2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
sıfır olursa iyi olur temiz eve çıkarsın boyası badanası uğraşmazsın ama İstanbulda da sıfır dairelerin fiyatları yüksek olması gerek

ewet canım sırıf daireler diğerlerine göre daha pahalı birde bizim şu an istediğimiz yerde merkezi olduğu için biraz yüksek fiyatlar ama biz 6ay içinde kendi evimizi almayı planlıyoruz onun için biraz daha düzgün bir ev olsun istiyoruz

ohhh ne güzel.ben de işte mobilyalar gelsin perde ve halı seçmeye gidicem.yani bi 20 gün bişi yapmadan bekliycem.20 günden sonra da artık kıprış kırpış hareketli günler gelecek inşallah

oo sizde ev işini hallettiniz ozaman hadi bakalım hayırlısı inşallah.

radyolog ne yapıyo atheye falan haberin va rmı canım.ben hiç kimseyle görüşemiyom bu aralar.

benimda az kaldı ama hiç kilo veremiyorum,kavitasyon falan hikaye dün pendikteydik iskenderleri götürdüm,,,artık evlenmek istiyorum kendi evime gitmekistiyorum.düzenim olsun istiyorum

ay aynen bende zor oluyo arkadaslarda eğlenmeye gidiyoruz belli bi saatte kalkmak gerekıyo nişanlımda gitsemde bizimkiler saatli neysekı az kaldı yaaaaa ogunler cok uzakta degıl coktandır görusemıyoruz senlede be ceylın

hayırlısı olsun canım allah içine dindirsin inşallah begenecegın bir ev olur ...valla bende özledım ama malum hem hazırlıklar arttı hemde pc ekran kartım yanmıs ancak işe geldıgım dönemde giriyorum annemde nişanlıma pc yi yapma oglumda biraz bana yardım etsın takılıp kalıyo basına dedi yapılmıcak muhtemelen taaa kii kardeşcezim gelene kadar böyle

oo sizde ev işini hallettiniz ozaman hadi bakalım hayırlısı inşallah.

radyolog ne yapıyo atheye falan haberin va rmı canım.ben hiç kimseyle görüşemiyom bu aralar.

radyolog iyi pc bozuk onun giremiyo pek

evet canım iyice azaldı artık 35 günüm kaldı işte haziranı da sayarsak

benımde 40 gün var kınama düğün gününü saymıyorum hatta kınayı bıle saymasam yeri yani allahım utandırmasın alnımızın akıyla cıkalım şu düğün iişinden yaaaaa ve bir ömür boyu mutlu mesut yaşayalım torun torbaya karısalım 30 sene sonra yine buralarda konusuyo olalım

düğünü atlatıyım da diğerleri için sonra sayarız şafak azz kaldı artık yorgunum yaaaa :88::88::88:
haftasonu avizeleri hallettik,evi temizledik falan filan

düğünü atlatıyım da diğerleri için sonra sayarız şafak azz kaldı artık yorgunum yaaaa :88::88::88:
haftasonu avizeleri hallettik,evi temizledik falan filan

sorma son dönemeçlerdeyiz biz genel bi temzledik ama adam akıllı birdaha yapılcak perdeler takılcak falan nöbetlerimde sıklastı ama bi 12 gun boslugum olacak ay sonunda o zmanda işlerimi yetiştiririm heralde

avizelerini güle güle kullan güzel anlarınızı aydınlatsın hep

aynen senin hastane işlerinden daha da zor olacaktır. seninkileri de gördüm bi kısmını sende güle güle kullan avizelerini

slm kızlar nasılsınızz ? speedy cim iyi günlerde kullanın canım avizelerinizi baya uyguna gelmiş tanıdık sayesindee ne güzel .bizde mobilyalar gelsin öyle bakmayı düşünüyoruz inşallah .ssscccm inşallahh bakıcağınız ev tutttuğuz ev olur arkadaşım ..pelin güle güle kullan tatlım mobilyalarını avizelerini bizimde tadilat dün başladı ilk kat cilası atıldıı bikaç gün eve girmek yasak :) .az kaldı kızlarrr .radyoloğum bitanemm :) izin günlerinde baya bi koşturmaca seni bekliyor sanırımm .kolay gelsin hepinize hepimize ..

evet esra öyle oldu gerçekten. abajur falan almayı düşünen var ise şişhanede önerebileceğin yerler var o sizi avize içinde belki bi yerlere götürebilir

benimda az kaldı ama hiç kilo veremiyorum,kavitasyon falan hikaye dün pendikteydik iskenderleri götürdüm,,,artık evlenmek istiyorum kendi evime gitmekistiyorum.düzenim olsun istiyorum

Ceylincim merhaba canım görüşemedik ne zamandır tam sana özelden mesaj gönderiyordum ki mesaj kutunun dolu olduğu uyarısını aldım boşaltırsan sevinirim tatlım

bende önce koçtaşta beğendim hatta akraba aklıma gelmse 2 katı fiyatına bi model alacaktım :26::26::26: sende güle güle kullan cnaım

yokki öyle bir akrabamız yarı fiyatına getırelım avizeleri ben fazla gezmedım cok gezınce kafam karısıyo gercı salon için aldıgım avize ben aldıktan sonra 240 tl olmus ben 180 civacı bişiye almıstım amaaaan battı balık yan gider napalım bi kere evlenıyoz aaaaaa

o konuda şanslıyım yaa heryerde buluyorum birisini Allah yardım ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…