- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.661
kız ne annesı ne komsulugu senın annen avrupada degılmı sne anadoıluya gelecen nasıl komsu olacan ben anlamadı
annem şimdi avrupada ama çekmeköyde de evleri var. şu an yapım aşamasında. yaz sonu onlarda çekmeköye taşınacak:):):)
aaaa ataşehir çekmeköy cok yakınsın bana komşu olcaz evlenınce haha
OOOO tamam o zaman saygıdeger ablacım hemen bu şekılde hazırlıyorum kendımı pazartesıye hedıye paketı gıbı olacagım hahah:26::26::26::26:
annem şimdi avrupada ama çekmeköyde de evleri var. şu an yapım aşamasında. yaz sonu onlarda çekmeköye taşınacak:):):)
aaaa ataşehir çekmeköy cok yakınsın bana komşu olcaz evlenınce haha
ha ha ha kknın gelinleri kadın gününde toplanacak:))
ay sizin ne güzel en azından nerede oturacağınız belli....bizim daha o belli diil..ya anadolu yakası kuyubaşı, acıbadem vs ya da şişli tarafı..ev fln bakmadık hala zaten.....off ya evlilik üstü taşınmaya kalkan şirketleri kınıorum.. :) aslında onların şirket taşınsa anadolu yakasından ev tutsak ben de sabiha gökçen havalimanına geçiş yapsam da daha az yorulsam keşke diorum......offff......
bu arada biz damatlığı aldık kızlar..pierre cardin marka..geçenlerde forum istanbulda ölesine gezerken gördük ve aldık.. :)
ne şeker paketi yaw yanlız elbısenı kayık yaka al inci kolye güzel duruyo
heee o zman ii ama ataseırde yakın yanı bak inatla söyluyom ordan ev bulcaz sana
yasemın atasehırlımı olcaksın yoksa bende orda oturcam büyüyünce hahahahahha
kızlar kaçmadım haha burdayım türkiş bloklarını düşünuyoruz bız atasehırde
ewet kk kadınları ataseırde altın gunu yaparız o halde
19 t evin önünden gecıyo dimi bizimde 21 b evın önunden gecıyo bende atasehırdeyım kayısdagı caddesının alt taraflarında küçükbakkal köy diye gecıyo yakınz sanırım
ben geldimm ..cumartesi bizde baktık damatlık hatemoğlundan çok beğendimm 600 küsürden 399 a inmiş ince yaka dar kesimm ve düğüne özel yaka ve düğmelerini satenle kaplıcaklar sonrasında tekrar eski haline döndürecekler .kızlar ben papyon istiyorumm şöyle ince olanlardann sevgilimde beğendi ilk başlardaa önyargıyla yaklaşsada
ewet canım aynen oyle bız daha tutmadık mayısta tutucaz hazıranda dugun kucukbakkal koye 5 dakka falan benım anlattıgım yer kayısdagında oturuyorum ben zaten suan haha komsu cıkarmısız
radyologcum 450 tl falandı sanırım..ama 500 yoktu onu hatırlıorum..yalnız gömleği fln içinde diil.. :S
ya şirket patronu hasanpaşa tarafını istio ama çalışanlar şişlide kalmak istio..ay aman of yaaa vallahi kastı beni nisan sonuna kadar beklicez sanırım..ben arada netten bakıom evlere..bu taraflarda kuyubaşında fln 800 tlye bulduğum gayet güzel evler var ancak mesela aynı özellikteki bi ev şişlide 1100 tlden başlıo..dün nişanlıma söledim doğru fln dedi bakalım bu tarafta aklına yatıo ama artık benzin ya da yol parası vermek istemio o da haklı olarak..benim servisim var nasılsa ben geveş geveş takılıorum....
baya içine sinmiş canım o damatlık senın fiyatıda uygun güle güle gıysın eşin
yok radyologcum belediyenin karşısındaki plazalar var ya onları düşünüolar..kalabalık bi ofis onlarınki gelen giden de çok anca oralar kaldırır onları..
tatlım kiralar şu an zaten ucuz ama mayıstan sonra ne olur bilmem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?