız gece gece gülürdün beni.bizim buralarda su böreği olmadan misafir ağırlanmaz o yuzden ben biliyorum börek yapmayı ama bende baklava yapamam kesinlikle.yaprak sarma biliyomusunz kızlar?
ilahi kız gece gece gülürdün beni.bizim buralarda su böreği olmadan misafir ağırlanmaz o yuzden ben biliyorum börek yapmayı ama bende baklava yapamam kesinlikle.yaprak sarma biliyomusunz kızlar?
:) oh ohhhh pişince de anca kemirmeden yenmez ne güzel işteya da üstün bir güçle bölmek gerekir parçalara:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?