- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.081
sıfır olursa iyi olur temiz eve çıkarsın boyası badanası uğraşmazsın ama İstanbulda da sıfır dairelerin fiyatları yüksek olması gerek
ohhh ne güzel.ben de işte mobilyalar gelsin perde ve halı seçmeye gidicem.yani bi 20 gün bişi yapmadan bekliycem.20 günden sonra da artık kıprış kırpış hareketli günler gelecek inşallah
benimda az kaldı ama hiç kilo veremiyorum,kavitasyon falan hikaye dün pendikteydik iskenderleri götürdüm,,,artık evlenmek istiyorum kendi evime gitmekistiyorum.düzenim olsun istiyorum
selam kızlar:)
radyologg bacım özledim seni.
pelin7 avizelerin, mobilyaların hayırlı olsun. hiç birinin fotosunu koymamışsın ama merak ettim.
pelinns yeeni komşum:) güle güle huzurla oturun inşallah. şişlinin neredeyse çoğu eski bina onun için merkezi ısıtma. ne kadara tuttunuz evi
bizde 3 ev arasında gidip geliyoruz. bakalım bu hafta sonuçlanır muhtemelen
ewet canım sırıf daireler diğerlerine göre daha pahalı birde bizim şu an istediğimiz yerde merkezi olduğu için biraz yüksek fiyatlar ama biz 6ay içinde kendi evimizi almayı planlıyoruz onun için biraz daha düzgün bir ev olsun istiyoruz
oo sizde ev işini hallettiniz ozaman hadi bakalım hayırlısı inşallah.
radyolog ne yapıyo atheye falan haberin va rmı canım.ben hiç kimseyle görüşemiyom bu aralar.
günaydın sipaydiay şafak düştü iice kaç kaldı senin
evet canım iyice azaldı artık 35 günüm kaldı işte haziranı da sayarsak
benımde 40 gün var kınama düğün gününü saymıyorum hatta kınayı bıle saymasam yeri yaniallahım utandırmasın alnımızın akıyla cıkalım şu düğün iişinden yaaaaa ve bir ömür boyu mutlu mesut yaşayalım torun torbaya karısalım 30 sene sonra yine buralarda konusuyo olalım
düğünü atlatıyım da diğerleri için sonra sayarız şafakazz kaldı artık yorgunum yaaaa :88::88::88:
haftasonu avizeleri hallettik,evi temizledik falan filan
sorma son dönemeçlerdeyiz biz genel bi temzledik ama adam akıllı birdaha yapılcak perdeler takılcak falan nöbetlerimde sıklastı ama bi 12 gun boslugum olacak ay sonunda o zmanda işlerimi yetiştiririm heralde
avizelerini güle güle kullan güzel anlarınızı aydınlatsın hep
aynen senin hastane işlerinden daha da zor olacaktır. seninkileri de gördüm bi kısmını sende güle güle kullan avizelerini
tşk ederim canım esya almadan avize aldık biz hahaha ama iikide almısız sonradan zam gelmıs üstüne senin nekadara patladı benım 700 düz hesap ampüllerde içinde
benimda az kaldı ama hiç kilo veremiyorum,kavitasyon falan hikaye dün pendikteydik iskenderleri götürdüm,,,artık evlenmek istiyorum kendi evime gitmekistiyorum.düzenim olsun istiyorum
benim 400 TL hepsi canım
3 tane armatür aldık hole
bide 5 oda işte tanıdıktı şişhanedeki aldığımız yer çok uyguna geldi :82:
uyguna gelmıs gercekten bizde koçtaştan almıstık 3 tanede bende var armatür diğerlerini görmüştün zaten cok klasik bişiy tercih etmedım
bende önce koçtaşta beğendim hatta akraba aklıma gelmse 2 katı fiyatına bi model alacaktım :26::26::26: sende güle güle kullan cnaım
yokki öyle bir akrabamız yarı fiyatına getırelım avizeleri ben fazla gezmedım cok gezınce kafam karısıyo gercı salon için aldıgım avize ben aldıktan sonra 240 tl olmus ben 180 civacı bişiye almıstım amaaaan battı balık yan gider napalım bi kere evlenıyoz aaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?