- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.161
hoşgeldin nisancım sağsalim atlattın demekki darısı diğer gelinlerin başına :)))))
günaydın bu arada kızlarrrrr diğer gelinler ortadan kayboldu yaa merak ediyorum :))))
bende 4ünde ewlendim mükemmel bir düğünüm oldu herşey rüya gibiydi muhteşem bir tatil yaptık.. darısı evlenmek isteyen herkesin başına:))
geçmiş olsun bundan sonrasıda aynı şekilde geçer inşallah ::))))bende 4ünde ewlendim mükemmel bir düğünüm oldu herşey rüya gibiydi muhteşem bir tatil yaptık.. darısı evlenmek isteyen herkesin başına:))
şükür atlattık :)
senide tebrik ederim canım
ooooo sen hiç beni örnek almıyosun amaaaPPPP haftasonu ütüye bağlanıcan bu gidişle benim hala ütülerim bitmedi üstüne yeni ütüler ekleniyor ama bende dün anneme gittim bişey yapmadım bugün tiyatroya gidicez bişi yapmıcam yarına allah kerim :)))))
geçmiş olsun bundan sonrasıda aynı şekilde geçer inşallah ::))))
teşekkür ederim nisancım :))))) sen de izmirdeydin deme :)
vallahi dün annemdeydik gece hiç onu bekleyemezdim. çamaşır makinesini falan.
bu akşam yıkarım işte. beyazları ve renklileri. ütülerimi de yaparım işte. çıkar aradan c.tesi yine ütü yapıcam gömleklerini falan ütülemem lazım
hıhı evet izmirdeyim ben:)
ütü dedinizde bende balayından cuma günü dönmüştüm cmt günü 2 makine çamaşır yıkadım sonrada ütüye başladım
yap yap bitmiyo bekarken ben pek ütü olayına karışmazdım şimdi zor geldi açıkcası geçtim pantolonu gömleği don bile ütülüyorum şimdi:)
dün anne günüydü demekki :) bende hiçbişi yapmadım bu akşam sana iş günü demekki bende prş cuma iş yapmayı planlıyorum birgün ütü amaşır diğer gün temizlik cmrt pazar bize kalsın :)))
aynen canım ama bu akşam dışarda biraz işimiz var ancak yemek,ütü,çamaşıra yetişebilirim temizlik cuma akşama kısmetsec.tesi zaten kayınvalidem de yemekteyiz
Dışarda işin var ve bu saydıklarının hepsini yapıcanmııı of of of anca yemek yapılır be canım :))) bi yandan da çamaşır yıkanır kocaya astırılır :)))) bizde programı yaptık bugün tiyatro yarın ütü çamaşır inşallah cumada temizlik cmrt annemlere yemeğe pazarda evde keyif :)))
EVET 9'da eve gelsek canım rutin her zamanki gibi yemekler ocağa konulur çamaşır makineye atılır ve tv izlerken ütü yapılır.
arada yemepe bakılır bu ütüm çarşaflar 5*6 parça bişeyhallederiz kadir bu akşama yemek için yapmıycam ya rahatım akşamdan yemeklerimin bi kaçını yapmasam yanmıştım
Oyyyy ben okurken yoruldum gece iflahım kesiliyor benim geberikler gibi dolaşıyorum bir an evvel şu ev yerleşsin yaaa aklımda hep ütü var bitsin bitsin bitsin die dolanıom sağolsun benimki izin vermio benimle ilgilen die die yapamıom zaten fırsat kalmıo ondan bundan poffff bi kadın tutucam evi bir güzel temizleticem ütüyü yaptırcam bende rahatlıcam eşimde hehehe :)))))
çok sıkıntı yapıyorsa 1 kereye mahsus tut canım bi güzel toparlasın ayarlasın.
ondan sonra kendi düzenni oturtursunbitiricem yapcam diye strese girmezsin
Ben uyuz olurum böyle yapılcak şeyler yapılmayınca ama işte hepsi birden zor oluyor zaten dip köşe yaptırıcam bir ara tutucam birini ben cmrt günleride çalışıyorum yapıcak zamanım yok onada zaman harcamak istemiom bir de :)) ara ara bitircez ütüyü napalım :)))
aynen canım senin içinde kolay olur
çok strese sokma kendini cnm. bi şekilde olacak hepsi
Bir şekilde oluyor gerçekten neyseki eşlerimiz bize yardımcı oluyor yoksa çekilmez olurdu şimdi yetişemiyoruz öyle olsa kimbilir ne olurdu :)))
onu düşünmesi bile kötü yaaaaçıldırıırm herrhalde :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?