2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
QUOTE=jelibon88;17148849]ya canımm deniyomdaa açmayı bi türlü yuvarlak açamıyom ya üçgen beşgen falan açabiliyom benn daha güzel oluyoo hem[/QUOTE]

daha estetik oluyo işte daha ne farkın tarzın olsun

öğreniriz ya öğrenlerde bizim gibi biraz pişmiş biraz pişmemiş idare edicez artık sıkıntı olmaz ya.

öle tabi:)) yana yapışa dibi tuta tuta bi hale girer hepsi:)) bizim bir komşumuz var kadın hep çalışmış hiç yemek falan yapmazdım evin erkeği gibi girerdim eve yemeğim önüme gelirdi der evlenince yemek kitaplarından baka baka deneye deneye yaptım der ama şimdi de gerçekten kadın çok güzel şeyler yapıyor ondan cesaret aldım bende:)) hadi bismillah diyip başlıcaz artık yemek pişirmeye evlenince:))

ilahi kız gece gece gülürdün beni.bizim buralarda su böreği olmadan misafir ağırlanmaz o yuzden ben biliyorum börek yapmayı ama bende baklava yapamam kesinlikle.yaprak sarma biliyomusunz kızlar?

evet biliyorum ben:) bayramlarda falan sarardık hep annemle içini falan da yapmayı biliyorum yani zaten ben zorlardan başladım yemek yapmaya canımmm kolayı herkes yapar diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…