- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.681
sadıkoğlu iş merkezine bakmışlar canım sanırım....
off yaaa bgn buluşcaz patronları demiş ki pelin gelsin de bi görelim :) senelerdir tanıolar beni bi de 3.5 hafta onlarla çalımışlığım var çok severler beni o yüzden..bgn bi de ben dürtim onları bakalım..arkadaşım evlencez biz ev bakamıoz sizin yüzünüzden die çemkircem resmen yaa
hayır kiralar artacak ondan korkuorum..neyse yaaaa daha 2.5 ay var hallederiz :)
yaşasın tiramisu:)tramisu ve chhese cake (limonlu) benden olsun bu konularda ihtisas yapacam az kaldı haftada bir tramisu olur bizde
biz forumun bekçileriyiz:)bu yasemınde yazıp yazıp kacıyo ama olmaz kı bak biz hep burdayız sssccc ile sen nie kaçıyon
ay sizin ne güzel en azından nerede oturacağınız belli....bizim daha o belli diil..ya anadolu yakası kuyubaşı, acıbadem vs ya da şişli tarafı..ev fln bakmadık hala zaten.....off ya evlilik üstü taşınmaya kalkan şirketleri kınıorum.. :) aslında onların şirket taşınsa anadolu yakasından ev tutsak ben de sabiha gökçen havalimanına geçiş yapsam da daha az yorulsam keşke diorum......offff......
bu arada biz damatlığı aldık kızlar..pierre cardin marka..geçenlerde forum istanbulda ölesine gezerken gördük ve aldık.. :)
evet fiyatlar hemen fırlar mıllet harıl harıl ev arıyo sımdı git bakam azcık baskı yap sıkıştır :d
off yaaa bence de artacak kiralar ev bulmakta zorlanacaz ama benim aşkım hala nisan sonu bakmaya başlarız dio..erkekler yaaaaa ille adamı deli edecekler bi noktada.....
ya hale bak..gelinlik damatlık hazır..düğün için biçok şey hazır..ev içine konulacak ıvır zıvırların çoğu hazır ama içlerine konulacak ev yok :))
kızlar bu arada avatarımda belli oluo mu bilmiorum ama onlar benim düğünde dağıtılacak kurabiyelerim..benim becerikli annem yapacak herkes bayıldı tabii biz de :))
hepimiz maşallah birer kaplumbağa gbiyiz erkek milletini tutup kolundan götürcen onlara kalsa hersey son andada olurmus bizim ki gelınlıgı bile mayıs bası alırız dedi hööööst dedim ne zaman begencem de ne zaman halletcez dedım tuttum kolundan götürdüm :d
merhaba hepinize arkadaşlar :82:
aaa ben bu kızı bir yerden hatırlıyorum galiba.
eskiden bizim topiktede bir speedy vardı uzun zaman önceydi:)))
nerelerdesin sen.
hahah işte geldim buradayım..
sizin sohbet çok koyu gelsemde genelde görmeyebiliyorsunuz
netten alışveriş yapmak çok büyük kolaylık, heleki çalışıyorsan gerçekten çok vakit kazandırıyor.
ben ki netten plaj terliği ve hatta sorunlu ayklarıma çizme alışmış biri olarak çeyizimin pek çok eksiğini de netten aldım.
şiddetlede internetten alışverişi tavsiye ederim:))
ahhh pelinciğim bizimde evimiz yok hala. bakıyoruz ama istediğimiz gibi yok
Allah bizimde gönlümüze göre versin.
Amin
:)
ya sen görülmez olurmusun hiç. bu aralar herkes bir koşuşturmacada eskisi kadar koyu sohpetler pek yok.
bulursunuz ya.benimde kayınvalidem bakıyormuş ama bakalım çıkarsa gidip bakıcam inşşallah beğeneceğim bir ev bulurlar
benım gunluk catal bıcak var ama eskı usul annem almıs işe hatırlamıyorum ne aldıgını ama var biliyorum
sımdı alcak olsam renklı alırdım pembe saplı falan :)
ben de cebıme ve mınık kagıtlara yazıyorum bakıyorum arada bakmayınca unutuyoruz cunku buyuk ıhtımalle
:82::82: böyle gizli mooda güzel oluyor :44:
sanırım bende sizin yazdıklarına yorum yapamıyorum ne biliyim halı-perde falan bakmadım.
onun için gelsemde kaynıyorum arada :85:
canım herşeyden bahsediyoruz biz. bu aralar ev konusu daha gündem gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?