2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

evet fiyatlar hemen fırlar mıllet harıl harıl ev arıyo sımdı git bakam azcık baskı yap sıkıştır :d

tramisu ve chhese cake (limonlu) benden olsun bu konularda ihtisas yapacam az kaldı haftada bir tramisu olur bizde
yaşasın tiramisu:)
bu yasemınde yazıp yazıp kacıyo ama olmaz kı bak biz hep burdayız sssccc ile sen nie kaçıyon
biz forumun bekçileriyiz:)

nerede oturacağımız belli ama oturacak ev yok

biz evi bulmadan hiçbirşey bakmıyoruz damatlığı mayıs ayında halledeceğiz inşallah:)
bu arada gezdiğimiz bütün emlakçılar mayıs ayında kiraların artacağını söylüyor ne kadar doğru bilmiyorum ama hem düğün mevsimi hem de okulların kapanması nedeniyle elinizi çabuk tutun diyorlar...

evet fiyatlar hemen fırlar mıllet harıl harıl ev arıyo sımdı git bakam azcık baskı yap sıkıştır :d

ewet ewet millet harıl harıl ev arıyor:)
şimdi netten bir ilan gördüm ev muhteşem tam istediğim gibi.
ilan daha dün girilmiş nete.
aradım ve sonuç evi bu sabah görmeye giden ilk kişi tutmuş!!!!!!!!!!!!!!!!!

off yaaa bence de artacak kiralar ev bulmakta zorlanacaz ama benim aşkım hala nisan sonu bakmaya başlarız dio..erkekler yaaaaa ille adamı deli edecekler bi noktada.....

ya hale bak..gelinlik damatlık hazır..düğün için biçok şey hazır..ev içine konulacak ıvır zıvırların çoğu hazır ama içlerine konulacak ev yok :))

kızlar bu arada avatarımda belli oluo mu bilmiorum ama onlar benim düğünde dağıtılacak kurabiyelerim..benim becerikli annem yapacak herkes bayıldı tabii biz de :))

kurabiyeler çok güzel görünüyor. bizde isteriz:)
erkekler genelde yapı gereği rahat oldukları için herşey hemen halledilir geliyordur onlara.
benim nişanlım da nisan sonu bakmaya başlarız diyordu ama 2 haftadır bakıyoruz ve bulamayınca acaba geç mi kaldık diğer yapmamız gerkenleride hemen yapsakmı moduna girdi:)

hepimiz maşallah birer kaplumbağa gbiyiz erkek milletini tutup kolundan götürcen onlara kalsa hersey son andada olurmus bizim ki gelınlıgı bile mayıs bası alırız dedi hööööst dedim ne zaman begencem de ne zaman halletcez dedım tuttum kolundan götürdüm :d

demekki sadece benimki öle değilmiş sevindim buna:) ona kalsa hersey olur yaa ne acele ediorum yetişcek işte yetişmediğinde söliceem varsa sölicekmişim falan bu aralar gayet hızlı maşallah

Ha ha:) bunların hepsi aynı ya. Tabi kendileri yaşamıyor işin stresini ondan herşey yapılır, halledilir, paniğe gerek yok, sonra alırız, yaparız demeleri çok normal.

bulursunuz ya.benimde kayınvalidem bakıyormuş ama bakalım çıkarsa gidip bakıcam inşşallah beğeneceğim bir ev bulurlar

bende renkli saplılardan alcaktım ama iki ablamın günlük renkli saplıları da 1 sene içinde kırıldı küf gibi oldu onun için ben normal metal alcam.eksiklerini yaz ya iyi oluyor.siteden de takip et kimler neler almış.iyi fikir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…